Solig söndag <3

Hej hej

Igår blev det ingen golf tyvärr :/ för det första så börja det åska och regna och vädret va väldigt ostadigt så det hade inte vart smart att gått ut på en golfbana då sen så sov hjärtat ganska länge så kl blev mkt men han kom i alla fall hit sen på kvällen och vi laga till burritos och så kolla vi på Eurovision =) ..

Idag vakna man upp te ett underbart väder =) gav mej ut vid tolv och sen dess har jag vart ute tills nu, låge i solen och glassat och även tatt men en låång tur på cykeln ;) men nu e jag hemma och röd e jag det bränner verkligen på kinderna hehe men jag ska inte klaga det e UNDERBART me sommar <3

kvällen blir lugn och nu e helgen redan över snart :/ det går för fort ...


 vid sundsta =)

puss// mika

LÖRDAG <3

Hej

Jag vakna typ för en halvtimme sen hehe så det blev en låång sovmorron för mej idag, jag va inte ute igår men det blev sent ändå för Hjärtat va här =)  han sover än men jag e uppe och det e underbart väder ute <3 vårstädningen håller på för fullt här ute på gården och det grillas just nu, man har ju lust att gå dit och få en matbit hehe men känner inte att jag kan göra det när jag inte vart me och hjälpt till me städningen.. 
Idag kanske jag och Erik ska ut på golfbanan och slå några slag hehe =D det ger sej när han vaknar men det skulle va väldigt kul och intressant hehe en annan har ju bara spelat minigolf förut så ja hihi får väl se hur det går :P..

Jag va ju ute igår på stan och shoppade lite och jag fick me mej lite hem faktiskt hehe =) ett linne, leggings, sandaler, present te pappa, en bok (tredje utgåvan av twilight) och hårgel te Erik =) så det blev allt lite.. fick ingen som följde me mej på stan men det kanske va lika bra det :P det e gött att få gå för sej själv oxå och kolla kläder/grejjer i lugn och ro..


Blommigt sött linne: Vero Moda 129:-
bruna leggings: Vero Moda 139:-
flipflop sandaler: Accent 99:-

Nu va det disken att ta tag i igen ja :/

ni får ha en superbra lördag
puss//mika

Fredag 28/5-10

Halli hallå och god morgon =D

Underbar morgon vi har eller hur? vädret e helt underbart så jag måste snart ge mej ut, idag har jag inget jobb inplanerat och jag e väldigt sugen på att dra ner te stan och kika lite men det hade ju vart så mkt trevligare om nån följde med en, så vi får väl se antingen går jag själv eller så får jag väl försöka ragga upp nån som vill me hehe..  Nu ska jag ialla fall göra mej lite frukost sen får det bli en dusch innan jag drar ner..
man vill ju hemhem när det e sånt här väder men men nu e jag här och det får gå bra, Karlstad e ju fint gämfört me andra städer absolut ;)

Jag lyckades sälja dubbelt så mkt igår på JRM än förra gången =) så jag va nöjd me dagen men på Måndag hoppas jag på ännu mer hehe :P..

Ut i solen me er nu =D

pussar // mika


Jobb på jobb

Hej hej

har vart på Kasernhöjden idag och jobbat ett par timmar =) va mkt folk så till och med maten tog slut hehe helt galet men det e kul när det finns nått att göra hela tiden ;).. nu e jag hemma en sväng och sen kl17 ska jag ner te JRM och jobba till 21 =D så idag e det full rulle hihi skoj skoj..

Hjärtat kom hit igår kväll <3 mys :) han hann åka till jobbet innan jag kom hem så nu får jag inte se han förrän ikväll...
Nu ska jag ta tag i disken innan jag cyklar ner te stan igen, annars blir det nog bara att ta det lungt tills jag börjar =) jag hoppas att jag lyckas sälja lite mer idag =D money money money :P..



Väder e helt fantastiskt idag oxå måste jag ju säga hehe så jag cykla faktiskt till jobbet idag och det får nog bli cykeln ner sen oxå =) I <3 SOMMAR

pussar//mika

Intervjun

Hej

Underbart väder har vi dag =) men det e inte lika varmt som det va förra veckan men huvudsaken e att solen e framme..

Jag cykla ner te stan lite efter kl 13 då va jag först in på Bibblan och fick skrivit ut mitt Cv, han som satt bredvid mej i datarummet satt och sov :/ hehe han måste vart sjukt trött för att kunna sova i det ljudet eller så led han av nått annat hehe jag vet inte våga knappt titta på han men man hörde ju hur han snarka och sov :P..  Efter jag hade vart där så cykla jag te pråmen så kom Louise och vi käka på grillen där =) riktigt gott, satt och snacka lite om allt möjligt och framför allt om Lollos flytt som blir nu på fredag, kommer saakna henne här :( men jag tror nog hon kommer få det super bra hos Jonathan i Håbol =D
När kl va 15 typ så cykla jag te Hjärtat me käk =) sen blev det en tur i stan o kika på lite kläder o sånt, köpte mej en glass oxå och satte mej en stund i solen innan jag åkte på intervjun. Det gick bra på intervjun :) han va riktigt trevligt som hade stället och det va en jätte fin och mysig restaurang så jag hoppas att jag kan få lite extra där, han verka väldigt posetiv till jobb det va bara det att jag hade andra extra jobb som gjorde han lite förvirrad tror jag sen att jag ska jobba på scorett i sommar.. Det e bara att hålla tummarna han skulle ringa när han ville ha hjälp om inte annat så skulle ha tänka på mej te hösten =) good good ...

Jag har ingen aning om vad jag ska hitta på nu, det börjar suga lite i tarmen faktiskt så ska väl snart hitta på nån mat men annars blir det nog lungt och hjärtat slutar inte förrän 22 ikväll.

Pussar// MIKA




Onsdag 26/5-10

God förmiddag =)

Igår va det en halft spänande dag hehe :P.. jag va ju hemma på förmiddan och städa, diska och grejja och sen när kl va 16 så åkte jag ner te stan och va me käk te Erik på jobbet sen kl 17 va jag te JRM trodde jag skulle få mer information och se hur de jobba men jag fick sätta igång nästan me en gång satt bredvid en först och lyssna lite sen fick jag börja sälja själv :P.. vi sitter alltså i ett rum typ 20 pers och ringer folk och försöker sälja olika produkter hehe igår fick jag sälja från Mr Music haha fattar inte att folk går me på o köper de men en del gjorde men det va inte många, jag fick inte ihop allt för mkt pengar men jag tyckte jag gjorde bra ifrån mej för att vara första gången, jag vet att jag har sagt att det e ett jäkla skit jobb och det e de väl oxå men jag ska testa några gånger till så farligt va det inte som jag trodde, ska dit på torsdag igen..  så där va jag igår te kl 21 sen åkte jag hem ..

Idag står det inget jobb på schemat men jag ska på en intervju senare idag =) på Royal Bleu, ett servitris jobb 50% så man får hålla tummarna :) så nu på förmiddan blir det bara att ta det lungt ska snart göra iordning lite frukost sen får vi se vad jag hittar på måste ner te bibblan innan jag drar på intervjuen i alla fall och skriva ut CV..



Puss// mika


Bröllopet

God förmiddag =)

Nu är jag tebaks i Karlstad igen =) kom igår kväll me tåget från Åmål.. Helgen har vart helt underbar =) i fredags när jag kom me bussen te Årjäng så hämta mamma mej, handla lite innan vi åkte hem sen väl hemma fick vi nästan direkt ge oss ut te skogsby för att börja me dukningen, det blev hur fint som helst men det tog ju tid vill jag lova hehe va inte hemma förrän 10 på kväll.. Dagen därpå var jag och syrran uppe tidigt och åkte till Årjäng till Frizette för håruppsättningarna och smink + att vi bytte om till våra klänningar =) efter det va det direkt te kyrkan för fotografering :D väder va ju helt underbar sol o varmt =D kl 13-13.30 börja folket rulla in och kl 14 börja vigseln =) va hur fint som helst och allt gick som planerat =) min kära barndomskompis Elin sjöng såååå himla fint du e verkligen så duktig gumman <3  Sen va det bompa och stå när de kom ut från kyrkan och sen bar det iväg mot festen på skogsby loge =) Där bjöds det på tre rätters, dricka och mkt gott sällskap o Dans på kvällen =D Hur trevligt som helst, blev verkligen jätte lyckat.. var inte hemma förrän kl 6 på morronen hehe :P..

 

pussar//mika


hemgång imorgon

Go kväll =)

har ni haft en bra dag ??

Lollo följde me mej ner te JRM förut :) men gick sedan direkt vi kom dit.. fick en liten kort utbildning från JRM, vi va en grupp som satt och lyssna och detta då för er som inte vet vad JRM är så är det telefonförsäljning Riktigt skit jobb me andra ord hehe.. de säljer Tele2 och Bamse :P.. utbildningen tog ca en timme och sen fick vi välja när vi ville börja eller komma på 2:a informationen och jag valde så jag ska redan dit på tisdag igen fast jag vet nog redan nu att jag inte vill ha det allt gick på provision oxå så säljer man inget får man inget helt värdelöst.. NEJ TACK men nu har jag och kommer i alla fall få se lite mer om hur de jobbar.. av det lilla jag såg idag så va det väldigt litet och väldigt skitet, i det rummet de satt och ringde va inte större än min lägenhet och där satt de typ 20 pers framför varsin dator och telefon.. min lägenhet e på 40kvm och ja lovar det rummet va till och med mindre helt sjukt, hur kan man jobba så???

Vädret idag har vart väldigt omväxlande det har vart underbart väder hela förmiddan och sen vid 3-4 så börja det åska jätte mkt och sen kom regnet och det höll på ett tag men nu regnar det inte och luften har blitt så mkt friskare efter åsk vädret..

Hjärtat va här förut en sväng <3 innan han drog te jobbet sen fick han me sej min nyckel så han kommer hit när han har rast sen vid 12-1 =D för imorn åker ju jag hem te skogen och då får jag inte träffa han på hela helgen..
imorn åker jag med den tidiga bussen te Årjäng redan 8.20 går den här i från så e framme innan 10 i årjäng, sen blir det dukning och pyntning i ladan inför bröllopet =D..

ska sätta mej framför tv nu och se om det e nått bra annars går jag o lägger mig..

natti natti puss//mika


cykel tur

Hejsan

Nu e jag hemma från jobbet =) det gick jätte bra idag va riktigt mkt folk och jag sprang och plocka o torka bord som en dåre hehe så tiden gick väldigt fort Milos va imponerad =D själv på ca 70 gäster under två timmar lite svettigt men roligt ;) 
Åkte hemifrån redan vid tio i morse, tog cykeln för det har ju vart underbart väder =) åkte te rusta o kika först sen satte jag mej på en mur typ utanför tingvalla hallarna och sola i typ 40 min innan jag drog te jobbet UNDERBART fast när det e sånt här fint väder vill man gärna va hemma på landet så man kan ligga ute på gräsmattan i bara bikini :)
regna lite grann nu när jag cykla hem men det gjorde inte så mkt hehe det va ju fortfarande varmt liksom :P..

Nu ska jag ta det lite lungt e ganska slut, skulle behöva ta tag i disken och dammsugarn innan jag drar ner te stan igen för att besöka JRM 17.30 men just nu orkar ja inte...


vill lägga mig i solen och bara steka :P denna oljan e faktiskt riktigt god att ha på sej när man solar och man blir riktigt fort brun ;)

puss//mika


2010.05.20

Go morron alla bloggläsare =)

Torsdag e det idag och helgen närmar sej mer o mer hehe =D Idag har jag lite att pyssla med oxå, jag ska jobba idag igen på kasernhöjden och sen vid 17.30 ska jag till ett annat jobb och kika.. det va nån som nappa på alla de jobben jag sökte i måndags faktiskt =) men det e ingen jobbintrevju utan jag ska bara dit och kika och få lite information o se hur de jobbar mm det kommer nog att bli intressant..

Det e underbart sommaväder idag igen =D hoppas att det håller i sej hela dan men det känns inte så :/ håller tummarna ;)

imorn åker jag hem te skogen och hjälper te me det sista inför bröllopet på lördag :) prata me syrran igår och hon va lite smått hysteriskt, tror nervositetet har kommit te henne nu hehe :P..

ska käka upp min frukost nu sen blir det att göra sig i ordning, ska va i tid idag för igår blev ja lite sen för de jäkla bussarna :/..

Pussar//mika

SOMMAR =D

Heej

Vikket underbart sommar väder vi haft idag =) man har bara gått runt i linne och tre kvart byxer hela dan och det har vart såå varmt och skönt jag ÄLSKAR det verkligen =D tyvärr blir det väl inte så långvarigt men man kan ju hoppas ;)..

Jobba ju på kasernhöjden idag 11.30-13.30 sen gick jag te Lollo me en gång och så satt vi hemma hos henne ett tag ute i solen och bara götta oss och tjöta, sen drog vi in te stan och då gick vi runt i lite affärer, Lollo fick sej en klänning och två par skor och jag fick mej ett par skor faktiskt hehe =D efter vi hade gått runt och kikat lite så gick vi och åt på subway =) mums mums och efter det blev det en tur ut te Willys där jag storhandla medans Lollo hjälpte mej hehe.. va hemma igen vid 19 typ så det blev en hel dag och det har vart jätte härligt o roligt =)...


dom här söta ballerina skorna köpte jag mej idag =) 120:- hehe billigt o bra

Nu väntar jag på att hjärtat ska ringa <3 kanske att man hinner träffas idag innan han åker och jobbar hoppas det saknar han <3

puss//mika


Jobb ;)

Go morgon =)

När man pratar om trollen måste jag börja säga hehe för igår sa jag ju att det såg dött ut me jobb på kasernhöjden och efter jag hade skrivit det så kommer det ett sms från Milos och han vill att jag ska jobba =) hihi så idag ska jag alltså dit o jobba några timmar SKÖNT (undra vad det e för mat idag) efter jag har jobba så ska jag in te stan och köpa mej örhängente bröllopet sen ska jag hem te Lollo och då blir det en tur ut te willys och storhandla =D ska bli gött o fylla kylskåpet igen det har stått tomt länge nu hehe :P..

så jag har lite att pyssla med idag :) sen e det ju underbart väder ute, hoppas det e så här fint som det e nu hela dagen =)..


 Ännu en låt som har satt sej på huvve hehe men det e fakiskt riktigt bra eller vad säger ni??

puss//mika

Tvättar!!

Hejsan =)

allt bra med er??

Idag e det underbart väder ute =) men jag har faktiskt inte vart ute än men solen lyser och det ser ut att va riktigt varmt så så fort jag e klar me tvätten får det bli en promenix i solen :)  Nu på förmiddan har jag alltså och håller på fortfarande me tvätten men det va inte så jätte mkt tvätt idag så e snart klar skönt de hihi sen har jag fått tummen ur och sökt ett antal jobb vet inte hur många men säkert 7-8 st så vi får väl se om det e nån som nappar ;).. Är ganska så trött på att gå hemma nu och jag behöver verkligen pengar visst nu ska jag jobba sommaren på scorett men sen då ??? så det e väl på tiden att jag tar tag i det har ju oxå sökt lite kurser på uni sen ska jag så småningom skicka in ansökan te komvux om att få läsa Engelska B. så nu e det ju lite på G i alla fall känns bra =D jobb på kasernhöjden nu ser dött ut :( han har ju inte hört av sej va ca 2 vecker sen jag jobba där nu :/ .. alla har vi upp och nergångar ibland.

Nu ska jag snart ner och slänga in den sista tvätten i torktummlarn sen får jag se om jag kanske gör mej lite lunch eller om jag ska vänta me det och gå ut och gå före hmm.. ja jag får se hihi..

pussar// mika


slapp dag :P

Hellu

Idag vakna jag inte förrän kl va 11 oops hehe en dag på liseberg tar ganska hårt me andra ord hehe :P.. kl 13 ringde Lollo och då va hon snart klar på jobbet så jag gjorde mej i ordning och drog ner te stan, va först in te arbetsförmedlingen och Lollo prata lite me dem om A-kassa sen efter det så gick vi te Hemköp och handla lite sen åkte vi hem te Louise och gjorde köttfärssås o spagetti =) blev ju succé haha efter maten blev det bara slapp i soffan framför ett par avsnitt av vänner och lite that´s 7 show =D kl 16.15 drog jag mej hemmåt och jag va helt säker på att jag skulle parvla mig iväg och träna men jag blev så trött när jag kom hem så tog mig en tupplur i soffan :) så det har inte blitt så mkt gjort, har i alla fall orkat diskat och plockat undan lite o imorn ska jag tvätta..

SNART är det syrrans bröllop redan nu te lördan faktiskt det e sjukt va fort det har gått och jag har lite smått panik att klänningen och håret sitter och blir som jag vill sen e jag ganska nervös för va det ska bli för väder, jag ber te GUD att det e över 20 grader varmt och sol annars kommer ju jag halvt frysa ihjäl hehe, men det ska oxå bli väldigt roligt o träffa alla och sen festen på kvällen i ladan kommer nog bli grymt rolig =D 

Nu ska jag nog rota lite i skåpen o u kylskåpet och se om jag kan hitta nått att käka, börjar bli lite små hungrig
igen..

puss// mika

födelsedags present <3

Hej hej

Denna helgen har vart helt underbar =)

I lördags när Hjärtat hade vaknat så ringde han och sa att jag skulle göra mig i ordning för att åka nånstans, ha lite finare kläder och sen ta med ett ombyte, hade inte den blekaste aning om vart vi skulle nån stans.. vi åkte och vi åkte och vi hamna i Göteborg hehe =) Bodde på Gothia Towers Hotel <3 när vi kom dit, la vi in grejjerna på rummet gjorde oss i ordning lite sen käka vi 2-rätters längts upp i hotellet på skybar Heaven23 som det så fint hette =) jätte fint och jäklar vikken utsikt och maten va jätte god.. Efter maten tog vi en promenad i stan =) va vid hotellet igen ca kl 00 och då la vi oss me en gång <3 jag somna rätt fort som vanligt va underbart goo säng måste jag säga hehe dagen därpå va vi uppe ganska tidigt och duscha och gjorde oss i ordning och sen käka vi en god hotellfrukost :) sen utcehckning kl 11 då gick vi en tur i stan och kika i lite affärer innan Liseberg öppna kl 12. va på liseberg till kl 16 typ, åkte jätte mkt va ju inte så långa köer så det va skönt =) hade jätte kul och mysigt hela dagen <3 stanna en gång på vägen hem, Erik fick me sej en dator hem =) sen väl hemma i karlstad igen så käka vi på en malaysisk resturang här på norrstrand jätte gott och jag blev så himla mätt.. sen släppte Erik av mej här och han va tvungen att jobba natten stackarn..

detta va asså min present från hjärtat <3 han är såååå snäll =)


här bodde vi <3


utsikt från där vi satt o käka på kvällen =) syns kanske inte så jätte bra men det va så himla fint jäkligt högt man såg ju hela göteborg..


min efterrätt =) päronsorbe o kräm med mjölkschoklad stång


vårat rum =)

va dålig på att ta kort så det blev inte så mkt bilder men men hehe..

Pussar// mika

Färgat håret =)

Hej hej =)

Idag har jag vart hos Emelie och hon har färgat mitt hår =D jag blev skit nöjd e underbart att ha fått en ny fräch färg på håret..  kl 12 ringde Em och då va det bara att kliva upp hihi.. Blev väldigt sent igår kväll. va ju hem te Erik på kväll och då städa vi lite och sen la jag mej i sängen och somna nog en stund mendans Erik spela, kl 02  blev vi hungriga men hade inge käk hemma så då åkte vi te statiol och handla och så åkte vi hit sen och gjorde våfflor hehe 3 på natten :P. sen blev vi sittandes i soffan och kolla på på smällen så kl 5 i morse la vi oss hehe :P.. riktigt så sent ska det nog inte bli inatt..

va hemma hos Emelie te kl 3 typ och då kom hjärtat och hämta mej <3 

Nu får jag väl ta tag i disken igen som vanligt sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra men denna kvällen ser oxå ut att bli lugn..

före och efter bilder på håret får jag försöka få upp nån gång =)

puss// MIKA


ändrade planer

hej hej

det blev ändrade planer me hårfärgningen, Emelie kunde inte komma ikväll så hon kommer imorgon istället på förmiddan nån gång tror jag och färgar mitt hår =) så nu e jag hemma hos Erik istället <3 va ner te ica och handla lite innan vi åkte hit så käka lite lättare käk men ska väl troligtvis lite senare laga te nått..

Dagen förövrigt idag har vart sjukt lugn, hjärtat vakna ganska sent så jag har mest låge framför tv och glott hehe..

nu måste jag gå och tvätta ansiktet innan mina ögon svullnar igen :( glömmer ju bort att jag e allergisk i bland och då petar man sig i ögonen efter man tatt i katten och då e det kört :`/.. tänk om den här jävla skiten kunde växa bort nån gång...

ni får ha en fin kväll, och ta det lungt me spriten antar att det e en del som ska ut ikväll ;)
pussar // mika

torsdag 13 maj

God förmiddag =)

Jag har nyss klivit upp hehe :P Hjärtat kom hit sent igår och då satt vi vid tv en stund innan vi la oss eller jag la mej rättare sagt hehe :P.. Erik sover än försöker va så tyst som möjligt så han inte vaknar..

det e riktigt tråk väderute idag så man han inte större lust att göra så himla mkt det blirnog en dag inne idag skulle jag tro och senare ikväll kommer ju Emelie hit =) trevligt trevligt..
vad ska ni hitta på denna dagen??

e skit hungrig får nog göra mej en macka och sen sätta mej framför tv =)

pussar//mika

lång tråkigt

Hellu

Blir fruktansvärt uttråkad när det inte finns nått att göra :/ har pysslat nu ett tag me diverse saker som städat, diskat  duschat och sen har jag lagt en rad olika make hehe (börjar bli rätt duktig) så nu e jag väldigt uttråkad och det går ju inget jätte bra på TV och ut vill man inte när det ska regna och blåsa såhär.. Hjärtat ligger och sover vikket han behöver men hade vart så mkt trevligare om han kunde umgåts lite me mej nu ;) sen när ja blir uttråkad oxå så får jag en väldig mat lust och det känns ibland som jag skulle kunna äta hur mkt som helst hehe kanske e tur att jag inte har så mkt käk hemma :P..  nått förslag på vad jag kan hitta på?? 

Imorn e det kristi himmelsfärdsdag och de e en röd dag så de flesta e lediga från sina jobb bla Erik <3 vet inte vad vi ska hitta på imorn, det blir nog ganska lungt skulle jag tro och senare på eftermiddan så kommer Emelie hit och ska färga mitt hår =D äntligen ska man få bort utväxten ;) 



ungefär en sån här frissa me murgröna ska jag ha på bröllopet =) tror ni det blir bra ??

 

Ska fortsätta göra ingenting, hoppas Erik vaknar snart ..

pussar// mika


shopping

Hej

Nu e jag hemma från stan, åkte ner kl 10 så då va jag först te arbetsförmedlingen så de fick skriva under mitt papper så jag kunde posta det.. Va in te scorett oxå och prata me Tomas, fick lönebesked och sen prata vi om sommarn och det kommer bli jobb för mej vecka 28-32 =) kul.. men det som e trist e att jag jobbar på Eriks semester :/  sen gick jag runt i lite affärer och leta bla smink o hårfärg och det har jag fått me mej hem nu =)



hårfärg kicks 89:-
fondation Åhlens 160:-
primer Make up store 155:-
ögonskugga Make up store 135:-

jag e jätte nöjd me mina köp men pengarna bara flyger iväg ju =( det e det värsta..

puss//mika


Arbetsförmedlingen

Go morgon =)

Har vart uppe i lite mer än en timme redan och snart ska jag sätta mej på cykeln och cykla ner te stan, ska nämligen te Arbetsförmedlingen så ska de få skriva under mina försäkringspapper så jag kan skicka in dem idag så jag får ut några pengar =) sen har jag lite andra ärenden i stan oxå.. ska gå in på make up store och se om de har nått fint smink och att de kanske kan hjälpa mej lite så jag vet hur jag ska sminka mej te bröllopet ;) sen måste hårfärg inhandlas oxå så ger det sej när Emelie har tid och kan färga mitt hår =) kl 14 slutar hjärtat och då kommer han hit <3 så eftermiddan blir nog bara lugn..

ne nu ska jag ta på mej skorna och kila ut =)

ni får ha en jätte fin dag
pussar// mika

Bjuder på en fin låt =) denna filmen förreste ska jag och Lollo gå på nästa vecka ;)



vill ha sommar o värme NU!!

Hej =)

har vart hemma i Torrskog några dagar :) åkte me bussen te Årjäng i söndags förmiddag och så kom Mamma och hämta mej där så åkte vi direkt hem te Birgitta och jag prova klänningen för sista gången nu innan bröllopet =) satt mkt bättre nu, så det blir nog bra hihi..  va inte där så länge utan åkte hem och käka och sen åkte vi ut te skogsby där Pappa va.. Jag måla blomlåder, mamma dammsuga och pappa bygde på baren =) det e nästan klart allt nu där inför bröllopet bara lite små pill kvar ;)..  va där några timmar, på kvällen kom mormor och morfar hem =) fira mej så vi åt smörgås tårta och tårta mums mums..

Igår va jag hemma hos mormor och morfar hela dan, morfar kom och väkte mej halv nio på möra.. blev livrädd när det brja plinga på dörren och banka på möra jagva ju helt själv hemma.. en ren missuppfattning från morfars sida så det va ju bara att kliva upp och följa me hem te dem.. jag fick köra hans bil oxå och herre gud viket vrak te bil men det gick att ta sej fram men det va knappt, fick ta i me våld för att få i växlarna hehe..  idag fick jag sova ut i alla fall =) sen kom pappa hem vid halv 13 och då körde han mej upp te Årjäng te frizett. så nu har jag gjort en provuppsättning i håret som jag ska ha på bröllopet, det blir e knut uppe på huvve hehe.. kände mej som viktoria haha så elegant blev jag :P.. lite annurlunda men tror det kommer bli bra när smink och klänning kommer till =)
15.30 åkte jag me bussen upp te karlstad så va framme kl 17 typ..  har packat upp och diskat nu óch resten av kvällen blir nog lugn..

ni kanske håller me mej ang min rubrik ??? det e fint ute men det e ju fasen ingen värme.. jag har gått me underställs tröja hela dan idag hehe :P.. jag kanske e frösen men det e ju för fasiken maj och det e inte mer än 10-11 grader :/ jag hoppas innerligt att värmen kommer SNART så man slipper frysa arslet av sej på bröllopet..

pussar// mika


foto utställning =)

Hej hej

Har haft en mkt trevlig dag =D har nämligen vart me Helen hela dan typ, gick ner te henne vid 11 sen gick vi in till stan kolla i affärer och Helen leta efter en bikini, kl 14 så gick vi till mussét, träffa några kompisar te henne så va vi på foto utställning =) jätte trevligt och det va många fina bilder.. samma utställning som Lollo va me på förra året.. kl 16 gick vi hem och då va jag me upp te Helen så fick käk där en god kycklinggryta me ris =) och sen blev det te och en massa massa prat =) mår alltid så bra när jag e me henne och det behövs ibland och nu behövdes det verkligen.. så har haft en super mysig dag verkligen ..
Nu ska jag nog ta tag i disken och sen hoppa in i duschen innan hjärtat kommer hit =)

pussar// mika

100508 Lördag

Good morning

Nu e helgen redan här, det e sjukt va fort det går men jag e lite glad att veckan e över ändå för det har inte vart den bästa veckan precis, visst jag fyllde år men jag har knappt vart ute och knappt träffat nån sen blev det ju inge jobb denna veckan :/ hoppas nästa vecka blir betydligt mkt bättre..

Igår fick jag i alla fall tummen ur och åkte te SATS och träna =D hade ju en gratis provomgång som jag inte hade nyttjat så igår gjorde jag det ;) det blev 30min på löpbandet sen blev det mage, rygg och ben och till sist 20min på tramp maskinen =) blev riktigt goo och svett så va mkt nöjd me min insats och nu har man ju fått upp suget för att träna så det får nog bli te veckan igen fast då får det bli friskis =)...
Annars igår så tog jag det rätt lungt, vikte tvätten och la in den sen diska jag, va ute och sortera soper och lite så =)

Idag vet jag inte vad som händer faktiskt, det va ju meningen att man skulle åkt hem te torrskog idag men jag vet inte hur det blir med det jag tror inte det i alla fall.. men då förhoppningsvis imorgon =) har lite paket som väntar hemma tror jag hihi :P.. sen ska väl tärnklänningen va klar hoppas jag.. det ger sej under dagen i dag vad som händer..

pussar // mika


Fredag

Go morron =)

vakna ganska tidigt idag men det va bara för att den vackra solen lös in i rummet :) så då va det bara att gå upp.. jag har käkat lite frukost nu och sen har jag faktiskt ringt te en studievägledare och frågat om hur man går te väga för att få läsa Engelska B på distans, så den 15 maj senast ska jag ha in skickat betyg och ansökningsblanketten så får vi se sen när jag kan få börja läsa =)..
Nu e det nog dags att ta tag i disken och sen tvätten sen efter jag gjort det så får det bli en promenad i solen =)

Det e ju helg nu oxå och jag vet faktiskt inte riktigt vad som händer om man ska åka hem te torrskog eller om man ska va kvar här i Karlstad :/ ...

vad ska ni hitta på denna helgen??

 

puss// mika


snart läggdags

Halli hallå :P

det e snart dags för sängen nu känner jag men tänkte jag kunde skriva lite snabbt om hur min dag i dag har varit =)..
Erik va ju här i morse te halv 2 typ men direkt efter han hade åkte så tog jag cykeln och cykla hem te Emelie =) det e många jobbiga backar te henne va helt slut när jag kom fram hehe :P Satt och prata sen kolla in lägenheten som de nästan nyss har flyttat in i och sen lite senare kom Bob hem och sen hans kusin tror jag det va som va där och hälsa på.. satt och kolla på Tv och så ska det låta innan Emelie skulle iväg på fotbolls träning så då cykla jag hem.. hem vägen va riktigt rolig att cykla hehe nerför hela vägen te mej typ ;)  va hemma typ kl 18 och då prata jag me madde i tel i en timme typ <3 mkt trevligt, sen blev det käk och soffan o glo TV.

Imorn ska jag kolla upp lite mer me komvux o distansutbildning sen e det disk och vika tvätt som står på schemat så det blir nog en ganska lugn dag, blir det fint väder imorn så får det nog oxå bli en långpromenad..

saknar <3 ....


den här låten fick Syrran sjunga på möhippan =) den har verkligen fastnat i huvve efter det oxå men fin e den ju absolut =)

natti natti puss// mika

love sunshine =)

Go morron

ser ut att vara strålande väder idag HÄRLIGT,det blev inge jobb för mej idag som jag trodde =( lite tråkigt, sen av beställde jag en tid hos frissan oxå bara för att vi hade fattat varandra fel och trodde jag skulle jobba idag men men jag fick en ny tid nästa vecka så det e ju lungt :P.. men istället för att jobba så ska jag gå hem te Emelie och hälsa på =D va ett tag sen och jag e jätte nyfiken på nya lägenheten =) så det ska bli riktikt kul :)..

Igår tvätta jag upp all tvätt sen kom även Lollo hit på besök =) laga te käk och sen satt vi och prata om diverse saker vilket va väldigt behövligt sen när kl närma sej 6 så cykla vi ner te stan eller jag gjorde Lollo cykla hem te sej så jag va först me käk te Erik på jobbet sen blev det ett besök i stan, hade fått order av min syrra att kolla upp några byxor som hon hade sett i gbg men inte fanns i hennes storlek men här fanns det i rätt storlek så köpte dem te henne =) sen va jag inne och prata lite me Mari på scorett och sen cykla jag hem.. Erik kom hit senare på kvällen <3
just nu ligger han och sover men jag ska nog snart gå och pussa lite på han innan han ska iväg te jobbet ..

ut i solen och njut nu =) hoppas ni får en jätte bra dag
puss//mika



10.05.05

God morgon

Min dag igår va nog den lugnaste födelsedan jag nånsin haft, jag va hemma hela dagen,städade och grejja sen va ute på en liten promenad och va te ica men jag träffa inte nån. va ju tänkt att jag skulle träffat Lollo en sväng men det blev inte så men idag ska vi kanske ses om hon har tid =) sen efter Erik hade slutat så kom han hit <3 jag hade gjort käk men det blev inte så länge han blev här tyvärr för han va tvungen å åka hem, bla skulle ha ringa sina syskon i USA mm så det blev en till ensam natt :(..
Tackar så otroligt mkt för alla gratulationer igår det gjorde verkligen att min dag <3 ni är för söta =)

Idag är det helt uderbart väder ute så jag ska snart ge mej ut i solen kanske att det får bli en tur ner te stan idag, ska bla kolla upp komvux och se om jag kan få läsa Engelska B på distans, det vore verkligen behövligt och om jag nån gång vill forsätta plugga e det jätte bra att ha det i bagaget sen kanske det blir en resa te USA om man har tur =) då e det ju bra att ha uppdaterat engelskan lite kanske hehe..
kl 14-18 har jag tvättid oxå Jätte kul (inte) sen måste jag nog även hinna me och diska...

jag har inte fått så mkt presenter än eftersom jag inte vart hemma och träffat släkt och vänner än men jag har ju fått två par jeans av mamma och pappa som jag sa sen fick jag även en present av Syrran och Patrik =) 
det här fick jag av dem =)

 
dessa stora fina bokstäverna fick jag av dem =) har bara satt upp det provisoriskt och det kanske inte sitter helt rakt men jag tycker det e snyggt :) det gör verkligen en stor skillnad i rummet coolt..

Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag beger mej ut i det vackra vädret =)

puss// mika

Födelsedag

God morgon =)

Idag e det ingen vanlig dag för idag e det min födelsedag hurra hurra hurra hehe :P

börjar bli gammal hela 22 år :P


hehe :P


Min dag e faktiskt inte planerad ett dugg :/.. det jag skulle behöva göra e att städa här hemma för det ser verkligen ut som en bomb har slage ner men jag vet inte om jag e så pigg på det på min födelsedag hehe men jag antar att det för bli så..  ska väl träffa Lollo en sväng idag i alla fall sen hoppas jag på att få se hjärtat idag <3 vikket blir sent i sånna fall för han jobbar ju :/..

vädret e trist och det suger ju lite grann och speciellt att det e det idag :(

pussar// mika


Möhippa

Hej hej

Nu e jag hemma i Karlstad efter ha vart i Göteborg på en super bra och roligt möhippa =D som ni kanske vet så ska ju syrran gifta sej om 3 veckor =) så det va henne vi va ute me :P.. 

jag åkte ner te Göteborg på fredag kväll, väl nere i gbg så åkte jag ut te frölunda där jag träffa Elin =) va hemma hos en kompis te henne käka lite kex och ost men va inte där så jätte länge utan fick skjuts hem te Elin och Fredriks lägenhet sen i Angered där jag sov över :) kl 7 på möra va man redan uppe och börja göra sej i ordning och käka frukost sen på buss och spårvagn hem te syrran där jag träffa Johanna och Linnea som redan va på plats och lite senare kom Mamma, Camilla, Annette, Karin och Kristin. och då storma vi lägenheten och ni skulle sett syrrans min hehe :P helt nyvaken.. så himla roligt så då blev det skålning i campange och sen klädde vi ut na i fin fina kläder ;). Kl 11 åkte vi ut te majjorna där vi va te en skivstudio och syrran fick spela in en låt =) tog väl ca en timme sen åkte vi in te stan igen där linda fick uträtta lte uppdrag som att klippa kalsong tvätt lappar hehe :P och så luncha vi självklart.. när kl blev 14.30 begav vi oss ut te Gökboet där 5-kampen vänta.. och det va nog nått av det roligaste jag har gjort hehe.. det va sumobrottning, kudd krig på stock, rockringsjakt, ridning på mekanisk tjur och laserdom =D så mkt som jag skratta under de timmarna har jag nog inte gjort på länge hehe och vi va ju uppdelade i lag och självklart vann mitt lag och jag va tredje bästa i laserdom =) sen va det dusch och bastu och vidare in te stan för middag på restaurang Babar =) jätte god tre rätters, så där satt vi ett bra tag när kl närma sej halv 12 va alla sjukt trötta och sletna efter dagen så det blev faktiskt ingen vidare utgång utan vi drog hem te Syrran..
sjukt lyckad kväll och jag e sååå nöjd att det gick såå bra efter allt som man planerat :)



Det va bara jag som sov kvar hemma hos syrran resten åkte hem eller sov hos nån annan, så idag va vi uppe vid 10 kanske sen kl 11 begav vi oss ner te stan och jag fick mej tåg biljett hem sen hann vi kika lite i affärer och så va jag i karlstad ungefär kl 5 =)...

Nu e jag hemma, försöker fixa en grej men det e ganska svårt så får nog be om hjälp hehe :P.. annars e jag väldigt trött och har typ ont i hela kroppen hoppas på massage lite senare hihi :P..

Pussar // mika

RSS 2.0