IDOL

 Go kväll

Kollar ni på idol?? det gör i alla fall jag :) och väntar på spänning på hur det kommer gå för erik och håller tummarna, för han har ju en grymt bra röst eller hur?

Efter idol kommer det efterlängtade Grey´s anatomy :) så himla bra, kommer ni ihåg hur det sluta sist?? om inte så ska jag berätta lite snabbt, Issi har ju cancer och nu innan det sluta förra gången blev det nått fel så de försöker ju att återuppliva henne.. sen George han rädda ju en flicka framför en buss men fick då istället ta smällen själv vilket gjorde att ingen av personalen kände igen homom för ansiktet va förstört typ men precis innan han skulle in på opretion så skrav han ju i handen på grey 007 då fick de ju reda på at det va han .. oxå han nära på att dö..så det ska bli jätte spännade nu om de får dem tebaka i livet eller iinte :/..


vad göra??

Hej hej

Har städat och donat hela förmiddan plus att jag har vart nere och handlat mat och te middag blev det köttbullar och mos :) mkt gott.. men det e ju så tråkigt att laga mat och sen sitta själv och äta :( inte alls skoj hoppas på förändring snart...

Nu vet jag inte vad jag ska hitta på det e ju som gott klart städat i lägenheten nu.. det e väldigt fint ute men det e oxå fan svin kallt brrr höll på att förfrysa näsan när jag cykla ner te ica förut hehe.. inte alls kul så därför e man inte så motiverad av att gå ut men ändå så vill man ju inte sitta inne :/ vikka problem man har hehe..

Tomas ringde i alla fall förut så nu ska jag jobba två Lördagar irad :D weeiii lite jobb i alla fall hehe men jag blev lite lite sur oxå för en grej men tänker inte säga varför... kolla över mitt cv förut och ändra lite och det ser hyffsat bra ut, nu e det bara ett personligt brev som ska till, inte lika lätt att göra.. men jag får väl kolla på mitt förra och försöka och pussla ihop det så det blir bra sen e det bara att gå runt och söka. har ingen aning om vart jag vill jobba men det får väl bli runt i affärerna för det känns ändå som att jag ska va inom handel i alla fall eftersom jag vart det nu i 2 år.. resturang branchen tilltalar mej inget än så länge i alla fall :P..



jag på scotts för snart ett år sen nu elle ja ett år i feb men det går fan fort te feb nu..


Städning på G

Go morgon :)

Va underbart att få sova i sin stora säng igen :) sov underbart men tyvärr vakna jag rätt tidigt men det brukar jag göra här :/ inte vet jag varför men men...
Nu e det städning av lägenheten som gäller jag har rensat all reklam och post, det som ska slängast och inte sen har jag även sorterat soperna, allt ska bara ut nu och sorteras men det tar jag sen nu måste jag röjja undan kläder mm sen dammsuga och så :)...  Efter jag städat ska jag cykla ner och handla käk, tomt i kylskåpet nu har ju inte vart här på länge nu..

Eftermiddan får vi se vad som händer, inget planerat än så länge.. men det ger sig hihi :D

Kolla ni på idol igår?? jag bara älskar Erikas röst ryser varje gång hon sjunger så himmla fint och rent, och hon gick juvidare igår SUPER BRA :)



Tyckte hon gjorde sitt bästa framträdande igår på kvalet me Bless the broken road men hitta tyvärr inte det klippet på youtube.. men detta visar ju oxå på hur fruktans värt bra hon e på att sjunga

Nu ska jag fortsätta me städningen..

Puss // MIKA


sorry

Sa lite fel om Desperate, det e ju inte det allra nyaste avsnittet som kommer idag utan det e de två senaste avsnitten från förra säsongen ifall nån har glömt hur det sluta sist..  men det e på gång i alla fall


Äntligen hemma

Hellu :D

Nu har jag äntligen komme upp te karlstad te min vackra lilla lya hehe lite stökig dock men det gör inget, får städa imorn... så skönt och lungt här och så sitter jag ju ÄNTLIGEN vid min dator :P som jag saknat såå hehe.. känns som man kan slappna av lite nu, idag har man verkligen vart på hel spänd elle det e jag varje gång jag e hos mormor och morfar nu för tiden men idag va vi te bengtsfors och morfar e så dålig i bena så man e rädd att han ramlar.. men det gick allt bra fick hålla i han sista biten innan han kom in i bil innan vi skulle åka men.. usch gillar inte att se att han blir gammal och dålig det gör ont i hjärtat.

Nu e jag i alla fall här :)  och snart e det idol weeiii sen e det desperate underbart hehe såå himla spänande får man äntligen se vem det e mike gifter sej med :) vem tror ni det e ?? jah hoppas på susan men det e det säkert inte bara för att man vill de...



Nu ska jag laga te nö mat och sätta mej i soffan och glo lite tv :)

Puss // MIKA


tisdag 29/9

= min namnsdag :) GRATTIS till mej :P

Hej hej

Fin dag ida men det e frukteligt Kallt ute saknar värmen hehe .. Idag åker jag äntligen te Karlstad, har vart hemma i skogen nu i en och en halv vecka och det räcker för ett bra tag hehe.. saknar min dator och lägenheten och sen friheten att kunna ta sej vart man vill för det har man ju inte kunnat här precis..  Bussen te Kd går 17.10 från Årjäng.. Mamma skulle kära upp mej :)..  tills det blir det inte mkt gjort hehe fast jag ska nog försöka ta mej en promenix, solen e ju framme och det e klarblå himmel :)..  Vad ska ni hitta på en dag som denna??


Puss // MIKA


Helgens bravader :P

Hej hej !!

nu va det ett par dagar sen jag skrev här men jag har haft fullt upp hela helgen hehe :P

lördags: Gick upp tidigt och åkte te Karlstad på möra va där uppe ca 11.00 då va vi först te lägenheten, betala räkningar och leta outfit för kvällen sen åkte vi ner te stan gick in på scorett och lämna lönepapperet vilket inte va så fett :(  Hann faktiskt få mej ett par tröjer på MQ oxå sen åt vi där på mic oxå innan vi fick ge oss iväg te universitetet. kl 15 börja Examens firandet i Aulan. det va en hel del som tog examen och det va bra musik och tal så det va trevligt va klart där ca kl 16 då blev det sen mingel i cafe gläntan :) fick cider och snittar sånna små bröd skiver me räker mm på :D gott va det i alla fall.. kom där i från 16.30 sen va det raka vägen hem te skogen igen till pubafton hehe :) fick byta om i bilen hehe.. vi kom lagom te det börja i alla fall vilket vi inte trodde vi skulle göra..
va mkt folk och jätte trevligt att få träffa folket igen hehe och räkerna va super goda mums mums hehe lite lessen bara att jag inte fick behålla dem så länge hehe :P.. har en förmåga att bli ganska full och dålig på dessa fester hihi.. jag sattsa på och drack vin hela kvällen men det blev även några st shotar.. det sluta me att jag somna i en annans bil sen spydde jag som en gris.. brukar aldrig spy så jag fattar inte riktigt... men innan de så hade jag väldigt roligt i alla fall och bandet som spela va jätte bra :)...  vet inte riktigt va kl va när vi kom hem men jag har ett svagt minne av att jag hörde nån säga att kl va halv fyra strax innan vi åkte hem hehe..

igår: va det inte roligt, vakna me huvvevärk och mådde inte specielt bra fast jag tror syrran mådde sämmre hehe.. men orka verkligen inte göra nån ting igår satt vid tv från möra te kväll.. men det e sånt man får räkna me dagen efter huvvesaken e att man hade roligt dan före hehe :P..

Idag va det ju meningen att jag skulle åka upp te Karlstad men tyvärr blir det inte så för det e brist på bilar igen, både mamma och syrran slutar sent så det e ingen som hinner hem och kan skjutsa upp mej te årjäng innan bussen går.. pappa e i skogen och grejjar och han har bara fyrhjulingen så han har inget han kan köra upp mej me heller.. så jag får vänta tills imorn, då mor slutar tidigare så att hon kan köra upp mej hoppas jag :)..
så idag vet jag inte vad jag ska hitta på tar mej ju som sagt ingen stans så jag får väl gå runt och skrota här hemma :/..

hoppas ni får en bättre dag än jag hehe

PUSSAR // mika




Fredag :D

Go morgon :)

äntligen fredag visst e det härligt?? 

Igår så blev det ju en sväng te töckfors på eftermiddan :) trevligt va ett bra tag sen jag va där men tyvärr hade det inte förbättras ett skit (förlåt) men samma gammla tråkiga affärer och allt e riktat te vårt kära grannland norge :/.. inte alls roligt jag hitta igen ting, spara för ståss lite pengar på det viset.. 
va hemma igen lagom te idol börja :) sen dröjde det inte länge innan man somna hehe :P.. 

Idag blir det bullbak me mormor :) skulle ha bakat bullar igår men då hade hon inget margarin så det köpte ja igår så det ska jag ta me mej nu så vi kan baka lite bullar :) mums mums :P.. 
Senare i eftermiddag blir det ut te bygdegårn och duka inför helgen då det e räk och pubafton :D  
så denna dan kommer nog gå den me, börjar lite smått bli rastlös om dagarna ändå för att jag inte har nått jobb och ångesten bara stiger :( måste söka nytt jag kommer inte klara av varken hyra elle mat om det ska forsätta så här.. ska köpa mej en lott och hoppas på stor vinst hehe fan va gött det skulla va :P.. 

tänk om man kunde få vinna 50.000 kr i månaden i 25 år fyy fan vilken lycka det skulle va 

dags att sluta drömma kanske hehe

Imorn blir det en sväng upp te karlstad :) ska fira syrran på hennes examens.. men blir bara uppe över dan för på kväll e det ju fest. har alltså ganska fullt upp imorn så det e inte säkert att jag hinner skriva men kanske.
 ni får ha en bra helg :) 

pussar// MIKA
 

Snart helg :)

go morgon

Idag kom jag upp lite tidigare än va jag ha gjort tidigare i veckan, ganska skönt sen skiner ju solen oxå :) underbart <3 Ska ju bli riktigt fint nu några dagar har jag hört, det e ju inte helt fel hehe..

Jag ska strax åka te mormor o morfar hehe som jag gÖr varje dag hehe :P.. ne men igår va jag faktiskt te Bengtsfors och träffa Linda och det va mkt trevligt, vi fika på kickis sen gick vi runt lite på Bengan hehe va även in på kinan en sväng och linda käka pekingsoppa hehe :P.  mkt prat och skratt precis va jag behövde :)

Jag ska hjälpa mormor och städa huset idag för det lova jag igår... de e ju så snälla mot mej att jag får låna bilen och de ger mej alltid för mkt. pengar,mat mm fast jag inte förtjänar det hehe :P.. så nu ska jag göra lite nytta idag och putsa föster och skura mm :)..
tvfätta bilen igår oxå efter jag hade vart i bengtsfors så nu skiner den som aldrig förr hehe det känns nästan som min egen om det bara kunde va såå men tyvärr e det ju inte de :(..

Senare i eftermiddag när alla slutat jobba så ska vi åka upp te Årjäng och köpa färg sen blir det även en tur te töckfors om vi hinner me det.. hoppas hoppas ha vart shopping sugen länge nu hihi..

Blir lite smått sur på denna datorn för det funkar inte att ladda upp bilder :( den e såå sjukt segt så det finns inte jag fattar knappt att jag ger mej ut på datorn över huvve taget men soppas beroende e man väl att man måste hehe..

får ge mej iväg nu men vi hörs säkert imorn igen :)

PUSS// MIKA

Onsdag

Hellu :)

Idag e det betydligt bättre väder ute solen e ju framme :) men det blåser fortfarande sjukt mkt :/ men det hör väl hösten till oxå den e ju verkligen här nu..

Idag ska jag ner te Bengtsfors och fika me Linda <3 ska bli trevligt att träffa henne och tjöta lite kan tänka mej att hon har en hel del på hjärtat ;) hihi.... men först ska jag en sväng te mormor o morfar, ska ha me en nota som jag ska handla åt dem sen.. sen får jag ju även låna deras bil eftersom det fortfarande inte finns nån ledig här hemma..




Det blev inge töckfors igår; Mamma sluta ju tidigt men efter hon hade slutat åkte hon direkt te Ed och bytte däck på bilen och det tog sin lilla tid så det va ingen hemma här förrän 4 typ :(... VILL UT OCH HANDLA men det e inge kul att åka sj.. jag får se om vi kanske kunde ta en sväng imorn för mamma va allt oxå lite sugen :).,..

Ne nu får jag göra mej köar och åka i vög te mormor :)

pussar //MIKA


bus höst väder :(

Hej hej :)

Måste bara tacka för alla komentarer :) shit ja höll på att tappa hackan när jag såg att så många hade komenterat hihi verkligen jätte roligt :D
fortsätt så jag ska försöka svara så fort jag kan bara datorn e me mej idag :P..

Idag e det verkligen ett riktigt bus väder ute hösten har verkligen kommit nu :( usch saknar värmen redan..  det regnar och blåser som bare den detta är verkligen en typisk dag där man ska sitta inne och kolla på film/tv under en goo filt ;).. alla andra jobbar och jag sitter här ensam som vanligt men mor sluta tidigt idag så hon e nog straxt hemma :).. fast det e sånt här äckligt väder ute så har jag faktiskt lust att åka och handla, kika lite i affärer :) ska höra me mor sen när hon kommer om vi inte kunde ta en sväng te töcksfors :P så långt e det ju inte dit och jag har inte vart där på evigheter.. man blir så utråkad av att bara sitta inne oxå det gjorde jag ju hela dan igår så idag känner jag för att göra nått kul..

ska nog snart gå ner och börja me middan men först ska jag försöka svara på era komentarer :)

pussar// MIKA


Män som hatar Kvinnor

Halloj :)

Är hemma i skogen nu kom te årjäng te slut i lördagS hehe, va ju meningen att jag skulle ta bussen från karlstad som gick 15.55 men vid 12 ungefär så ringde mor, och då hade min morbrors fru sagt te att go by buss kanske gick så då kolla jag upp det me en gång och då gick det en buss te årjäng 14.20 så jag tog den och då va jag i ärjäng straxt före kl 4, där mötte jag upp mor och far så hann jag allt gå lite på marknan innan :) fast jag va ganska trött och lite sur så jag kolla inget större så det blev inte att man handla nått. halv 6 mötte jag upp Erica som skulle va me under kvällen me mej medans jag körde runt på full gummorna och gubbarna hehe :P..  träffa en del känt folk men det va inte mkt ändå.. va svin kallt föröverigt så det va ju inte så jätte roligt att gå runt där på kväll. vi kom inte från årjäng förän den va 03.15 så va hemma här i torrskog 04.30 typ, så det blev riktigt sent och jag höll på att somna flera gånger på vägen hem för alla andra somna men jag körde ju så jag lyssna på musik och sjöng för fulla halsar för att jag inte skulle somna haha :P.. 
så det blev lite exytra cash för mej den kvällen hehe inte helt fel :P..

Söndan va en riktig slappar dag jag vakna inte förrän  vid 1 typ och när man vaknar soppas sent e hele dan förstörd tycker jag det spöregna oxå.. det ändå vi gjorde va att vi åkte ut te krykan vid 6 tiden och rösta :) gjorde lite nytta i alla fall.. så satt vii kanske där i en timme och tjöta me folket och drack saft och åt bulLar hehe..

Idag vakna jag oxå rätt sent kom inte upp förrän vid 11 då gick jag ner och käka frulle sen satte jag mej och kolla på män som hatar kvinnor och fyy fan va bra den va.. jag satt som fast klistrad framför tv så himla spännade men fyy vikka äckliga gubbar sånna borde kastreras.. men den va riktigt bra gjord för att va en svenk film riktigt bra skådespelare.. nu måste man ju bara se uppföljarna det e nästan så jag måste läsa böckerna oxå.. syrran fick ju alla tre i present när hon fyllde och hon har redan läst ut dem så man skulle nog roffa åt sej dom och läsa nu när jag inte har så himla mkt för mej om dagarna..
blir nog inte så mkt gjort denna dan heller, pappa har komme hem nu men mamma o linda kommer inte förrän i kväll de jobbar länge båda två och linda skulle väl fiika me en kompis efter hon sluta.

jag blir nog kvar i torrskog hela veckan skulle jag tro om jag inte åker upp i slutet på veckan te karlstad, det beror på om jag orkar eller inte hehe..

ska nog kanske ta mej en lite promenad nu så läånge solen skiner :)

pussar// MIKA

Blir inge Årjäng :(

Hellu igen :P

Nu har jag ringt och tjöta me mamma lite och grinat i telefon över att det inte gick nån jävla buss hehe.. de viste ingen heller som va i karlstad som skulle hem.. har pratat me sandra men hon skulle inte te marknan sen kunde hon inte köra heller för hon fortfarande har alkohol i kroppen..  jag har pratat me Louise men hon skulle inte hem idag heller så då va det kört på det hållet me sen ringde jag även te värmlandstrafik och fråga om det gick några extra bussar te årjäng eftersom det e marknan men det gjorde de inte..
sååå nu får jag helt enkelt ge upp hoppet om detta :( och så får jag ta den bussen som går 15.55 te årjäng.. och direkt jag kommer dit så blir jag chaufför, camilla gick me på att köra upp själv men att jag ska köra resterande av kvällen så ja jag kommer nog inte hem te torrskog förrän sent sent i natt..

Jag får nog lägga mej och sova en stund te nu så jag orkar me kvällen


förbannade...

...jävla bussar. FYY TUSAN NU E JAG RIKTIGT SUR ska ju te Årjäng idag på marknan men va tror ni då går det inte en jävla buss förrän 15.55 och då e jag i årjäng 17 nån ting så jag kommer ju inte hinna ett skit och jag som ska va chaufför ikväll åt camilla fan detta går ju ingen ting jag blir sååå (förlåt) j*vla förbannad ...
det e inge snack om saken att jag MÅSTE verkligen få mej bil nu för hur många ggr e det inte så här att man måste passa på de jävla bussarna åååååååååå allt går verkligen imot mej nu ALLT vad har jag gjort för att förtjäna detta??????


Dagen igår va förövrigt väldigt bra :) det va jätte trevligt och roligt hos Emelie kom en hel del folk, det va dans och tjöt och kortspel och ja det va en prefekt kväll Tack Emelie. Lägenheten va jätte fin mkt större än va jag trodde den va hela en kvm större än min till och me hehe :P..  det va riktigt skoj va inte hemma förrän kvart i 2 typ i natt hehe ;) och tack Tessa för att ni körde hem mej jätte snällt verkligen :)


 ne jag får väl lägga mej och sova en stund te då elle va fan ska jag göra jag kan ju inte vänta på den bussen då kommer jag ju inte på nån marknad :( 

får ringa mor o far och grina lite HAHA

PUSS // MIKA


hemma från stan

hej hej

ja nu har jag komme tabaka efter ha vart en sväng te stan, först blev det en sväng in på scorett i mic där tomas stod så då fick jag min lönerapport :) sen så frånvånadsvärt så stod sara där, hon som jobba på scorett då det första när jag börja.. blev ganska så paff, hon jobba inte på riktigt utan det va typ "praktik" nån ting men ändå.. jaja.... sen gick jag över en sväng te duvan och hälsa på Nina :) hon va så brun och fin efter mallorca resan :) tänk när jag va så brun min färg har ju fasen redan försvunnit tycker jag :(.. efter det gick jag te apoteket men jag fick inte det jag ville ha, sen blev det en liten tur in på Åhlens fick mej ett par strumpbyxer och ett par örhängen vet inte om jag va så stort behov utav det men ni vet hur det är när man går in i en affär hehe måste ha me sej nått ut :P.. te slut så gick jag in på systemet och handla det jag skulle ha det blev det vanliga som alltid fan jag e så trött på alla cider och sånt kan de inte komma me nått nytt ?? ändå köper man det för det e hyffsat billigt imot annat och det e lättvindigt att ta me och dricka hehe..

när kl va halv ett ca så cykla jag hem igen och nu har jag precis gjort mej lite mat sen ska jag hoppa in i duschen :P..



jag vet att jag sagt det förr men jag LÄNGTAR så grymt mkt tebaka det va sååå himla roligt och vikka grymma fester.. och värmen så klart saknar den oxå hur mkt som helst det e fan svin kallt här i sverige nu även om solen tittar fram..


jag får sluta drömma och fokusera på nuet i stället ;P

puss//mika 

                                                                                             p.s. komentera gärna :)




Fredag

Go morgon :D

Underbar fredgas morgon solen skiner och det e klarblå himmel <3 dock börja inte min morgon så jätte bra, känns som mkt går imot mej nu.. det va en jobbig kväll igår men jag ska försöka komma på nya tankar man kan ju inte dra ner sej i all skit heller.

Jag ska se om jag kan ordna nån frukost av det lilla jag har kvar i kylskåpet hehe.. sen ska jag dra på mej kläder och dra ner te stan ska bla te systemet ;) sen ska jag te scorett en sväng och kolla läget och se om min lönerapport e där det borde den va sen ska jag även göra en lite grej till men det e hemligt.. vill i alla fall få stan gjord nu på möra så jag kan ta det lungt här i lägenheten innan jag åker ut te Emelie ikväll runt kl 18 :D

Längtar redan tills imorn visst e det lite sorligt hehe egentligen borde jag se fram imot denna dan ska ju te Emelie :) och det ska bli jätte kul (hoppas jag).. men imorn åker jag ju hemhem igen HAHA åker direkt te årjäng där mor o far e, för sen ska vi gå på marknan :) kul... man hittar säkert nått och brända mandlar måste man ju ha mums mums :P.. sen imorn kväll så ska jag va chaufför åt camilla och ann-sofie blir nog säkert roligt hehe..

vad ska man ha på sej ikväll då?? 

Frukost nu sen stan
pussar// mika


Karlstad

Hej hej

Nu e jag tebaks i karlstad igen i den nystädade lägenheten (inte) hehe.. får se och jag orkar ta ett ryck me dammsugarn och så imorn :P..

Åkte me bussen från årjäng så va här typ kl 7 så har inte hunne gjort så mkt snart e det ju Idol :D sen ska jag väl ja försöka fixate mej lite käk..  imorn e det redan fredag denna veckan har gått så sjukt fort tycker jag.. tycker liksom inte det va längesen jag åkte härifrån och nu e jag redan här igen.. 
imorn på dan blir det lungt ska som sagt försöka städa lite sen ska jag även ner te stan och uträtta några ärenden .. på kväll blir det inflyttnings fest hos Emelie :D ska bli jätte roligt verkligen har inte vart me den tjejen på hela sommarn så det ska bli skojsigt och sen få se hennes nys lya :) spännande hehe alltid roligt att se folks nya hem :P..




ne nu ska jag bänka mej framför tv :P

pussar// mika


Skogen

Hellu :)

som ni kanske märkte så åkte jag hemhem te torrskog ändå ;) fast det va lite omstädigheter när jag skulle åka hem från karlstad precis som att det va meningen att jag skulle stanna. men jag fixa det allt ändå så jag kom hem te torrskog.. jooo så här va det: sluta ju jobba kl 20 på bergvik och bussen in te stan går 8 över.. men när jag stod där kom det fan ingen buss, jag blev grymt sur för bussen te årjäng gick ju 20.30 från stan så jag hann inte me den helt enkelt för bussen från bergvik gick halv därifrån. jag tänkte ändå ifall jag har tur så hinner jag gå av på wåxnäs där den stannar innan den åker ut på stora vägen. jag hoppa av där och fråga en kille som satt där om 700 bussen hade åkt förbi och det hade den jag missa den precis sa han så jävla typiskt men när jag står där så kom 800 som går te åmål så i ren fart hoppa jag på den för jag ville verkligen te torrskog :P.. pappa blev inte så glad dock för det e ju en bit te åmål hem ifrån men då kom den smarta busschauffören på att vi kanske hinner i kapp 700 vid grums eftersom den åker in i grums vilket inte 800 gör så han hade gasen i bott hehe så fick jag hoppa av vid gruvön och jag hann typ precis hoppa av så kom 700 så jag kom me te årjäng :D så det löste sej väldigt bra ändå men fasen va nervös jag va ett tag där hehe..

NU e jag i alla fall här och igår så kom jag te tandläkarn :) ringde halv 8 på möra så fick jag en tid 13.50 så pappa körde ner mej te bengtsfors.. laga ett hål, usch jag bara tänkte på hur pengarna försvann medans jag låg där när hon tog röntgen bilder mm mm.. men så säger hon att det e gratis året ut och fatta va glad jag blev :D så där spara jag ju i alla fall minst 1000 spänn, det va tur jag inte gjorde det i karlstad för då hade jag ju garanterat fått betala eftersom det bara e västra götaland som har detta året gratis för oss annars får man ju betala efter man fyllt 20. 
fick grymt mkt bedövning i käften så jag hade ingen känsel i vänstra sidan på läppen och i käken o i tungan på hela eftermiddan ganska obehagligt det va nog det värsta annars tyckte jag det gick jätte bra när hon laga hon va så försiktig och jätte bra jag vet en del e ju så himla hårdhänta av sej..

Idag e jag hemma själv, ska ringa bort te mormor och höra om hon kan hämta mej e så tråkigt och sitta här själv.. jag har ju ingen bil hemma :( linda har en och mamma har en och pappa har bussen så jag tar mej ingen stans får nog faktiskt snart se te att hitta en billig bil åt mej jag får ju krupp snart.. skulle behövt upp te karlstad idag egentligen för jag fick typ inga kläder me mej hit men jag åker nog upp imorn då och e tills på lördag, för i helgen e det ju årjängs marknan :D

ne herre min gud va jag babblar hehe här blir det inget gjort får ta och ringa mormor nu :)

ni får ha en fin o solig onsdag
pussar// mikia

NY vecka

 go morgon =)

ville egenligen inte gå upp men man va ju tvungen kl 13 ska jag va ute vid bergvik och jobba te 20, har lite jag ska pyssla me innan så det va bara att stiga upp, nu har jag i alla fall duschat ska snart käka lite frukost sen blir det te att packa lite fast jag har fortfarande inte bestämt mej än om jag ska åka hemhem ikväll, jag har ju inte frågat tomas än om det blir nått jobb te veckan och blir det de och så kommer jag me värsta bagen te bergvik där tomas e så tycker han säkert att jag kan åka hem i stället och tar in nån annan te att jobba men det vill jag ju inte för jag vill ju jobba men å andra sidan om jag inte ska jobba i veckan och inte har me mej nån packning så känns det väldigt trist att behöva åka hem hit igen för då går det ju en hel dag till innan man kommer te tandläkarn, vikka problem jag har hehe.. jag får packa en liten väska så tomas knappt märker det hehe ifall jag inte skulle få nått jobb för då åker jag nog fasiken hemhem te torrskog..  så jag kommer te den förbaskade tandläkarn nån gång.

lampan på toan har gått :( så det va rätt mörkt förut när jag skulle duscha hehe.. typiskt att den inte gick i går när pappa va här för då kunde han ju grejjat men nu kommer det säkert va mörkt där ett tag för jag vet inte hur man byter den lapan i spegeln..

nu får det bli frukost e vrål hungrig hehe

vi får se om vi hörs ikväll om inte så vet ni att jag har åkt hemhem te torrskog :)
pussar// mika

IKEA hela dagen

hellu

Mor o far och syrran kom kl 11 i morse, då fick de lite elva kaffe och tårta medans jag gjorde mej i ordning och ca kl 12 åkte vi ut te IKEA och där har vi tillbringat hela eftermiddan.. vi åt där oxå, köttbullar och potatis det vanliga hehe men det e oxå väldigt gott :).. och när man blir bjuden på mat e det ju ännu godare hehe..
Syrran köpte sej garderober och en hylla plus massa annat sånt som de ska ha te bröloppet, mamma o pappa hitta oxå lite grejjer eller mkt grejjer hehe, jag hitta bara salt och pepparkar som jag behövde hehe :P.. men det e ju inte så långt te IKEA från mej så om jag skulle vilja ha nått e det ju bara en kvart bort ;)
Nu har de åkt :( de skulle hem te nått tror jag sen ville de väl inte bli så jätte sena hem de skulle väl in te edsleskog oxå, så nu sitter man här själv igen inte alls roligt, hade jag inte jobbat imorn kunde jag ju ha åkt me hem men nu jobbar jag ju så då får man snällt stanna kvar.. och jag vill ju jobba me jag tar allt jag får nu för det e nog inte mkt mer jag kommer få jobba i sep :/ ska höra me tomas imorn om det blir nått mer jobb i veckan annars så åker jag nog hem imorn kväll efter jag ha slutat för jag måste te tandläkarn och fixa hålet innan det blir för stort.. och jag vill inte ha tandvärk längre. och så känns det mkt bättre och göra det hemhemma i bengtsfors,

Vad händer ikväll då?? för min del blir det nog bara lungt samma som igår.. finns ju inte så mkt annat att göra.

pussar //mika


saknar


Söndag

Go morron go morron :)

Fint väder idag det gillar vi :) va hyffsat pigg när jag klev upp ur sängen så nu har jag fått packat ur resväskan hehe och slängt det mesta i tvätten :P.. ska snat göra i ordning lite frukost sen jag ska sätta på den tredje filmen som jag hyrde igår och kolla på innan mor i far kommer. det har inte ringt eller nått så jag har ingen aning om när de kommer me de sa att det skulle komma på söndag men vem vet kanske inte blir förrän i eftermiddag men det skulle jag inte tro de brukar vilja åka tidigt det e bara det att de ska ju ha me sej syrran och hon e ju i edsleskog och få väkt på henne eller slita henne från patrik kan va svårt haha :P..
Har lite me kläder och sånt som ska slängas in i garderoben och i låder innan de kommer men det går ju fort så det får jag ta sen eller precis innan de kommer hehe... de borde ju ringa före..
 
ne nu börjar magen skrika efter mat så det e nog dags att göra i ordning lite frukost :)

ha en fin söndag
puss// mika

film maraton

hej hej

Nu e det snart sängen som gäller för mej.. va ner te casanova förut och hyrde tre filmer jag har hunnit se på två sen kolla jag på bring it on på 5:an innan oxå.. har kollat på brudens bäste man som va riktigt bra en typiskt mikaela film hehe men gosh va tårar det kom hehe men som ni kanske känner till i detta laget så e jag en väldigt blödig människa som bölar för det mesta hehe..  brölopp e för fint undra om jag kommer böla på syrrans brölopp (säkert) .. sen kolla jag på en shopaholics bekännelser oxå riktigt bra :) lite rolig och visst kan man känna igen sej ibland hehe men jag måste säga att jag blitt mkt bättre på att "hålla plånboken stäng" nu förtiden :P..  har en film kvar och den heter jack and jill vs the world en romatiskt komedi så jag kommer säkert böla för denna filmen oxå men det sparar jag som sagt te imorron nu e jag alldeles för trött för att orka se en film te..

Har vart riktigt skönt att bara haft en slappar dag idag :) hållt mej inne och tatt det lungt.. när jag gick ner te affären förut va det mössa och halsduk på hehe me två tjock tröjjer hehe såg ut som en michelin gubbe hehe men jag vill som sagt bara bli FRISK nu, därför det säkra före det osäkra ;)  känner mej rätt bra nu men jag brukar känna mej bättre på kvällarna.. får bli en alvedon innan läggning har ju fortfarande värk i tanden :(

Nu väntar sängen på mej hihi
nattinatti puss// mika


slemsven

hej hej

Nu har snart halva dan gått, och vad har jag gjort?? inte alls mkt faktiskt låge framför tv och sutte här vid datorn men jag har faktiskt tatt tag i disken me vilket jag tyckte va väldigt duktigt av mej för det känns som jag inte orkar göra specielt mkt :(.. har fruktansvärt mkt slem i halsen och hostar som en tok, jag trodde det va mot bättrings vägen men kanske att jag hade fel :( VILL BLI FRISK NUUUUUUUUUU

hata förkylning

Har lyckats få i mej lite mat och nu ska jag snart inta soffan igen men det går ju inge bra på tv tyvärr och alla mina filmer har jag sett tusen gånger så e inge sugen på att se nån av dem.. kanske att man skulle orka röra sej ner mot casanova och hya en film.. kanske skulle må bra av en liten promenad jag menar så långt e det inte hehe på me mössan bara så går det nog fint hihi.. vi får se, måste FOKUSERA på att bli frikt jag kan inte gå runt här som en gammalt vrak :/..


Helg = LEDIG

Morning :D

Inte lika fint väder idag som det har vart nu i ett par dagar men det e väl så när man e ledig, då försvinner solen :b.. Lördag idag ju och det känns underbart men shit va denna veckan har gått fort. det e liksom mitten av sep snart.. vart tar tiden vägen? snart e det jul :) längtar faktiskt det e ju såå mysigt eller hur? Min arbetskompis hade redan börjat köpt julklappar hehe men hon e alltid tidig och i och för sig e det väl rätt smart för då slipper man stressa in i det sista.

Längtar faktiskt redan tebaka te värmen, Mari och Nina på jobbet e ju på Mallorca nu och cathrine hade fått en bild på mobilen där de satt på stranden, åå såg underbart ut vill oxå sitta på stranden och se ut över det turkos blåa havet..  en sak vet jag i alla fall att det inte får dröjja så länge til innan det blir en resa igen ;)


ååå ser ni va underbart havet e elle :)

vad ska man mer hitta på idag då tro?? jag ska nog bara ta det extremt lungt som jag sa igår, jag får nog dock försöka och diska och röjja upp lite här,för imorgon kommer mor o far o syster hit :D det blir bla IKEA, syrran skulle ha några garderober (stavar man så) sen blir det väl lite shopping och så hehe :) trevligt trevligt..

pussar// mika


GÖTT

hellu :D

imorn e jag LEDIG :P.. har bara jobbat tre dar men det har vart tre jobbiga dagar eftersom jag e förkyld, det börjar gå mot bättrings vägen men det ska bli fruktansvärt skönt att bara fåå ta det extremt luungt imorn HÄRLIGT jag tror jag behöver det har vart alldeles för aktiv nu dessa dagarna när jag vart förkyld inte bra alls..

Jobba ju hel dag idag först duvan sen b-vik.. idag på förmiddan på duvan trodde jag allvarligt att jag skulle somna va helt slut och matt i kroppen kände mej inte alls pigg, cykla hem på lunchen då träffa jag linda och lollo en sväng. käka snabbt sen va det bara att ge sej iväg igen te bergvik.. har vart en trög eftermiddag men jag mådde mkt bättre då så det gick bra ändå :) 
Nu har jag käkat en massa usch köpte me mej två panpizzer hem och jag orka faktiskt inte hela den andra blev verkligen äckligt mätt.. har kollat på kädisdjungeln nu men det va inte så bra bara läskit me alla äckliga djur fyy och blä..

kollar på pirates of caribien nu :) mkt bättre.. men efter det blir det bums i säng..


Black pearl :P

puss o natti// mika


ajajajaj

go morron

vakna upp me en ond tandvärk och jag känner det lilla äckliga hålet i tanden me tungan :( hur ska jag klara av denna dan, får ingen tid att gå te tanläkarn heller idag jobbar jag ju hela dan sen e det helg :/... jag får helt enkelt knarka alvedon några dagar..  det känns som förkylnigen e på bättrings vägen i alla fall, jag ska inte säga för mkt men jag mår i alla fall bättre men näsan rinner fortfarande och hostan e kvar.. det e inge kul att va ensam när man e sjuk, fast nu jobbar ju jag men helst skulle jag vilja ligga hemma i torrskog där mor och far e hihi... men det e bara bita ihop och fokusera på att man ska bli friskt så blir man frisk.


ska nog försöka få i mej lite frukost nu sen måste jag göra mej i ordning igen..
slit o släp :p

pussar// mika


sjuk :(

hej hej

Nu har jag komme hem från jobbet, har fått i mej lite käkoch så hann jag kolla lite grann på idol me hihi :) blir nog inte länge till jag e uppe, imorn jobbar jag låååång dag och ska jag orka me det måste jag nog lägga mej snart, denna förkylnigen tar kål på mej :(.. idag har jag vart inoch köpt en termometer, ingen feber än i alla fall och det e ju posetivt :).. men dessvärre så tror jag att jag fått tandvärk eller tror det gör jävligt ont i hela käken så det e nog ett litet hål tyvärr, jag som e såå noga me mina tänder kan inte fatta att jag fått hål :/ bara en massa problem just nu, jag har det inte lätt hehe stackars mej :P..

har vart lungt på jobbet idag typ inte nö folk det blev väl lite på slutet men ett tag trodde jag det va omöjligt... har då istället sysselsatt mej me att plocka in reaskor som ska te lagret och flyttat om lite och även lagt in nya skor.  jack & jones bredvid oss spela fuktansvärt bra låtar alla de låtarna som vi hörde i cypern så jag va ju bara tvungen att gå över och fråga va det va för skiva men det va en bräd skiva.. och han va så snäll att han skulle kopiera en te mej :D stod och dansa för mej själv inne på lagret hehe :P.. såå himla goo musik man kunde bara inte stå still :P..

ne nu ska jag nog lägga mej faktiskt

natti natti Puss// mika

Black Eyed Peas - I Gotta Feeling

PARTY PARTY



minnena bara flödar från AYIA NAPA denna låt spelades varm där vill jag lova <3
ååå vill TILLBAKA


hemma i sverige

go morgon :)

jag har allt vart hemma några dagar nu men jag har inte orkat sätte mej och skriva tyvärr.. men det har vart helt UNDERBART i cypern Ayia napa och vi har haft det så roligt me Grabbarn Grus stört skön killar allihop och vilken goo gemenskap :D jag saknar det faktiskt ganska mkt...
det har vart sol och klarblå himmel varje dag runt 40 grader ungefär i solen och vattnet va väl 27-30 skulle jag gissa på :) sååå himla underbart för en som mej som ÄLSKAR värmen :P..  vi har alla fått fin brun färg :) man känner sej så himla fräsch och fin men det e väl inte så länge man får behålla den :/ har börjat skinnflå lite på bröstet :( inte kul alls... det tråkiga va att alla tre drog på sej en förkylning där nere så.. jag mår just nu inte så jätte bra, snorar och hostar och e helt matt i kroppen man kan ju undra vad det e men jag hoppas verkligen inte de e det man kan tro det e :(.. blir det inte bättre på ett par dar måste jag te läkarn..

så typiskt att man ska dra på sej en förkylning första gången man e utomlands, men när vi kom hem så verkar det som alla här oxå e sten förkylda så man kan ju kanske hoppas att det va nått vi drog me oss från sverige innan vi åkte.. ja det e ett mysterium..

vi kom i måndags te gbg, planet landa typ 10 över 4 sen hämta nettans snälla pojkvän upp oss på landvetter så åkte me hela vägen te brohögen där Mamma och Syrran stod och vänta :) så då va jag i torrskog över natten och nästa dag så åkte jag upp te kalstad på tisdag kväll.. för igår jobba jag 14-19 på mic och idag ska jag jobba på bergvik 15.30-20.. det e gött me sovmorron..hade nog inte orkat upp tidigare har nyss komme upp typ nu hehe... imorn blir det heldag dock 9.45-20 så jag hoppas jag e bättre imorn..

har lagt in massa bilder från resan på facebook om nån e nyfiken, orkar inte lägga upp alla här e runt 100 bilder men nån då och då lägger jag nog in :)

nissi beach den finaste stranden på Ayia napa där vi nästan låg varje dag :)

hade gött pussar// mika


RSS 2.0