Buzz

Hej hej

Ska snart knalla ner te stan och möta Madde men tänkte först summera dan lite grann :)

gick ner te stan kl 11.30 i morse och mötte upp jessie, så va vi te apoteket och sen te systemet och köpte det vi skulle ha sen gick vi till gruvlyckan te jessie syrra. va en ganska rask promenad så man va ju helt slut när man kom dit men i alla fall vi kolla efter kläder te jessie sen spela vi Buzz hihi och shit va kul det va :P inte för att jag va så jätte duktig men det va roligt sånt ska jag önska mej :) kl 15 åkte vi , Johan körde så va först in te ica och handla lite eller inte jag men jessi och johanna. efter det körde de hem mej, laga te mat och sen har jag duschat, raka bena, nopra ögonbryna, måla naglarna så nu e jag hyffsat redo för resan hihi... ska som sagt snart knalla ner te stan och möta madde sen blir det käk på subway =D..



Pussar// mika

Promenix

Go morgon :D

Snart ska jag och Jessi ta en lååång promenad ända te gruvlyckan där vi ska hälsa på hennes syrra och få goo frukost (hoppas jag ) hehe.. så vi ska va där en stund sen kör hennes kille in oss te stan där vi ska besöka systemet och apoteket hehe bra kompination :P.. sen blir det hem och städa och packa det sista och duscha och såå innan det bär ner te stan ikväll då jag ska möta Madde som kommer me tåget 19.56 =D och innan vi drar hem te mej och sätter oss och kollar på let´s dance blir det subway gööött :P..

Ska bli såå himla gött att få åka iväg några dagar det behöver man verkligen :D kommer nog bli jätte roligt e ganska såå taggad nu hehe men imorn smäller det =D 40 timmars party och lite till yeah ;)


Jag och Madde på campus fest i kalmar =)


det va ett bra tag sen nu herregud hihi :P


puss// mika

uhhh tråkigt :/..

Hej hej

vilken mega seg dag detta har vart :( först tvätta jag och det gick ganska snabbt men sen då va ha jag gjort, typ diskat och städat lite men inte så jätte mkt, e as trött så jag tog en liten powernap förut på en timme :P.. Lollo fick jobba längre idag annars skulle jag ju vart där nu men hon slutar inte förrän kl 7 så ska dit då en sväng sen ska jag gå en liten promenad och in och handla lite på konsum men det blir senare ikväll det.. jag får väl ställa mej och vika tvätten nu e inte så sugen men det finns inte så mkt annat att göra...
ännu senare ikväll kanske det blir en promenad me Jessi och Erik men just nu känns det inte som jag orkar hehe fan va lat ja ha blitt :P.. 

jag hoppas ni har en bättre dag än jag :)
puss// mika

tvättar!!

Go morgon =)

är uppe och håller på och tvättar (kul kul) får i mej lite frukost nu och sen måste jag sätte i gång och diska och städa, imorn kommer ju Madde hit =) Efter jag har tvättat ska jag gå ner te lollo el om jag väntar tills hon har slutat, ska se om hon har nö götta som jag kan ta me på båten hihi sen ska jag försöka och få me na på en promenad kanske det e ju underbart väder idag :)..

Igår så va ju vi på Bio it´s complicated och den va faktiskt riktigt rolig :D så det ångrar man ju inte att man andvände sin gratis biljet te den filmen :P..  tycker det e mysigt att gå på bio så det ska nog inte dröja lika länge innan jag går på nästa Bio besök :).



puss// mika

Bio ikväll =)

Hellu

Min dag har vart väldigt slapp jag har inte gjort nån ting sen promenaden imorse har inte ens tatt tag i disken som jag borde ha gjort och jag inte städat så värst mkt heller :/ jag vet inte riktigt va jag har gjort men tiden har ju sprungit iväg hehe. Nu har jag i alla fall tatt en VARM dusch, min dusch e såå knäpp :( men är i alla fall ren och fräch nu ska platta håret och lägga på make sen oxå :) för kl 21.30 ska jag, Em och Lollo på Bio som jag sa i morse, det blir it´s complicated me tex Meryl streep och steve martin i rollerna :) tror den e ganska roligt det ger sig hihi :)..  ska va nere vid bion lite innan kl 9 för jag har bokat biljetter och sen ska vi väl handla lite götta oxå innan ;)...

hoppas ni får en trevligt kväll det ska i alla fall jag ha :)

pussar// mika


låång promenad

Go förmiddag :)

jag och Jessi va ute på en lång morgon promenad i morse va ute nästan två timmar :) känns underbart nu fasst när man gick va det väl inte det finaset vädret att gå i men uppfriskande hehe :P.. så har nu fått i mej lite frulle :) nu på dagen blir det att va inomhus, ska städa och diska sen har jag bokat tvättid oxå men det blev imorn..  ikväll därimot ska jag, Emelie och Lollo på Bio it´s complicated =D, jag har ju en gratis biljett som går ut idag hehe så det va ju dags att gå nu :P... jag hoppas den e bra men det tror jag sen e det bara roligt att gå på Bio :)..

Nu först ska jag ringa lite viktiga samtal så jag får det gjort :)

pussar// mika

hud o spa

Hej

Hemma nu :).. har haft en jätte trevlig dag på stan me Lollo :D gick ner te stan så jag va där tolv, så mötte jag lollo vid duvan och då gick vi och kolla på skor först för hon ville ha och det sluta me att det blev 3 par på skopunkten :P hon två och jag ett par :) jag synda lite men har ju inte råd me skor på scorett just nu :(.. sen blev det en ny BH och mascara sen hitta jag även en tröja på VILA så det gick nog åt alldeles för mkt pengar idag men jag ångrar inget ändå e jätte nöjd me mina köp (man blir glad av shopping) vi åt oxå på subway såååå himla gott.. halv 4 gick vi från stan hem te Lollo och sen gick vi vidare te hud och spa som ligger här på min gata och Lollo waxa bena hihi jag våga inte och hade inte råd heller men det blev jätte bra, jag satt i en underbar massage stol medans jag vänta och drack varm oboy höll på att somna hehe :P.. va jätte mysigt där,  ska önska mej presentkort från mamma och pappa därifrån hehe..

detta käpte jag idag :)



stövletter: 160kr
Bh: 175kr
mascara: 145kr
tröja: 179kr
tvättpåsar: 49kr

Nu ska jag nog slänga mej i soffan och lata innan jag fortsätter me disken som jag inte hann klart me i morse :P..

puss// mika


shopping =D

God morgon :)

igår på jobbet så va det ganska lungt men kom över budget i alla fall så jag e mkt nöjd över min insats ;) hitta dock ett par nya snygga skor som har kommit in och jag skulle så gärna vilja ha dem hmm men de kosta 1000 spänn och det tryter verkligen i min plånbok nu så jag hoppas de e kvar tills jag får pengar :)..
väl hemma igår kväll tog jag det bara lungt laga te lite käk och satt mest i soffan kolla på miss secret agent 2.

Idag ska jag träffa Lollo eftersom jag inte hann det igår, så när hon har slutat jobba ska jag möta upp henne på stan och vi ska gå och shoppa lite :D det va ett bra tag sen jag gjprde det och jag kan väl inte shoppa så mkt heller men det e en del nödvändigheter som jag måste ha typ mascara och så.. sen blir det nog käk på subway :P.. och efter det ska vi kolla lite grejjer här på norrstrand men det e hemligt hihi.. och senare ikväll KANSKE det blir bio har en gratisbiljett som går ut imorn så antaigen idag eller imorn måste jag på bio :D... vet inte vad bara men det finns säkert nått..

Nu ska jag göra i ordning frukost och sen får jag ta och diska och städa lite ska nog även boka tvättid så det e gjort innan man åker :)

Vad ska ni göra idag??


Jobb bergvik =)

Hej

Va nere på stan en sväng förut me Jessi vi va först in te arbetsförmedlingen så jag fick lämnat de papperen sen kika vi lite på H&M men hitta inget, efter det kurra det i magen så då gick vi och köpte frukost på sjökvisten :) så himla gos bagetter där mums, där satt vi ett bra tag och diskutera norge hehe va annars ne men vi försöker verkligen få ihop det och nu blir vi antagligen en till :D Erik kan tänka sej att bo me oss och det e ju skit bra för det blir billigare..
sen va vi på gina och vero moda och kika och då ringde Helen, så nu ska jag jobba på bergvik 15.30-20 :) så det va bara att rusa hem och hoppa in i duschen så nu e jag klar och ska snart gå ut te bussen.. skulle ju ha vart me Lollo idag men vi får ta det imorn :).. jobb tackar man ju inte nej te i första taget :P.





skål :P

 


v.4 Måndag 100125

Go morron =)

Ny vecka igen :) nu e det inte långt kvar te kryssnigen, Madde kommer på fredag och på lördag åker vi me tåget te sthlm där båten går ifrån kl 5 tror jag inte riktigt säker hehe :D ska bli riktigt skoj i alla fall och madde va det ett bra tag sen jag träffa så det ska bli riktigt trevligt =)...

Idag vad händer? joo jag ska snart gå ner te stan och möta Jessi, hon hade några ärenden hon skulle göra och då passar jag på att smita in på arbetsförmedlingen och lämnar några papper.. sen får vi se, men hon skulle te sin mamma sen på jobbet och jag vet allvarligt talat inte om jag orkar gå me dit hehe :P. sen kommer Lollo hit på eftermiddan vid halv 4 :)...

ser ut att bli fint väder idag i alla fall det e gött kanske det kan smälta bort lite mer snö om man har tur men på onsdag skulle det antagligen bli värsta dret vädret :( snö kaos i hela sverige usch man kan ju hoppas de har fel :P...



ne får väl se att få på mej nått nu innan Jessi ringer så man e klar :)

puss// mika


klänningen

Hej hej

min dag har vart ganska lugn, på förmiddan gjorde jag inte speciellt mkt jag va hemma o kolla på tv och satt vid datorn typ sen vid 4 så gick jag ner te Lollo som då hade slutat jobba :) så jag gjorde färdig min klänning och jag e helt nöjd för att va första plagget jag har gjort nånsin :P.. sen gick jag hem strax innan 7, va in på ica och köpte mjölk och bacon hehe sen fick det bli gröt när jag kom hem och nu har jag sutte vid tv och kolla på en annan del av köping :P..

så här blev resultatet :)

 



vad tycker ni??

halterneck och djup uringning i ryggen, väldigt glatt och gansligt typ, köpt på olssons tyger ca 80 kr :P.. billig klänning eller hur :)


söndag 100124

God morgon :)

kunde inte sova längre så det va bara att kliva upp men egentligen borde jag va as trött för somna sent igår för att de över mej hade fest och det va ju inte direkt låg ljudnivå de hade :/.. lyckades somna nån gång men så vakna man igen för de höjde eller sprang i trapphuset, det e tur man inte skulle upp te nått speciellt idag.. 

Ska snart göra mej frukost, skippa promenaden idag usch det ser kallt ut ute :P sen va vi ju faktiskt på SATS igår och gjorde riktigt bra ifrån oss :).. vet inte va jag ska ha te frukost bara, mjölken e slut :( och när den e slut känns det fattigt i kylskåpet hehe men jag har ju juice så det får la duga och en macka.. 

Senare idag efter kl 3 så ska jag te Lollo och vi ska göra klart våra klänningar :D KUL.... det e nästan så man glömt bort hur vacker min klänning va  hehe så det ska bli spännande att färdigställa den idag som jag tror vi hinner för det va inte så mkt kvar :)...

Nu på förmiddan vet jag inte vad jag ska göra riktigt men det blir väl att kolla upp mer lägenheter och så :/ usch asså det snurrar i mitt huvve har fruktansvärt många bollar i luften nu...

pussar// mika

Lägenhet Norge

Hej

Jag och Jessi är i stort behov av att hitta lägenhet i norge helst lilleström eftersom det e där vi ska jobba men verkar va sjukt svårt att hitta nått. Är det nån av er som kanske vet nån ting eller vet nån sida man kan gå in på och leta lägenheter i norge så säg gärna till e jätte tacksam om man får nått tips..


Kramar Mikaela <3


muskelknuttar

Hej hej

hemma från SATS nu :) det va jätte roligt, först så träffa vi sara hon jag prata me i telefon, så prata hon lite om vad som fanns och va vi tyckte och så där sen visa hon oss runt me alla maskiner och de olika salarna sen fick vi börja träna själva, först blev det rullbandet i en halvtimme snabb gång sen prova vi på de olika maskinerna för ben, mage, rygg mm och det sista så avsluta vi med ett rodd pass på 20 min :) hihi det va väldigt kul men man kändes sej ju inte riktigt som man passa in :P massa muskelberg som stod och verkligen visa upp sina biceps hehe elle så va det pinnsmala atlet tjejer. träna väl lite mer än en timme sen gick vi åt var sitt håll, så just nu sitter jag och äter, det fick bli korv o mos idag har inte så mkt att välja mellan..

Vet fortfarande inte va som sker ikväll men jag va bjuden te Jessika om jag ville Hanna skulle dit oxå så vi får väl se dyker det inte upp nått annat så blir jag nog där..

vad ska ni hitta på denna lördags kvällen??

puss// mika

SATS

Go morgon :D

vakna upp pigg och glad :) så e stolt över mej själv att jag inte drack nån ting igår :D Nu sitter jag och får i mej lite frukost innan så har jag diskat upp all disk :).. 
kl 12.30 ska jag och jessi på visning och information på SATS :) det ringde en tjej igår hit för att jag e ny skiven här så då ska hon visa oss lite av det som finns och vi får även prova och träna så det ska bli kul GRATIS E GOTT hehe om man kan säga så :P..
så ska möta jessi på torget kvart över 12..



Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer som vanligt hehe :P:. kanske blir mer norge eller nått annat vi får se det e ju Lördag idag oxå men utgång blir det i alla fall inte men nått annat trevligt kanske det ger sej :P..

puss// mika

TEMPEL

Go kväll

Jag har nyss klivit innanför dörren :) för har vart ute me jobbet idag på Tempel =) träffades först på mic vid 7 så det blev det lite förfest där typ men väldigt lungt och vid halv 9 typ så gick vi vidare te tempel där det bjöds på mingelbuffé, riktigt gott.. va inte alls mkt folk där dock så det va väl inte såå jätte roligt men det va kul att få se hur det såg ut där inne och sen va det självklart trevligt att va me alla scorettisar hihi :P tyckte tempel ändå påminde ganska mkt om arena som låg där före det va typ samma stuk och planlösning fasst nu va det en våning till då men det va inte särskillt speciellt men väldigt frächt då och det e ju nice hehe :) 





butikskväll va det förövrigt idag så det va därför vi va bjudna dit :)


Idag på dan så va jag ju först ner te arbetsförmedlingen i morse så la upp en handlingsplan me min arbetsförmedlare, vikket inte gav mej så himla mkt jag fick tex inte gå me i nån a-kassa och jag fick heller ingen ersättning för det jag jobbat så ne det kunde ju lika gärna ha kvittat men men..

mötte Jessi sen på vägen hem och väl hemma så satte vi oss direkt och prata norge, ringde ett bemanningsföretag i lilleström, så nu ska vi dit på intevju redan nästan vecka (nervöst) sen har vi även kollat på en massa lägenheter och ringt runt och sett om vi fick kolla på nån när vi ändå va där, men det va ju inte det lättaste för de va sjukt höga priser och när vi ringde till nån va de offtast redan uthyrda elle att nån annan hade vart där och kollat mm så det gav inge direkt resultat men vi får väl försöka te veckan igen :)..

Ne nu e jag as trött så nu blir det bums i säng ;)

pussar// mika



arbetsförmedlingen

Go morgon :)

uhh säger jag bra tycker inte om att gå upp så tidigt och även om jag tyckte att jag la mej ganska bra i tid igår så hjälpte det inte specielt mkt hehe.. kl 9.30 ska jag va nere på arbetsförmedlingen och träffa min arbetsförmedlare sen får vi väl se vad som händer och sker om jag får nån ersättsning eller inte :/.. har nog inte riktigt vaknat än men ska snart slänga lite vatten i ansiktet och göra mej i ordnig för måste gå ner te stan, hade vart väldigt gött att ta bussen men jag har inga pengar på varken busskortet eller mobilen så då e det bara att knalla eftersom de inte ta kontanter på bussarna längre, men det kanske gör så man piggnar te lite av e promenad oxå :)..

Jag va hemma igår kväll det blev aldrig att jag gick te Lollo så det får bli nån annan dag.. det va ju i alla fall GLEE igår och jag måste ju lägga upp avsnittes låt eller låtar kanske :D



hitta bara ena låten men jaja :D I LOVE GLEE <3

Nu måste jag gära mej klar så jag inte kommer försent...

pussar// mika

MAT!!!!

Hej

Nu e jag äntligen hemma efter ha flängt runt överallt hihi :P.. 11 i morse gick jag ner te stan och mötte Jessi så gick vi in på arbetsförmedligen och vi fick prata me en tjej direkt :) så nu har man kanske blitt lite klokare om det me jobb i norge så det känns verkligen som det kommer hända snart, vikket jag hoppas för det skulle va jätte roligt att få jobb och bo där och sen den LÖNEN ååå längtar hehe.. Efter det så gick jag me Jessi hem så då kolla vi lite mer på jobb och så och vi hitta ett som nog skulle passa som låg i lilleström :) kolla även lägenheter men shit asså vikka priser men bara vi får jobb så ska nog det inte va nåra problem :)..
halv 3 åkte jag te kronoparken och mötte upp Emelie som kom från skolan, så gick vi och kolla på en lägenhet som hon och bob kanske ska ha, den va jätte fin och mysigt.. hon som bodde där hade två söta hundar och en katt hihi.. det verka jätte bra men de e ju de som bestämmer fin tyckte i alla fall jag att den va :) Efter det gick jag direkt hem för ville inte gå för sent så det hann bli mörkt..
Nu har jag nyss käkat GUD VA GOTT hehe, så nu ska jag väl ställa mej med disken som man gör varenda dag :/ och sen får vi se om jag drar en sväng te Lollo eller inte just nu känns det som jag inte har nån ork alls i kroppen men vi får väl se..



puss // mika

torsdag 100121

Go morgon :)

igår kväll så gick jag och mötte Emelie vid 19 typ sen gick vi hem te mej och kolla handbollen och käka kladdkaka o lite frukt :) tyvärr gick det inge bra för sverige i handbollen :( de förlora mot polen... vid halv 11 typ så åkte Emelie hem.

Nu ska jag snart göra i ordning lite frukost och sen göra mej i ordning och gå ner te stan och möta Jessi så ska vi gå te arbetsförmedligen :) får se hur långt tid det tar, annars om jag hinner så ska jag göra Emelie sällskap när hon ska kolla på ny lägenhet och jag hoppas att jag hinner för tycker sånt e jätte spännande så nyfiken som jag e hehe :P..
vi får se vad som sker idag men troligen blir det så sen ikväll vet jag inte vad som händer om jag ska va me Lollo kanske och sy klart våra kläningar :D..

puss// mika

handboll

Hej hej

Nu har jag städat och vikt tvätten som jag skulle :) ska bara sätta igång och diska snart oxå sen e det fint här hehe.. det blev inge badhus idag men kanske imorn då :).. ikväll kommer Emelie hit :D vi ska kolla på handbollen, va ett bra tag sen jag träffa henne så det ska bli riktigt trevligt :)...
hon kommer nån gång före 8 ikväll och tills dess ska jag väl inte göra så mkt ska diska som sagt men annars blir det väl bara att slappa framför Tv och dator..


:)

// Mika


Gröt

Go morgon :)

det fick bli havregrynsgröt te frukost idag :) har vart ute på en morgon runda på 40 min men det va inge roligt väder det blåste jätte surt och typ dugga lite kändes det som inte alls trevligt men jag gick i allafall och det känns bra nu efteråt..
idag e det onsdag och jag har inget planerat på schemat hihi, Jessi åkte te arvika idag och Lollo jobbar hela dan så jag ska väl försöka och städa här hemma och vika all tvätt och sen kanske börja packa lite smått inför kryssningen i alla fall se vad man ska ha med sej :D sen e jag lite sugen på att dra te badhuset och simma några längder men vi får se på det...
ska försöka ringa arbetsflrmedligen idag oxå sen kolla upp det här me a-kassa och så innan jag ska dit på fredag..


pussar


Willys och IKEA

Hej

Det blev inge arbetsförmedligen idag för vi kom på det att det nog e bättre att ringa först och boka tid så ska ringa imorn ochse om vi kan komma nån dag och prata med dom :).. men jag gick ner te stan i alla fall runt kl 2 för skulle in och hämta lite papper hos tomas, så nu har jag fått det men såg välinte så där jätte lovande ut men vi får se på fredag va de säger HOPPAS HOPPAS sen va jag även in te Helen och prata :) stod nog där och tjöta me henne i över en timme men det va så trevligt och tiden gick ju lagom te att jag skulle gå te Lollo vid 5 och typ kl 6 kom hennes mor och far så då åkte vi te willys och handla käk :) det e så sjukt mkt billigare där det e inte klokt asså skulle jag har köpt samma varer här på ica som jag köpte på willys nu så skulle jag helt klart få betalt dubbelt så mkt typ.. sen träffa jag Jonas och simon inne på willys :D jäklar va glad jag blev hehe va ett tag sen man såg han, han e lite av ett energi knippe hehe man lyser upp som en sol :).. efter willys drog vi te IKEA en snabbis jag köpte inget men Lollo och hennes mamma fick tag i lite prylar hehe.. sen blev jag bjuden på mat av jakobsson :D synda lite och åt på donken men man blev ju bjuden som sagt så då fick det väl gå hehe..
Nu e jag hemma i alla fall va meningen att jag skulle följa me Jessi och Erik ut och gå nu men et fick va för det e en bit emellan oss och då blir det så masigt, så det får bli en tur te möra istället :)..

  +


så denna dagen gick den me hehe, har inte lagt ett finger på hur det ser ut här hemma så imorn får det nog bli en stor städning..

Puss// mika

Morgonrunda

Go morgon :)

Kom in för ca en timmes sen då jag mötte jessi och vi gick en liten morgon promenad eller ja inte så liten, blev lite mer än en timme :).. har nyss åte och ska snart sätte igång och vika tvätten sen får det blir en dusch och göra sej i ordning för kl 2 typ ska jag och Jessi ner te arbetasförmedlingen och prata me nån om norge och se om vi kan få nån hjälp :D sen lite senare i eftermiddag om det hinns med så ska jag te Lollo så ska vi åka ut te Willys och handla me hennes mor o far, hoppas det blir så för behöver verkligen handla det börjar bli tomt i kylskåpet nu igen :P..

Jag och jessi kolla på en massa roliga klipp igår me raske menn hehe det e en trio me norskar självklart som e komiker hehe och att bara höra språket e ju as roligt :P



hehe vad tycker ni?? det finns jätte mkt roliga klipp me dem så kolla på youtube om ni vill se mer :P..

Nu ska jag sätta igång me tvätten

puss// mika

kvälls promenad

Hej hej

Nu e jag hemma :D vid halv 3 när jag va klar me tvätten så ringde Jessi så då gick jag ner och mötte henne i stan sen gick vi vidare te wåxnäs och hälsa på hennes mamma på hennes jobb :) sen gick vi tillbaka fasst gick en bra omväg så det blev fasen as långt va ute i två timmar och gick, väl hemma hos jessi så gick vi te konsum och köpte panpizza som vi värmde och dela på, tyckte vi va värda det hehe :) sen har vi kollat på tv och massa roliga klipp på datorn, tränat och tjötat och vid 22.30 gick vi ut och gick me Erik och Ronny hehe vikka stollar så gick hem te mej så jag slapp gå ensam men tycker synd om jessi för hon hade nog inte räknat me att gå så långt nu..  jag har i alla fall typ nyss komme in och försöker värma upp mina tår nu som e stel frusna ska snart borsta tänderna och hoppa i säng imorn e en ny dag :)..

dagen har vart väldigt bra o rolig i alla fall :D

puss o natti natti// mika



Robert Gustavsson

Sveriges bästa komiker enligt mej :)
har kollat på en massa klipp på Robert Gustavsson när han gör olika saker och jag skrattar så jag får tårar i ögonen hehe han e helt klart bäst..

hitta ett roligt klipp när han e me i parlamentet :P



hehe e han inte bara för bra jag skrattar varje gång jag ser det även om man sett det förut


Tvättar!!

God morgon =)

Nu e det ny vecka igen nämligen v.3 :) Nu håller jag på och tvättar "jätte kul" men det e såklart gött att få allt rent, har tvättid 10-14.. imorse så vakna jag fört vid 6 typ men lyckades somna om sen vakna jag vid 8 igen men låg ändå kvra och drömmde lite, sen fick jag in i drömmen att jag hade tvättid och tvär vakna då jag kolla på klockan och den va 5 över 10 så det va bara att skynda sej upp dra på sej ett par byxer och gå ner me tvätten :P.. ganska bra ändå att jag kom på det i drömmen annars hade jag kanske låge kvar och sove än..

Nu ska jag göra mej lite frukost och efter det får man ta tag i disken.. senare idag vet jag faktiskt inte vad som händer men det blir nog ganska lungt ska nog läsa ut boken för nu e det inte mkt kvar..

vad ska ni göra idag??

 

puss// mika


Klänning

Hej hej

Min dag har vart ganska så slapp väldigt skön me andra ord :) när jag hade följt Jessi halv vägs hem på förmiddan så när jag kom hem så la jag mej och läste igen :).. och vid fyra så skicka Lollo sms att hon va hemma från jobbet så då gjorde jag mej lite käk och gick sedan dit ner så nu har vi hållt på me våra klänningar som vi köpte tyg te för ganska längesen och det blir skit bra jag e såå nöjd me min klänning :D jag lovar att lägga upp en bild när den e klar det e det sista fin slipet som e kvar på klänningen just nu fick ganska mkt gjort idag..
e riktigt roligt att sy oxå hehe :P



ne nu blir det nog snart sängen, fryser som en liten blå och så längtar jag att få läsa ytterligare ett kapitel i boken innan jag somnar :) ...

Natti natti puss// mika

5 - 2 :D

Go morgon eller go förmiddag :D


Dagen igår va helt underbar från början te slut :) vid halv 12 typ så gick jag och mötte upp jessi som nyss hade vart i stan och hämtat ut biljetterna, väl hemma duscha vi och gjorde oss i ordning och käka lite mat innan vi drog oss mot LLA vid 2 tiden typ :D.. på vägen dit hehe när vi gick över stora bron så stod det en stor blå jeep typ vi rö ljusen som tuta och vinka som fan te oss men vi kände ju inte vikka det va så vi gick ju och när de körde förbi oss igen tuta dom en gång till hehe vi gick som vanligt bort men vad fick vi syn på då om inte den bilen han hade vänt och kört in på en mindre väg så de typ mötte oss och tuta igen, då blev det lite crepy, de stanna och veva ner rutan och skerk på oss att vi skulle vända och komma ner te dem och jag fick för mej att de skrek att de va från arvika så då trodde vi det va några jessi kände så vi gick ju ner men det va ju inte nån vi kände men då va vi soppas nära så vi kunde ju inte vända hehe så då sa jag:
- vad vill ni!!
dom bara:
-va vi vill hehe nee vi tyckte bara ni va söta och joo vi vill gärna ha era nummer
vi kude ju inte bara ge ut nummren så där så det sluta me att ja fick den enas nummer, de skulle oxå på matchen..
hehe det va lite roligt....

vi kom te LLA typ vid 3 så då gick vi te hejjarklacken direkt och satte oss och det va fullt ös redan då och frölunda klacken som stod över oss va helt galna och deras jävla trumma hördes ju över hela arenan, de va så himla kaxiga och trodde nog verkligen att de skulle vinna vikket inte blev fallet och det va så himla kul att se deras miner när färjestad gjorde mål på mål hehe då blev det allt tyst på trumman oxå :) tycker de va så himla respektlösa då i början när färjestad sjöng sin låt så trumma de på den jäkla trumman hela tiden så det hördes ju knapp va man sjöng, samma när de sjöng national sången... jag och Jessi fundera på att sno deras trumma och ha den te majbrasan hehe :P..
Färjestad vann i alla fall me 5-2 mot frölunda :D ganska överlägset de ledde liksom me 5 -0 först :P.. så himla gött åt dem tycker jag...

Efter matchen gick vi hemmåt då vi prata me de killarna igen och de ville me hem men där fick det räcka hehe vi kände dom ju inte ett dugg, de va i vår ålder o trevliga och såg ganska bra ut men ändå hehe :P..
Jag och jessi gick i alla fall hem te mej och kolla film och käka te och smörgås, det blev ganska sent fort så jessi stanna kvar så hon har sove över här inatt så va me na halva vägen förut när hon gick hem. 

bilder:

 
hihi






en bit av färjestads klacken :)


frölunas klack


  

Det var publikrekord igår oxå :) 8583 st :D lite mäktigt att man vart me där hehe det e en underbar stämmning på hockeymatcher tycker jag och specielt när färjestad vinner såklart hehe :D

pussar// mika

 


Hockey

go morgon :)

Idag ska jag och jessika på Hockey :D det blev bestämt sent igår kväll att vi skulle dra dit, för första gången vi kolla igår så va biljeterna slutsålda men lite senare på kväll så kom det två avbokningar så de knep vi hihi 90kr och så står vi vid hejjarklacken :) kan bli riktigt roligt jag har aldrig stått där förut, det e Färjestad mot Frölunda så det blir nog riktigt spännande oxå REKORDMATCH e va de e :D...
jessi skulle ringa när hon knalla in mot stan för att hämta ut biljetterna så ska jag möta henne sen gör vi oss i ordning här innan vi går te LLA vid 14.30 typ

 vs

HEJJA HEJJA FÄRJESTAD!!! det kan bli hårt att slå frölunda men det e bara att hålla tummarna  ;)

Nu har jag diskat och städat lite så det inte ser ut som en bomb har slagit ner här när jessi kommer hehe ska  hoppa in i duschen nu..

pussar// mika


jobb o lets dance

Hej hej

jag har jobbat idag igen faktiskt hehe :) Mari ringde så jag fick hoppa in mellan 16-19 på mic, innan det så mötte jag upp Jessi på stan så gick vi lite ärenden sen va vi och kika lite i affärer och det blev faktiskt en tröja på gina fast jag sa att det inte skulle bli nått men så e det väl alltid :/.. va i alla fall en stor T-shirt väldigt mysig och goo 99kr :)
på jobbet va det verkligen DÖTT jag hade en kund på tre timmar såå himla segt usch säger jag bara men det fick ju gå men va ju inte speciellt roligt kan jag ju säga..
Efter jobbet så gick jag hem och på vägen mötte jag upp Lollo och först va vi te helen och lämna några firbiljetter i hennes dörr sen gick vi te ica och handla en massa frukt och gott :) som vi sen hemma skärde upp och så smälte vi choklad som vi doppa det i :D sååå himla gott mitt nya godis frukt asså hehe :P.. och mätt blev jag verkligen kolla på lets dance oxå.. Nu har Lollo gått hem och jag ska nog snart lägga mej e jätte trött mina ögon e jätte sega orkar knappt titta..

  +

Nu ska jag sova
natti natti puss / mika

FREDAG

Go morgon

äntligen fredag inte för att det e nått speciellt men det känns ändå gött att det e helg hehe.. jag har vart ute på en liten morgon runda i 40 min HÄRLIGT men sakna jessi idag :/ gick runt i rud denna gågen och de håller på och bygger om vägar över allt så fick pulsa i snön där ett tag för kom lite galet hehe men det gick det me :P.. har nyss åte frukost och nu ska jag väl inte göra så mkt ska vänta på att Lollo ska sluta så blir det nog en sväng te henne om hon inte e tvungen att jobba mer men då ska jag möta upp jessi i stan  och så ska vi kika lite i affärer och sen gå en liten runda te hennes jobb när hon börjar :)..

ska nog faktiskt lägga mej och läsa lite nu e grymt spännande :D

vad händer hos er denna fredagen? 
 
puss// mika

i love Glee :)

Hej hej

Nu har jag jobat mina två timmar :) bytte av Jenny hon kände sej lite dåligt och hängig så det va därför jag fick hoppa in.. det va ju inte jätte mkt folk de två timmarna men lite i alla fall så det blev allt hyffsat i kassan ändå :).. Efter jobbet gick jag hem te Lollo, va riktigt kul att se henne igen va ett bra tag sen så snacka o tjöta en massa massa hehe, gick hem typ halv nio så jag skulle hinna hem te GLEE hehe så nu har jag sutte och kollat på det och jag bara älskar det vikken himla bra serie asså hehe :P..

här e två låtar som va me i  dagens avsnitt :)





Nu blir det nog snart sägen för mej ska läsa lite mer i boken oxå innan jag somnar :) imorn e det FREDAG inget speciellt planerat men det känns som det kommer bli en bra dag ändå :P.. får väl se..

nattii natti // mika

Till Lollo :)

Hej hej

uuhh va stel och öm jag e i kroppen hehe det märks att man inte vart ute och rört och tränat på ett tag :P.. mina axlar och ryggen känns helt stel hade verkligen inte vart fel me lite massage :)

Nu fick jag ett oväntat samtal av scorett så ska in och jobba 2 timmar nu på mic :/.. alltid något men mina planer va att dra te lollo en sväng men så blir inte fallet då jag kan ju inte säga nej när det gäller jobb och för det andra e jag alldeles för snäll för att säga nej te nån som behöver hjälp men jaja då får jag göra mej i ordning då och dra ner snart :P..

hörs ikväll

Torsdag 100114

God Morgon :D

Morgon promenaden me jessi är avklarad :) det blev en timmes promenad i kylan men skönt va det fast det sista hade mitt hår förse hehe KALLT fast ändå e det inte så kallt som det har vart så det e ju skönt men jag saknar värmen otroligt mkt, tänkt att inte behöva pälsa på sej flera kilo bara för att man ska gå ut :P.. GE MEJ PENGAR så jag kommer nån stans PLEASE :D

Igår på middan så va jag och jessi ute och gick det blev en runda runt herrhagen och lamberget sen gick vi hem te henne där vi körde lite träning me hennes tränings grej kommer inte ihåg vad den heter men det e i alla fall för magen hehe :P jobbigt va det sen laga vi fin middag tills meggie kom hem så då åt vi klyftpotatis o kött me bearinesås o vitlöksbröd :D mkt mkt gott sen låg alla tre i matkoma typ hehe så då blev det sex and the city movie och efter det parvla jag mej hem, jessi följde me halv vägs för det va så sent :) hatar att gå ensam på kväll så gick jätte fort på vägen hem va helt öde på gaterna ju kl va ju typ 23 nån ting :/.. men jag kom hem välbehållen hehe...



Nu ska jag sätta igång me disken snart bara jag får orken hehe :) sen blir det en varm dusch, efter det får vi se vad so händer men ska nog i alla fall läsa lite mer i boken.. ikväll får det nog bli en sväng te Lollo när hon jobbat klart..

Pussar// mika



Grönärt soppa

Jag överträffade mej själv me att göra en soppa me gröna ärter och lök hehe :P ett tag fundera på vad jag höll på med för det såg väl inte direkt jätte aptitligt ut men den blev faktiskt riktigt god :) kanske e lite me förrätt liknande, god va den i alla fall och det va super enkelt att göra faktiskt..

 ingredienser

Gröna ärter frysta el färska

gullök

grönsaksbuljong
mjöl

matlagningsgrädde

salt o peppar

till lagning

hacka löken fint och koka upp det i buljongen me ärterna till de blev mjuka, spara spadet o sen mixa jag det till en fin pure. koka upp bujongen igen och blanda i mjölet som jag blandat me kallt vatten låt koka i 3-5 min sen hälde jag i ärtpuren och gärdden sen smaksatte jag me salt och peppar :)




10.01.13

Go morrn :)

Onsdag idag :) veckan går så fort snart e det helg igen hehe... vad har jag plaerat idag då? faktiskt igen ting men jag prata me Lollo igår som nu äntligen komme upp och hem från skogen :P så kan hända att jag drar te henne om hon inte akut skulle jobba, köpte ju bla några tyger för ett tag sen som vi tänkte sy klänningar av så det hade ju vart passande idag :D..

Min morgon har vart väldigt lugn, när jag vakna lästa jag lite i boken igen hehe sen har jag åte frukost och kollat på gamla avsnitt av grey´s :)





Nu är det inte lågt kvar tills vi drar på kryssning :D inte me cinderella men me Tallink silja line till Riga :)
17 dagar kvar exakt :P..


vimmelkantig

Är helt suddig i ögonen nu känns precis som jag har sovit as länge och nyss gått upp men det har jag ju inte jag har låge och läst hehe och det e såå jäkla bra så man kan ju nästan inte sluta men måste för läser jag förlänge blir jag helt konstig och yr i huvudet så tar en liten paus nu men det blir säkert några kapitel till innan jag lägger mej sen hehe :P..



Nu e det bygglov på TV men jag kollar inte så mkt lyssnar mest.. kl 9 skulle det börja en film på 3:an funderar på om jag ska kolla på den för den verka rätt bra när man kolla på reklamen :P..

Bjuder på en fin låt



// mika


1 1/2 timmes promenad

Hej

Har nyss komme in från kylan ha vart ute och gått en låång promenad i det fina men kalla vädret hehe :P.. va underbart skönt och det e speciellt skönt nu när man e inne i värmen igen hehe.. förut idag så har jag städat hela lägenheten och plockat bort julen så nu e det sååå fint här och det e gött att ha fått bort julgrejjerna faktiskt :).. nu vill jag bara ha vår och sommar snart :D..

Fick ett brev förut me massa rabatt kuponger i :D för att jag e nyinflyttad eller ja bytt adressen te hit hehe :P, fick bla ett erbjudande på 10 ggr gratis träning hos njoy :P ska ligga på kasernhöjden nån stans har aldrig hört talas om det men det lät riktigt bra så dit får jag nog dra och testa nån dag
här e deras hemsida kika vettja :)

Ska nog snart ta och laga te nån mat men vad???? jag har ju ägg så det kanske får bli en omelett det e ju gott och enkelt ;)..

  

aaa va jag längtar efter sommaren :) detta e Sandra och Elin på E <3


Tisdag :)

Go morgon

har ni sovit gott??

Jag vaknade runt kl 8 så sen dess har jag låge och läst i När jag hör din röst den e så jäkla bra och jag har bara komme te sidan 100 än så länge :).. kom faktiskt en tår när höll på att läsa.. har nyss åte frukost nu och snart är det tänkt att jag ska bärja städa och plocka bort julen :) behövs verkligen städas...

Igår va jag ju hos jessika och meggie va där sen lite senare kom ronny, micke och lars-erikså då spela vi lite spel mkt trevligt :) gick hem typ halv nio så det blev inte så jätte sent. trevligt va det i alla fall som alltid när man e hemma hos jessi :D



det e underbart väder ute så idag ska jag se om jag får me mej nån på en långpromenad i solen :) men först som sagt måste jag städa så det e lika bra att sätta igång ;)..

pussar // mika

Ny header

Vad tycker ni???

jag e absolut inge proffs på att göra detta men det blev ju en liten förändring i alla fall skulle vilja ha nått snyggare men jaja det här vad det bästa jag kunde åstakomma :P..



Nu ska jag snart ta mej en promenad och gå till jessika så ska vi spela lite spel och tjöta, Meggie skulle komma dit oxå trevligt att få träffa nya människor :D...

inge friskis idag heller ne men imorn då får det nog fasiken bli det hehe :P..

pussar// mika


Arbetslöshet

Hej hej

Nu e jag hemma från stan och har precis laga te mej en god wok :D duktigt jag  e hehe :P.. Fick uträttat en hel del nere i stan, först va jag in te arbetsförmedlingen och skrev in mej eller flytta hit från bengtsfors kommun :) fick massa hjälp och tips har även fått en egen arbetsförmedlare så det 22 jan ska jag dit igen och då ska vi prata igenom allt och se om jag kan få ut nån arbetslösförsäkring :) så jag får ut lite pengar i månaden .. va sjukt mkt folk på arbetsförmedlingen och det bara fylldes på undan för undan och det va alla åldrar så man kände sig ju inte direkt ensam om att inte ha nått jobb... sen va jag in te scorett och te tomas och lämna ett papper som han skulle fylla i från arbetsförmedlingen. sen va jag även på besök på vårdcentarlen och gjorde de jag skulle ;) såå nu känner jag att jag vart riktigt riktigt duktigt bara träningen kvar nu då hehe..
kolla lite inne i stan oxå så köpte ett par nya leggings på gina för resterande av det jag hade kvar på presentkortet, va inne på bokhandeln oxå och då kunde jag inte slita mej från stefani mayers andra bok så då fick det bli den oxå :D sen handla jag lite mjölk och sen åkte jag hem :)..

kl 4 e det friskis men har inte riktigt bestämt mej än om det blir så :/ skulle va väldigt kul men dessa jävla bussarna e sjuk jobbigt sen har jag gjort åt tillräckligt me pengar idag hehe så det kanske får bli en promenad senare istället vi får se,just nu e jag så mätt så jag orkar inte röra mej hehe :P..

pussar// mika

V.2

Go morron :)

Måndag och ny veckan nämligen v.2 :P.. idag ska jag ner te stan och in te arbetsflrmedlingen och skriva in mej i hopp om att få nån hjälp me jobb sökandet :/ får se hur det går sen blir det väl en lite runda och kika i affärer även om jag inte har råd kan det va trevligt att kolla lite hehe, kanske ska besöka vårdcentralen oxå..

Har nys klivit upp ur sängen så ska snart görai ordning lite frukost och sätta mej vid tv innan jag gör mej i ordningoch går ner te stan.  sen i eftermiddag KANSKE det kan bli friskis hehe, säger det varje dag att jag ska dit men det blir inget me mej :/ men har man väl börjat gå dit så e det nog lättre sen så kanske blir en sväng idag beroende på om jag orkar hehe :D.. skulle va kul att gå te SATS men där e det fan svin dyrt ju så det går inte det :(..


sitsupp e bra att göra om man vill ha en snygg tränad mage te beach 2010 brukar sj göra ca 30 innan frukost varje dag :) ett tips...

puss// mika


vill ha värme!!!!!

Hej

Usch va jag fryser eller bara tanken på att sticka ut foten utanför dörren gör mej iskall hehe :P.. Prata me Linda och Nettan som e nere i australien nu och där har de det så himla varmt och gött 30+ och här e det 20-
:( brrrrrr.... Fuskit
Jag och en Kompis har kollat lite på resor i april och e extrmt sugna på att åka nån stans kolla bla egypten och dit skulle jag verkligen vilja åka verkar jätte fint där plus att det e varmt hehe.. men vi får se, finns inte speciellt mkt pengar nu och det finns lite andra grejjer som e ivägen oxå :/ 



 har faktiskt inte vart utanför dörren idag det blev ingen friskis jag fick inte tummen ur helt enkelt, tiderna va så sena oxå annars om det hade vart på förmiddan kanske jag hade gått hehe men jag ska väl i alla fall snart försöka och gå en liten runda ändå även om det e svina kallt men känner att jag behöver röra lite på mej lite måste bla ut och slänga lite tidningar och skärp.. 

kvällen ser ut att bli lugn..

puss/mika


Söndag 10/1-10

Go morgon :D

Min kväll igår va helt kanon hade jätte trevligt me Jessika och Hanna vi käka pizza som va sååå god sen kolla vi på samla sussi och Bridget jones dagbok hihi, blev även en hel del chips och dip så idag ska mitt nya liv börja hehe :P.. har tryckt i mej alldeles för mkt godsaker på en kortare tid så idag ska jag nog faktiskt försöka och pravla mej te gymmet skulle ju behövas hehe fast jag hatar att det e såå kallt ute det gör det så himla mkt jobbigare sen tycker jag inte om att åka buss dit för det går typ inga bra bussar men jag får se ska kolla tider nu så får jag nog få tummen ur röva och dra mej dit :P..

Va hemma två inatt och då va det bums i säng va as trött, vart en lång dag igår.. idag e jag i alla fall hyffsat pigg ska snart käka lite frukost skulle behövas städas med men det får bli i eftermiddag i sånna fall..

Lite biler från dalia o mer :P

  

tre blomsterdekorationer som syrran fick te förslag te att ha på bröloppet på borden :) jag personligen tycker den i mitten e finast men hon luta nog mer åt den sista me murgrönan :)


vi tre va hemma hos elli först innan Dalia
Ellen, jag och Syrran

   


hehe dansar nån konstig strypdans, vet inte hehe


Syrran och Elli på Dalia :)





I karlstad :D

hello

Nu e jag hemma i stan igen hehe blev en längre visit hemma i skogen än vad jag hade räknat med men det har vart trevligt och lungt så jag ska inte klaga ;)...  Åkte ju hem för Dalia och det va jätte kul va hemma hos Elli först :) fick me mej syrran oxå faktiskt hehe.. det va inte jätte mkt folk men jag hade kul ändå :D..
resterande av dagarna hemhemma har vart ganska lugna mest tillbringade inomhus för det har ju låge på 20 till 25 minus grader brr igår kväll va det 28 minus VARGAVINTER..

Nu e jag i alla fall i min lya igen efter en 2 timmars lång bussresa :/ tåget va fruktansvärt dyrt och det brukar annars va mkt billigare än buss så jag vet inte vad det va fatt men det kan ju bero på Elen jag vet inte märkligt va det i alla fall så det fick bli buss..
Ska ta på mej nu snart och gå en promenad te Jessika där det blir mys i soffan framför en bra film och Pizza :D Hanna är oxå där :) trevligt trevligt och jag e as hungrig nu hehe...

svarar på komentarerna när jag kommer hem ikväll eller imorn för har lite smått bråttom nu :P..

pussar// mika


Mitt 2009

Lånar en lista från madde :)

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? jag åkte fylg för första gången :)

2. Höll du några av dina nyårslöften? jag började träna och det har ju absolut gett resultat :P

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? ja :)

4. Dog någon som stod dig nära? nej

5. Vilka länder besökte du? Danmark och Cypern

6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? kärleken

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
hmm början av sep när vi åkte te cypern

8. Vad var din största framgång 2009? träningen

9. Största misstaget? :/ säger jag inte

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? vricka el stuka knät så gick som en halt lotta i två vecker

11. Bästa köpet? mkt bla playstationet :P

12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? alla mina underbara o söta vänner <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? david guettas hits helt klart

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
lite ledsnare tror jag pågrund av jobbet men det har vart många bra glada stunder oxå :)

16. Vad önskar du att du gjort mer? jobbat

17. Vad önskar du att du gjort mindre? suttit hemma och ugglat hehe ne jag vet inte :P..

18. Blev du kär i år? ne :(

19. Favoritprogram på TV? Desperate e ju klart en favorit men det finns många serier

20. Bästa boken du läste i år? Om jag kunde drömma

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? gjorde jag säkert :)

22. Något du önskade dig men inte fick? tror inte det

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? hade lite fest me kompisar hemma hos Lollo sen hade vi 100 års kalas för mej, syrran och pappa för släckten :)

24.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja absolut

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? mode och mys kläder

26. Vad fick dig att må bra? vännerna

27. Vilken kändis var du mest sugen på?
hihi Henrik strömberg :P

28. Vem saknade du? ingen

29. De bästa nya människorna du träffade? Jessika, Nina och några till :)

30. Planer för 2010?
få ett jobb och resa mkt, träffa nya människor och bara njuta av livet och kanske hitta käleken ;)


Måndag 4/1-10

God morgon :)

Måste bara säga först att Linda och Nettan har nu Landat i Australien :) efter 50 tim resa me all väntetid och flygresa från sverige:/ shit asså, e glad att de e framme nu..

Ny vecka idag :) känns bra faktiskt fast jag inte fått nått nys om nått jobb än men det kommer väl :) ville verkligen ligga kvar i sängen i morse men va tvungen att gå upp för måste städa,diska och packa för kl 13.48 åker jag me Tåget te Åmål där mor hämtar mej.. Måste in te Åhlens först oxå och fixa en grej innan jag hoppar på tåget men jag ska nog hinna :).. 
Blir hemma i skogen några Dagar bara, jag åker mest hemhem för att jag ska ut imorn me gänget te Dalia :D  ska bli riktigt trevligt (hoppas jag) så tror nog att jag åker upp på torsdag igen hit :)..

Jag, Nettan och Linda i cypern <3

Nu ska jag börja me disken, ni får ha det så bra så hörs vi om några dagar :D
pussar// mika


10.01.03

Hej

Just nu sitter jag och käkar har stekt torskfile och gjort mos me vit sås te :) riktigt mumma hehe.. tvätten e oxå klar nu så himla skönt, ska bara vikas nu men det tar jag sen, har även sutte och spelat lite spel på playstation :P.. köpte tre spel igår för 199kr skit billigt ETT av spelen hade liksom kostat 500, det va Huga, zonix och sing it me high school musical :) alla spelen va helt okey :D.. kul me nått nytt..

resterande av dan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på jag e sugen på bio som alltid men oxå alltid lika svårt att få me sej nån tyvärr :(.. och jag måste verkligen gå på bio snart har en biobiljett som går ut den 10:e och man vill ju gärna andvända den när det e gratis liksom :).. så vi får se annars får jag väl dra själv nån dag hehe.. skulle va kul å dra te friskis oxå men det e så svinit kallt ute plus att det snart redan e kolsvart ute oxå :/..

bjuder på en låt som jag blitt helt kär i :)

shinedown - call me <3



Ne nu får jag se te att hitta på nått hehe :)
puss// mika



Jul o nyår 09-10

Hellu :)

hann inte skriva så mkt mer igår för va ut te bergvik och handla och sen så åkte jag te jessika och blev där hela kvällen..

Nu håller jag på och tvättar för fulla muggar för imorn åker jag ju hem te torrskog igen för på tisdag e det Dalia me gänget <3 ska bli riktigt roligt och GRATTIS te Ellenor som fyller 22 år idag :)

Tänkte visa lite bilder från jul och nyår för det har ju inte kommit upp här på bloggen än :)
enjoy

JULAFTON

 på väg in i det värmländska skogarna där vi fira jul hemma hos kusin sofia :)


kalle anka :P.. hon hade ett jätte fint hus


sofias nya tillskott ALMA :) så söt även om jag har lite respekt för denna rasen men hon va så snäll så fast väldigt hård och muskelös..

  

NYÅR

 
den underbart goda smörgåstårtan suss och jessi hade gjort :)


hehe min pölsa :)
suss och jessi hade hittat på att vi skulle måla varsitt ägg och ha me hela kvällen och den som krasa sitt först förlora :P.. mitt ägg krascha som trea hihi

 
jessika                                             sussan


när vi åt fin middag :) hasselbakspotatis o lövbit me grönpepparsås :)

   


jag och jessi

hoppas ni tyckte om det :)

nu måste jag ner och se te tvätten :P
puss// mika


2010.01.02

Go morgon :)

jag har haft fullt upp både nyårsafton och nyårsdan så har inte hunnit skriva nån ting men min Nyår har vart kanon har så fina vänner <3
på nyårsafton så åkte jag direkt te jessika på morgonen, det va jag, jessi,suss o helana som va där på förmiddan käka smörgåstårta och spela spel sen runt 5 tiden kom Anna och Hanna då gjorde vi oss i ordning me håruppsättningar och smink sen fick vi fin middag hasselbakspotatis och lövbit me grönpepparsås riktigt gott, hade jätte trevligt lyssna på musik och spela spel och vid tolvslaget så gick vi in te torget och kolla fyrverkerierna så fint hehe sen blevdet fortsatt fest hos jessi en stund sen vidare te en annan fest, va hemma 04.30 :P..

Nyårsdagen va en riktigit slappar dag jag hade grymt ont i huvve så orka knappt resa mej så mesta av dan tillbringades i sängen faktiskt va uppe en gång och tog en macka hehe.. men runt 7 på kväll fick jag parvla mej upp ur sängen och ta på mej sen iväg te jessi på middag :) och spelkväll me Mia och Markus.. fick kött som va insmörjd me vitlökssmör och te det va det klyftpotatis och sås så himla gott och jag åt som häst hehe sen spela vi en massa spel tills kl va halv 3 på kväll :D så himla roligt me sällskapsspel det e synd man inte gör det oftare egentligen.. fick skjuts av mia och markus hem sen :)

har en del bilder men mitt batteri e slut på kamerarn så fort jag har laddat det ska jag lägga in bilderna så ni får se :)..

Ja idag hade jag tänkt att fått gjort en hel del bla städa, byta i sängen, boka tvätttid, åka och handla, kolla på stan efter present te mor som fyllde år igår.. men det börja ju jätte bra me att jag sov ända te tolv så jag får nog sätta fart nu om jag ska få nått gjort hehe..
vad ska ni göra idag??

 

Puss // mika


RSS 2.0