jobb jobb..

... men snart e det slut me de, har bara denna veckan sen tre dagar nästa vecka sen e det slut :/ lite tråkigt men oxå samtidigt skönt hihi man kan ju säga att man kanske e lite trött på scorett, v 35 börjar jag plugga hör o häpnad hehe :P.. det ska bli skoj men samtidigt väldigt läskigt, måste skaffa csn och sen köpa in alla böcker mm :S jag? skolan? hmm?

idag har jag jobbat ute på bergvik, dan börja ju väldigt bra då jag försov mej vakna av att domkyrkans klocka slog nio gånger o jag skulle ha gått upp 8 så det va bara att rusa upp och slänga på sig kläder o lite smink o ut, fick köpa mej frukost på pressbyrån. jag hann i alla fall men hatar att stressa.. sen på jobbet så fick man 14 kartonger me skor direkt man öppna så tomas kom ut och hjälpte mej att lägga in alla det e ju å sjukt trångt inne på lagret så man måste ju va två.. förövrigt va det ganska mkt folk i affären va riktigt bra i kassan faktiskt när jag gick men det e väl bara för att det e sånt pissväder ute då går folk inne o handlar istället :P..

imorn kör jag en låång dag igen :/ ser inte ifram imot det faktiskt, syrran o patrik kommer imorn oxå så det e ju ganska typiskt att jag ska jobba hela dan då men ska väl se om vi kan träffas en stund efter jag har slutat :).. 

ne nu får jag nog göra mej nån mat e jätte hungrig, e sugen på pizza hehe det va längesen man käka det men det får nog bli nått annat ska ju inte äta sånt fett egentligen hehe :P.

pussar// mika

27 juli 2010

Hej =)

Idag e det äntligen fint väder och man blir ju genast på gott humör =D o det bästa e ju att jag e ledig idag så man kan njuta utav solen =)
idag klev jag upp typ halv 11 kanske det va riktigt skönt att få sova, käka frukost och titta lite på tv sen begav jag mig ut i det vackra vädret så va och hämta cykeln i stan sen va jag te banken och satte in mina sparade 10:or det va 2220 kr =D happy hehe riktigt bra tycker jag så nu e det bara att börja spara på nytt igen ;).. tänk att lite pengar kan göra en så glad hehe :P..

helgen va som sagt väldigt lugn och igår så jobba jag hela dagen 9.15-20 först duvan och sen bergvik, det blir låånga dagar :/.. efter jag hade slutat så va jag in på maxi och handla sen kom Erik o hämta mig <3 sen la jag mej typ kl 12 och jag somna nog me en gång hehe :P..

jag e inne en sväng nu men ska snart ut igen så fort mobilen har laddat klart det får nog bli en liten tur på stan tror jag eller om jag bara ska lägga mig i solen och steka lite har inte bestämt mej än hehe :P sen i eftermiddag har man nog fullt upp =) :P..


titta va fint min orgide blommar, den blomman kan se helt död ut ibland men så hux flux så kommer det blommor hehe =) väldigt bra blomma tycker jag behöver inte vattna den specielt mkt heller hehe :P..

Pussar// mika

regn regn regn :(

halli hallå =)

jag tror nog att sommaren e slut nu för det känns faktiskt som höst ute nu, det e kallt och regnar det inte så e det mulet skit tråkigt men men..

det va några dagar sen jag skrev och det har ju hänt lite grejjer det har ju bla vart Rix Fm festivalen :).. på torsdan va det rixfm och Ellenor och Camilla kom hit te mej =D det va JÄTTE mkt folk och jagsluta ju jobba kl 19 när det börja så vi fick inte världens bästa platser men de va helt okey ändå :P.. vädret höll uppe i alla fall så det va gött, när det va slut så gick vi te tempel och käka god mat och satt där på uteserveringen nästan hela kvällen och tjöta, drack drinkar mm hehe... det va riktigt trevligt och det va jätte kul att få träffa Ellen igen =)..

lite bilder fråb kvällen =)

 
Ellenor och Camilla =)


Love generation


Donkeyboy


erik grönwall


eric saade


Min drink såå himla god =)



fredan jobba jag eftermiddan och igår jobba jag oxå hela dan men idag e jag ledig men då e det ju självklart pissväder :/ det bara regnar o regnar skit tråkigt så det blir att sitta inne idag glo på tv o film. vakna ganska sent och sen satt jag och prata me Linda i australien via skype i typ 1 timme =D va jätte roligt att få se och prata me henne va ju i jan hon åkte dit och jag har inte pratat me henne sen dess så det va riktigt kul sen prata vime nettan samtidigt oxå =)..
jag trotsa faktiskt regnet och begav mej ut och te ica för att inhandla lite käk så nu har jag typ nyss käkat frukost haha :P..

pussar mika

21 juli 2010

God morgon =)

idag har jag sovmorron men jag sov ändå inte speciellt länge men det e gött att bara inte ha nån klocka på som väcker en.. jag sitter i soffan nu och tar det väldigt lungt men ska väl snart sätta igång me städningen :/ booring men det e inge fint väder idag =( så då får man väl städa istället hade tänkt att åkt ut te bomsta idag annars om det hade blitt bra väder men icke de blev :( tråkigt men så e det har det fina vädret försvunnit nu tro?? 

jobba ju hel dag igår på scorett 9.30-14.15 15.30-20 9,25/tim  och det kändes när man kom hem vill jag lova hehe det va ett bra tag sen man gjorde hel dagar. ont i fötterna o ryggen och så himla slö orka inte göra nån ting när jag kom hem decka typ i soffan.. men det va kul oxå =) när det e lite folk rullar det allt på rätt bra :P
 
Imorn e det rixfm festival här =) jag jobbar först te kl 19 men det blir väl sen att man går dit och kollar :P.. sen kanske Ellenor kommer hit oxå =D mkt trevligt va ett bra tag sen jag träffa henne, det blir väl inte så mkt fest men det e trevligt att bara umgås ..

Ne nu ska jag ta mig lite frukost sen får jag alt sätta igång me ständningen Spotify på högsta volym sen går allt super bra hehe ;)

PUSSAR // mika

19 Juli Måndag

Hej Hej =D

Nu e det en ny vecka =) och denna veckan börjar jag jobba på allvar Skojsigt skojsigt ;).. idag har jag vart på bergvik och jobbat 9.15-15.45 och imorn ska jag jobba 9.45-20 så det blir en låång dag men det ska bli kul..
det har vart väldigt lungt på bergvik idag, va inte alls mkt folk litetråkigt men så e det ju ibland..

Helgen har vart väldigt lugn, jag har vart me Erik, hela lördagen va vi hemma och igår sov vi typ te kl 15 sen på kväll åkte vi te hammarö och grilla på geting berget =) det va mysigt, men som sagt det har vart lungt men ibland e ju det skönt oxå..

förut när jag kom hem så laga jag te käk , köttbullar o mos men när jag stekte köttbullarna sätte brandlarmet igång hehe jag blev fan skit rädd viste inte vad jag skulle göra som tur e kom Erik o rädda mig (stängde av brandvarnaren) haha :P.. skämdes lite då men men nu vet vi ju att den funkar haha :P.. sen efter maten så gick jag in te stan och satte in mina små mynt som jag hade och jag blev glatt överraskad av hur mkt det va =) det blev 575kr och det va bara 5:or o enkroner jag hade.. glad man blir =D.. sen tyckte jag att jag hade förtjänat mej en glass så då köpte jag det sen va jag in i stan och kika lite i affärer och vet ni jag köpte mej faktiskt en tröja men det va 50% 50 kr betala jag så det va ju inte så farligt =)..
ska nog faktiskt snart hoppa i säng ska kolla på Lotta men efter det blir det nog sängen, ska ju upp o jobba imorn o sen så sov man inte jätte bra inatt..

pussar// mika


Lördag 17 juli

Hej hej

Nu e det helg igen, asså snart e fasen sommarn över och hösten e här det går ju såå himla fort.. 

Jag har inte gjort så jätte mkt idag va en liten sväng på stan men det va inte så kul har inga pengar att köpa nått för sen e det jätte trist väder det bara regnar o regnar :/.. jag köpte mig i alla fall nya örhängen, riktiga från guldfynd så jag hoppas att dessa kan sitta kvar i mina öron hehe, de billiga man köper ramlar ju bara av hela tiden.. sen köpte jag mig en glass trots att det regnar hehe men jag e ettt riktigt glass monster :P..

Nu sitter jag och glor tv men det e inte så mkt bra där heller :/ ska väl strax börja me maten oxå men samma problem som alltid så vet man inte vad man ska käka..
som ni kanske förstår så stannar jag kvar i karlstad denna helgen, mamma o pappa va ju här hos mej förra helgen sen för att spara lite pengar så valde jag att stanna kvar.

Igår fick jag mess av syrran, hon o patrik kom me tåget från sthlm och skulle hoppa av här i karlstad för att sen ta bussen te åmål. så jag va ner o mötte dem =) de komnämligen hem från sin smekmånad ;) som de tillbringade på island så det va riktigt trevligt att träffa dem. de verkar ha haft det super duper bra me en massaolika äventyr som isklätring, forsränning, valsafari mm coolt hehe..


va me syrran o patrik te donken =)

jag vet inte riktigt vad som händer ikväll som vanligt, det ger sig men jag hoppas vi kan hitta på nått skoj.. i really need that ...

pussar// mika

16 juli 2010

Hej alla bloggare =)

jag hoppas allt e bra me er, me mej e det bara bra jag har ju börjat jobba nu och det e UNDERBART faktiskt det e såå skönt att komma igång me nått igen, är ledig helgen nu men sen börjar jag te måndan o jobbar hela veckan =) ...
idag har jag vart på bergvik o jobbat, va ganska lungt men det va ju inte helt dött heller så det har vart en bra dag ändå hehe. efter ja jobbat va jag in te maxi en sväng och handla lite sen åkte jag hem o diska, sen gick jag ner och skulle växla in en massa mynt som jaghar men då funka ju inte den insättnings grejen så det va bara att knalla hem igen så himla typiskt :/ tevveckan skulle de väl funka så får ta det då i stället..

Jag ska på en intervju nästan vecka förrestenn te lernia =) de ringde igår och ville att jag skulle komma dit =D så vi får väl se det e ju ett bemanningsföretag. sen fcik jag reda på igår att jag har blitt antagen te kurserna jag sökte te på universitetet. börjar få lite beslutsångest om vad jag ska ta bara nu hehe sen om jag verkligen ska börja plugga el inte men det kan nog va kul sen som sagt har jag inge jobb så vill jag ju ändå ha nått att göra.. 

vet firtfarande inte hur jag ska glra denna helgen men det lutar nog åt att jag stannar kvar i karlstad, men vad händer här e frågan?? vill hitta på nått skoj..

Puss// mika


2010.07.15

God morgon =)

Jag trodde kl va 10 när jag klev upp men det visade sig att den redan va 11.15 oops :P.. men men jag sover som en prinssesa o det e väl bra =) 

Jag ska snart ställa mig och börja me maten faktiskt så den e klar, det blir köttfärssås o spagetti idag =) mumma hihi.. kl 14 -18 har jag tvättid lagom roligt men det måste ju som sagt göras.. sen får det nog bli en låång promenad i dag för vädret e ju helt okey =) kanske kunde komma nått regn ikväll men det ger sig, för mig gör det ingen ting om det regnar faktiskt det e bara bra för marken om inte annat hehe ;)..

inge jobb idag men imorn blir det en förmiddag på bergvik =) och imorn e det fredag, jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra i helgen än :/ men det ger sig oxå ... 

have a nice day ;) 
puss //mika  

varannadags väder

hej hej

onsdag idag =) ida börja jag jobba på scorett (mitt sommar schema) va lite segt att gå upp men när man väl va där så gick det jätte bra :P e kul att komma igång på riktigt som sagt hehe fast nu e jag ledig imorn o jobbar på fredag..

igår tog jag det riktigt lungt, skulle ner te Ams men det börja ju ös regna och åska jätte mkt så då våga jag inte gå ut :/ hatar åska :( och det va riktigt nära ett tag skallra nästan i hela huset usch usch i dont like it ... ja va ut sen när det gav sig men då hade ju självklart ams stängt hmm så himla typiskt men jag har vart där idag i stället och fått papprerna påskrivna sen har jag skreve ut mig från Uga (heter det väl) eftersom jag ska jobba nu så får jag skriva in mig igen när jag blir arbetslös man kan ju hoppas att jag inte behöver skriva in mig igen men att få ett jobb nu ser ju rätt dött ut men mirakel kan väl ske elle?? :P..

ang min rubrik så har det ju verkligen vart varannadags väder nu ett tag hehe :P.. va jätte fint i måndags o så regna det igår o åska och idag e det strålande sol igen och jättevarmt, konstigt väder vi har menmen..

 vs  

jag föredrar ju solen =) usch det e läskigt me åska, ibland kan det va lite mysigt bara det inte e för nära det e ju enorma krafter ..

Pussar // mika

12 Juli 2010

Hellu

Idag e det sjukt varmt eller så e det bara så himla varmt inne i lägenheten håller på att svettas ihjäl :P.. Denna helgen har vart ganska lugn har mest vart hemma och pysslat sen jobba jag i söndags 4 tim :P..  trött e jag som satan oxå :/ blev inte mkt sömn inatt så jag får nog ta mig en liten powernap snart hehe så jag orkar att va vaken och social ikväll :P..
jag ska snart in te stan nu och hämta min cykel som har stått där sen i fredags :( stackars min cykel jag hoppas ingen har snott den sen ska jag iväg och panta ett gäng me pantflasker hehe sen blir det att göra nått käk och ta det lungt resten av kväll i think ;) ...


lilla blanco har blivit så stor =) och visst e han fiin <3 så gooo katt får man leta efter ..




sötnosar <3

Ne nu blir det ut och röra på sig, dör snart i den här bastun hehe :P..

Pussar //mika

10 juli Lördag

Go förmiddag

det har inte blitt så jätte mkt gjort nu på förmiddan, satte mig vid tv o datorn direkt jag klev upp ;) men jag har vart lite duktig och tatt disken som jag inte gjore igår :P.. va jätte trött igår kväll så jag soma i soffan så det blev aldrig att jag diska som jag sa att jag skulle göra men men nu e den borta i alla fall =D ..

Idag har jag inga större planer förrän i eftermiddag/kväll =) så jag har nog tänkt att jag ska sola lite och få bort mina fina märken av bikinin, det e fortfarande lite ömt på vissa ställen men det har lugnat sig såpas mkt nu att jag tycker väl jag kan ligga ute i solen en stund i alla fall, när det e härligt väder vill man ju inte sitta inne hehe men jag går nog inte så långt jag lägger mej här utanför :P.. 

sko nog inviga ett par shorts idag av de jag köpte igår ;)
dessa kanske E-sprit 275:-

här ser ni min fina bränna oxå hehe, det e inte lika rött och irriterat nu som det vart som tur e hehe :P dags att få bort de fina ränderna idag tänkte jag :P..

Puss// mika



shopping

Hellu

har haft en jätte trevlig dag på stan idag me mor o far =) det blev en hel del shopping ;) jag har fått mej tre på shorts alla i olika längder hehe sen en peak performens tröja =D  
mamma o pappa har oxå köpt sig en massa nytt, det e skoj me rea =D  det sista va vi ut te MAXI och handla mat, de åkte hem typ vid 8, just nu ligger jag utslagen i soffan men ska väl snart ta tag i disken..


e sugen på nått gott men vad hmmm :/ ...

Saknar....<3

puss


fredag 9/7-10

God morgon =)

Idag kommer Mamma o Pappa hit =) jag trodde de skulle va rätt tidiga som de brukar vara så jag va uppe kl 9 och åt frukost o duscha, så ringde de vid 10 och då va de bara i bengtsfors hmm :/ men men nu kan jag ta det lungt en stund till de ska väl vara här ca kl 11.30 nu då :) så jag ska cykla ner te stan när de kommer sen blir det shopping i stan =) jag ska väl inte handla så mkt men jag ska gå me mor o far =D blir trevligt va ett tag sen jag såg dem, det blir ju inte att jag åker hem i helgen nu så det e ju trevligt de kunde komma hit istället då =)...

Min bränna gör jätte ont på bröstet och på låret :/ vet inte hur jag ska klara av att ha Bh på mig hehe så ont gör det men jag har smörjt in brännan mkt nu så det kanske kan lugna sig lite hehe.. sen har jag jätte ont i en visdomstand, antagligen e den påväg fram och det känns vill jag lova :/ det e inte lätt heheh :P..


längtar tillbaka =) och saknar tjejerna jätte mkt <3


ÄLSKAR SPOTIFY =D

Nu ska jag föna håret och göra mig i ordning för en hel dag me mor o far =)

pussar// mika

städar dag

heej hej

allt bra med er hoppas jag =)

idag e det torsdag och för mig e detta en städar dag just idag då hehe :P.. det e inte så jätte fint väder ute så man håller sig inne idag och då e det perfekt för städning, så jag har dammsugit och torkat alla golv, tatt toan, diskat, bäddat nytt mm så det luktar riktigt gott här inne nu samt så e det rent och snyggt det gillar vi =) imorn kanske mor o far kommer hit oxå så då e det ju bra om det e städat hehe..
Just nu håller jag på me maten, kyckligen står i ugnen :) ska bli gott me lite mat men jag har skit ont i käken, jag vet inte om det e en visdomstand eller om det e nån jobbig vittanmin brist :/ ont gör det i alla fall :( ..

jag måste nog försöka gå te JRM sen oxå men då ska jag inte jobba utan jag ska säga att jag ska sluta =D orkar inte me det längre plus att jag börjar på scorett te veckan..

Pussar//mika

Bomsta =D

Hej hej

Idag har jag vart me heln ut te Bomsta och solat o badat faktiskt hehe helt UNDERBART det e verkligen livet att ligga på en sand stran och ha me sig lite vatten melon att mumsa på när solen steker =) HÄRLIGT, tyvärr som vanligt kan man väl säga så brände jag mig :( efter jag hade vart i vattnet så glömde jag smrja in mej igen och det fick jag ju fr nu e jag jätte röd på bröstet och jag har fått jätte fina bikini märken :/ inte jätte snyggt men men det går ver te brunt om nån dag hehe :P..
köpte me oss massa gott ut som tex jordgubbar o gifflar hehe sen hade jag me vattenmelon och chips så det gick inge nöd på oss, hatar de äckliga fiskmåsarna bara :/..

Nu e jag i alla fall hemma blev duschen direkt jag kom hem o få bort all sand samt fått smörjt in mig me loation hehe... nu sitter jag bara o sofftar, pysslar lite me spotify hehe sen sitter jag i soffa me datorn hur underbart e inte det då hehe :P.. e sååå nöjd me mitt köp igår av internet =D


här e en bild från när vi va ute i lördags =)
från vänster: camilla, clownen Emanuel, kompis te nina, Nina och Johanna

Puss // mika

2010-07-06

Hejsan =)

det har hänt lite sen sist jag skerv både bra och tråkiga saker..

Jag har gjort mina sista två dagar på Crikus event nu på IKEA det va två jätte bra dagar, lördagen va det dock inte så mkt folk men det va förståligt när det va sååå sjukt varmt ute, på söndagen va det jätte mkt folk =D jag kommer sakna hela gänget jätte mkt för det har verkligen vart roligt :)... har ändå fått bra kontakt me en utav tjejerna, camilla =) i Lördags så följde hon me mej hem så vi va ute och grilla me de andra och sen blev det nöjjes senare på kvällen =) det va trevligt, dansa typ nonstop så svetten bara rann ju det va ju jätte varmt hehe men roligt va det :P..

Igår och idag har jag vart mest me Helen :) vart hemma hos henne sen vart på stan och kikat.. idag va jag in te stan och fick mej fixat mobilt bredband =D är så lycklig och jag e as nöjd redan hehe jag valde 3 som bredband och det funkar faktiskt jätte bra plus att jag får det mkt billigare än va jag hade förut =) sen har jag pratat me madde och hon hjälpte mej att fixa spotify hehe ÄNTLIGEN skit bra så just nu sitter jag och leker lite försöker hitta låtar hehe..

har ni förslag på bra låtar SNÄLLA skriv det till mej då =)



Eftermiddan/kvällen blir nog rätt lugn jag har inget JRM idag så jag softar bara njuter av att jag har internet igen hehe :P..

PUSSAR//mika



Sommar sommar sommar

Hej hej

Det e nästan ofattbart vad underbart väder vi har =) jag njuter av fulla muggar hehe :P.. Mitt internet hemma har lagt av tyvärr :( e skit tråkigt så därför e jag på bibblan :P, kommer nog besöka biblioteket mkt mer nu bara för det hehe..
det e tur det e bra väder i alla fall så man kan va ute =) Igår åkte jag tidigt ner te stan och kolla dalslänningen hehe sen låg jag vid sundsta hela förmiddan och STEKTE hehe det va sjukt varmt man ville ju hoppa i vattnet men det vattnet e inte spciellt frächt, jag måste försöka ta mej ut te bomsta snart.. Kl 14 cykla jag ner te stan och där mötte jag upp Camilla =D en av event tjejerna kom och hälsa på mig :) så vi tog en fika och sen gick vi i affärer tills det jag börja jobba på JRM, hon e verkligen jätte snäll hade jätte trevligt =) ..
på JRM gick det dock inge vidare som vanligt, denna veckan har vart helt kass :/..

Idag e jag ledig hela dan =) cykla ner te pråmen typ kl 11 så har legat där och solat tills nu det blev lite väl varmt och magen börja kurra hehe..  det e inte ett moln på himlen det e sååå himla underbart tänk om man hade båt fii fan va härligt hehe :P.. som jag har sagt förut så saknar man verkligen hemhem när det e sånt här väder för det finns nog nästan ingen annan plats förutom kusten då kanske att va på när det e sånt här väder..
Jag ska nu i alla fall nörda lite till vid datorn innan jag drar hem och fixar lite käk sen ska jag försöka ta tag i lägenheten och städa den om jag orkar vill säga hehe ;) ..

Imorn drar det igång på IKEA igen =D CIRKUS kul kul men det verkar som det ska blii väldigt varmt får nog bunkra upp me mkt mkt vatten så man klarar av dagen :P..

ni får ha en UNDERBAR dag
puss//mika

RSS 2.0