i bengan

hej hej

sitter hemma hos Elli nu och lyssnar på bra musik :) har nyss käkat och nu ska vi göra oss i ordning för kl 6 kommer folket och då blir det PARTY :) vet inte riktig va det e för folk som kommer men det kommer en hel hög hehe kommer nog bli väldigt skojsigt i alla fall :) sen blir det ju vidare te Dalia lite senare :D.. ska nog snart börja dricka hehe så man kommer igång känner mej lite trött och seg nu efter gårdagen och resan hit men jag blir nog pigg snart :).. det flödar ju redan grymt bra musik ur högtalarna och det gör ju en på absolut bästa humör :D..

Vad händer för er denna halloween??

Nu får jag sätta igång så jag e klar när folket kommer hehe :P

Puss// mika




Lördag :)

Go morron

Jag och Linda e redan uppe och e pigga och glada :D käner mig inte alls nått bakfull hehe... Kvällen igår va sååå himla roligt vi va på Harry´s.. och jag måste säga att jag gillar verkligen harry´s det e verkligen blandade åldrar och sen så jobbar ju den snyggaste bartendern där oxå <3.. Och det roliga va att det bara va vi som va utklädda hehe men då blev vi oxå väldigt populära vill jag lova hehe.. fick drinkar och påfyllning hela tiden hehe..  Kvällen va super och den sluta me att vi käka på burger king innan vi tog Taxi hem..

Idag blir det hem te Bengtsfors så tåget går 13.10 här ifrån så e vi i Åmål 14.08 och där kommer Lindas far och hämtar oss.. sen möter Ellen upp mej i Bengan och sen e det påt igen hehe.. fest på Dalia :D

tog inte så jätte mkt kort men lite blev det
Här e lite bilder från gårdagen


denna räven möttes vi av när vi gick ut te bussen, han blödde från svansen jätte mkt och ville nogantagligen ha hjälp.. försökte springa in i traphuset..
stackarn :(
Vi ringde te Polisen, och de skulle skicka en bil om det fanns nån, men jag tror inte de brydde sej faktiskt..


Vi när vi väntar på bussen :) träffa en snäll thaiman "haha" som tog kortet på oss

 
Maffia bruden ;)                            Devil Woman :)


Nu ska vi straxt åka ner te stan och käka på subway innan vi drar sen blir det PARTY PRTY igen hehe :P..
ni får ha en toppen Halloween :)

puss // MIKA O LINDA


Halloween

Så här snygga är vi idag



Linda= Maffia
Jag= Djävul

Va tycker ni hehe??

kommer bli en grym kväll ska bli riktigt roligt :D


Skål

Hellu :)

Nu är Linda här :D vi har vart på stan sen hon kom kl två gått runt i affärer och stört Lollo lite när hon jobba hehe.. nu e vi hemma och har börjat dricka lite smått hehe :D

Ikväll blir det Harry´s och Ankan :)

nu ska jag göra mej i ordning innan jag blir för full hehe nedå men det e gött att göra sej klar hehe :) lägger upp en bild på mej och Linda innan vi drar så ni får se hur snygga vi blir hehe :P..


PUSS // MIKA


Förvandling

Hej

Innan jag drar ner te stan så ska ni få se hur mitt hår blev :)
så här blev det

 
Före                                                 Efter


Jag e i alla fall riktigt nöjd :D
vad tycker ni??

Nu drar jag ner te stan och möter upp Linda kl 2 :)

hörs senare

Puss//MIKA


fredagsmys

hej hej

Äntligen fredag :) idag kommer min söta Linda hit te Karlstad och hälsar på, så ikväll blir det utgång ska bli såå kul och vi ska va utklädda hehe :P.. för denna helgen e det ju HALLOWEEN det mesta e väl imorn kanske..
Kl 2 kommer hon me tåget så då ska jag va nere i stan och möta upp henne sen måste jag hämta mina stövlar hos skomakarn :)...


Linda o jag på grabbarna grus i ayia napa :)


Nu på morronen har jag kollat på 2 avsnitt till av desperate :) så nu e det bara 4 avsnitt kvar på säsong två... Har oxå nyss fått imej lite frukost och ska väl ta tag i disken snart innan jag gör mej i ordning och drar ner te stan :).. fick ett mess av Lollo förut och det bjuds tydligen på gratis choklad på mic hehe det tackar man ju absolut inte nej till hehe..

Kissie va ju inte me på Debatt igår även om det stod att hon skulle va me, det va i stället me en annan bloggare me vid namn paow eller nått vet ni vem det e ?? 

Lägger upp för och efterbild på mitt hår innan jag drar ner te stan

PUSS//MIKA

 


Mörkhårig igen :D

Hej

Sitter här me en skål gröt framför mej och går mellan tv och datorn hehe :) Det e ju DEBATT på tv om plastikoperationer och där bla Kissie o Linda rosing e me och gästar hehe :P..

Åkte från Emelie för en stunds sen så nu e mitt hår mörkt igen :) och jag älskart så skönt att va mörk igen, känns mer som jag hehe.. Tack Emelie du gjorde det super bra :) så räkna me att du kanske få göra det fler gånger hehe..
Lägger upp för och efterbild imorn :)

Ska ta mej lite mer gröt nu och sätta mej framför tv :)

Puss o natti natti // MIKA

 


Willy´s

Hellu

Nu har jag komme hem från min lilla tripp som va teWilly´s och handla mat hehe..  jag kom inte härifrån förrän kl va 20 över två typ. städa lite och självklart fasta man ju en stund vid datorn hehe sen hann jag äta me innan jag drog.. 
Åkte ner me bussen te stan så klev jag av där och kika och min cykel va kvar och det va den, får hämta den imorn för nu hade jag inte tid.. sen gick jag in och kika på Duvan oxå på kicks för BOBBY och hans team va ju där, visa upp hans hårprodukter och tjejerna som va me han styla massa tjejers hår :) bobby gick mest runt och mingla me folket och det togs en jädra massa kort men jag tog inge kort, kanske skulle ha gjort det men då hade jag blitt en i mängden och det ville jag inte hehe... det räckte me att få se han inte för att det e nått att se då men hehe men lite kul e det ju han va mkt mindre än va jag trodde han va kort och ganska smal..  efter det gick jag ut igen och vänta på bussen ut te Willys.. Jag måste bara säga, det kanske e billigare på willys än på ICA och Konsum men det e mkt trevligare och frächare där än på Willys.. jag föredrar nog ica även om det kanske kostar några kr extra..




Fick ett samtal av min syrra när jag va där och det va ju inte ett så trevligt samtal :( jag vet inte va jag va jag känner riktigt men e nog mest besviken och arg som tur e såå gick allt bra och det e ju huvvesaken.. jag ska nog säga att jag faktiskt e glad att jag inte e hemma i skogen nu eller jag vet inte det känns illa både och.. tycker synd om en viss person :(.. hoppas allt löser sej bara..

på bussen hem som träffa jag Sara min gamla klasskompis hon kom från jobbet och skulle te färjestad och träna på sats :)..

Om ca två timmar ska jag te Emelie och hon ska få färga mitt hår :) äntligen hehe.. tycker mitt hår e alldeles för ljust, så nu blir det mörkbrunt igen :D gött de...

Ska bara ta det lungt nu innan jag dra te Emelie :)

Puss så länge // MIKA







Torsdag

Go morron el förmiddag kanske :)

Jag har haft fullt upp hela morronen, har vikt all tvätt,  lagt i låder och hängt upp sen har jag diskat alla disk och så har ja hunne me och kollat på 3 avsnitt till på desperate :)
Nu ska jag snart göra mej i ordning och åka te willys och stor handla, el om jag ska hämta cykeln först som e i stan får se vad jag gör :)

La inte ut några bilder igår på det jag hade köpt för när jag skulle ta kort på det så märke jag att batterit va slut så det har laddat nu under kvällen,
 så här kommer de bilder på det jag köpte igår :)


Söt blus från Gina 249:


Nätstrumbyxer te min halloween outfit Åhlens  :) 69:-


Rött lepstift H&M 59:-

jag e jätte nöjd över det jag köpte :) älskar blusen och den ska jag oxå ha på mej på Lördag när det e Dalia :)

Puss // MIKA


hemma från stan

Hej

Har typ nyss komme hem så det har vart en låång dag på stan idag :) har haft det underbart trevligt me mina tjejor och Molly e bara för söt och goo :).. vill oxå ha en unge..
Mötte upp dem i mic vid ett typ då gick vi direkt och åt det första på Duvans café sen kolla vi nog runt i alla affärer som fanns tror jag hehe i dessperat letande efter va vi skulle ha på oss te helgen hehe.. jag fick mej en jätte söt blusliknande top på Gina sen blev det strumbyxer o lepstift så jag hitta inte så jätte mkt men jag har ju inte så fett me money heller så det va ju bara bra hehe.. Ellen fick sej en tröja och shärp och lite smink o Emma köpte mest grejjer te Molly hihi.. han me en fika på Waynes oxå :) shit va vi skratta i slutet tror vi alla va lite små trötta, har lite smått ont i ryggen nu för har gått me mina platta converse hela han och det tär på ryggen vill jag lova en hel dag utan att sitta typ...
Ellen körde hem mej sen oxå för det va så mörkt och Emma vile se vart jag bodde :) väldigt snällt så slapp jag ju ta cykeln.. får hämta den imorn för imorn får det bli en sväng ut te willys och storhandla hehe :)...

Längtar te Lördan ska bli roligt att festa me detta goa gänget igen :D och Dalia så som vi alla har saknat hehe eller i alla fall jag :P.. 

Lägger upp bilder sen på det jag köpte :)

Nu börjar snart bonde söker fru hehe och sen e det ju grey´s :D

 

Puss// MIKA


Nu drar jag...

jupp vi hörs i eftermiddag :)

min outfit idag :)



Tröja: H&M
Jeans: JC killah
Linne: Gina
Grå tröja: JC
Halsband: Åhlens



stan idag

Go morgon

Idag blir det en shopping runda på stan me Ellenor, Emma och lilla söta Molly <3 mkt trevligt, ska se om jag kan hitta nått snyggt te på lördag när man ska te Dalia :) sen blir det väl lunch i stan oxå Mysigt..
De Åker från Bengtsfors nu så det e inte här förrän om en och en halv timme ungefär :/ det e segt att det e en bit men det e super roligt att de kommer upp och hälsar på :)

Nu på morronen så har jag ytterligare kollat lite på dessperate hihi hunnit kolla på 3 avsnitt i alla fall sen fick jag hoppa in i duschen i svin kallt vatten :/ undra varför antagligen så kanske det e många i huset som oxå duschar hehe.. har åte frukost nu och ska strax hitta nått att ha på mej och göra mej i ordning..


Emma och Ellenor <3 hehe

Glöm inte bort att rösta på mej som veckansblogg :)

RÖSTA

PUSS//MIKA


veckans blogg?

Hej

jag e med och tävlar om veckans blogg hos Naima så gå in och rösta på mej :D

första gången jag e me i nått sånt här så det skulle va jätte roligt om ni röstar skulle uppskatta det verkligen jätte mkt :)

RÖSTA HÄR

 


Klar

Hellu

Nu e jag äntligen klar me tvätten, pust asså så här mkt tvätt har jag nog aldrig haft förut, tog precis ur den sista maskin ur torktumlarn, har hållt på me tvätten i fyra timmar, hela tvätt tiden 2-6 och jag brukar alltid bli klar mist 1 timme innan utsatt tid.. 7 maskiner har jag kört hehe det e tur det e 3 maskiner där nere annars hade det tatt ännu längre tid..
Nu e det i alla fall klart och det mesta e torktummlat så det e bara att vika ihop men det får jag ta senare eller till och med imorn hehe.. 

mellan varven jag har vart nere i tvättstugan så har jag kollat på dessperat :D så idag har jag hunnit kolla igenom 8 avsnitt så nu e det bara hälften kvar sen har jag kollat klart på säsong två :)

Belv en sen middag idag eftersom jag har hållt på me tvätten, så har precis käkat köttfärssås o spagetti nu :) riktigt riktigt gott och nu me riktigt köttfärs oxå älgfärs :) fick me mej 3 kg älgfärs hemmifrån plus en lite älgfilé
<3 bättre kött får man leta efter och när det e jagat och styckat hemma oxå så e det nått specielt det smakar vilt hehe :)..
men när jag höll på att laga till detta så fick jag se att det va slut på ketchupen och det går ju inte och äta köttfärsås o spagetti utan ketchup hehe.. går väl men inte lika gott så jag satte mej på cykeln och cykla ner te ICA och köpte ketchup hehe ofta man går in på ICA och enbart köper en ketchup flaska hehe första gången för mej i alla fall..



Det e redan kolsvart ute så himla tråkigt tycker inte om det alls..

Ikväll e det Desperate hihi Missa inte de :)

Nu ska jag lägga mej i soffan och smälta maten hehe blev jätte mätt och tjock :P..

Puss// MIKA




God Morgon

Är helt Underbart vädert ute <3 man blir så glad, efter att det ha vart grått och regnigt i många dagar så gör solen en så på gott humör :)

Besöks rekord igår :) är verkligen såå himla roligt att ni alla har hittat till min blogg och hoppas att ni fortsätter att läsa <3

Igår fick jag städat hela lägenheten och idag e det dax att tvätta upp all tvätt, har såå himla mkt tvätt så det e sjukt hehe båda korgarna e överfulla me både vit och kulör tvätt, så jag får nog och göra ett tag hehe.. har tvätttid mellan 2-6 så nu på förmiddan har jag kollat lite mer avsnitt av desperate :) blir nog några till idag hehe för idag känner jag bara för att ta det lungt och va hemma, blir kanske en promenad senare i solen..

Min underba Sandra ringde i morse och nu e det Bestämt och bokat att vi dra te ULLARED den 7 dec :D hehe i love ullared hehe.. så då kommer det bli mkt julklappshopping och så hittar man säkert grejjer te sj själv oxå det e ju såå billigt.. åker buss från säffle 06.40 på möra sen e det shopping i 7 timmar och ja säger bara det att det behövs 7 timmar om man ska hinna gå igenom ullared hehe för de e såååå stort :)..
det som e lite jobbigt e alla ivriga tanter och springer runt me sina kundvagnar och kör in i alla bara för att det e så billigt så det e bäst att passa fingrarna.. jag minns sist gång jag va där så kom det en tant och körde på mej bakifrån sen klämde jag fingrarna mellan två vagnar :/.. 

Nu blir det några fler avsnitt innan jag ska börja me tvätten :)

Puss//MIKA


Längtar te Helgen <3

hej hej

Nu e jag hemma igen elle ja har vart ett tag nu men hehe.. Åkte ner te Stan Vid 15 och då gick jag direkt in te duvan och lämna mina stövlar te skomakarn, prata lite me Nina och Jenny oxå :) sen mötte jag upp Lollo och vi gick te Partaj och kika, så fick mej horn och en gaffeludd (eller vad det nu heter) hehe och Lollo fick sej lite grejjer oxå hehe Vi kommer bli så snygga va på halloween så det e inte sant hehe :P..
Efter det gick vi te Systemet och köpte lite cider och sånt hehe va så lungt på systemet så det e nästan värt det att gå dit i början på veckan och köpa det man ska ha inför helgen än typ på fredag för då e det alltid skit mkt folk där.. sen gick vi te Subway och köpte oss varsin sub som vi tog me hem te Lollo :) kolla på Las vegas och tjöta, vid 6 cykla jag hem, Lollo hängde me te Ica..
Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på massa massa bra musik och jag bara LÄNGTAR så mkt te Helgen kommer blir en kanon helg tror jag hehe.. Nettan och Linda kommer hit på fredag och på Lördag blir det Dalia :D 


Subway

Halli hallå :P..

Måste bara fråga om ni har sett det klippet me den tjejen som fick en neurologisk sjukdom av vaccinet mot svininfluensan?? Tror ni på det??

Nu har jag städat klart min lya så nu luktar det så gott här inne och golvet skiner hehe :) Ska alldeles strax dra ner te Stan och lämna in mina stövlar som jag sa sen ska jag möta upp Lollo när hon slutat jobba på mic då ska vi kolla Halloween prylar hehe och sen blir det en sväng te systemet oxå.. innan vi drar hem ska vi köpa me oss varsin sub och sitta hos lollo o käka :) ..

Ska sticka nu :)

Ha en underbar eftermiddag
puss// MIKA

Erik grönwall - Why can´t this be love

Hej hej

Det går inge vidare me städningen hehe, fastna vid datorn som vanligt men jag har röjt undan lite i alla fall och snart ska jag ta tag i disken och efter man gjort det så brukar det va mkt lättare att städa när man det första kommit igång hehe :)

sitter och kollar runt lite på youtube :D och jag e ju lite svag för Erik i idol han sjunger ju såå GRYMT bra, så tänkte visa ett klipp, faktiskt den låten han sjöng i fredags..


Visst e han duktigt man får lite rysningar

Ne återgå te städningen va det nu ja hehe :P..


Måndag 26/10

God Morgon

Har ni sovit gott??

Måndag idag och en ny vecka har börjat :) känns faktiskt riktigt bra, idag ska jag storstäda lägenheten e det tänkt sen måste jag ner te stan och lämna in mina stövlar som måste klackas om. Jag kan ge er ett tips.. När ni köper klackskor eler stövlar så e oftast de klackarna som sitter på av plast och egentligen så ska man gå te skomakarn och fått bytt ut dem te gummi klackar innan man ändvänder dem för första kvällen man andvänder dem me plast klackarna så förstörs klackn me en gång, och ar man otur så förstörs det ända upp på klackskafftet och det vil man ju inte... det e inte alla skor de e så på men de flesta och oftas de me mindre klack :)
Jag som vet detta va inte heller så smart utan gick ut me plast klackar och nu e det inga kvar på varken högern eller vänstern :(..

Ska oxå se om jag kan få hjälp me det sista på mitt personliga brev så jag kan börja att dela ut lite CV här och där.. Skulle ha behövs prata me Chefen oxå och få lite papper av han men det e inte lätt att få tag i de mannen...


Ska börja me att rensa posten nu sen diska och sen ta toan och skura och grejja :)
 låter väl jätte kul (inte)



PUss


Mycke tv-tittande

Go kväll :)

Nu e snart söndagen över och det e dags för en ny vecka :) vad händer tro?? skulle egntligen ta mej i kragen och försöka ta mej ut och söka lite jobb för det e väl lite brådis nu, har njutit av dessa dagarna man vart ledig men ändå så kan det ju va lite lång tråkigt ibland oxå, man måste ju ha jobb och jag skulle va super glad om jag fick en jobb nu inför julen men ska jag få det så får jag skärpa mej och göra nått hehe :P..

Hela eftermiddan har jag bara tatt det så lungt som det går, har börjat kolla på andra säsongen av desperat nu så har sett 4 avsnitt än så länge bara 20 kvar hehe :P sen har det vart bra program på tv one three hill, gossip girl och Ensam mamma söker :) e en riktig tv nörd ibland hehe :P..  ensam mamma söker e såå mysigt och nu e det inte många boys kvar hehe.. kollar ni på det??
Har börjat fått lite smått huvvevärk igen inte så ovanligt har börjat vant mej hmm.. alltid påkvällarna så kommer det smygandes :(...

Imorn ska jag se efter tvättid för det glömde jag idag sen får det nog bli en storstädning av lägenheten där det måste skuras och dammas och mm för nu va det ett tag sen igen, och i veckan får man antagligen besök :) sandra kanske kommer hit en sväng för hon har lov sen på fredag så kommer mina underbara tjejer hit Nettan och Linda :) så blir det lite Halloween firande i Kd innan vi drar hem på lördag för fest där :D

Ska nog lägga mej i soffan igen och kolla på love actually <3

PUss // MIKA





Bilder från helgen me Nina och Gänget :D

Japp jag lovade ju för längesen att jag skulle läga upp bilder från förra helgen då jag va me Nina och gänget te rud :D

så här är de :)


Mia, Nina och Jessika på väg te rud :)


Folket hemma hos Lars


Nina och pete <3

 
Johan, Pete, Lars, Mia och Mackan

  




Nina och Jag :)

     

Vilken kväll hehe :) bilder säger mer än tusen ord :p..

såå himla trevlig och rolig kväll :D


Love will keep us alive

Nu drar jag ner te stan en sväng och hämtar min cykel och sen kolla lite på paraden sen blir det kanske att jag ska träffa Lollo en sväng

så länge så bjuder jag på en fin låt :)



scotts sjunger denna låten oxå, kanske tilloch med ännu bättre hehe men hitta inge braklipp där de sjunger denna..

puss





Vintertid

Go morgon =)

hehe jag e redan vaken fast jag kom isäng sent igår tror kl va 03 nån ting :P.. men jag kunde inte sova och då e det lika bra att stiga upp :)... Hade en jätte trevlig kväll igår så jag e glad att jag inte stanna hemma.. dansa för det mesta hela kvällen så idag känns det ju lite i fötterna kan jag medge hehe men det e sånt man får ta :P.. 

Ni har väl inte glömt att dragit tebaka klockan en timme?? Vintertiden har börjat nu...

Söndag idag och det står väl inget specielt på schemat.. ska väl ta men en promenad ner te stan och hämta min cykel sen va det spökparad i stan oxå kan ju va lite roligt att se kanske hehe :P.. det e vid ett tiden.. sen måste jag nog börja städa lite och boka tvättid, ser ut som ett bombnedslag i min lya :/.. Mat måste jag handla oxå typ tomt i kylskåpet igen..
så ser min dag ut, hur ser eran söndag ut??



Måste berätta en liten otäck sak som hände igår när Mor o far körde upp mej te Ärjäng te bussen... det e ju sååå mkt djur som e ute och springer nu för tiden Älgar, rådjur, harar, grävlingar ja mm..
Pappa körde på ett rådjur :( det sa bara pang man hann inte se att den kom utan man fick se den precis när den va framför bilen... det sorliga va att den inte dog me en gång utan det va bena som bröt sej så den låg där och skrek och kunde inte ta sej nån stans så pappa hitta en järnrör som han hade bak i bilen och slå ihjäl den me.. usch ja kolla inte för jag tycker det e såå hemskt stackare och de e ju så fina.. men det e ju så det e.. jag höll själv på att köra på ett i veckan fick tvärbromsa, usch man blir skakis i bena.. de e så himla snabba och ska promnt över vägen..




Nu ska jag se om jag hittar nån frukost sen får jag kanske börja göra mej i ordning och gå ner te stan..

lägger upp bilder sen från förra helgen som jag lovade :)

 

Puss// MIKA





utgång

hej hej

Nu har jag komme hem te karlstad :) e underbart gött.. tänkte det skulle bli en lugn lördag men så rigde Emelie och fråga om jag ville me ut, varför inte tänkte jag det e ju inte så ofta man e ute ;) så snart blir det nöjes me Emelie, Bob och Fille :D...

svarar på alla komentarer imorn :)

pussar// mika

Fredag

Hej

Nu har det redan gått en vecka igen det e sjukt va fort det går.. jag har vart här i skogen hela veckan men det blir nog att jag åker tebaka hem ikväll eller imorgon :)

Det e alltid gött me fredag ändå helgen närmar sig :) jag har inte riktigt bestämt mej för vad jag ska hitta på idag.. Kanske att det blir en sväng ner te bengtsfors och hälsa på Ellenor, fast det blir i eftermiddag då för hon skulle jobba nu på förmiddan.. så jag får väl ta en tur te mormor o morfar igen så tråkigt att va hemma när ingen e hemma..
Vad ska ni göra idag ?

fick brev från läkarn igår och väntetiden e 2 månader :/ blir såå sur så nu funderar jag allvarligt på att åka dit direkt och se om de kan göra nått istället för att det ska gå igenom bengtsfors det tar så jävla tid.. vården idag e fan kass....

Nu börjar det kurra i min magen så får gå ner och se om det finns nö käk :)

Ha en fin fredag
puss//MIKA


Gris sjukan

hej hej

allt bra med er?? ni får ursäkta den dåliga uppdateringen men som ni vet så HATAR jag denna datorn och vill nog helst inte gå in på den överhuvve taget..  men jag e såpass beroende av bloggen och er läsare att jag tvuingar mej själv hehe :)
tack för alla fina och söta komenatarer :)

Igår va jag ner te Bengtsfors me mormor och morfar, mormor fick influensa spruta (den vanliga influensan) och morfar va bara me.. och som ni kanske vet så har de ju börjat me vaccineringen mot svininfluensan så jag va faktiskt in och fick den sprutan, eftersom jag va en utav dem som va i riskgrupperna så fick jag ta den nu óch det va ju lika bra :) är ganska öm i armen nu där de tog sprutan men det kunde det bli, om tre vecker ska jag ta en till spruta för man skulle ha två :)
jag vet inte riktigt om jag har trott att det vart så himla farligt detta me svinifluensan men man får ju höra mer och mer, va ju en tjej i norge som hade dött nu :( så det va nog klokt att ta den plus att det e ju gratis oxå :) ska ni ta den??   

Idag är Mamma ledig så då har jag vart hemma, va ute på en låång promenad på förmiddan men det va inge vackert väder precis men det va gött att få komma ut och röra på sej :).. sen har det vart strömavbrott här från kl 10 imorse te kl 15 inge skoj alls så då åkte vi te mormor en sväng och hälsa på.. när man bor i skogen får man va beredd på allt hehe :P..
Nu e det i alla fall tebaka och snart kommer väl syrran och pappa hem oxå så då ska vi käka köttfärlimpa :)

Puss //MIKA


Torrskog

Hej hej

Nu e jag hemma i skogen igen en sväng :) igår så va vi på kalas hos mormor för hon fylde år, kristin hämta upp mej i årjäng först så vi åkte direkt dit sen,  där det blev smörgåsar och sen tårta :) trevligt att få träffa kusinerna oxå :)..
Idag har jag vart ner te Bengtsfors en sväng te läkarn och det gick bra så nu e det bara att vänta.. hoppas verkligen inte jag får vänta månader som han sa för då stämmer jag dem hehe nee kanske inte men tycker det e såå himla dåligt i sånna fall..  Nu e jag hemma och har åte lite käk.. de andra kommer väl hem om nån timme..

JAG HATAR DENNA DATORN går inte att beskriva nästan elle ja det kanske inte e så mkt fel på datorn men INTERNET e såååå himla segt och det startas om typ tusen gånger... jag fattar inte varför inte mamma och pappa har tatt tag i detta nu när det äntligen går att fixa bredband hit te skogen visst det kommer kosta oss/dem 10 000 kr men det e fan värt det tycker jag för allt görs ju på datorn nu för tiden me räkningar och bokningar o massa annat och då funkar det inte att ha en sån här seg jävel..  blir så förbannad.. ska ta en allvarligt snack me dem sen när de kommer detta funkar bara inte..



Hann aldrig lägga upp några bilder från helgen så får göra det när jag kommer upp te KD igen :)

ska nog ta mej en lite promenad e sååå underbart vädert och det e så fint me alla träden nu :).. ska ta me mej kameran och ta lite kort så ni får se lite utav torrskog :)

ska vara här i skogen i några dagar så ni får ursäkta att det kommer nog bli lite dålig uppdatering eftersom jag inte har tålamod att sitta här men ska försöka :)

PUSS // MIKA

detta inlägget har tatt mej över en halvtimme att skriva liksom då försatår ni va segt detta e :(


Söndag

Go morgon

Måste erkänna att jag e lite smått seg idag hehe men jag hade såå himla roligt igår :) vikka fina vänner jag fått <3

Igår gick jag te Nina redan vid Halv 5 och då börja vi göra oss i ordning, Nina platta mitt hår och sminka mej hehe eller ja ögonskuggan hehe värsta lyxen.. sen efter en stund så kom Mia och Jessica så då börja de att göra sig i ordning och pojkarna satt i soffan o tjöta.. vid 6 tiden drog vi, gick te Rud till en som hette Lars jätte trevlig.. och där stod alla pojkarna och laga mat hehe eftersom vi tjejer kom lite senare.. så fick tacos :).. sen va det kort spel och dans och prat hela kvällen :) drog in te stan en sväng men det va inte länge vi va där innan vi drog hem..

lägger in bilder senare om jag hinner :)

Ska hem te skogen idag så ska åka 15.50 te årjäng så hämtar min kusin upp mej så åker vi direkt hem te mormor sen för hon fyller år idag :) så det blir tårta hehe me like :P..  är nog hemma i skogen några dagar, imorn ska jag te läkarn sen får jag se om jag kan hälsa på några kompisar innan jag dra upp te KD igen..

 

Nu blir den en dusch och sen ska jag försöka få i mej lite frukost..

PUSSAR // MIKA


Party Party

Hellu :)

Nu har jag kommit hem från stan :) När jag cykla ner te stan så va jag först in te Lollo me desperate boxen den första och det va fullt hus där när jag kom, hennes brorsa och några av hans vänner va där vet inte riktigt hur många de va men 5 kanske hehe :P.. ungdommar hehe ...
sen cykla jag vidare in te stan va skita kallt fast det e ju jätte fint väder men det blåser nått fruktansvärt :/.. väl inne i stan så gick jag och kika kläder först fasta direkt för en jätte fin tröja på Vero moda, så la undan den och sen gick jag te Gina och kolla där och där fick jag mej ett par nya leggings och några snygga ringar :) 
Va in te Helen och snacka lite ox :) alltid lika trevligt att prata me den bruden hehe..  gick därefter och köote tröjan och sen gick jag in på systemet och köpte lita dricka för kvällen :) samma gamla tråkiga men nått måste man ju ha :P.. ska faktiskt dela på en teqilarose jag, jessica och Nina bestämde vi i torsdags hehe :) cykla hem vid halv 2 typ..

detta e det jag köpte :)


ska ha ikväll

Bruna leggings: Gina 99:-
ringar: gina 59:-
tröja: Vero Moda 179:-

Nu har jag duschat och fått i mej lite käk och snart ska jag börja göra mej i ordning.. har hunne me och diskat oxå :).. kl 18 ska jag va hos Nina om det inte blir nån ändring..


Vad ska ni hitta på ikväll??


Lördag 17/10

God morgon

Hoppas ni sovit bra :) jag har sove hela natten och de e såå skönt har blitt av en vana att jag vaknat mitt i natten av vad vet jag inte men då har jag låge vaken en timme elle nått och då e man så himla seg på morronen.. idag gick jag upp halv nio så tog jag me mej täcket och la mej i soffan och kolla på Desperate ;) så nu har jag kollat klart på hela säsong ett :D ska nog börja på andra säsongen te veckan hehe..
Nu blir det att snart göra sig i ordning och åka ner te stan en sväng ska bla in på systemet sen ska jag kika lite i affärer och se om jag kan hitta nått snyggt te ikväll känner att jag kan unna mej det för nu va det ganska längesen jag köpte kläder te mej själv..

Måste sticka nu men vi hörs nog lite senare i eftermiddag :)

Pussar // MIKA


Kärlek

Go kväll

Kolla ni på idol??
idag va det michael jackson :) han har ju såå många bra låtar men jag förstår idolerna att det va en tuff utmaning för det e inte lätt kan jag tro att härma hans låtar ingen och då menar jag verkligen INGEN gör ju hans låtar lika bra som han själv gjorde..
men det va en del som jag tyckte gjorde väldigt bra ifrån sej tex Erik min favorit :) sen va även Reza och Rabih jätte duktiga..  sen e ju tove en favvorit hon va nte så jätte bra idag hon har rösten men det gick inte så jätte bra allt annat men rösta på henne för hon ska inte åka ut hon e ju en grym sångerska..
vem tror ni åker ut idag??
jag vet faktiskt inte vem det e som åker men jag kanske tror och hoppas nog på att Niklas åker ut han tilltalar mej inget, tycker inte om hans röst så mkt..

Slut låten som de gjorde allihopa va toppen den gjorde de verkligen jätte bra :) nästan så man fick en tår i ögat..


the king of pop


Ska så klart kolla klart på idol sen efter nyheterna men efter det så blir det nog sängen om det inte går nån bra film på tv..  
Tycker inte om detta mörker som e utanför skulle helst inte vilja sova ensam men va ska man göra det e bara att bita ihop och finna sej i den situation man befinner sej i helt enkelt.. imorn e det en ny dag och det e LÖRDAG :) 

natti natti // MIKA

  


Tv dag

Hej hej

Har låge i soffan och kollat på desperate sen kl 11 imorse hehe :P.. nu e jag ganska vimmelkantig och har lite smått ont i huvve så det blir inge mer desperate idag, fast nu har jag bara fyra avsnitt kvar hehe de tar jag imorn :P.. sååå himla bra och väldigt spännande....
denna dag försvann väldigt fort med andra ord det e redan mörkt liksom fast det har ju inte vart så himla fint väder idag ändå men..  har inte gått utanför dörrn och jag går fortfarande runt i det jag vakna i :O.. men visst får man ha sina slapp dagar ibland hehe..

imorn blir det däremot fullt upp, ska först då kolla på de fyra avsnitten som e kvar men efter det blir de ner te stan och te systemet sen måste jag in te nina och hämta min mössa.. sen på eftermiddan runt 5 så e det dags för PARTY :D Ska följa me Nina,Pete, Jessica, Mia o Markus te Rud och på kalas :) sen blir det party hela natten lång <:)

Ska ta tag i disken nu så jag får nått nyttigt gjort denna dagen

puss// MIKA


snö??

God morgon :)

Idag har jag fått sovit ut, inga gubbar eller grannar som hållt på och bankat och borra och så, har vart helt lungt och tyst UNDERBART...

Hade en super trevligt kväll igår hos Nina :) vi va 10 st.. först så fick vi en information av ett par damer som va där och visa upp Aloe vera, det va ju intresant :) den ena tjejen som va me och pressentera hade me sin 5 dagars gamla bebis <3 så liten och såå söt har jag nog aldrig sett förut.. Efter de hade gått så fick vi jätte god mat som Nina hade gjort det va vårrullar super goda sen va det ris och nån kyckling gryta och så fanns det även en wok me pasta och jätte räker :) sååååå underbart gott och jag blev propp mätt :)..
sen skulle vi kolla på film men det blev inte så mkt film för vi satt och tjöta mest och börja göra nagelmoliki (heter det så tro) i alla fall nina va skit duktig på sånt så mina naglar ha blitt skit fina och fräcka nu :).. höll även på och gjorde smycken hehe..
kl 12 gick jag hem och de andra me...


sara,Nina, jessica o Frida 

 
 Camilla o Frida                                             
camilla ville inte va me på kort hehe :P..


Den underbara maten :)


Mina fina naglar :) hade tyvärr klippt dem så de va ju inte så långa som de brukar vara menmen



Appropå min RUBRIK, har det snöat idag?? hehe jag hörde ju på tv igår att det skulle snöa och det e en del som har sagt det att de har gjort det oxå men nu gör det inte det och har inte gjort det sen jag vakna det e bara allmänt grått och trist väder..
 Skulle va lite mysigt me snö men det skulle ju ändå inte lägga sej och då blir det säkert bara blask utav det så kanske lika bra att det inte kommer nått.. sen e det många som inte har bytt te vinterdäck än och skulle det komma snö nu så det smälter och sen frysa te is på natten så blir det ju glashalt på vägarna och det vill vi ju inte :/..

Nu blir det några avsnitt på desperate igen hehe :)

Puss // MIKA


Darin - Viva la vida

Tänkte bjuda på en låt medans jag håller på och gör i ordning mej för ikväll :)



komma lite i stämmning hehe och darin gör denna låten jätte bra tycker jag :)

Jag får fortsätta mitt letande efter va jag ska ha på mej för kläder hehe, alltid detta maset hehe.. har nog säkert bytt om redan 6-7 grr och jag e fortfarande inte nöjd..

Lyssna och njut :)

kanske men bara kanske att lägger ut en bild på hur min outfit blev innan jag drar te nina

PUSS


på lite bätte humör :)

Hej

har just kollat klart på halva säsongen av Desperate nu, sa lite fel förut trodde inte jag hade så många avsnitt kvar men det har jag, har kollat på 12 st nu och nu e det tolv kvar hehe :P.. men jag orkar nog inte kolla på mer idag får ta det imorn för nu måste jag börja me maten sen måste jag diska och sen e nog kl såpass mkt att jag får börja göra mej i ordning lite, först måste jag ner te ica med men sen ikväll vid 19.00 ska jag på tjejmiddag hos Nina :) eller tjejkväll ska bli riktigt trevligt i och att få träffa lite nytt folk.. jag ska te vår Praktikant som vi har på scorett nu :) hon e jätte trevligt och tror säkert att hennes vänner e lika trevliga så det ska bli riktigt roligt :)

Är på lite bättre humör nu fast de har inte slutat borra och grejja än :/ fast nu e jag ju vaken och inte lika trött längre så de får väl hålla på vette fasen va de sysslar med men men.. när jag låg i soffan och kolla på tv så ser jag plötsligt en man utanför min fönster :O han kom me en stor kran, tror inte att han såg mej men jag blev fan lite rädd hehe hörde ju att de höll på utanför men vem tänkte att han skulle komma utanför mitt fönster hmm.. hoppas det får klart det de håller på med idag så jag slipper detta imorn...

ne nu ska jag börja me maten, frågan e bara vad jag ska hitta på nån ting me potatis i alla fall tror jag har jätte mkt potatis hehe..

puss//MIKA

trött o sur

Go morgon

Usch min morron ha vart hemsk.. vakna i natt ungefär kl 3 sen låg jag vaken en bra tag innan jag kunde somna igen tänkte på masa grejjer.. och nu e jag sjukt trött men jag kan inte ligga kvar för diverse olika oljud jag har runt om kring mej :( de börja borra precis vdi min säng sen e det lastbilar som står utanför och backar och de piper sen e det folk som går i trappuppgången och slår i räcket och inte nog me de då börjar den andra grannen att borra och spika.. åååå försökte verkligen lägga kudden över huvve men det lät ju lika mkt ändå..
så nu fick jag gå och det håller fortfarande på, ska lägga mej i soffan och kolla klart på första säsongen av desperate tänkte jag och höjja riktigt ordentligt så kanske jag slipper oljuden...



maraton :P

Go kväll

Snart dags för sängen men innan det tänker jag skriva några rader :) Efter jag hade åte mat så la jag mej i soffan och Kolla på Desperate housewives säsong 1 har kollat på 7 avsnitt nu så har 9 kvar på första säsongen och de lär jag nog kolla på imorn.. nu e jag helt inne i detta och kunde nästan inte sluta titta.. men et va ju bonde så va tvungen att sluta hehe.. Lagom till att bonde hade börjat så Kom Lollo över, så vi har kikat på bonde och Grey´s :) ... grey´s e såå himla bra :D

nu e det som sagt snart dax för sängen, fick ganska ont i huvve förut men nu har det gått över, kan vart för att jag låge framför tv så länge hehe och så kan jag väl medge att jag inte druckit så himla bra heller :/..



Har ni testat den nya Maraboun?? 
finns i två olika smaker och det e denna (på bilden) och en me bär i.. denna smaka ganska gott det va som en kola inuti som hade smaken lite utav kaffe, tycker direkt inte om kaffe men det passa bra i denna :).. va dock väldigt mäktigt så det va inte många bitar jag orka..  
prova själva :D 

Natti natti puss 
dröm sött :)


 


Promenix

Hej hej

Har precis komme in från en härlig promenad i solen :) va ute i en timme och det va underbart gött, solen skiner som aldrig förr och det e underbart att känna lite värme från solen även om det ändå e ganska så kallt ute.. jag får en liten känsla av sälen när det e sånt här väder när man sitter uppe på toppen och solen bara steker :) ååå vill verkligen dit nästa år skulle va så himla roligt och det e ju såå kul att åka skider.. nån som e på ?? hehe

Nu ska jag värma mej lite tacogratäng som blev över igår sen tror jag faktiskt att jag ska kolla på antingen grey´s eller desperat boxarna.. har ju inte börjat kolla på nån av dem än och jag har hela första och andra säsongen i båda :)..  ska nog kanske först försöka ta disken me :/ alltid denna dumma disk varje dag HATART men man vill ju ha det rent på bänken..

denna bilden tog jag förut när jag va ute och gick :) detta e kroppkärsjön och längst ut på bryggan så sitter det massa änder och solar hehe tyckte det såg så himla gulligt ut.. syns kanske inte så jätte bra men..


PUSS


Trött

Go morgon

Usch va trött jag är sitter bara och gäspar men va tvungen att gå upp för att ringa ett samtal som bara hade tel tid mellan 8.30-9.30 men nu e det gjort i alla fall och det gick super bra :D nöjd hehe äntligen kan man oxå säga..
kanske ska lägga mej en stund till eller så får det bli frukost.. vakna kl 6 i morse och låg säkert vaken i en timme så det e nog därför jag e så himla trött :) men morgon har börjat bra har fått två goda nyheter så det kanske inte e värdet att somna om får då kanske man vaknar på fel sida hehe :P..

Onsdag idag känns som att det kommer bli en bra dag :) har inget planerat än men det känns ändå bra hehe.. sista älgjaktsdagen idag oxå om de har fått ihop det antal älg de skulle skjuta.. mammas lag fick tre i måndags vet jag men igår vet jag inte va de fick hoppas på fler för jag vill ha kött hehe :P.. och pappas lag fick en i måndag e alltid sämmre där men hoppas de oxå fått mer nu :)..
det jag saknar me att inte va hemma i skogen nu e att mormor troligtvis gör sin goda soppa som hon alltid gör på älgjakten och det missar jag :(.. men men så e det...

ne jag ska nog göra i ordning mig lite frukost nu och sen sätta mej och halvsova i soffan lite innan jag bestämmer mej för att gå upp på riktigt hehe :)

PUSS//MIKA

Desperate housewives

Go kväll

Hemma från träningen nu,´har i och för sig vart ett tag men hehe.. det va jätte skönt att få träna igen men idag va det fruktansvärt jobbigt, fick ta pauser flera grr :/ inte alls likt mej.. lite sur för det men det känndes verkligen vissa gånger som att jag inte fick nån luft.. jobbigt vill jag lova. kanske tränar för lite helt enkelt...

Nu har jag duschat och kollat på Ugly betty och Desperate :) det e såå himla bra och riktigt spännande, undrar ja vem det va som ströp julie vem tro ni det e ?? och kathrine e ju helt slut i huvve.. 
längtar te nästa avsnit :)

ska läsa lite bloggar nu innan jag går och lägger mej :) .

natti natti


friskis

Nu sticker jag iväg och tränar en timme :)
ska bli riktigt skönt att få röra på sej lite.. frågan e bara om jag kommer överleva kylan dit och hem eftersom jag cyklar e säkert svina kallt, mössa, halsduk och vantar på :P..



hörs senare ikväll när jag komme hem :)

PUSS


Jordin Sparks - s.o.s (let the music play)

Denna tjejen har man inte hört så mkt utav på länge så tänkte bjuda er på ett klipp :)



Rätt så bra låt tycker jag ändå :)
Vad tycker ni?


tacogratäng

Hellu :)

Nu har jag diskat och dammsugat och röjt udan massa kläder :) så nu e jag väldigt nöjd... blev sugen på att göra nån annan mat än bara pannkakor, makaroner o korv el köttbullar hehe det e ju det de oftast brukar bli :P.. så gick in på recept.nu och hitta där en mumsig tacogratängt :) hade inte köttfärs så cykla ner te ica och handla det pls lite annat :).. gillar och göra lite eget och trixalite själv me maten så följde egentligen inte receptet nån ting hehe :P..  Blev hur bra som helst och det va verkligen super gott och hur enkelt som helst, mumma

sä här gjorde jag
tog inga mått precis så ni får ta som ni tycker det gjorde jag :P..

Köttfärs
tacokrydda
cremefresh
ost
tacochips
tomat

bryna köttfärsen me tacokryddan plus att jag hälde i lite vatten så det fick puttra ihop sej lite, sätte på ugngen på 200 g. smöra en gratängfrom och la i tacochips i botten sen rev jag ost och blanda ihop det me cremefrechen. i me köttfärsen i formen och sedan smeta över ostblandningen över och till sist på me skivade tomater och skjuts in i ugnen i ca 10-15 min.. klart att servera me lite färska grönskarer till :) super gott

 

kanske inte ser så super gott ut men jag slarva ju lite kunde ju ha gjort det lite snyggare :P..
gott va det i alla fall :)


 




soliga tisdag :)

Go morron :)

Vädret e helt underbart här i Karlstad tror väl att det skulle va sol på de flesta ställena i landet idag :) UNDERBART förutom att det e lite kyligt så är det ändå gött att solen tittar fram :)

Idag står det inget skrivet på mitt schema alltså inget jobb så jag vet inte riktigt va det blir idag, ska väl försöka röjja lite,diska och så men sen vet jag inte.. måste väl i alla fall ta sej en tur ut i solen.. sen ska jag ringa några samtal oxå ja hehe :P..
Vad ska ni göra idag??




Igår när jag jobba så hade de kommit in ett par jätte goa vinter känger från merell jag blev helt kär och de satt verkligen hur gött som helst på men de kosta 1699 kr så det tar ju imot..
så här ser de ut i alla fall



perfekt att ha om man e i fjällen :) lite roligt me att de inte e svarta.. får visa mamma dem och se vad hon säger så kanske vi kunde köpa dem ihop eftersom vi har lika stora fötter :P..



Grandiosa pizza

hellu

Nu har jag äntligen komme hem från jobbet, tog sin lilla tid för va först in på maxi och handla efter stängning sen blev det fel på bussen så vi fick byta mitt uppe i allt :/ nu e jag i alla fall hemma och jag har precis vräkt i mej två gradiosa mini pizzor :) va riktigt gott så nu e jag mätt och goo hehe..



Va såå himla lungt på jobbet idag, va inte mkt i kassan när jag kom och de kunderna jag hade sen kom bara me retur efter retur efter retur så det blev piss dåligt i kassan idag :(.. men det e ju inget att göra åt, det e måndag inte så mkt folk som e ute och handlar då.. plus att det e en typiskt retur dag hehe folk handlar skor på helgen impulsivt och inser sedan på måndag att det kanske inte va helt rätt och då kommer det tebaka te oss :/.. på bussen till bergvik så träffa jag james och dawda :) och i affären så kom min gamla klasskompis sara och hälsa på :) hon hade flyttat hit te karlstad nu trevligt trevligt...

Ska nog faktiskt snart lägga mej för e super trött.. det tar på krafterna att jobba och typ inte göra nått hehe..

ska sätta mej en liten stund vid tv nu innan jag lägger mej :)
natti natti puss//MIKA

Snart Jobb

hej hej

Nu har jag käkat och gjort mej klar för jobb så nu e det bara att vänta på att tiden ska gå så jag kan gå te bussen som kommer om ca en halvtimme :)..

så här ser jag ut idag :)



Tröja: H&M
skjal: Tiamo
Linne: Gina
Leggins: gina
strumper: Ed/årjängs marknan hehe :P.

såå himla gött att jag har fått tebaka min kamera nu :) så kanske att ni kan förvänta er mer bilder framöver :D

puss hej hörs efter jag komme hem från jobbet ikväll <3

Älgjakt

God morgon :)

Låg ända te kl va 10 idag gött men tycker det e lite konstigt ändå för här i karlstad vaknar jag ganska så tidigt medans hemma i skogen kan jag sova till 12 på dagarna.. men jag kanske vet varför, hemma i skogen e det noll me trafik sen e det knäppt tyst inga grannar som går i korridorerna på möra tex hehe :P.. så jag tror nog det e därför hehe..

Idag börja Älgjakten på riktigt så just nu e nog många gubbar och kärringar ute och springer i skogen :).. alla i min familj e med, mor o far och syrran.. skulle va lite roligt att va me, så himla gött att gå i skogen nackdelen e väl alla älglusen och att man måste gå upp så himla tidigt annars e det rätt trevligt va ett bra tag sen jag va me nu... vill ta jägarexamen nån gång :)
det e juu sååå himla gött me älgkött finns ju verkligen inge godare kött mmm :) tänk älgfilé med hasselbakspotatis och brunsås fiii fasen va gött :)

Tänk å få skjuta en sån här bjässe hehe då hade man vart bra stolt över sig själv :) min granne/tremänning i skogen e med nu och jagar för första gången.. håller tummarna för han och hoppas att han kanske får skjuta en älg :) skulle ju va jätte roligt 18 år och få första älgen :D..


Idag står det jobb på schemat men jag börjar inte förrän halv 4 har eftermiddan på bergvik så jobbar 15.30-20 tycker inte om den tiden specillet mkt men jag e glad så klart att jag får jobba :) vet inte om det blir nått mer jobb i veckan kan ju hoppas :)..
så nu på förmiddan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på det e väldigt gött väder ute så kanske skulle ta mej en promenad i solen.. vad ska ni göra idag??

JOO
måste bara berätta en sak som hände i lördags elle ja det hände väl inte så mkt men åter igen så va det en kändis i butiken hehe :P.. fick se denna mannen och jag va så himla säker på att jag hade sätt han förut sa te Johanna oxå men vi kunde inte komma på va han hette men vi kom i alla fall på att det va han som va me i Fråga olle han långa smala me lite stubbskägg hehe.. han har även vart me i vakna me the voice och sen om jag inte har helt fel så va han oxå tillsammans me lena philipson ett tag.. men va fasen heter han e det nån som vet och kan säga det te mej det står verkligen still i mitt huvve hehe..
det va även me han en mörk kille som jag oxå sätt nån stans, livvakt kanske hehe :P..
hehe man får se mkt när man står i butik :P..  har vart många kändisar inne i butiken när jag har jobbat nu :)

Ne nu ska jag sluta babbla och försöka hitta på nån ting hehe

pussar // MIKA




Hemma i Kd =)

hellu

Nu e jag tebaka i stan igen :) har haft en jätte bra och trevlig helg hemma i skogen me vänner och familj.. tänkte köra en liten sammanfattning som vanligt :)

Lördag jobba ju först på dan 11-16 på duvan me Johanna.. va sjukt segt i början men lite senare så rullade det på rätt bra som tur va hehe :D sprang te Tåget 10 i 4 och vid 5 så va jag i Åmål där Madde hämta upp mej :) tack gumman super snällt .. Åkte hem te henne först och bytte om och gjorde oss party klara :) fick även träffa deras underbara katter HD och Dexter <3 sååå himla söta... kl 7 gick vi ner te Nettans nya lägenhet där förfesten hölls :) spela mkt kort och mkt tjöt hehe jätte trevligt :D.. halv 10 kom våra chaufförer och då va det direkt mot Ed :) där va det disco och det blev en hel del folk och många kända ansikten man inte sätt på länge super trevligt :D halv två kom mor och far och hämta mej och Linda.. sov i bilen hela vägen hem efter vi hade släpt av Linda va såå himla trött inte konstigt kanske när man masar som man gör först jobb och sen hoppa på ett tåg och sen påt me en gång hehe men jag ska inte klaga för det va faktiskt värt det :P.. visar på att man blitt för gammal kanske hehe :P..

Söndag Vakna kl 12 :) ingen va hemma när jag vakna, de va på "älgsmällen" skytt tväling hehe.. Mamma blev faktiskt trea i sitt lag utav 12 så det va ju super bra :D... Halv 1 kom mamma hem och då satte vi oss direkt i bilen och åkte te Långed för att hämta mina grejjer sen blev det ett stopp i Bengtsfors och handla mat te mormor och morfar och sen direkt hem te dem me de.. sen fick vi hämta pappa som va i skogen och grejja.. så satt i princip i bilen hela dan idag kändes det som va hemma en timme innan det va dags att åka upp te Årjäng och på bussen te karlstad.. Nu e jag i alla fall här och kan vila lite, börjar inte jobba förrän halv fyra imorn så har låång sovmorron :D gött de :P..

Det blev tyvärr inga kort tagna i helgen, ingen hade kamera me sej och jag tror inte nån tänkte på det heller inte jag i alla fall.. hade jag haft me min hade det självklart blitt bilder men nu låg ju min hemma i skogen...



Cykla hem förut när jag kom me bussen för hade ju cykeln ner igår när jag jobbade så den har stått där själv hela helgen :(..  va fruktansvärt kallt och mörkt som fasen men jag cykla fort så då va jag snart hemma hehe :P.. Nu har jag kolla på Ensam mamma söker ;) blir bara bättre för varje gång nu.. såå mysigt :P..

Hoppas ni haft en bra helg :)

Nu ska jag ta en alvedon och sen lägga mej i soffan och kolla på Evan den allsmäktige :)

puss//MIKA

LÖRDAG

Go morgon :)

Nu e dagen här som man längtat på såå hehe... visst e det underbart me helg :D fast jag jobbar då men det gör inget bara roligt men ikväll blir det PARTY :D Nu har jag beställt tåg biljett så 15.59 drar jag te Åmål :)..

Börjar ju kl 11 idag men jag e ändå uppe hyffsat i tid för att jag ska hinna allt som ska göras.. har redan duschat och nu ska jag diska sen packa resterande.. tror jag hitta en outfit igår som jag ska ha ikväll det får duga så det e ju tur jag inte behöver leta efter det nu.. sen måste jag måla naglarna oxå hehe och göra mej i ordning för jobb och sen så e jag nog klar för att åka ner och jobba hehe :P..

det va karolina som åkte ut igår på idol.. vad tycker ni om det? hon va sämst igår men ändå så tycker jag att hon har en bra röst men men det blev som det blev jag vet inte vem som skulle ha åkt ut i stället ändå..

Nu ska jag börja med disken sen får jag rappa på lite så jag hinner allt jag ska göra :)

Kommer inte hem förrän imorn kväll så kommer nog inte att skrivat nått förrän då.. jag ska se om jag kan få lite bilder frän festen ikväll så ni får se.. problemet e bara att min kamera e ju fortfarande hemma i skogen men nån annan har säkert kamera och kan ta lite kort så jag kan sno dem sen hehe :P..

ni får ha en superbra helg
puss// MIKA


Längtar

Halloj :)

Kolla ni på idol elle?? jag tyckte det va riktigt bra och de flesta gjorde riktigt bra framträdande :) Erik va grym som alltid och Tove e bara för goo älskar hennes röst och hom e helt klart en stjärna, bara 16 år oxå :) Erika gjorde lite sämre ifrån sej idag men hon va ju lite sjuk jag vet ju att hon kan mkt mkt mer hon har ju en fantastisk röst..
Så rösta nu på era favvisar så det inte blir fel person som åker ut idag..

LÄNGTAR
sjukt mkt ( fårlåt att jag andväder sjukt ofta hehe ) tills imorn :D först blir det jobb på Duvan me Johanna sen vid fyra direkt efter jobbet tar jag tåget mot Åmål där min kära Madde kommer och hämtar upp mej sen e det Party party natten låång :D ska bli såå himla skoj.. men jag har ett problem och ni kan kanske gissa vad ?? jooo vad fasen ska jag ha på mej har inte tittat ut nån ting än och jag har faktiskt inte ett dugg koll på vad jag skulle tänka mej att ha imorn :/ och det kommer blir brottom efter som jag jobbar imorn så måste jag hitta outfiten nu eller imorn på möra innan jag sticker te jobbet HJÄLP ...

får nog börja leta NU

Puss// MIKA


Idol :D

hej hej

Nu e jag hemma från jobbet :) och det har gått jätte bra idag hade lilla Nina me mej en stund på eftermiddan och så har det vart lite rusch :) helt okey dag me andra ord hehe... fick sällskap hem av johanna oxå när vi cykla :)..
Nu har jag laga te mej lite käk och ska snart sätta mej framför tv för att kolla på IDOL :D..

Maten står och väntar på bordet på mej hehe så jag får skriva mer sen :)

puss // mika

missa nu inte idol :P kl 20 på 4.an

outfit

hinner lägga ut hur min dagens outfit ser ut idag innan jag sticker :)



Replay jeans
Svea jacka
skjal tiamo

ursäktar att bliden e suddig men jag har ju fortfarande inte fått hit min kamera än så fick ta me mobilen




Äntligen Fredag :D


Det betyder att det snart e helg :) och jag åker hemhem te skogen över helgen och imorn blir det party i ed me mina käraste vänner Madde, Nettan och Linda <3 ska bli riktigt roligt och för den delen så va det sjukt längesen jag va på hotellet i ed och festa :P.. ROLIGT :D

Sov tungt inatt oxå :) men jag rör mej som en elvisp i sängen hehe kanske inte riktigt men jag vrider mej hur många gånger som helst måste va nått som bekymmrar mej men jag kan inte riktigt sätta fingret på vad hehe det e tur jag har stor säng så jag inte rullar ut men vi får se hur det ska gå i helgen när jag ska sova i min 90 säng hemma hos mor o far hehe...
Underbart väder idag ser det ut att va, ser inte ut som det blåser så värst mkt heller jag hoppas inte det gör det för jag vill inte frysa ihjäl sen när jag cyklar ner te jobbet... börjar jobba 14 på duvan sen går jag te 19.. innan jag börjar jobba måste jag in på mic och lämna lite grejjer på scorett sen måste jag även in te systemet och köpa lite gotta inför helgen :D.. så jag får cykla ner vid 13 elle nått så jag hinner..

Ikväll e det fredagsfinal i idol :D har ju typ längtat hela veckan, så kl 20.00 i kväll på tv4 så börjar det och då ska i alla fall jag sitta bänkad framför tv  ska ni??



Måste diska nu igen innan jag börjar göra mej i ordning..

hörs senare ikväll :)

puss//MIKA


Mammas pojkar

fruktansvärt va segt blogg.se är, har ni samma problem som jag???

Go kväll :)

kolla ni på Mammas pojkar ikväll kl 20 på 4:an ?? hehe det va lite roligt faktiskt shit va catfigther det kommer bli där när det redan va det nu i första programmet.. Vet inte om jag tyckte nån av killarna va så där JÄTTE snygga men i sånna fall får jag säga flitisen hehe han verka va normalast och hans mamma va helt okey oxå hehe :P..
en av tjejerna där inne va ju helt blåst hehe hon strippan om ni kolla på det helt crazy hehe lite roligt för oss som tittar men när hon ser det själv sen borde hon skämas eller ja hon kanske inte gör det men hallå allvarligt hehe..



Nu ska jag alldeles strax göra mej klar och gå till sängs har vart trött länge nu och så har jag lite smått huvvevärk :/.. sen blir jag så störd på en viss person.. har aldrig hört av sej eller pratat me mej på flera år och nu plötsligt va fan vill du.. idiot...

hoppas att kvällen/natten kommer bli bättre än så här :)

natti natti
puss// MIKA


Trötter

HEJ

Nu har jag komme hem från Lollo, blev kvar där lite längre än planerat så det blev aldrig att jag åkte in te stan och det blev heller inget friskis och svettis pass men men hade trevligt hos Lollo.. vi prata och dirverse saker sen laga hon te lite mat, fast jag hade redan åte så jag knapra på några skorpor medan vi kolla på film... sen cykla jag hem innan det börja bli mörkt, så himla surt väder ute man blir verkligen deprimerad på detta piss väder :(...
Fick ett samtal av Sara oxå :D så imorn eftermiddag ska jag jobba igen hihi då på duvan 14-19, hennes barn har blitt sämre igen tyvärr men det e ju bra för mej att jag får jobba hehe :P..

Tog ju hem stövlar igår, och nu har jag bestämt mej att jag verkligen ska ha dem :)
så här ser de ut


visst e de snygga?? blev kär och inuti e det jätte gött mjukt foder perfekt nu när det blir lite kallare ute :)

Det jag letar etfer nu e en goo jacka och snygg för den delen.. ska ta en titt in på peak nån dag, Helen sa att de hade fått in många snygga jackor och det tvivlar jag faktiskt inte på men det e ju oxå inte så himla billigt där..

Ne usch va trött jag börjar bli redan hehe :P.... ska försöka hitta på nått att käka sen blir det väl tv resterande av kvällen, frågen e bara vad jag ska käka hmm nått förslag??

 


till Lollo

Jupp nu ska jag cykla ner och hälsa på Lollo och höra lite vad hon har på hjärtat :) sen så ska jag ju få se hur lägenheten ser ut nu när den e möblerad och klar :)..



får se om jag cyklar in te stan sen en sväng oxå, och senare i eftermiddag hoppas jag på att jag hinner me ett friskis och svettis pass :)..

hörs senare
kram kram


Inna - Hot

En riktigt bra club låt om man e på party humör



Detta e oxå en låt som gick varm nere i cypern hehe :)


Torsdag

Go morgon :)

Grattis till alla som heter Nils på namnsdan :D

har ni sovit bra?? Igår kväll va jag så jäkla trött, jag gick mellan soffan och datorn hela tiden och tänkte att jag skulle va uppe lite längre eftersom jag inte behövde upp tidigt idag.. lyckades i alla fall hålla mej vaken till 23.15 sen somna jag som en stock.. vakna sen 5 på möra och kolla mobilen och då hade jag fått ett medelande 23.30 hehe och jag brukar alltid höra om jag får ett sms för mobilen ligger precis vid sängen, men det gjorde jag ikke nu så måste ha somna väldigt tungt hehe..
lyckades i alla fall somna om igen efter 5 så vakna jag igen halv 9 :)

Fint väder idag ser det ut att va fast det e säkert svin kallt brrr... ska hålla mej inne idag, måste diska och städa igen, va inte längesen jag gjorde det tycker jag men det blir ju så fort stökigt i en liten etta :/..
vad ska ni göra idag??

Nu får det bli frukost och sen måste jag sätta igång och diska, kanske att jag ska åka ner te stan i eftermiddag, måste in på scorett och lämna en grej sen skulle jag behöva in på systemet, kan ju lika väl ta det imorn men det e gött att få det gjort och sen för den delen så e det säkert smockat me folk på systemet imorn en fredag liksom hehe :P.. ja vi får se va som sker hehe :)


puss// MIKA





stökigt

Hellu

Allt bra med er?? jag får ursäkta min dåliga uppdatering men jag har ju jobbat hela dan, haft fullt upp.. fick 17 kartonger me skor idag så jag har haft att gjort hehe men fick faktiskt in allt :) stolt :P.. och vet ni hihi Jag hitta ett par stövlar som jag blev helt kär i, så de fick följa me mej hem hehe :P.. högklckade stövlar fast ändå inte jätte hög klack, svarta och lårhöga fast går att vika ner, me lite gött foder i :) och inte allt för dyra perfa tyckte jag hehe..

På hemvägen så fick jag sällskap av Johanna, cykla båda två och hon bor ju här på norrstrand inte så långt ifrån mej så nu vet jag vart hon bor :P..

Resten av kvällen blir lungnast möjliga, har ett stort berg me disk och det e allmänt stökigt i min lya men det får va tills imorn för imorn jobbar jag ju inte :( lite tråkigt men jag e glad att jag har fått jobba dessa dagar :)..
bonde söker fru e det nu oxå men det roligaste e när tjejerna/killar flyttar in hos dem tycker jag :)

Nu får det bli att kika lite på tv

ha en bra kväll
PUSS// MIKA


Galet

Go morgon

Va inte ute på datorn nån ting igår på hela dan så det e därför jag inte skrev nån ting igår mer än då på möra innan jag drog te jobbet :)...

Hade en helt Underbar dag igår :D va jätte kul att få jobba lite igen även om det inte va så mkt kunder så va det ändå härligt att få va där hehe.. blev lite mer folk innan jag sluta då Jenny kom och bytte av mej.. fick lite leveranser igår oxå fast inte skor utan massa mössor :) jag ska i alla fall ha en mössa utav dem vi fick igår hehe skit sööt :P..

Efter jag slutat så blev det en god natchos tallrik på duvans café :) mumma, hann kolla lite i affärer oxå innan jag gick te tåget.. Va i säffle typ kvart i 5 då sandra kom och hämta mej vid station och även hennes bror och hans kompis va me så då åkte vi direkt te ica och handla lite käk och sen te lägenheten :) och jäklar vikken fin lägenhet såå ljus och stor, stora fönster och ja den va helt underbar.. vi tjöta, kolla på tv och lyssna på musik och kolla skolkatalogen mm mm :) såå himla roligt att träffa henne igen... när kl va strax före 8 på kväll va det dags för säffle raggen hehe.. de e sånt de roar sej me i säffle.. och herre min gud säger jag bara, att inte mitt hjärta hoppa ut va ett under.. fiii fan vi va kanske 7 bilar elle nått som va ute och alla lekte och sladda och hade sig på en stor plan även sandra där jag va me i bilen jag va liv rädd rent ut sagt hehe.. känner mej ändå rätt säker me sandra för hon e jävligt duktigt på att köra och kan allt me att sladda och sånt hehe men jag skaka som ett asplöv och mitt härjta gick i hundra så de sista gångerna hon skulle leka gick jag faktiskt ur och kolla på hehe.. det ser jävligt coolt ut jag fattar inte att de kan jag hehe tex att de sladar runt i rodellen flera varv och bilen står på sne hela tiden...
vi stod 7 bilar på rad och tjöta och spela musik hehe, vikken liv..
Sandra e den ända bruden som åker runt och sladdar me boysen i säffle så snacka om att hon e populär hehe och snyggaste bilen har hon ju oxå :P..

21.13 åkte jag hem mot karlstad igen, helt skakis va skönt att sätta sig på ett lungt tåg hehe :P.. va hemma typ 22.30 i lägenheten och då blev det sängen me en gång va helt slut efter den dagen men fasen va roligt jag hade ändå :)


Här har ni Sandras pärla och hon själv :)



Idag ska jag faktiskt jobba igen :D cathrine ringde igår när jag satt på tåget te säffle och fråga om jag kunde jobba idag och självklart :) så idag jobbar jag på mic igen fast eftermiddan 13-19 :).. marie va det som inte kunde jobba idag...

ojojoj va kl går, ne nu får jag hoppa in i duschen..


PUSS // MIKA

härliga tisdag

God morgon =)

Underbar morgon :) 07.28 blev jag väkt av att mobilen ringde och det va Sara, hennes barn va sjuk så nu ska jag hoppa in och jobba istället för henne :) 9.45-14.15 jag e super glad, lite extra cash säger jag inte nej till :P... tycker dock synd om sara och hennes barn och hoppas att han kryar på sej :)

Så jag ska alldeles strax göra mej i ordning :) tackar så hemskt mkt för alla komentarer, har lite smått brottom så det e intesäkert att jag hinner svara på alla idag men ska färsöka..

Efter jag har slutat jobba så får det bli lunch i stan för kl 15.59 åker jag me tåget te säffle där jag ska träffa Sandra <3 se hennes nya lya ska bli trevligt är där ända till i kväll så kommer inte hem förrän efter 22 och då blir det nog bums i säng... Det tråkiga e att jag missar desperate houswife idag :( och det e säsongs premiär och allt men det går väl i repris sen träffar jag faktiskt heller sandra än att titta på TV..

 

Ne nu måste jag verkligen göra mej i ordning så jag hinner ner och öppnar i tid ;)

ni får ha en toppen tisdag det ska i alla fall jag ha :)

PUSS//MIKA


pigg o goo :)..

..efter ett härligt gympa pass :).. va på bas gympa idag för jag tyckte medelpassat va lite väl sent och sen så blir det så himla mörkt fort oxå och jag har inge ljus på cykeln så det fick bli bas idag men det va nog bra eftersom det va ett tag sen nu igen som jag träna hehe :P.. det va riktigt skönt i alla fall, kan ju inte hålla me om att det va lika hårt som medel men det räckte faktiskt ;)..
fastna vid datorn direkt jag kom in men jag ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att käka lite kvälls mat, frågan e vad?? men det blir nog några goda smörgåsar o oboy kanske :P..

e det nått bra på tv i kväll tro???

Ne nu får det bli en dusch.. ni får ha en fortsatt bra kväll =)

pussar//MIKA


Hemma från stan

HEJ

nu har jag kommit tillbaka från stan :) blev ingen lång visit men jag cykla ner typ vid 12, så lämna jag in stövlarna först, det va Nina och Nina som jobba hehe :P.. den nya praktikanten heter Nina och hon e verkligen jätte trevligt vi stod nog och tjöta i nästan en timme :) så snart blir det fika me henne.. mkt trevligt och det som va lite roligt va att hon bor typ bara 500 m från mej hehe hon bor i ingång 23c och jag bor i 27 c :P.. sen va jag in på vero modo och prova en jacka som jag har sett men det va nog inte riktigt min stil hmm vill ha en ny jacka en lite finare men ändå som e varm som man kan ha på vintern typ :) nån som har nått förslag på vart jag kan hitta snygga jackor?

Va hemma redan vid två igen.. så nu har jag nästa nyss laga te mej lite mat.. blev en bra blandning av makaroner och köttbullar med grönsaks wok o kyckling hehe :P.. kanske inte låter super gott men det gick allt hehe :) jag e inte så kräsen när det gäller mat :P.. äter det mesta

Nu ska jag bara vänta på att klockan ska gå lite för att sen cykla i väg till ett gympa pass me friskis och svettis :) ska bli otroligt skönt att få röra lite på sej.. och nu när jag äntligen nästan e helt frisk oxå så kan jag ju börja träna igen :D

PUSS// MIKA

 


v.41 int barndagen

go morgon :)

visste ni att det va internationella barndagen idag? det står det på min allmenacka i alla fall så det måste ju va rätt hehe :)  önskar alla barn en toppen dag :) och om nån av er har barn tycker jag ni ska uppvakta dem speciellt mkt idag :)

Ny vecka och därmed nya möjligheter.. jag ska träffa min underbara Sandra denna veckan va längesen vi sågs nu och vi brukar ses ganska ofta annars.. sen ska ut och söka lite jobb hade jag tänkt och kanske kanske att Linda skulle komma upp te Karlstad och hälsa på oxå :)
Idag ska jag vika tvätten som jag inte gjorde igår hehe :P.. sen ska jag ner te stan och lämna tebaka stövlarna jag tog me hem och prova, jag insåg att jag nog inte har råd och att jag nog egentligen inte behöver dem :/... ska även fylla på busskortet sen och senare i eftermiddag så får det bli en sväng te friskis o svettis :)
vad ska ni hitta på idag??


denna underbara tjejen kanske kommer upp te karlstad i veckan <3
dette e en rätt gammal bild tror det va 2006 när vi va på pubafton hemma i skogen :)


Puss //MIKA


Ensam mamma söker

go kväll :)

Har nyss kollat på ensam mamma söker och jag gillar verkligen det programmet hehe tycker det e såå mysigt och man drömmer sej själv bort i hur det skulle va att ha en familj <3 och alla de tre tjejerna som e me e ju störtsköna hehe och bra killar har de valt ut oxå :) Helena tycker jag nog e skönast hehe och en av killarna oskar han e ju så snygg hehe och helena verkar ha ett väldigt gott öga te den grabben.. men jag tycker nog att hon ska ta polisen han verkar va en ärlig och bra man :)..

 
lite suddig bild me det här e de tre mammorna


Jag har faktiskt inte fått vikt nån tvätt än hehe, jag duscha och sen blev jag göör slö så jag laga te mej lite mannagryns gröt och satte mej i soffan och där har jag sutte nu, såå jag tror inte det blir nån tvätt vikt idag, får helt enkelt ta det te möra när jag vaknar för nu orkar jag verkligen inte e as trött så det blir nog sängen snart..

PUSS // MIKA


Slö dag

Jag har verkligen inte gjort nått vettigt idag mer än att jag va ner te stan i morse och hämta cykeln sen har jag diskat men jag har vart allmänt slö och slapp, sutte här vid datorn och låge framför tv och fortfarande står det två fulla tvättkorgar me rent tvätt i mitt på golvet som ska vikas hehe men jag har inte haft ork te det hehe ont i huvudet har jag fått nu oxå men det e väl bara för att man inte gör nått ska i alla fall försöka eller jag MÅSTE vika tvätten innan denna dagen e slut.  sen e jag lite små sugen på nått oxå, blev ju inga bullar idag tyvärr men vad ska man hitta på och käka tro senare??

Madde ringde förut :D så vi satt och snacka i 1h hehe.. alltid roligt att tjöta lite me henne höra vad som har hänt och vad som händer i gbg och såvidare :) sen planerar vi ju helgen me :D ska bli så himla skoj och jag ska verkligen försöka ta mej härifrån karlstad efter jag har slutat jobba på lördag, det måste jag vill inte missa nån ting :P..

Ska hoppa in i duschen innan jag funderar ut va jag ska käka i kväll..

Nu e det one tree hill :)




Kanelbullens dag

viste ni att det va idag?
jag hade ingen aning om det förrän imorse när jag hade på nyhetsmorgon hehe :) då skulle man faktiskt egentligen äta bullar idag då men tyvärr har jag inga och jag vet ärligt talat inte om jag e såå himla sugen på att göra det heller blir bara massa disk :P.. jag kanske ändrar mej men just nu såå nej..
varför har vi en kanelbullens dag egentligen ??? e det nån som vet så får ni gärna berätta det för mej..

 


Söndag

go morgon :)

sovit gott?
jag vakna halv nio i morse va jätte trött men kunde inte somna om så jag gick upp och la mej i soffan och kolla på tv :) kl 9 så tog jag på mej kläder och tog en promenad ner te stan och hämta min cykeln, den stod kvar :D.. sen va jag in te ica på hemvägen och köpte mjölk. nu e jag hemma och har nyss käkat lite frukost..

Idag blir det lungt, ska diska och vika tvätt bla men annars blir det nog inte mkt gjort det e ju söndag hehe.. ska ni göra idag?

igår kväll så kom jag inte i säng förrän halv 1 typ fast jag sa att jag skulle lägga mej efter sista inlägget jag skrev igår och då va kl typ 22 hehe.. fasta framför tv igen, kolla på Hemma bäst hade sett snuttar av den förut men inte hela, och den e rätt bra ganska rolig och så va den romantskt oxå :) me like ..

Ne jag ska nog ta tag i disken nu så jag får det gjort sen efter det måste jag börja vika tvätten SÅÅÅ ROLIGT inte... nån som vill komma hit och ta över så säg bara till hehe :P.

puss// MIKA

Körslaget

hej hej

kollar ni på körslaget?? hehe det gjorde i alla fall jag tycker det e lite roligt, börjar bli gammal kanske haha.. Tycker om ola och hans kör en manskör hehe lite ovanligt och därför mkt bra sen va även Amys kör skitduktiga :) men den bästa kören va nog Rigos hehe de körde pittbulls låt, och det va grymt bra gjort för att va en ganska svår låt skulle jag tycka att en kör sjöng men det va verkligen as bra :D

 Ola :) han e såå himla söt

e lite smått fest sugen men nu tänker jag inte gå ut men hehe,lyssnar på massa goa party låtar då blir man verkligen party sugen men jag får hålla mej te nästa helg, hoppas hoppas verkligen att jag hinner me på förfesten och sen te ed på kväll.. jobbar ju den dan men om jag har flyt och lite tur så kanske, jag hoppas verkligen..
nån som vet me sej nu som e hemifrån skogen och e i karlstad lördag den 10 okt och ska hem på eftermiddan så säg gärna till mej :)

Snart e det dax för sängen igen, har sovmorron imorn men det e ändå snart dax orka sitta uppe liksom hehe :P..

natti natti



Regn Regn Regn

Hej

Nu har jag kommit hem från jobbet :) det va jätte roligt att jobba idag,lite segt i början men sen blev det riktigt mkt folk och rush i affären hehe och Sara e helt underbar att jobba med, så snäll och goo.
Har ÄNTLIGEN fått tag i ett par stövlar som jag har tatt hem nu och ska prova lite mer men jag tror det blir jätte bra :) svarta lågklackade stövlar me två spännen på sidan, riktigt goa att gå i :).. Glömde tyvärr kameran hemma i skogen så får visa när jag har fått hit den.
kom en liten glad alkis in i affären idag oxå hehe... han sjöng italienska sånger för mej och allt hehe jag bara skratta jag, sara blev lite rädd och gömde sej på lagret hehe..
Louise om du läser detta så va det han gubben som hade målat naglarna som stod bredvid oss när vi kolla på de som dansa bugg i torsdags ;)

Höst stormen är på väg.. det blåser redan nu sjukt mkt plus att det regnar rätt bra :(.. cykla ju ner i morse men när jag kom ut nu efter jag hade slutat jobba så kände jag verkligen inte för att cykla hem. sadeln va helt blöt och jag hade inget att torka me sen e jag fortfarande lite förkyld och sen så hade jag ju me mej stövlarna me så det övervägde att jag tog bussen i stället hem såå nu står min cykel nere i stan :( bara ingen tar den dååå blir jag förbannad (ursäkta) men i så fall e det tredje cykeln som försviner för mej.. får ta mej en promenad ner te stan imorn och hämta den bara det inte e sånt här väder imorn me..  hon som jag satt bredvid i bussen sa att det skulle komma in värsta ovädret nu :( usch vill verkligen inte.. vill åka utomlands och känna lite värme och få lite sol..


Detta känns väldigt långt borta nu :(


Lördagskvällen blir nog väldigt lugn.. det e gött att bara sitta vid tv och mysa nu under filten när det e så dåligt väder ute..
vad ska ni göra ikväll??


Lördag = Jobb

Go Morron :)

Här sitter jag redan och käkar lite frukost men det e ju bara för att jag ska jobba idag så det e bäst att komma upp lite i tid ska snart börja att göra mej i ordning, börjar inte förrän 11 men jag gillar att ha god tid på mej så jag slipper stressa :)...  Har verkligen sovit så tung i natt, drömt en massa tex om min gamla klass hehe :P.. vid ett tillfälle vakna jag och då låg jag tvärs över sängen hehe jag älskar min stora säng märks ju inte att man ligger på tvären för att den e så bred :P

kolla ni på idol igår?
jag kolla på när alla sjöng men sen missa jag vem det va som åkte ut men det har jag kollat upp nu och det va Jon som åkte ut :( lite tråkigt tycker jag för han hade ändå en fin ton och röst tycker jag om man jämför me några andra som e me.. Mina tre favvoriter e fortfarande kvar i alla fall och då e jag glad hehe :D  har pratas väldigt mkt om det här me att camilla kom me, att hon inte passar och så förstörde hon ju låtarna lite oxå när hon uppträde.. men jag går faktiskt imot lite, tycker hon e en rätt skön brud, hon kanske inte har världens bästa sång röst men hon har sån scenärvaro och energi så man blir ju lite glad hehe :P..
Ska i alla fall bli spännande att se fredags finalerna nu :) NU BÖRJAR DET BÄTA :





visst e hon lite härlig :)

nu får jag göra mej i ordning, hörs efter jag slutat jobba :)
puss så längen //MIKA


Just like heaven

Hej elle go kväll :)


Usch kl börjar bli sent nu och jag ska upp och jobba imorn så måste snart lägga mej så jag orkar me morgon dagen men fastna vid tv och har nyss kollat på just like heaven ni kanske har sett den, men jag hade aldrig sett den förut och den va jätte bra.. rolig och lite sorlig men ändå väldigt romatiskt och så sluta det lyckligt, älskar verkligen sånna filmer och som vanligt kunde inte mina ögon hålla tätt så sitter här och skriver nu fortfarande lite tårögd hihi känslig man e asså. '
har ni inte sett den tycker jag verkligen ni ska se den om ni tycker om komedi/romatisktdrama :)




Ne nu ska jag borsta tänderna och sen blir det sängen.. upp och jobba imorn som sagt :)

Måste oxå bara tacka för alla komentarer det värmer verkligen :)

natti natti puss//mika


Bless the broken road

Sååå himla fin låt, jag har blitt kär i denna låten, har lyssnat på den såå sjukt mkt nu så jag kan den utantill till och med hehe <3



denna låten e oxå den Erika framförde i idolkvalet i tisdags :)

lyssna och njut


Singstar

Halli hallå :)

Har haft Emelie på besök nu på förmiddan, hon kom lite före 11 typ och nu har hon nyss cyklat hem. vi har kolla på tv och tjötat, sen gjorde jag pannkakor som vi åt och så har Emelie provat lite kläder och har fått lånat en kjol av mej som hon ska ha ikväll. har även hunnit me att sjunga lite singstar hehe :P.. vi e fan proffs asså hihi :D
Trevligt Trevligt

Höll samtidigt på me tvätten när hon kom hit men mitt i allt så glömde jag bort tvätten, kom på det en kvart efter att min tid hade tagit slut som tur va var det inte längre hehe.. så det kan gå ibland när man e tankspridd :P..  



Emelie och jag på hennes 20 års kalas


Nu vet jag inte riktigt va jag ska hitta på resterande av dan :/ nått förslag?? kanske en promenad men det säger jag typ varje gång men det blir aldrig av hehe :P.. det blir nog mest bara att ta det lungt ikväll inget party för mej för imorn ska jag ju upp och jobba :) på Duvan 11-16, det e jag och sarah som ska jobba.

 känner mej väldigt omotiverad te att skriva nu så lika bra att sluta.
 slänger i några fler rader ikväll ;)


men ni får ha en bra fredags kväll :)

PUSSAR// MIKA


Fredag 2 okt

God Morgon :)

Idag vakna man upp te lte bättre väder ute härligt :).. jag ska snart cykla ner te ica en sväng och köpa sjölmedel (stavar man så? ) kanske blir att man handlar lite annat me när man ändå e där.. sen kl 10-14 har jag tvätttid JIPPPI inte hehe men det e gött när det e klart :P..

Tove gick vidare igår :) och det gjorde även karolina heter hon så hehe.. men jag blev framför allt glad att tove gick vidare det va ju henne jag höll tummarna för :D

nu har ica öppnat så det e bäst att sticka ner :)

hörs sen
puss// mika


vem går vidare??

Vem tror ni går vidare i idol ikväll??

jag håller verkligen stenhårt på att Tove ska gåå vidare hon e såå härlig och söt sen har hon ju en helt unik och underbar röst :) tycker även att Reza e skit duktig på att sjunga oxå hon har en fantastisk röst :)



RÖSTA RÖSTA RÖSTA

 


Tjejkväll

hellu :)

nu e jag hem kommen från stan.. det blev lite längre än planerat ;) gjorde det jag skulle först, köpte mascara och va te apoteket sen va jag upp te scorett på duvan och GISSA de va tre st som jobba :/ dock inte jag... en ny pratikant igen sen helen o tomas.. fick inte prata me tomas så mkt för han hade så mkt att göra och sprang mellan mic och duvan hela tiden men Helen prata jag me :) och hon har fått mej på bättre humör, känner mej lite mer lugn nu, vi förstår verkligen varandra så det e så otroligt skönt att få prata me henne <3

när jag gick där ifrån och va på väg te att cykla hem så va jag bara tvungen att kika in lite på mic för det är tjejkväll i kväll i karlstad och därmed en massa grejer runt och kring :) de dela ut coca cola tex och roser mm mm.. Ringde Lollo så hon kom in te stan så vi gick runt där och kolla och fick massa gratis prylar hehe :) kolla oxå på sjukt duktiga små pojkar och flickor som dansa bugg på soltorget :) jag vill oxå kunna dansa så bra bugg.

Det blev väldigt kallt tillslut så vi cykla hem.. sitter och värmer mej nu under filten höll på att förfrysa när jag cykla hem såå himla kallt det har blitt känns fasen som det e minusgrader ute brrrrrr......

denna bilen stod inne på mic <3 tänk om den va min :D
skulle gärna vilja köra runt i en rosa BMW :P

Om en halvtimme ca så e det dags för idol igen :)
jag ska i alla fall sitta bänkad ska ni??

PUSSAR//MIKA


trasan o banarne

 hehe dålig rubrik men det flög bara upp i huvve inte vet jag varför :P

hej i alla fall :)

Nu e jag hemma igen efter att ha vart hos Emelie på kronoparken :) vi satt mest och tjöta och kolla tv sen bjöd hon även på goo mat köttbullar och makaroner hehe.. har haft en trevligt förmidda <3

Nu sitter jag här igen i min lya helt alone hehe :P.. nee men jag ska försöka parvla mej ner te stan en sväng måste in på apoteket och sen ska jag även köpa en ny mascara min e helt slut nu typ sen har jag ju oxå 20 % på kicks så det e bäst att utnytta innan den går ut :).. kanske ska gå in en sväng te scorett me och se om tomas e där skulle behöva växla några ord me han men tror dock inte han jobbar nu men kanske. istället kanske helen jobbar då :) henne va det ett tag sen man prata me nu och hon brukar ju ha bra koll på det mesta hihi..


//MIKA


1 okt

Go morgon

Usch nu e det verkligen höst, och det ser man verkligen om man kikar ut det e grått och regnar och bara några få grader varmt brrr....

Idag ska jag till Emelie och hälsa på :) trevligt trevligt.. ska bara käka frulle och sen göra mej klar så ska jag ringa henne sen. får se vad vi ska hitta på i detta höst vädret man har ju ingen större lust att va ute men ja det ger sej hihi..

Erik gick vidare i gårdagens kval i idol :D en självklarhet enligt mej, fyy fasen va bra han e vilken röst man får rysningar.. sen gick oxå Rabih vidare och han har ju oxå en jätte bra röst väldigt speciel goo röst :)  

ikväll e det dags för de sista 5 tjejerna i diol och där hoppas jag på att det går bra för Tove 



nu får det bli frukost :) 

ha en fin 1 oktober 
pussar//MIKA
 

RSS 2.0