Resa

Hellu

Är uppe tidigt idag för har en hel del att fixa med och nu har jag väl fixat det mesta som betalat räkningar
 =( packat och så, nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen bär det iväg te jobbet om en stund =)

Nu e helgen här som man har planerat länge på :/.. jag e faktiskt lite små spänd men det ska bli kul :P..va te Lollo igår så nu har jag fått lånat hennes sytemkamera :D skit kul skulle me vilja ha en sån kamera..  det kommer dock bli väldigt jobbigt att vara infrån hjärtat hela helgen :( kommer sakna han jätte mkt ska mysa riktigt ordentligt idag innan jag hoppar på tåget ikväll ;)..



Igår jobba jag på kasernhöjden och igår va Sara chef hehe för Milos va inte där så det va riktigt kul hehe =D sen självklart as god mat som alltid det e typ det man längtar efter när man jobbar att få sätta sej och äta när man slutat jobbat hehe tog även me matlåder :).. Efter jobbet gick jag in te stan så då träffa jag Lollo på mic hon jobbade sen när hon va klar gick vi hem te henne och hon fick en av mina matlåder :) sen satt vi och prata rätt länge, va te ica och handla glass sen åkte jag hem te Erik <3 

nu väntar duschen :P

puss// mika

haft besök...

... idag av mor,far och syrran =)
kl 11 i morse va jag ut te IKEA och mötte upp dem sen gick vi där i ett par timmar, åt självklar oxå :) blev en massa grejjer och framför allt te bröllopet självklart.. efter det så åkte vi in te stan och leta kläder te mor och far te bröllopet och mamma hitta sej en fin klänning me kavaj till och pappa fick sej en helt ny kostym me matchande färger på slips och näsduk te mammas klänning, de blir sååå himla fina.  det tog ju en stund där så vi hann inte me så mkt mer, åkte te norrstrand så syrran fick provat sin brudklänning igen så hon fick me den hem nu. åt pizza på vedugnen och sen tog vi sista timmen i stan :) jag fick en för tidig födelsedags present av mor och far =D två par jeans diesel och R-star jätte snygga och jag va verkligen i behov av nya jeans så det va jätte bra ;).. sen åkte de hem och jag gick hem te Erik men där fick man inte mkt te svar :/ svara varken på mobil eller när man ringde på dörren så det va bara att traska hemmåt :(.. det visade sej att han hade sutte och spelat och inte hört när jag ring på dörren och han hade haft ljudlöst på mobilen hmm.. nu e han på jobbet så fick inte se han idag =( saknar min Erik <3



imorn ska jag jobba faktiskt =) och samma på fredag på kasernhöjden.. sen har jag en del andra saker som måste fixas inför helgen :P... puuuhhh, ska bli roligt samtidigt som jag längtar tills det e över HAHA...

Nu ska jag nog förbereda mej för natten, ska ju jobba imorn och jag e helt slut efter att ha gått i affärer hela dan..

Natti natti puss // mika


hel dag i stan

Hellu =)

Idag har jag tillbringat nästan hela min dag i stan =)... jag åkte ner te stan lite efter kl 12 sen gick jag runt och inhadla det jag skulle sen kl 14 så mötte jag upp Lollo och så va jag me henne när hon jobba och sen gick vi i affärer och sen va vi på subway och käka :) kl 18 gick jag hem te hjärtat <3 köpte me baguette te han och mej själv sen låg vi och kolla på Avatar innan vi gick ut på en liten promenad innan han börja jobba..

Nu e jag hemma, har precis åte en Milko bärry blåbär mumma =) har fått en otrevlig huvvevärk så ska nog snart lägga mej i soffan..

Har kikat på lite MC-kläder oxå =) men det e fasen inte lätt att välja finns ju hur mkt som helst, man vill ju att det ska va snyggt samtidigt som det ska va bra skydd mm ska kika lite till men sen får nog Erik hjälpa mej det e ju han som får ringa i alla fall :P..

Klicka för att se nästa bild
det här e ett allternativ men helst skulle man ju vilja ha så man får me hela kittet me hjälm, hanskar ,skydd och så =)...
Känner mej ju inte som en Bikerbrud direkt hehe och det tyckte väl inte Erik heller men man kanske kan blit :P..

nej nu får det allt bli soffan innan mitt huvve sprängs :(

puss// mika

Back in Karlstad ;)

Hej hej

Nu har jag kommit hem te Karlstad ugen efter en helg hemma i skogen.. kom hit vid halv 8 typ sen va jag hem och laga mat sen kom hjärtat som jag saknat sååå <3 men nu har han tyvärr gått igen :( jobbar natt denna veckan..

Har vart en trevlig helg hemhemma även om inte Erik kom som planerat.. I fredags när jag kom så va jag en sväng te mormor och morfar på eftermiddan och hälsa på och på Lördag så åkte jag te Eds marknaden där jag träffa Lollo och Jonathan så gick me dem sen åkte jag hem typ halv 5 från Ed, resterande av lördags kvällen blev lugn. Idag så va vi uppe ganska tidigt och åkte ut te Birgitta och prova tärnklänningen :) jätte fin e den men lite justeringar kvar innan den e helt klar men jag tror det kommer bli kanon bra =) sen 17.50 åkte jag te Årjäng där jag mötte Lollo och sen bussen hem =)..

Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag har ju en del att pyssla med egentligen som jag kanske skulle sätta igång med sen får ja väl hoppas på att Milos ringer så jag kan få jobba några dagar denna veckan..

Ska nog snart lägga mej nu, har vart as trött hela dan..

natti natti puss // mika


100423

Hej hej

Nu va det ett bra tag sen jag uppdatera här. sorry för de.. det har hänt en hel del sen sist i alla fall, jag har självklart umgåts me min pojkvän så mkt som möjligt, vart på bio, börjat jobba på restaurang kasernhöjden, vart te Göteborg, åkt motorcykel mm..

orkar inte dra allt detaljerat va jag gjort men detta e kortfattat va jag har gjort dessa dagarna :P.. Idag ska jag faktiskt åka hem te skogen och hälsa på va ett tag sen man va hemhemma nu igen så det ska bli trevligt :) måste bla prova min tärnklänning igen sen e det Edsmarknan imorn och dit ska jag om Erik kommer upp och det hoppas jag annars måste jag tillbringa min dag på skogsby vikket jag inte e sugen på alls :/ om Erik kommer så blir det även fotboll och grillning i långed =D och sen på söndan åker jag hem te karlstad igen :)..


den här motorcykeln va Erik, jag och Ronny ner te göteborg och hämta i måndags :)

Säger det igen men jag SKA försöka bli bättre på att blogga det e bara det att man har inte den lusten längre, skriv gärna komentarer så kanske det blir bättre =)

Pussar// mika


Hojjarna

Hej hej

tänka visa bilderna på hojjarna som jag lova =) de vi åkte igår :P


det första åket


det andra åket

Jag är hemma just nu för Erik skulle iväg och tvätta bilen så jag e hemma, har diskat och nu nyss duschat =) snart hoppas jag Erik ringer för börjar bli lite små hungrig hehe vet inte riktigt vad vi ska käka men han skulle handla innan han åkte hit så får ja väl se vad vi ska laga te för gott käk =)..

Igår efter Erik hade kommit hem från jobbet så va det bara att göra sej i ordning för vi va bjudna hem te Jan-erik på Buzz, fast det blev tyvärr ingen buzz :( det va en grej som fattades te spelet som han inte hitta :/ så himla typiskt men vi satt i alla fall där en bra stund och prata, gick hem typ 03.00 eller nått..

Puss// mika



övervunnit en av mina största rädslor..

Hej hej

Ni kan aldrig gissa vad jag har gjort idag :P..

Jag och hjärtat va uppe ganska tidigt eller ja typ 11 =) gjorde oss i ordning och åkte iväg te hammarö där vi kolla på motorcyklar och testa två st :/ första gången för mej jag nånsin har åkt en motorcykel fy fasen va ont i magen jag hade precis innan när man fick på sej all utstyrsel och sätte sen på hojjen bakom Erik, och mitt ena ben skaka som jag vet inte vad hehe.. den första motorcykel vi prova va en sportigare modell så jag låg ju typ på Erik och fick hålla i sten hårt :P det va inge roligt jag va livrädd och bad nog te gud 100 gånger att det inte skulle hända nått. andra hojjen vi prova va en gildare typ mkt bättre för min del för det fans ryggstöd på den för mej sen va det mkt eller kändes mkt säkrare, men jag kan ju inte säga direkt så att jag tyckte det va jätte kul, jag va ju mest nervös och rädd och spände mej nog alldeles för mkt men va begär man efter första gången liksom det e säkert jätte härligt bara man får vänja sej :P..
jag e faktiskt riktigt stolt över mej själv att jag våga, för att åka motercykel va nog nått jag absolut inte trodde jag skulle göra nånsin :P..

Bilder på hojjarna får jag lägga upp är jag kommer hem vet fortfarande inte riktigt hur man gör på hans dator :P..

Åkte därifrån vid ett typ och då åkte vi direkt te burgerking och besällde hamburgare sen hem och käka, se va Erik tvungen att kila te jobbet.. jag har vart så duktig så jag har städat hjärtas lya =) diskat, torkat, dammsugit, skuratgolv och tatt toan så nu e det riktigt fin här och all katthår e borta typ :P.. blev ganska slut efter städningen så då tog jag mej ett välförtjänt låångt bad =) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag tror jag ska gå ut en sväng i solen och kanske köpa mej en glass ;)

pussar// mika



Provjobbat =)

Hej

Nu är jag hemma efter ha vart och provjobbat på restaurang kasernhöjden :) det gick jätte bra och det va faktiskt ganska roligt även om det kanske inte e det bästa jobbet så e det i alla fall ett jobb =) SÅ JA jAG FICK DET  =D Milos som han heter arbetsgivaren tyckte det gick jätte bra för mej idag så te veckan skulle komma dit igen och då börjar det :) Gud va roligt det ska bli och personalen e bra så jag trivdes me en gång..  jobba från kl 11-14 typ det jag fick göra va att hålla koll på disken och plocka undan den sen hålla koll buffén så ingen ting tog slut, sen fick jag även hoppa in i köket och hjälpa kocken me förberedelserna inför imorgon så det första fick jag skala massa morötter sen fick jag fylla massa kycklingerfilér me riven ost och skinka hehe. man fick ju lite vibbar av att man va i det gamla me kök och så igen sen förr och det va väl inte så jätte kul men som sagt det e ett jobb och visst så himla tråkigt e det ju inte det går ju liksom hehe kocken va lite sur och tvär i början men sen blev det allt bättre men nästan alla kockar e ju sura och tvära eller vad tycker ni hehe :P..


Efter jag hade vart där så gick jag in te stan och bort te hjärtat me lite grejjer innan jag tog bussen hem, jag e faktiskt helt slut nu hehe ska ta mej en dusch sen lägga mej i soffan en stund tror jag, blev ganska sent igår så det e väl därför :P..

fick höra idag att det kanske kommer in SNÖ i helgen :( fyyy fasen det hoppas jag verkligen inte, alla uteserveringar e ju framme nu och i princip all snö e ju borta så jag vill verkligen inte ha nån ny snö nu det ska ju bli VÅR NU....


blev plötsligt lite nervös :P

Hej hej =)

allt bra med er??


Idag blev den en hyffsat lång sovmorron, somna ju ganska sent igår så va uppe vid tolv typ.. kl 14 cykla jag ner te stan och va först in på arbetsförmedlingen och fick i fyllt försäkringspapperna så nu ska jag äntligen få lite pengar i månaden av undomsgarantin, va in te scorett så jag fick kuvär så jag kunde skicka iväg det me en gång sen gjorde jag lite andra ärenden va bla in och köpte käk te Erik som jag sen va me te hans jobb. hann även med att kolla i lite affärer =) men köpte inget..
vid halv 6 cykla jag hem och tänkte jag skulle hälsa på Louise men då visade det sej ju att hon va hemma i långserud, hon ska ju te ullared imorn fuskis :P.. men snacka me henne en stund i tel innan jag cykla vidare hemmåt =) och nu har jag nyss käkat ..

Ang min rubrik jo jag ska och provjobba imorn på restaurang kasernhöjen :) det ska bli kul men jag e faktiskt lite nervös fast jag borde ju inte va det egentligen.. sen fick jag mail nu av telenor och de ville att jag skulle komma på intervju :/ herregud det gjorde mej mest nervös trodde aldrig att jag skulle få bli kallad på intevju dit så det e den 19:e nu på måndag altså hmm.. sen behöver de folk te miljöteamet så Lollo skulle lägga ett gått ord för mej så då kanske det blir städning men det e ett jobb i alla fall och jag behöver pengarna :P..  mkt nu me andra ord så det kanske håller på att vända =)

Nu måste jag ta tag i disken :( tråkigt men måste göras nån gång sen funderar jag på och jag ska gå och sola eller om jag ska dra och träna :) vill hitta på nått men det slutar säkert med att man fastnar i soffan framför tv :P.. vi får se måste börja me både träningen och solningen nu snart te bröllopet..

Puss// mika


10.04.13

God morgon =)

En underbar tisdag ser vi ut att ha framför oss, det e underbart väder idag igen =D jag ska dessvärre inte göra så himla mkt kl 14 har jag tvättid till 18 men annars blir det nog bara lungt, blir väl att man går en promenad i solen senare =)..
Jag vakna rätt tidigt idag så vid nio tog jag på mej och gick ner te ICA och handla frukost för det e tomt i mitt kylskåp nu igen :/ en lite skön morgon promenad blev det ju i alla fall =) så nu har jag precis käkat och ska nu sätta mej och söka lite kurser te universitetet e tänkt =)..

Igår va det en underbar dag, kl 10 kom syrran typ så jag åkte ner te stan och mötte henne där vi satte oss och käka frukost vid wayne´s på torget i solen helt UNDERBART ( tycker nog våren är den finaste årstiden ) satt där en timme och götta oss i solen sen gick vi mot norrstrand till butiken där syrran lagt undan sin brudklänning så hon testa den igen och prova me slöja och skor till så att allt stämde, det skulle bara sys in lite vid bysten annars var den perfekt och den e sagolikt vacker =) Efter det gick vi in mot stan igen och då va kl såpass mkt att det va dags för lunch så då gick vi och åt på MaChe jätte mysigt ställe, åt Kycklig foccatia båda två :).. Efter maten gick vi hem te Eriks lya så syrran fick se Blanco =) va inte där så länge utan gick in te stan igen och kolla i lite affärer och jag fick mej nya pumps te bröllopet =) ett par vita enkla från wildflower va inte alls dyra heller så det va super, gött att ha det gjort.. vid 5 typ så gick vi och köpte glass och satte oss vid pråmen i solen =) och kl 18.30 åkte Syrran me tåget te Göteborg och jag åkte hem..


det vi käka på maChe =)


Syrran

Ni får ha en underbar dag i solen =)
puss// mika

100412

God morgon solstrålar
Underbart väder idag med ser det ut att bli HÄRLIGT..

jag e redan uppe för syrran ringde nyss och hon va i säffle så hon e la här om ca en timme så jag ska hoppa in i duschen nu sen käka lite frulle innan vi ska gå ner och kika på brudklänningen.. Erik kom hem så sent igår så han åkte hem te sej och sov så det har vart lite ensamt inatt buhu :( men han skulle ringa så fort han vaknar så kanske vi skulle åka ut och kolla på en motorcykel så då får Syrran rå sej själv ett tag :P.. han börjar ju jobba två så det blir ju ingen lång visit i sånna fall och syrran slipper vänta så länge ;)..

Ska va me Syrran hela dan annars e planerat ialla fall vi ska väl kolla lite kurser och sånt te mej och kanske söka nått om det finns nått intressant på universitetet =) sen blir det självklart en tur på stan i detta vackra vår vädret =) kanske ska visa syrran Blanco oxå om Erik tilllåter det :P.. tror det kommer bli en bra dag i alla fall =D

Vad ska ni hitta på idag??

puss//mika


Unnderbart vårväder =)

Hej hej

det är sååå himla gött väder ute idag =) Solen skiner och klarblå himmel det e nog minst 20 grader i solväggen UNDERBART hoppas det kommer va sånt här gött väder hela veckan..

Idag tog vi en låång sov morron =) ja va te Ica och handla frukost typ vid två hehe :P sen vi fyra tiden så åkte vi ut te forshaga och hälsa på en kompis te Erik =) där va det fullrulle me folk och djur hehe bla papegojorna som gick runt och klättra på allt och alla hehe rätt charmiga tycker jag men Erik tyckte inte om dem :P..
satt där en stund och götta oss i solen sen körde Erik hem mej för då skulle han vidare ut te en kompis och hjälpa han me en grej så nu passar jag på att käka lite mat, han skulle käka där sa han, sen kommer han hit så fort han e klar hur långt tid nu det tar det vet jag inte :/.. jag ska inte göra så värst mkt nu i alla fall se om det finns nån tvättid kanske sen får jag nog gå ut och njuta lite av solen innan den går ner =)  


Två sånna här skönheter spatsera runt på gården =)

Imorn kommer Syrran hit =) hon ska prova brudklänningen igen sen ska hon väl även inhandla slöja och skor o så, så blir en tur på stan imorn mkt trevligt hoppas det e så här fint imorn me så vi kan sitta på uteserveringen och ta en glass eller nått HÄRLIGT..

Puss//mika


jobbat =)

Hej hej

det blir lite långt mellan varven jag skriver här men jag ska försöka att bättra mej =)

Jag åkte som sagt hem te skogen i tisdags på morronen så va redan i Årjäng vid 10 då mamma och pappa kom och hämta mej :) handla lite innan vi åkte och då åkte vi direkt hem te mormor och morfar och hälsa på sen va vi hemma resten av dagen..

i onsdags så åkte mor o far te skogsby tidigt på morronen så jag va själv hemma och runt 12 tiden kom Sandra hem =) satt och tjöta i nästan tre timmar sen va hon tvungen att åka för hon skulle te trolhättan så då åkte jag ut te skogsby och kolla va de gjorde, va rätt tråkigt där så åkte hem igen efter en stund. kl 18 åkte jag ner te bengtsfors så va jag me Ellenor på friskis och svettis =) efter det följde jag me henne hem en stund så satt där och tjöta fram te kl blev 23 då va det dags för mej att åka hem :P..

Cathrine ringde på onsdan och ville att jag skulle komma upp och jobba på torsdag så det va bara att sätta sej på en buss tidigt på torsdan upp te karlstad, blev en kort visit hemma :/ såå himla typiskt att de ska ringa när man e hemhemma men så e det väl nästan alltid...
har i alla fall jobbat tre dagar nu tor, fre och idag =) riktigt roligt kändes ju att det va ett bra tag sen man jobba där men det gick allt bra ;)..
idag har jag jobbat me Johanna på duvan =) va en jätte seg förmiddag men på slutet blev det riktigt mkt och vi klara budgeten precis hihi suveränt =)..

Nu ska jag ta tag i disken så fort jag åte upp sen ska jag va me Erik <3

pussar// mika

påskhelgen

Hej hej

Nu va det några dagar sen jag skrev men jag har inte sutte vid nån dator på hela helgen faktiskt för vart hemma hos hjärtat hela helgen <3

en liten summering av vad vi gjort =)

Fredags såå sov vi as länge eller låg, va inte uppe förrän vid tre, tog det väldigt lungt gick hem te mej sen på kväll, köpte me oss mat och gjorde piroger =) sen gick vi hem te han igen eftervi hade åte..

Lördag: jag va uppe hyffsat i tid och gick ut och gick en liten promenad i den underbara vårsolen sen köpte jag me frukost på hemvägen.. runt två tiden gick vi ut på en låång promenad, gick te mariebergsskogen och ut te fågeltornet =) sen te karlstadsgamla flygplats och runt in mot karlstad igen, va ute ett bra tag blev ganska slöa när vi kom hem så då la vi oss och kolla på film innan vi satte igång och storstäda Eriks lägenhet.. kvällen blev lugn..

igår hade vi lång sovmorron igen sen åkte vi ut te hammarö och kika, Erik visa mej hammarös syndligaste spets, skagene fyr eller nått det va hur fint som helst. sen va vi även runt och kolla in lyxvillorna hehe tex där crister sjögren bor :P där hade de ju absolut inte vart fel att bo :P..
käka på mongolian när vi kom tebaka sen blev det en lugn och mysig kväll =)

Idag gick jag hem te mej typ vid två typ, duscha och gjorde mej i ordning för att sen åka te stan och shoppa lite, kom ner te stan lite försent tänkte ju inte på att denna dan e som en söndag så det stängde ju fyra så då åkte jag ut te bergvik istället och fick handlat det jag skulle. åkte hem kl 6 typ.. nu har jag precis åte och sutte me madde i tel en stund =) vet inte riktigt vad kvällen har att bjuda på, Erik e just nu hos en kompis och kollar hockeyn så för min del blir det nog bara lungt hoppas han hinner hit en stund innan han börjar jobba sen =)...

har haft en underbar helg me hjärtat <3

Imorn ska jag faktiskt åka hem te skogen och hälsa på, va ju ett bra tag sen nu jag va hemma så det ska bli roligt men jag kommer sakna min Erik nått enormt som vanligt när jag e ifrån han :( får se hur länge jag klarar att va hemma i skogen innan saknaden blir för stor hihi men har väl i alla fall tänkt vart hemma några dagar nu men det blir ju inte längre än te fredag i alla fall :P..

PUSS// MIKA


skärtorsdagen

God morgon =)

Det snöar fan här =( och det e inget april skämt, blir så PIP less på detta vädret det mesta hade ju smält bort och så kommer det nytt och det värsta e ju att det lägger sej oxå :(
¤(%/¤"#%&=`

Igår eftermiddag när <3 hade slutat jobba så åkte vi ut te huset och tog det sista som hon hade klagat på, och jag säger bara vikken MÄNNISKA det e sjukt och då menar jag verkligen SJUKT att va så petnoga.. jag tror nog att hon hade mens eller nått när hon leta upp de små städmissarna så jävlig får man faktiskt inte va tycker inte jag i alla fall jag hade ALDRIG klaga på de lilla kan jag ju säga.. '

Efter det åkte vi hem först va vi så Erik fick äta sen åkte vi hit te mej, Erik somna typ direkt och jag satt i soffan och kolla på tv fram te kl va halv 11 typ sen blev Mikaela hungrig hihi men efter vi hade åte så tog det inte långt tid förren jag la mej i sängen om somna :P... Erik va uppe tidigt imorse och åkte iväg te jobbet så jag e hemma själv, vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, man har ju verkligen ingen större lust att gå ut nu jag kan hålla mej inne faktiskt till all snön smällt bort haha

vad ska ni hitta på under påsken??

puss//mika


RSS 2.0