plugg plugg fest plugg plugg

Hej hej

nu vad det ett tag sen igen jag skrev..

det har vart riktigt mkt i skolan nu så man blir ju svett nästan, de senaste dagarna har vi sutte me grupparbete och det har inte vart det enklast på grund av dååligt sammarbete m grrr ;/ litejobbigt men idag satt vi och finslipa det sista så nu får vi väl hoppas på att det blir bra det e gött att det e klart nu, sen på måndag e det en liten presentation av vårt arbete som vi ska ha inför klassen det blir spännande och nervöst men det ska nog gå bra.. så nu e det tenta plugg som gäller torsdag 30 då e det tenta hugaligen men men...

mellan allt pluggande så har jag hunnit me och tränat lite me =) jag och simone va på friskis i tis, skönt men det kändes ju att det va ett tag sen så nu har man lite tränings värk hehe men då vet man ju att man gjort nått :P.. annars har det mesta dels vart plugg inte så kul men..

Idag ska jag faktiskt ka hem hem¨=) och va där över helgen, imorn e det nämligen det årliga räk och pubafton :D och det e 10 års jubileum så det kan man ju inte missa ska bli jätte kul .. sen skönt att få komma te skogen en sväng ..


jag och Ellen på winnerbäck <3

pussar//MIKA

15 sep 2010

Hej

det e mycket i skolan nu PUST just nu har vi 2 uppgifter som ska in om en vecka och två veckor ett större och ett lite mindre sen har vi föreläsningar och seminarier och till det ska vi läsa artiklar som ska diskuteras sen 30 sep har vi tenta och till det måste vi läsa ut kurslitteraturen och jag har hitills läst ut en bok bara fyra kvar varv två e på eng :/ jag kommer aldrig hinna me det men vi får hoppas det går vägen ändå vill inte ha omtenta...

idag hade jag goo sovmorron =) jag börjar inte förrän 14.15 idag och då har vi seminarie, och jag har nu på morronen läst ut det jäkla häftet som vi ska diskutera om SKÖNT sen slutar vi kl 15 igen =) och då blir det nog direkt hem igen och sätta sig me arbetet och sen kanske läsa lite eller om Erik har tid och lust så blir att att börja lite smått me sovrummet..

det e jätte fint väder ute idag =) nu e det sånt varannadags väder igen, igår va det verkligen ruskväder ute men nu e det sol :) härligt...

till helgen i det Årjängs marknad =D och det blir nog att man drar dit  på lördag en sväng :P måste bla köpa sockar hehe sen e det ju traditon att gå där hoppas bara att det blir fint väder annars e det inte så kul att gå där.

Ne nu ska jag kliva ur sängen och gå ut och göra mej nån mat sen gosa lite me katterna oxå innan det blir dax att göra sig i ordning för plugget :P..

pussar//mika




skolan sen hemhem =D

Hej

Nu sitter jag på bibblan och inväntar mina pluggkamrater som kommer kl 13 då ska vi fortsätta och försöka bli klara med gruppupgiften som ska va inlämnad på tisdag, skulle va sååå skönt att få det gjort men jag tror nog vi blir klara i dag rätt fort för det e inte mkt kvar =)..
vi satt igår me uppgiften från kl 13 men när kl va 18 så orka ingen men så då blev det att dra hem annars trodde vi att vi skulle bli klara igår så hade man sluppit dra hit idag men men det e rätt gött att sitta här med..
jag försöker läsa lite men det går inte så jätte bra har väl läst två sidor i kompendiet som vi ska ha läst ut tills på tisdag hehe det får bli att sitta me det i helgen hemma (kanske)..

Idag ska jag åka hemhem te skogen om vi nu blir klara med arbetet men det hoppas jag för då åker jag me tåget till åmål 18.56 så jag borde ju hinna =) har en del grejjer som ska fixas hemma jag har ju grejjer lite överallt nu eftersom man flyttat från lägenheten på norrstrand sen får jag ju oxå min post hemhem nummera så måste hämta det oxå. sen imorn så ska jag nog på eftermiddag nån gång åka hem te sandra i säfflle och sova där tills på söndag =) skulle va riktigt trevligt för har inte sett hur de bor än sen va det ett tag sen jag träffa henne.

ne jag får nog försöka sätta mej me kompendiet nu och läsa timmen som e kvar innan de kommer för har egentligen ingen lust att läsa när jag e hemma i skogen heller då vill man ju va social ;P..

pussar// mika

affärer ;)

Hellu

hoppas allt e bra med er, me mej e det bara bra det e bara det att det e litemkt att läsa och plugga in nu men men det funkar det me hehe.. idag har jag dock inte läst så jätte mkt efter jag kom hem harvart en massa annat som man pysslat med..

efter man hade vart på seminariet i morse och sen sutte me gruppen och försökt börja lite smått me inlämninguppgiften så åkte jag och simone i te stan och tog en fika på wayne´s =) åt en god morotskaka o drack gott teh till de mums hehe satt nog där och prata i över en timme mkt trevligt =) sen va man hem lekte lite me katterna sen börja man me maten, cykla ner te Erik på jobbet me lite käk sen vid halv 7 så åkte jag ut te bergvik, där träffa jag upp en pappa o hans dotter och de köpte min gamla mobil =) hon verka väldigt nöjd med den och jag e jätte nöjd me hur mkt jag fick ;).. gjorde bra affärer... sen va jag in på maxi och handla innan man drog hem igen, kom lagom hem te idol så har kollat på det nu =) om ca 40 min kommer Erik hem, ska försöka laga te nån kvällsmat oxå annars ska det nog bli en hyffsat tidig kväll ändå upp te plugget imorn igen :P..

har inte riktigt bestämt mej än men tror jag ska åka hemhem ihelgen sen ska jag även försöka att hälsa på sandra och daniel i säffle under helgen hoppas det finns tid till det skulle verkligen va jätte trevligt. vi får se hur det blir...

puss//mika




student

Hej hej

det har vart en hel del att göra nu det senaste me plugget, böcker ska fixas, kompendier ska införskaffas, registrering av kurser mm mm .. så jag skyller på det att jag inte har bloggat på några dagar.

börjar komma in i det nu i alla fall och det verkar intressant, har fått bra kontakt me två tjejer från kursen oxå =) och det underlättar ju jätte mkt att man har nån man kan plugga ihop med.. idag fick vi en väldigt massa grejer och uppgifter som ska göras.. blev ev indelade i grupper idag ska skria ett arbete på ca 10-15 sidor och den ska va inlämnad och vi ska redovisa den redan om två veckor :/ så imorn ska vi sätta oss och börja med det så det blir gjort. men först på förmiddan har vi seminarie, fått ett artikel på eng som vi ska prata om o jag fattar typ inget av texten dels för att det e på engelska JOBBIGT men vi får hoppas de andra pratar mkt så jag slipper ;)..
e lite på G nu så jag kommer nog tyvärr inte va så jätte aktiv på bloggen för måste komma in i detta först..






Idag var det Idol på tv =) såg ni det?? tycker det e lite roligt och det va ju faktiskt redan en hel hög som jag tyckte va bra hihi.. blir nog riktigt bra detta året i hope =) 



Ne nu kommer snart Erik hem från jobbet tänkte jag skulle överraska me lite våfflor =)

Pussar // mika

torsdag 2 sep

Hej Hej =)

vet egentligen inte va jag ska skriva har bara sjukt tråkigt och måste fördriva tiden på nått sätt hehe :P.. men jag kan väl berätta att jag va uppe tidigt idag redan vid halv 7, Erik väkte mej när han kom hem från jobbet. va bara att kliva upp och göra sig i ordning för plugget.
halv 8 gick bussen från stan upp te uni och 8.15 börja vår föreläsning som häll på i två timmar, det va faktiskt ganska intressant och jag tror jag börjar gilla denna kursen mer o mer o det e väl positivt men känner nog lite fortfarande att läsa e inte riktigt min grej men men försöker i alla fall får väl se hur tentan går det känns som det jag läser försvinner typ lika fort jag läst det hehe BRA MIKAELA (inte)..
vi blev inte indelade i grupper idag som jag trodde, det sa dem i tisdags att vi skulle bli men icke men jaja vi får väl se imorn då kanske för då ska vi va på skolan hela dan. 9-16 :/..

efter föreläsningen så gick jag te bibblan satte mej och läste ut den första boken =) duktigt av mej nu e det bara 6 böcker kvar haha.. gick rätt fort så kl 12 åkte jag in mot stan, käka på matché och nu sitter jag på bibblan hämtat en bok som jag förbokat och har läst lite i den o nu sitter jag här blev trött på läsandet :P.. det snurrar väl snart runt allt i mitt huvve så får ta en paus nu..

ska nog göra en liten runda på stan innan jag går hem, ska titta efter lite grejjer som jag behöver.

snart e det helg =D och på lördag blir det jobb på IKEA mkt trevligt blir en lååång dag då ska jobba 7-17 men det kommer nog bli kul och jag tror nog att tiden kommer flyga förbi typ det gjorde den sist vi va där o jobba, ska bli mkt trevligt att träffa camilla och johanna igen =) 


 
Det e septrember nu oxå men det viste ni väl men fyy fasen va kallt det har blitt ute asså jag höll på att frysa ihjäl när jag gick ut i morse usch brrrrr gud vad jag önskar att jag va i ett varmare land just nu.. det e fint ute nu klar blå himmel o sol men det e isande kallt typ, det e nog dags att ta fram de lite tjockare kläderna tror jag =) 
Autumn is here!

Ne ska sluta pladdra nu, ska ge mej ut i kylan igen o gå en tur på stan sen hem te katterna o pojken o se va de håller på med ;) 

puss//mika



 

kurslitteratur

Hej hej

idag e det onsdag halva veckan gjord typ =) skönt.. idag va jag ledig, men va uppe ganska tidigt ändå och åkte upp te universitetet. va en välkomstmässa där i dag för alla ny studenter, stod massa representanter från olika ställen runt om i karlstad och tex csn mm.. tyckte dock inte det va så jätte mkt att ha men tog några pennor o lite block typ sen gick jag in på biblioteket, satte mig vid en dator där, kolla upp litteraturböcker som jag ska ha för kursen och nu har jag bestämt mej oxå för att fortsätta läsa turism, sa ja till hälsa & wellness igår men ångra mej tidigt idag efter jag hade fått funderat hela natten typ :P.. skulle jag vilja gå hälsa & wellness så kan jag väl hoppa på det nästa termin i sånna fall..  så nu e det bestämt för turismen o jag tror det kommer bli bra, satte mej där och läste i en utav böckerna jag har lånat och det verkar faktsikt rätt intressant så jag läste typ halva boken :P.. åkte hem från uni halv 3 typ och nu har jag beställt hem 4st böcker från bokus =) dyrt som attans men man får ju pengar från csn.. sen efter denna kursen så hoppas jag kunna få dem sålda ..
Känns inte riktigt som jag att sätta mig i skolbänken igen men det e i alla fll skönt att ha nått att göra men helst av allt skulle jag ju vilja ha ett fast jobb men men det kommer väl hoppas jag =) ...



Nu ska jag nog snart börja med maten eller så kanske det får bli en promenad innan det e ju jätte fint väder ute =) vi får se har inte bestämt mej än nu e jag i alla fall fast klistrad framför one tree hill :P..

puss// mika

RSS 2.0