första dan på uni..

hej

idag va man då på uni me sin klass och hade introduktion och en föreläsning :) det va rätt pirrigt när man kom in det va så mkt studenter och jag kände inte en jävel, va där ganska tidigt så gick runt och kika lite sen satte jag mej på en soffa där vid salen och det kom massa turismer o alla verka redan känna igen varandra eftersom de va på nollning igår så jag kände mej rätt ensam, väl inne i salen som kom det ialla fall en som jag kände igen och satte sej bredvid mej =) på uppropet så blev inte mitt namn uppropat och jag kände det på mej innan att jag inte skulle bli uppropad :/ jag antar att det e för att jag bara ska gå kursen alla de andra ska ju gå programmet typ va bara några enstakade som ska gå kursen och det va vi som inte fick vårt namn uppropat hmm... bra början hihi njaa..

jag e lite förvirrad ändå jag har kommit in på en annan kurs nu som jag va reserv på och den va den jag ville gå helst och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra för ska jag gå den måste jag hoppa av turismen denna kursen för det krockar me hälsa o wellnes som den kursen heter. har beslutsångest och jag måste bestämma mej nu typ för det ska va meddelat innan kl 11 imorn :/ jobbigt...
annars känner jag att jag nog kommer klara turism bra, det verka rätt intressant och det verkar inte heller så jätte svårt..
syrran ska ringa så då får jag rådfråga henne lite vad hon tycker jag ska göra.. 

imorn e det nån mässa i skolan så ska dit och få lite mer info om allt annars e man ledig,, 

kram//mika
 

30 aug 2010

Hej

Förlåt för dålig uppdatering (igen) vet inte vart min lust te att blogga har tatt vägen men den verkar va ganska borta, kanske kommer tebaka =)

det har hänt mkt på nästan en månad har bla haft Ellenor här i karlstad och vi va på Lars winnerbäck =) det va såååå sjukt bra han e grym live måste jag säga va även på Adreas Grega på månen samma dag :) trevligt.. Lägenheten är nu såld och mina grejjer e flyttade de mesta hem te skogen men jag bor kvar i karlstad me Erik nu <3 den 10/9 flyttar tjejen in i lägenheten . mor o far har vart här =) .. Inget jobb dock :( har vart hemma ett par gånger o hälsat på familj o vänner =) Laddat lite smått för plugg för Imorn börjar jag på Turism och samhällsutvecklings kursen yeah =D ..
lita av det som hänt ;)

Idag är dan innan jag börjar plugga så va uppe rätt tidigt i morse, diska o lite sånt innan jag tog bussen upp te universitetet där jag träffa Albana =) Va jätte mkt folk där antar att det va en hel drös me nya elever så jag ska inte känna mej ensam hehe.. Vi va på bibblan där så jag fick fixat lånekort sen hjälpte Albana mej me inloggnings uppgifterna te skolans datorer sen visa hon mej, vart jag skulle imorn och lite runt om på uni typ det mesta man behöver veta =) så nu känner jag mej faktiskt ganska redo för detta och jag har faktiskt en bra känsla att detta kommer bli bra, nått nytt, nya vänner, ny miljö ja jag tror verlligen det blir bra =) i hope so.. när vi kände oss klara på uni så tog jag bussen ner te stan, köpte mej en väska stor nog som jag kan ha böcker och sånt i =) sen va jag te bibblan och skrev ut shema och kurslitteratur och låna även me mej två böcker hem =) ..
Va hemma vid halv fyra, käka lite och nu sitter jag och kollar på one tree hill =) får nog bli en liten promenad innan jag böjar me middan..

Joo te helgen ska jag faktiskt jobba igen för eventpersonal på IKEA =) Camilla och Johanna ska oxå jobba plus två nya tjejer :) kommer nog bli skoj det e hela lördagen 4 sep, jag ska va korvgubbe hehe de ni :P.. ska bli roligt att träffa tjejerna hoppas på bra väder för vi ska stå utomhus..

nu har jag babblat på lite så nu återgår jag te tvtittandet ;)

puss// mika

10 aug

hej hej =)

nu va det ett tag sen igen :P ursäkta men bloggen e inte som det va förut eller ska man säga jag hehe orkar helt enkelt inte skriva varje dag..

men lite sammanfattning om vad som hänt (vilket inte e jätte mkt) jag har slutat jobba på scorett, vart hemma i älskade torrskog under helgen me nära o kära =) .. va torrskogdagen på lördag så då va man vid bygdegårn hela dagen =) sen när folket drog vi fyra fem så stanna vi (camilla o co) kvar o grilla och gubbarna basta :P.. va jätte trevligt och kvällen va ju jätte fin =) söndagen tog man det bara lungt låg på alltan o slöa typ sen va mormor o morfar hem o käka =) Längtar redan tillbaka o det blir nog att man drar hemhem redan tehelgen =) i hope so ...
kom hit te karlstad i söndags kväll o då va man tillbaks te vardagen o verkligheten :(

idag har jag mest tatt det lungt kollat på när Erik spelat cs hehe o sen kollat på film sen har man tvättat, lagat mat o jag har faktsikt fixat me csn nu ÄNTLIGEN så jag får studiemedel =) snart e det v 35  nervi :S...

Erik har somnat så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, funderar på om jag ska gå ut en sväng kanske det regnar ju inte i alla fall hehe :P sen e glassmonstret (jag) sugen på glass hehe :P.pussar//mika

4 Augusti

hej

hoppas allt e bra med er, me mej e det väl sådär det e ganska mkt nu men men sånna perioder har man väl ibland, annars mår jag allt bra ..

imorn gör jag min sista jobb dag på mitt schema på scorett, jobbar heldag 9.45-20 men efter det e det slut, jag vet inte hur det känns riktigt men det ska faktiskt bli ganska skönt samtidigt som det e trist att stå utan jobb igen :/ men jag ska ju snart börja plugga så jag får nån ting att göra i alla fall hehe..  e fortfarande ganska nervös för det för har inte fixat me nån ting böcker eller csn o jag måste verkligen ta tag i det SNART...

jag har inte gjort så mkt annat än jobbat faktiskt dessa dagarna,man jobbar sen kommer man hem lagar mat, kollar på tv o sen e det snart dags för sängen igen.. idag va jag dock en sväng o kolla i bergvik efter jag slutat o då träffa jag louise o hennes mamma som skulle te IKEA så va dem sällskap när de käka o sen va vi in en sväng på coop =) ..

imorn kommer det¨en fotograf som ska ta kort på lägenheten för utläggning på nätet, så patrik skulle komma hit imorn tidigt eller till lägenheten då och fixa det sista.. jag va i lägenheten en sväng i måndags o det e ju inte "min" lägnhet längre asså skit vad de har ändrat o allt röjt undan det e lite sorligt faktiskt satt där en stund o tänkte på alla minnen i den lägenheten o man fick en liten tår faktiskt det känns ju lite overkligt men men...

te helgen blir det väl att man åker hem te skogen o hälsar på =) det e torrskogdagen hemma så det kan nog bli trevligt sen ska det blir skoj att bara komma hem lite har inte vart hemma på hela sommaren typ :/..

pussar// mika

1:a Augusti

Hej

Det går några dagar innan jag skriver men nu har jag haft fullt upp me jobb i några dagar o jag har vart helt slut när jag kommit hem så har inte orkat blogga, imorn e jag äntligen ledig efter 6 dagars pass :P...

Hela denna helgen har jag jobbat, igår va jag på bergvik hela dagen och idag har jag vart på duvan o jobbat det har vart jätte lungt så det har gått rätt segt men nu e det över ;).. Syrran o hennes man har vart här hela helgen oxå de har hållt på o grejjat i lägenheten för den ska säljas nu, lite väl snabbt tycker jag men de gör ju somde vill det e deras lägenhet, jag va där en sväng igår efter jag slutat och hjälpte till me att rensa och lite så. de åkte hem idag eftermiddag så nu e det nog som nytt i lägenheten hehe blir nog att man tar en tur dit i morn o kikar =) så nu e den klar för visning och fotografering.
denna eftermiddan har vart väldigt lugn, grejjat lite på datorn måste fixa studie lån o sen kolla upp vikka böcker en ska ha,usch jag börjar bli nervös det e ju bara 4 veckor kvar sen börjar man plugga hur ska det gå hur ska jag hinna och hur ska jag hitta framförallt hehe herregud jaja.. sen har jag lekt me katterna o tittat på tv, skanog snart lägga mig i ett bad tror jag =) ..sååå himla goo <3


bye bye // mika

RSS 2.0