31/1-11

GRATTIS LOLLO som fyller 23 år idag =D





Hej hej

sista dagen i januari idag =) det går så fort hehe... jag kom upp till karlstad igår 21.20 åkte me swebus denna gången =D mkt lyxigare och så går den raka vägen från Årjäng men det e ju oxå lite dyrare då men men fick ta den bussen eftersom syrran skulle till Oslo i samma veva så mor o far slapp köra två gånger te Årjäng.
Idag börja jag dagen men en liten promenad va ner te ica och hämta ut några böcker sen handla jag lite frukost så har nyss fått i mej en yoghurt men ska nog ta men en macka snart me ;)..
på schemat idag så ska jag läsa den andra artikeln o göra klart det sen kl 14-18 ska jag tvätta (första gången i denna tvättstugan) sen ikväll 21.55 anländer Ellenor i Karlstad då hon kommer från grythyttan =) så ska möta upp henne.

har lite att pyssla med annars blir det väl en ganska lugn dag =)

imorn är det första februarii förresten och jag har bestämt mej för att föra en kassabok för att få koll lite mer på min ekonomi i månaden ;) får se hur det går hehe men jag hoppas det kan hjälpa lite så jag inte köper så mkt onödigt...

Kram//Mika

promenix i solen

Jag,mor och syrran va ute på en timmes promenad i solen =) gick rundan över skogen så vi va upp och hälsa på folket på åsen oxå =)



Underbart väder =) hade vart gött att vart hemma ett par dar till men ikväll drar man upp till verkligheten igen och plugget :/..

har sökt extra jobb nu me på ica =) kan ju hoppas vore inte fel men frågan e ju oxå om man pallar att jobba samtidigt som man pluggar men det ger sig I NEED MONEY!!!!



söndag 30/1-11

God morgon :)

Idag är det dags att åka hem till Karlstad igen, har haft en väldigt bra helg här hemma i skogen =) hela fredagen va jag och mamma hos mormor o morfar och så va vi te bengtsfors.. igår så va vi först te Årjäng på förmiddan och mötte upp syrran och patrik som kom från oslo sen följde syrran me hem. På kväll så drog vi och grannarna iväg och bowla i Ed =D va riktigt roligt och jag kom i alla fall trea utav 6 st =) käka god mat där gjorde vi oxå innan vi åkte te torrskog, blev bjudna på kaffe, kex o ost hemma hos annette och niklas så där satt vi till kl 01 i natt =) hade en väldigt trevligt kväll..
idag ska jag läsa i alla fall en av dem dumma artiklarna hehe sen i eftermiddag åker man ju tebaka te stan..



kram //Mika

Hemma i skogen =D

go morgon

nu e jag hemma i skogen =) kom igår kväll va typ här kl 19.30... blev en lugn kväll me pizza och så kolla vi på sveriges värsta bilförare hehe :P..
idag är vi uppe ganska tidigt ska snart iväg till mormor o morfar o hälsa på hjälpa till att städa och sen ska vi te bengtsfors och handla tror jag =)...

skönt att va hemma känner att man kan koppla bort skolan lite i alla fall =)


jag och mamma en gång i karlstad =) käka på fontana ditrevi ;)

kram//mika

27 jan 2011

Go förmiddag =)

jag har vart ute på en lite morgon promenad redan =) gick till mariebergsskogen och gick en tur där och tillbaka, fint väder idag =)

Idag kl 14 har vi vårt första artikelseminarium :/ få ser hur det går hoppas det går bra och jag inte får tunghäfta hehe :P.. sen 16.55 så ska jag åka hem te skogen =D ska bli gött att komma hem lite men antar att jag kommer få läsa en del ändå ...

Nästa vecka blir det full rulle =D på måndag till tisdag kommer Ellen hit och på Tisdag kommer Lollo hit och är typ hela veckan tror jag =) ska bli skoj så jag ska se så jag får gjort så mkt som möjligt nu i helgen så jag slipper sitta och va tråkigt när de är här..



kram//mika


booring

fasen va tråkigt det e nu då :( men snart kommer en gammal repris av glee så då går ju en timme hehe =) jag har läst klart artikeln och jag har skrivit frågor men jag vet ju inte om det e jätte bra men man ska väl ha nått att säga imorn på seminariet ialla fall ..  sen har jag fått en annan artikel som ska läsas tills på måndag så den kanske jag redan börjar läsa nu eller så blir det i helgen fast jag ska ju hemhem i helgen och då brukar det inte bli mkt gjort hehe så kanske bäst att läsa nu :p..

fick besök för en stund sen oxå av en granne, hon trodde att jag spela hög musik :/ jag har inte hört nått oväsen och jag har då inte spelat nån hög musik så hon fick väl leta vidare hehe :P känsliga människa det e ju lill lördag och kl e ju inte alls mkt menmen måste ju vart lägenheten precis under henne fast det vet ju inte jag vikken lägenhet det e men mig kan hon då inte anklaga...

en fin låt =) vet ni vikken film låten e me i???



ska väl laga te nån lättare mat snart oxå..

kram//mka


Promenad

va ute på en 40min promenad i solen innan frukost =) härligt fast att det e sol ut så va det jävligt kallt i skuggan och mina ben frös nästan ihjäl hade typ ingen känsel i låren och de va knallröda när jag kom in :/ nu börjar de få upp värmen igen =)

ledig idag från uni men det blir att plugga ändå har en artikel som ska läsas och skrivas frågor till så det ska jag nog göra nu så snart som möjligt så jag får det gjort =)

senare idag kanske man ska åka och träna men det beror på om Simone känner att hon har tid annars blir det att bara vara hemma.
ikväll är det GLEE =D och idag gästar Britney Spears serien hihi tror det kommer bli ett bra avsnitt ;)



kram //mika

50 first dates

Sitter och dricker en kopp te nu samtidigt som jag kollar på 50 firstdates på 6:an =) jätte bra film och ni frågar mej.. det va inte såå jätte längesen jag såg den för första gången så nu ealltså andra gången jag kollar men det är den värd ;)..
det handlar om en tjej som bara minns en dag efter en bilolycka och gör samma grejjer dag efter dag sen blir en kille kär i henne och ja hon kommer ju inte ihåg honom men ni får se själva den e bra =)




25/1-11

Hej

idag känns det bättre me plugget fast det e ju fortfarande mkt ändå men det känns lite bättre i alla fall jag hade väl en dålig dag igår hehe..

har vart på uni idag 11-13 typ och vår lärare mekonnen är inte den enklaste att förstå men han kunde ju sin grej om det han prata på ;) så jag tror han e bra hihi..
jag har skit ont i nacken eller bakhuvvet på vänster sida kan bara vrida huvvet i vissa posisioner annars gör det skit ont jag undrar om det var nått jag gjorde igår på coren som blev galet :( hoppas det går över snart får typ knarka alvedon :/..

sen jag kom hem så har jag fått läst klart PIP artikeln så nu e det bara en kvar får se om jag tar det senare annars har jag hela dan imorn på mej oxå.. betalat räkningar och käkat o kollat på tv =) snart ska jag ta itu me disken JIPPPI (inte)..

jag träffa förresten en gammal klass kompis idag på bussen till uni =) det va hennes första dag där så jag gav henne en mina rundvandring innan jag börja så hon hitta till salen hon skulle va i =) terese hesnes =) va riktigt kul att ses va ju ett bra tag sen..

ne nu måste jag nog tyvärr ställa mej me disken :/

kram//mika

SATS

Jag och Simone va ner te sats förut och körde ett spinningpass på 30min och sen ett core pass på 30min =) det va jobbigt men det känns gött nu efteråt får jag ju säga hehe :P.. jag önskar att jag hade kort där men det tråkiga e ju att det e såå himla dyrt så jag skulle inte ha råd med det tyvärr..
innan jag gick ner te stan fick jag se att jag inte hade några gympaskor här :/ så jag fick va utan men en snäll tjej i kassan låna ut sina skor så jag hade på spinningen =) så det löste ju sig bra ändå, får inte glömma och ta med mej dem hit nästa gång jag åker hem..



Nu har jag hållt på och läst en artikel på engelska och det tar ju tid :/ har hållt på och läst och översatt ord nu i typ 3 timmar har läst lite mer än hälften pust.... plus att det e en artikel till som ska läsas :( jobbigt värre hoppas inte den är på lika många sidor..

spårlöst nu sen efter det får det nog bli sängen ;)

kram//mika

jobbigt =(

Lunget för stormen får jag ju säga att det var igår för idag har vi vart på introduktion för delkurs 4 och det va en hel massa som ska göras fyyyyyyyyyyyyyy säger jag bara och det gör ju inte det lättare att mer än hälften av alla artiklar och böcker är på engelska hur fan ska detta gå vi har redan två artiklar nu som är på engelska som ska läsas till på torsdag :/ det märks ju att det blir svårare för varje kurs jag är glad att jag fick fortsätta men jag vette fan inte hur man ska klara av det ....
senvet jag inte om jag måste hoppaöver sälen veckan 9 =( för att vår kursansvarig verkar väldigt sträng och missar man nått seminarium måste man läsa 3 grr så mkt än vad man ska om man är med på lektionen .... HELVETE säger jag bara.. förstör mitt liv...

jag ska väl försöka i alla fall så gott jag kan så får vi se sen hur det blir :/ nu orkar jag inte tänka så mkt på detta fast man måste men jag ska ta en paus i alla fall och dra till sats och träna kl 5 så man kan tänka på annat för en stund.. Nu blir det snart käk och sen får jag väl försöka läsa PIP artikeln ......






charice on Glee


Härliga lugna sköna söndag =)

Hej

jag brukar inte vara ett så stort faan av söndagar men idag är det bara såå skönt att få slappna av lite och inte ha nått värre plugg som hänger på ens axlar UNDERBART =)
Jag sov typ te halv 11 idag sen gick jag ut på en härlig promenad i typ en timme sen blev det frukost och nu sitter jag i soffan och kikar på tv samtidigt som jag har datorn i knät ;) ..

Tentan är gjord nu i alla fall =D känns gött men jagvet inte om det gick så jätte bra jag svara på alla frågor i alla fall och jag gjorde så gott jag kunde tyckte jag så nu e det bara att vänta o se, skulle jag få omtenta är ite det hela världen faktiskt..
Skrev tentan på 1 1/2 timme typ sen efter så följde jag med Simone hem =) kika på hennes nya lya sen laga vi till tacos och kolla på film, blev en lugn kväll, de flesta gick ut och festa men jag kände inte att det fanns nån ork till det.. vi kolla på the town och Taxi 1.. the town var skit bra och taxi var en fransk film ganska rolig hehe det e första gången jag sett en fransk film men det gick ju störde mej inte så mkt på språket hehe :P..  åkte hemifrån henne 00.20 och sen när jag kom hem la jag mej me en gång vaa så trött.. det va en trevlig kväll =)..

resterande av dagen blir bara lugn har en artikel på tre sidor som ska läsa tills imorn till den nya kursen :) annars ska jag nog inte ens gå utanför lägenheten tror jag hehe :P..



Kram


PLUGGA PLUGGA PLUGGA!!!

Nu har mor och far åkt hem (tror de länta hem te skogen nu efter att ha vart i stan två hela dagar) lite skönt att jag får sova i sängen i natt oxå hihi men annars har det vart mkt trevligt att haft dem här =)

Idag var vi uppe tidigt jag skulle te stadshotellet och mamma till uni tidigt så jag va redan vid hotellet kl 8 och kl 9 hade vi redovisning vår grupp =) det gick riktigt bra faktiskt jag va hyper nervös i början men det släppte efter ett tag så jag gjorde inte bort mej och jag sa allt jag skulle säga så jag tycker det gick as bra =D är jätte nöjd och jag är glad att denna dagen snart är över bara imorn kvar nu då det är tenta sen kan man slappna av lite LÄNGTAR =)..
va klara 12 på stadsotellet typ då var det bara att åka direkt hem laga till nån mat och sen kom christian me nyckeln te förrådet och vi stod och tjöta lite en stund, slängde i sej maten sen upp till uni te charlotte och plugga på tentan :P..
sen kom mamma o pappa o hämta mej där när mamma va klar på skolan så har inte vart hemma så länge nu.. ska sitta och plugga lite till men vill inte plugga för mkt för då rör jag bara ihop allt så det får väl bli en stund nu innan jag lägger mej sen får jag läsa imorn innan tentan oxå ...  känns hyffsat bra så vi får väl se vill bara få det överstökat nu..




20 jan

Hej hej

Dagen har vart fullspeckad :P.. vakna av att mor ringde 8 i morse och då var det dags att gå upp för de va snart i karlstad så följde me upp till uni och visa mamma in hehe sen fika jag och pappa där i cafet innan vi åkte hem blev frukost för mej där ;)
jag och pappa sätte upp tavler och lite sånt, har ju soff bord nu oxå =D sen kl 3 kom Simone och Charlotte hit så då satt vi och öva in presentationen till imorn och pappa han åkte te biltema sen kl 5 kom mamma o pappa hem och då gick de andra..  Nu är mamma på Karlstad CCC på invigningen och jag och pappa är här hemma ar just käkat pizza och snart ska vi ner och hämta mamma .. så det har vart fullt upp så jag har inte fått nått pluggat idag på tentan utan det får bli imorn det och sitta med det typ hela dan efter presentationen :/ ser jag jätte mkt fram imot (inte).




GLEE <3

Nu har det börjat igen på tv andra säsongen =D fast nu går det på nya TV11 istället för TV4.... älskar glee hehe skulle vilja va me i en sån musikgrupp själv haha :P fast en fördel är väl att man sjunger lite bättre då men :P....



jaaaaaaaaaaaa =D

fick nyss ett mail om att de registrerat mig på nästa kurs så nu e jag såååå glad =D himla skönt att det löste sig så nu slipper jag grönna på det nått mer HAPPY HAPPY HAPPY ...


deppig =(

usch jag känner mej hur deppig som helst, känns inte bra alls :( var ute och gick förut och tänkte det skulle bli bättre men icke det blev nog bara värre för då tänkte man på allt möjligt.. det va skönt att va ute och gå det har ju vart underbart väder men jag fattar inte vad det är som har kommit över mig.. har inte orkat pluggat nått mer heller sen så ringde mamma o dem kommer inte ikväll utan de åker upp tidigt till morronen i stället :/ hade vart kul om de kom får då hade man fått annat i huvve men nu snurrar bara allt jag tror jag e deppig för jag har inte fått nått svar än från uni om hur det blir om jag får fortsätta eller inte och då börjar jag tänka på vad fan ska jag göra om jag inte får, jag vill inte bli arbetslös igen och jag vill och orkar inte gå ut och söka jobb igen..
jag hoppas jag får svar snart så jag vet vad som händer och jag håller tummarna för att jag ska få fortsätta på uni vill ju det...



19 jan 2011

Go morgon =D

Gött att vara ledig idag fast man har ju en del att pyssla med ändå, måste plugga inför tentan och så måste jag träna på min presentation ;)
jag har suttet nu på morgonen och gått igenom frågorna på kursplanen för denna kursen till tentan och det går hyffsat bra jag kan ju svara på alla frågor fast det finns säkert mer man kan säga om dem men men det är en början i alla fall :p...

jag har ett litet problem nu som jag upptäckte igår när jag skulle registrera mig till nästa kurs :/ jag kan inte registrera mig för jag har inte behörighet Eng B.. viste väl att det skulle vara nått krångel, jag ska ju läsa eng B på komvux och jag har skickat in papper så jag ska börja med det så fort jag får svar från dem men jag hinner ju inte bli klar med det innan nästa kurs börjar ... har skickat till kursanvarig till denna kurs och jag hoppas att det löser sig så jag kan läsa parallet eng B och denna kursen nu annars kommer jag efter i programmet och det vill jag inte så jag hoppas dem e lite snälla.. håller tummarna.. funkar det inte så kommer jag nog bara inte läsa vidare utan då vet jag inte vad jag ska göra. jobba?

Ikväll kommer mor och far hit =) mamma ska börja läsa nu på uni och ska vara här uppe två dagar och pappa hänger med bara :p blir mysigt trevligt me lite sällskap men jag vet inte om jag kommer va så jätte social med dom eftersom jag måste plugga en del (kan nog bli svårt att koncentrera sig) ...
ska bli kul i alla fall sen har de medlite mer grejer som tex soffbord =) ...


hehe saknar min frasse bus <3

nu ska jag käka lite frukost sen blir det nog mer plugg

kram//mika

Ont ont ont AJJJJJJ....

ont i hela kroppen nu efter att jag har släpat tunga kassar med mat från stan, skakar som en aspelöv och nacken är stel och armarna känns som spagetti :( hade inte vart fel me lite massage nu....

jag kom i alla fall iväg och handla =) och det e jag glad för hehe.. det tog ett tag på uni men vi blev klara tillslut så det e gött nu är det bara att träna på redovisningen ;) åkte till Willys typ halv 5 och va hemma typ 18.45 hehe det e inte bara bara att åka och handla :P man önskar verkligen att man hade bil i de lägena :P...
det gick ingen buss från stan hem till mej så jag tänkte att jag går väl då för det e ju inte så långt men jag hade nog inte tänkt så mkt på den förbannade backen, hundra trappsteg och backar typ höll ju på att stupa..

nu e kylskåpet fullt i alla fall och denna kvällen kommer jag nog bara ligga i soffan typ som en död fisk :P.. får försöka masera mina axlar lite själv oxå :P..

but i love willys sååååå billigt i like it ;)





18 jan 2011

Go morron =)

ojojoj va jag hade planerat att göra nu på morgonen hehe men det blev ingen ting med mej :P.. snacka om lat haha, jag tänkte att jag skulle åkt te willys och handlat mat sen skulle jag vart ute och gått en promenad innan så jag hade ställt kl på 8 men jag orka inte gå och låg kvar tills typ nu ;D Nu orkar jag inte ut och gå för att det e såå himla surt och kallt ute sen hinner jag inte åka te willys och handla innan jag ska till uni så jag ska försöka börja lite me och plugga tll tentan tänkte jag :P för jag orkar sitta vid datorn i alla fall hehe...

det måste bli nån ändring jag måste börja träna och röra på mej mer blir ju förslappad men jag önskar att det va vår/sommar för då hade det vart mkt enklare att komma ut ...

jag ska till uni kl 14 och möta charlotte och simone i alla fall och då ska vi bli klara me arbetet sen får jag helt enkelt åka till willys efter det för måste ha mat det e typ tomt i kylskåpet, jag har väl någon ting jag kan laga nu innan jag drar men annars e det väääldigt tomt... 

jag skypea me mor o far igår och då berätta jag om mitt besök som jag hade fått från gubben på hyresgästföreningen och de tyckte väl att det lät ganska bra och att jag kunde va me nu så länge jag har gratis hehe men jag skicka ju ett mail till dem igår kväll och sa att jag inte skulle va me längre, tänkte ju ringa idag oxå men nu skiter jag i det och ser om jag får nått svar på mailen :P.. jag vet, jag e rörig hehe :p..

dags att sätta sig me tenta plugg nu då :)

kram//mika

lugn kväll

Efter att jag övervägt lite nu om mitt val angående hyresgästföreningen så ska jag redan säga upp mitt medlemsskap hihi.. jag kom fram till att jag fasen inte kommer ha råd 80kr låter inte mkt i månaden men det är ju en hel del mat om man tänker så sen vet jag inte om jag skulle ha nån nytta av att vara me där ändå så nee imorn ringer jag dit och säger att jag avstår.. JAG ÄR FATTIG STUNDET :P..(det borde dem förstå) jag är så less på att jag sa ja när han va här men jag kan ju nästan aldrig säga nej sen va han väääldigt övertygande :/.. jaja man lär sig av misstagen...

undrar om jag kommer kunna sova i natt nu för denna skiten :/ fan att jag inte hann ringa innan de stängde =(...

Min kväll förövrigt har vart ganska lungt jag har sutte en del me projektarbetet som vi ska bli klara med imorn så vi kan planera för redovisningen sen har jag kollat lite på tv och pratat me syrran :)

blir nog duschen nu innan man kryper ner i soffan för en TV-kväll :P..

Kram// mika




har jag blitt lurad?

Satt och plugga i min lugna ro och det plingar helt plötsligt på dörren :/.. stod en man utanför och det visade sig att han var från hyresgästföreningen, han kom in och berätta om förmåner och liknande att det var en trygghet om man hyrde lägenhet mm ni kanske redan vet vad dem gör men i alla fall lyckades han lura på mig detta :/ har jag gjort rätt eller fel??? fan jag hatar sånt här, blir alltid så tveksam och tror att det är nått annat hyckleri hehe men han verka snäll och allt han sa är ju bra plus att man då fick lite rabatter här och där, det sorliga är ju att det kosta 80kr varje månad fast jag fick jan o feb gratis nu men sen betalar jag ...
är det nån av er som är med i hyresgärsföreningen och är nöjda/missnöjda med dom får ju jätte gärna säga till mej så jag blir lite mer säker på vad jag har gjort...



seminariet över =D

Äntligen är den skiten överstökad om man kan säga så ;) det jobbiga boken som vi hade seminariet på kan man typ slänga nu för den va ju eximinerande alltså behövs den inte till tentan vilket är sååå skönt.. Jag tror nog inte någon vi vår klass riktigt förstod boken, och vår läraresom vi hade på seminariet förståd oss att vi inte hade förstått så mkt den låg typ på D-nivå så ni kan tänka er hehe vi har ju bara gått en termin snart.. men man förstod lite mer efter seminariet och det gick bra man hade ju skrivit ett PM sen kundeman säga något oxå så det va helt okey det e skönt att det är över nu, nu är det bara projektredovisning och tenta kvar denna veckan =D sen kan man slappna av lite =D=D=D=D ska bli sååå skönt sen kursen efter är en lång kurs så då hinner man slappna av lite SKÖNT :P..

något nytt

har vart ute och checkat mataffärerna som är här i närheten ica och pekås :P.. jag kan ju inte säga att jag blev så imponerad av någon av dem :/ ica var typ som lanthandeln i lennartsfors hehe as höga priser,litet och trångt så nej tack sen på pekås va det väl rätt okey det va ju ganska stort men oxå ganska unket men det va ju lite billigare så där kan jag nog tänka mig att handla men har jag tiden och orken så får det bli Ica maxi på bergvik =) bästa mataffären ever :P.. annars e willys oxå rätt okey oxå...

        vs       


jag köpte me mej frukt och vaniljyoghurt =) så nu madde ska jag testa din kvällsmat ;)



16 januari

Hello =)

Härliga Söndag (not) hehe, haft en hyffsad söndag än så länge i alla fall. var ju uppe ganska tidigt och åkte iväg till uni och träffa simone och charlotte, där satt vi i ca två timmar och prata om projektarbetet och satte ihop det vi hade skrivit var för sig =) ser riktigt bra ut är bara lite små saker som ska göras nu på det sen e det klart =D...
va hemma igen typ kl 13 och då va det bara att ställa sig med maten, blev köttfärssås och spagetti idag. nu har jag sutte och skrivit klart PM:et tills imorn =) det blev väl såådär hihi jag hoppas han godkänner det i alla fall,gött att ha det klart i alla fall så nu i eftermiddag skajag nog inte plugga nån ting (tror jag) utan bara ta et luungt och läsa lite i min twilight bok ;)..

Vädret idag suger ju ganska mkt i alla fall :( deprimerande det har väl typ regnat och det är mildgrader så man skulle ha gummistövlar nu när man går ut :/ det är som en basäng här utanför mig och samma är det på vägen typ.. sen där det inte är vatten där är det is i stället skit halkigt helt otroligt att jag tog mig till och frånuni utan att ramla :P..
så nu lär väl snö försvinna på bara några dagar kan jag tänka mig :(.. fast man vill ju ha vår så det gör ju inte så mkt om det försvinner heller.. fast jag ska ju te sälen v.9 och då måste det ju va snö..


15/1-11

Det blev en promenad till Mariebergsskogen förut =) va riktigt uppfriskande, det va massa barn familjer där trost vädret och där utövades det aktiviteter för fulla muggar, de har ju en fin skridsko bana där som det var många som åkte på sen fanns det även en liten slalom backe hehe =) och musik spelades det oxå riktigt mysigt man blev sugen själv på att dra dit nån dag och åka lite skridskor...




visst ser det mysigt ut, fast det va ju lite ruggit väder :(...

jag har inte orkat plugga nått mer nu i eftermiddag tycker ändå jag fick en hel del gjort imorse och jag har ju en dag imorn oxå ;)..
har mest låge i soffan, läste lite i så länge vi båda andas (twilight) sen har jag kollat på polisskolan hehe :P.. har bara tatt det lungt ...

en dusch nu kanske innan man går och lägger sig =)

kram//mika

Lunch

det blev omelett till lunch idag och för en gångs skulle så lyckades jag faktiskt ganska bra med den hehe blev riktigt god faktiskt =)



när maten har lagt sig ska jag faktiskt ta en promenad ändå även om det inte har gett sig me snöingen, orkar bara inte sitta inne hela dan måste ut och få lite frisk luft =)


Äckliga PM

plugg plugg plugg det är vad jag håller på med just nu :/ ska skriva ett PM om en tråkig och oförstålig bok, skit svårt men man får ju försöka få ihop nått i alla fall, så det sitter jag med nu och gjort sen jag vakna men får nog ta en paus nu och käka lite frulle..

jag tänkte att jag skulle ta mig en promenad i morse men när jag titta ut så ändra jag mig ganska snabbt grått och snöstorm typ :/ får väl se om det blir uppehåll nån gång under dan för då ska jag nog ta en promenad te mariebergsskogen =) det e ju inte jätte långt från mig =D...

annars händer det nog inte så mkt idag ska bara vara hemma sen imorn ska jag, charlotte och simone till uni och sitta med vårt projektarbete och sätta ihop det och sen försöka planera lite hur vi ska framföra det i vår presentaton för klassen och stadhotellet :/ usch hatar att stå framför en massa folk och prata med det e ju tur vi är tre ;) ...

dax för frulle nu...

//mika

turismtinget i bilder


entren karlstad CCC


Charlotte checkar utsikten på 3:e plan


mingel


Björn Starrin på scen


afterwork med broken door och Bjrön =)




är otroligt..

...SEEEEG jag är ledsen men jag orkar inte lägga upp nå bilder ikväll utan det får bli imorgon, inte för att det är sååå himla jpbbigt men ändå hehe...
jag tror jag somnar när som helst men jag har tänkt mig vart vaken tills lets dance är slut är lite nyfiken på vem som åker ut :P




12-13 jan karlstad CCC

heeej =)

dagen igår va fullspäckad som jag tror jag nämde för er att den skulle va ;) det har vart två givande dagar absolut, vart riktigt roligt och trevligt =)..
igår så börja vi kl 13 me föreläsnngar, för det första så måste jag säga att Karlstad CCC är helt otroligt nice SNYGGT så stort och så modernt det va en upplevelse att bara få komma in där hehe.. super snyggt verkligen... 
konferansiären för dessa två dagarna på turismtinget var Björn Starin (pölsa). att han hade hand om det gjorde det genast mkt roligare han är ju så bra =) sen var det en massa föreläsningar från olika turistföretagare i vämland och lite runt i landet oxå mkt intressant och det passa oss på turism perfekt för den kursen vi går nu.. det va oxå fika i mellan föreläsningarna och då på torsdag så fick vi supergod smulpaj me vaniljsås fanns massa olika som, rabarber, äpple, hallon, björnbär mm mums mums det kallar jag fika haha :P..
senare på eftermiddag när föreläsningarna va slut så va det lite mingel och vi fick underhållning av Björn Starin och Broken door, skit bra hade super trevligt =D kl 19 gick vi hem och Charlotte följde me mej hit så vi käka pizza och hade trevligt här, vi sket i dansen på CCC eftersom vi skulle upp tidigt idag sen va det ju mest för dem som hade betalat för middan..
Idag börja vi redan kl 9 där me föreläsningar och idag va det faktiskt riktigt intressant kan berätta mer nån annan gång om vad det gällde men det va super bra =) sen fick vi fika även idag och idag var det en klassisk kanelbulle och sen fick vi tunnbrödsrullar me nått gott i =) världsklass de tog ju hand och sina gäster om säger så hehe...
va slut typ halv två idag sen va jag me Charlotte en sväng på stan och sen besökte jag även vårdcentralen en snabbis..

lite bilder från dagarna kommer i ett senare inlägg för nu dog min mobil hehe...





nu drar jag ner till...

... stan =D



outfit

Jeansskjorta:Gina
Linne: Gina
svart byxor: veromoda


Turismtinget

Go morron =)

idag fick jag en liten sov morron men självklart när man får sova lite längre så vaknar man as tidigt men jag tvinga mig själv all ligga kvar i sängen tills kl va halv 9 i alla fall hehe :P..

idag ska jag och charlotte till CCC på turismtinget =) det är en helspäckad dag med olika föreläsningar och mingel me olika företagare i värmland (som jag fatta det) sen på kvällen är det dans och grejjer hehe men vet inte om vi ska på det men kanske :P.. allt är ju gratis =D skolan har bjutt oss på detta vi i turismprogrammet ;)
kl 13 ska vi vara där så ska möta Charlotte 12.30 på torget så går vi dit, ska bli kul att se CCC oxå eftersom det e helt slitternytt de öppna bara för några dagar sen ;)..


har just käkat frukost nu som bestod av en skål me flingor en kopp te och ett glas juice =) blir nog bara att ta det lungt nu tills jag ska knalla ner te stan =)

//Mika

 


12 jan 2011

Idag vart man i skolan 10.15-12 hade seminarium =) va kul och lärorikt framförallt, nu vet man lite mer vad man ska öva på inför tentan som faktiskt är snart :/... efter skolan så va jag in på klas ohlssons så nu har jag fått mig nubb så jag kan hänga upp lite tavler sen blev det en ny pärm oxå till alla viktiga papper =)..

fint väder idag =) det låg lite ny snö när jag gick ut i morse och det ser genast mkt bättre ut ute nu när det e vitt istället för brunt hehe :P..
ska snart laga mig lite mat men efter det kanske det kan bli en liten promme (kANSKE) vill ju börja träna nån stans snart oxå men jag får nog vänta en stund till tills tentan e över och det lugnar ner sig lite sen ska jag sätta igång på riktigt för beach 2011 för iår hoppas jag verkligen att jag kommer utomlands..

har diskat nu (första gången i denna lägenheten ;)) sen har jag pysslat lite me skolarbete och skickat in det te läraren =) dags att ställa sig med maten nu tror jag ;)

kram//mika

stan

blev en lite tur ner te stan förut =) va först in och fixa frimärke på pressbyrån så jag fick skickat iväg brevet,så nu e det gjort skönt hihi sen blev det att jag kika lite på rean oxå men tycker det e så rörig så det e ju nästan svårt att hitta nått bra :/ men jag köpte mig faktiskt tops och hårsnoddar för det behövde jag sen va jag även in på apoteket och köpte alvedon kan va bra att ha ifall man får akut huvvevärk.
jag va inne på scorett och kika lite oxå och det stod två tjejer där i kassan som jag aldrig har sett hmm.. undrar om det va praktikanter eller om det var några nya tillskott :P..
jag gick in te stan och tillbaka och det tog exakt 10 minuter att gå =) och nu är det ju halt och jävligt ute oxå så det kanske går ännu fortare på sommarn när det e bart på marken.. kvarnberget ligger ju på ett berg det hör man ju i namnet så man går upp för en massa trappor och kullar innan man kommer hem te mig hehe men det e bra träning :P...



sitter och mumsar i mig lite apelsinklyftor nu =) samtidigt som jag försöker plugga lite, samtidigt som jag sneglar lite på tv hehe :P..



11/1-11

go förmiddag =)

har redan vart uppe ett tag va redan uppe kl 6 och kl 7 åkte jag till uni ;) jag planera väl inte så bra så det blev en tidig buss börja ju inte förrän 8 men men ...

vi va i datasalen idag och greja med excel olika statistiker inom turism som vi skulle leta upp och fixa nått snyggt diagram på excel hehe.. excel måste man nog lära sig lite bättre men vi fick allt till det till slut =)

käkar en tidig lunch nu och snart ska jag bege mej ner te stan, ska skicka ett brev så måste ha frimärke och sen får jag väl kolla lite i stan oxå när jag ändå är där fast ska nog inte köpa nått..
Måste läsa sen när jag kommer hem oxå :/ usch usch inte roligt men imorn har vi seminarium så måste förbereda inför det och sen har jag en hemsk bok oxå som jag måste försöka läsa :(...

Have a nice day ;) // Mika

första dan efter lovet

Hej

ja idag har man då vart på uni igen första dan efter lovet =) va lite skönt att kommate skolan igen men samtidigt så fick man helt plötsligt en himla massa plugg framför sig eftersomtentan redan är nästa veckan :/ plus att det e redovisning och seminarier och grejjer som det ska läsas och skriva inför.. hur ska man hinna ????

börja 10.15 idag så va ju inte så tidigt men man gick ju ändå upp tidigare än förut då man va van att sova te 10-11 hehe :P hade en föreläsning om metod, lärarn som vi hade e jätte bra men jag vet inte om jag fick ut så himla mkt av lektionen ändå det va mjukstart hehe..
imorn börjar vi redan kl 8 :( usch va tidigt så det får nog bli en tidig kväll ikväll...

fylde på busskortet efter föreläsningen sen åkte jag direkt hem, laga mat sen har jag fixat och ringt te kommun i b-fors så jag kan få ut mina betyg, lämna studieförsäkran, skrivit lite mer på projektarbete, börja läsa lite i den tråkiga boken (försökte i alla fall) sen har jag faktiskt vart ute på en liten promenad trots halkan så gav jag migut för att studera området lite och leta efter närmaste busshållsplats hehe :P.. hitta en rätt nära men det e en läskig nerför backa dit :S spänner hela kroppen när man går ute nu för att det e is överallt .. längtar efter sommarn nu ...

ska nog bara kika på tv nu tills det är läggdags tror jag. finns inte så mkt annat att göra mer än plugga då men har ingen större lust te det :P..

kram

Lägenheten

Stora rum




kök



hall



badrum



så här har ni lite bilder på hur det ser ut nu =)
det fattas ju ett soffbord sen ska det upp lite tavler på väggarna och lite sånt små plock som e kvar att pyssla med =)


9/1-11 Flyttat =D

Hej

Nu är jag i Karlstad =)

har vart en lång dag men jag måste ändå säga att det har flyte på rätt bra ändå hehe :P.. vi åkte hemifrån typ kl 9 va snorhalt på vägen så det tog lite mer än 2 timmar upp te karlstad :/ väl uppe i alla fall så åkte vi direkt te lägenheten och jag skrev på lite papper och fick nycklar mm. bärde in mina grejjer sen vid halv 1 typ så åkte vi och kolla på soffan som jag hade sett på blocket =) en tjej på herrhagen som hade den och den va fin så slog till direkt hehe åkte och hämtá kärra och tog ut pengar sen lasta vi på soffan och åkte hit med den ställde in den sen åkte vi direkt ut te bergvik och käka mat och handla mat hehe :P..
sen skröv vi ihop soffan och packa upp mina grejjer hyffsat i alla fall =) tycker ändå jag fått bra iordning redan hehe och det blir så fint bättre och billigare lägenhet hade jag inte kunnat hitta så jag e såååå nöjd kommer nog trivas som fisken i vatnet här och soffan är jag skit nöjd me oxå =D det har gått i ett hela dan men nu har mor o far åkt så det har lungat ner sig lite..
känns jätte skönt att ha nått eget igen faktiskt =D

kan visa kort på lägenheten när jag fått hit allt och grejjat allt =)


Flytt =D

Go morron =)

det blev lite plugg igår jag skrev instuderingsfrågor sen läste jag lite mer iboken men så mkt mer blev det inte så får kanske sitta lite idag oxå..

annars idag så blir det att packa inför flytten imorgon =) har vart hemma lääänge nu så ska faktiskt bli lite skönt att få komma till nått eget även om det vart undrérbart att vart hemma oxå.. ska bli spännande me en ny lya oxå ;) blir kul att möblera och sånt hihi så det blir jaa i lägenheten :P..
Vi åker ganska tidigt imorn ska va uppe vid 11 typ då jag får nyckeln och lite sånt sen kl 13 så ska jag o titta på en soffa som jag hitta på blocket hehe så hoppas jag kan pruta ner den lite så jag kan få me den me en gång =) sen blir det väl att kika lite i affärer på rean innan det stänger =)..

Det är tur vi inte åker idag för fy fasiken vikket väder =( det blir nog bara att vara inne idag tror jag, ska väl snöa hela dan + att det e väl lite regn i det oxå usch usch :(..

Kolla ni på lets dance igår förresten =) vi satt och kolla på det och jagblir så sugenpå att danse det ser ju jätte roligt ut.. tyckte det va många som va bra faktiskt kommer nog bli en bra säsong ;)


några av deltagarna =)

kram//mika

Rihanna

Tog en paus i pluggandet och ställde mig och diska =) nu blir mamma glad när hon kommer hem hehe men i alla fall så lyssna jag på Rihannas nya album medans jag diska och jag funderar faktiskt allvarligt på om man skulle åka på hennes konsert i sthlm i nov =D skulle va grymt roligt och hon e ju bra.. E det någon som är sugen på att åka?? tror den dyraste biljetten kosta 750kr och den billigaste 445kr så det är ju inte så farligt sen att bara få åka till sthlm är ju oxå skit roligt hehe..


7/1-11

Då har man vart på Ed en sväng, åkte tidigt imorse för att syran skulle me tåget till oslo som gick 8.20 och sen efter tänkte jag,mamma o pappa kika på EM men då öppna ju det inte förrän 12 på dan så vi orka inte vänta. Mormor ska te läkarn nu oxå så va tvungna att åka hem :( så det va ju super roligt att åka me dit när man typ bara åkte fram och tillbaka :/ då hade jag ju lika gärna kunnat stanna hemma och fått sove längre men men...

Nu e mamma te bengtsfors i alla fall och jag ska väl försöka sätta mig och läsa lite och skriva det sista te seminariet och lite så nu.. har ingen större lust det e ju så fint ute så man skulle vilja gå en liten promme oxå men.. vi får se ;)..


6/1-11

Blev en sväng te åsen förut och hälsa på Sandra och såg hur det stod till där borta =) Gjorde väl inte så mkt mer än satt i soffan och tjöta och kolla på Tv, kolla på bröllopsduellen och sen kolla vi början på göta kanal 3.. camilla satt och kolla resor på internet hihi ;)
sen körde jag bort sandra och björn te graget innan jag åkte hem, de skulle hämta bil och värma upp lastbilen.. stackars Sandra ska upp kvart i fyra i natt och ut och köra in detta vädret..




Dalia

halli hallå =D

Mår prima idag trots utgången igår hehe :P..
Pappa körde snällt ner mig till Ellenor typ vid kl 4 sen gjorde jag mig i ordning där och kl 6 kom Malla och hämta oss så åkte vi till mallas syster =) min gamla mix fröken tydligen hon hade haft mig sa hon hehe så de viste väl vem jag va och guben hennes kommer ursprunglingen från Torrskog hehe.. vi va ett gäng på 15 st kanske, va super trevligt ett glatt gäng. kl 11 tror jag den va så körde mallas faderner oss te dalia =D fick stå i kö in haha snäll Bengtsfors försök inte hämra sthlm :P frutansvärt löjligt.. va mkt folk men jag tyckte ändå inte att jag kände så himla många ändå va mkt nytt folk och mkt yngre tror jag hehe :P fan man börjar bli gammal haha ;).. halv ett så bombhotades dalia Haha herregud säger jag bara det va välnån som hade tråkigt och ringt och hotat chefen så alla fick ju utrymma lokalen så fick stå ute och frysa för jackorna fick vi ju inte ta med oss ut :/ men vi stod inte ute så jätte länge som tur va innan vi blev insläppta igen FALSK ALARM..
Halv tre tror jag vi va hemma igen hos Ellenor, jag hade fruktansvärt ont i fötterna sen va jag skit hungrig hehe, tror jag somna som en stock me en gång när jag la mig :P.. 

vakna halv 11 imorse typ rätt pigg faktiskt, är väl lite slö men annars känner jag mig inge dålig. vi käka frukost sen satt vi och prata till pappa kom och hämta mig halv ett =) 



 
 


Söt klänning?

Rare Fashion - Floral One Shoulder Dress

vad tycker ni?? kanske skulle va fin till sommarn men jag vet inte rktigt om jag passar i sån länning me en ärm.. tycker ni det är snyggt?

429kr Nelly.com


terttondagsafton

Go morrn!!

Jag vakna av att det kom en pisse och hoppa på mina ben hehe sen blev det väldigt trångt i sängen så jag gick upp i stället ..
känner mig lite halvseg men jag piggnar nog snart te. idag är det ju DALIA och det kan jag bara inte missa, roligt att få se lite folk hehe :P.. blir lite förfest innan dalia oxå men jag vet inte vikken tid än haha :P.. men jag åker te Elleor innan så åker vi dit tillsammans.

det e såå tråkigt väder ute man blir ju deprierad :( och det ska väl va sånt hela dan oxå :/....

ska kanske te mormor o morfar snart och bäa in ved och lite sånt innan jag åker te bengtsfors oxå, men just nu så kanske jag skulle hoppa in i duschen så e det gjort :P..

Ha en bra dag =D
kram//mika

nyfrissad =)

Hej hej

Nu har jag fått en ny frissa =) det va nervöst kan jag säga när jag satt i stolen sen blev det inte toning heller i mörk färg utan jag gjorde blonda slingor istället för att frisören tyckte det..
jag blev nöjd det blev ju inte blont som tur va utan det blev som guldbruna slingor så nu ser det ut som håret fått mer liv sen klippte jag ju lugg ;) det e ovant men jag gillar det faktiskt, jag har ju klippt lugg förut men det blev inte alls snyggt men nu blev den längre och tjockare mkt finare, det kommer nog att ta ett tag innan jag vänjer mej helt nu pillar jag på luggen typ hela tiden hehe det känns så konstigt att det ligger på ögonbrynen.

Så här blev det i alla fall =)



nu har jag ju inte styleat det men ni ser ju hur det blev i alla fall =) fult? snyggt?



Snart klipp :P

Snart ska jag åka ner te bengtsfors och göra mig fin i håret hihi =) om nån timme ;)... ska blir intressant hehe ser fram imot nu att fåen ny fräch frisyr faktiskt =D

Morgonen harvart rätt seg, jag har duschat sen va rådjuren här så då slänge vi ut litemat till dem hehe :P.. annars har jag väl inte hunne med så mkt mer.

Imorn är det trettondan om nån har missat det =) och då e det disco på dalia :P ska bli super roligt det känns som det var en evighet sen jag var ute sen var det lägesen man var med Ellenor och det gänget så det ska bli riktigt trevligt och ny outfit fick jag ju mig igår på rean hehe så jag är redo för PARTY nu.. dock vet jag inte än vart vi ska va innan men det blir väl nån stans så här e det ju typ alltid man får reda på det nån timme innan kanske eller kvällen innan om man har tur hehe :P.. men det e ju lite kul me inpulser oxå =D...

det var ju solförmörkelse idag oxå nu på morronen, vad det nån som såg det?? vi såg det inte här i alla fall för det är ju så mulet ute och det e jätte tråkigt för nu blir det inte en solförmörkelse igen här i sverige tror jag det va förrän år 2120 nån ting och då levar man ju inte längre..
så det va ju lite synd att man missa det fast man kunde ju ändå ana det eftersom det var mörkare ute än vanligt förut..


Mån 3/1

go kväll =)

Grattis Ellenor på 23 års dagen =) måste jag ju säga här med ;)

Nu längtar jag med lite pirr i magen till imorn när jag ska till frissan, har bestämt mig för att göra något annat me håret och inte klippa mig som jag alltid brukar göra =D jag hoppas det blir snygg hihi. jag fick inspriration av dej madde =) det väser ju ut igen om man inte skulle va nöjd sen kan man ju ha mössa på sig i sånna fall men så illa får vi väl hoppas att det inte blir... Nyfikna?? hehe..

jag tänkte skaffa mig en liknande frisyr som denna =D



tror ni det kan passa mig??

ÅR 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Åkte motorcykel.

2. Höll du några av dina nyårslöften? nja kommer inte ihåg va jag lova hehe :P så antagligen inte..

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
ne, men några bekanta.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Norge hehe :p

6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? 
Ja!!

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
14 Februari.

8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag börja läsa på Universitetet.

9. Största misstaget?
att jag flytta in hos min pojkvän, som nu inte är det längre.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Ne jag har nog faktiskt hållt mig ganska frisk =)

11. Bästa köpet?
everest mössa.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Mat!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja!!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Mikrofånkåt med september och all i nedd is you med idolerna ;)

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
åkt utomlands.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
vart så snäll.

18. Blev du kär i år?
Ja!

19. Favoritprogram på TV?
så mycket bättre hihi ;)

20. Bästa boken du läste i år?
tredje utgåvan av twilight.

21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
ja jag fick ett våffeljärn som jag hade önskat mig rätt länge hehe..

22. Något du önskade dig men inte fick?
tror jag inte..

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
jag satt hemma i min lägenhet i Karlstad :/

24.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja absolut..

25. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
ledig, mode typ.

26. Vad fick dig att må bra?
olika saker.

27. Vilken kändis var du mest sugen på?
ingen

28. Vem saknade du? mina vänner

29. De bästa nya människorna du träffade? Charlotte och Simone

30. Planer för 2011?
resa, plugga, flytta, vara mycket med kompisar,åka till sälen och gotland.


tandläkarn

Nu e jag hemma igen :/ har vart i bengstfors länge nu blev ju tidigt imorse. jag åkte me mor ner till bengtsfors 06.45 sen va jag hos tandläkarn 07.30 och det tog väl inte mer än 10-15 min så då va jag ju klar innan 8 och ingenting var öppet plus att jag inte hade nån bil så jag kunde åka hem så satt hos tandläkarn till kl blev halv 9 då öppna kickis så då satt jag där i 1 1/2 timme till affärerna öppna, då gick jag lite och kiaka i affärerna och jag hitta mig ätligen en kavaj =D halva priset på My Shop =) va halva priset i typ hela butiken :P. halv 11 kom syrran ner te bengtsfors så då va jag me na te arbetsförmedlingen sen gick vi lite till i affärer och då blev det ett linne till för mig på my shop hehe så nu e partykläderna fixade till på onsdag =D
sen beställde jag klipp och toning tid oxå och dit ska jag redan imorn faktiskt så jag blir snygg i håret hehe =D så fick en del ären uträttade ;)..

är ganska trött nu så ska kanske ta en tupplur innan man börjar me maten..


Plugg dag

Halli hallå =)

idag har det vart en liten plugg dag men jag har allt hunnit med en del annat oxå men i pluggandet så har jag gjort klart uppgiften till professional skills sen har jag skrivit 1 1/2 sida till projektarbetet och sen har jag läst så jag känner mig ändå rätt duktig =D
utöver pluggandet så var jag och mamma ute och gick en tur på middan i solen sen har jag bärt in ved och nu senast så var vi hem till mormor o morfar =) så dagen har allt gått ganska fort, Syrran och Pappa ärväl påväg hem från gbg nu..

det va lite roligt förut för pappa har ju inte vart hemma idag och då fick mamma den uppgiften att lägga i pannan hehe :P.. både jag och mamma stod typ som frågetecken nere i källarn och kolla på denna panna det var inte bara att slänga in ved inte utan det va knappar och spjäll och allt möjligt som skulle tryckas och dras i hehe men till slut (tror vi) att vi fick det att funka haha frågan e bara om det brinner nu :P.. det e i alla fall varmt inne så vi fixa det nog ;)

resten av kvällen blir nog bara att slappa framför tv, nu orkar jag inte göra så mkt mer idag, får bli hyffsat tidig i säng i kväll oxå, för imorn ska jag till tandläkarn och jag ska redan va nere i bengtsfors 07.30 :/ varför det e så tidigt vet jag inte har jag aldrig vart förut men men det ska nog gå..

kram// mika


Sön 2/1-11

morning!!

usch fick upp tidigt idag eller kanske inte men pappa och syrran ska åkte te Göteborg och hämta det sista i lägenheten för flytt sen ska Patrik hem te edsleskog och jag hade en massa grejjer som va mina i Patriks bil så det va därför jag gick upp annars hade väl de följt med till Edsleskog igen :/ mina grejjer e inne,
så nu har de åkt och nu när jag ändå e uppe och vaken så ska jag börja skriva på projektarbetet tänkte jag =) så man blir klar med det sen måste jag nog försöka läsa lite mer oxå så denna dagen får bli en tråkig pluggar dag ...


1/1-11

Idag har det vart kalas här hemma för Mamma =) vid tre tiden så kom mormor o morfar och Lena o ulf kompisar till mamma o pappa =) så då käka vi smörgås tårta och sen blev det tårta o kaffe och kakor.. sen kom Annette o Niklas och Erica och lite senare ändå kom Steve och Birgitta så det har vart fullt hus hehe =D har vart roligt för vi "ungdomar" spela spel hehe som tex Helt hysteriskt som jag fick i julklapp och sen ett fråge spel =D
det e sjukt roligt me sällskapsspel men tyvärr spelar man det ju för sällan..

Nu blir det snart kvällen för mig, imorn tror jag nog att jag ska sätta mig och skriva på projektarbetet..

lite bilder från igår =)


 

blev inte så många bilder alla va ganska suddiga (undrar varför)...

//Mika


Dag 30

Ett sista ögonblick

det e svårt det här me ögonblick men jag får väl ta då jag fick beskedet att jag hade fått lägenheten hehe :P kanske inte det roligaste ögonblicket men men.. jag satte ju in en annons på blocket att jag sökte och det tog bara en dag så fick jag ett mail om en lägenhet på kvarnberget i Karlstad och att jag skulle få komma dit och kolla så va där efter några dar efter jag hade fått mailet och han killen och hon som bodde där nu va jätte snälla och han bara -vill du ha den så får du den. hehe jag blev såå glad och att det gick så snabbt och enkelt som det gjorde PERFEKT =) nån gång ska man väl ha tur oxå ;)..


tänkte sammanfatta denna utmaningen lite om man kan kalla det så men att ha skrivit om nån ting nytt varje dag i 30 dagar har vart riktigt roligt och man har fått ett mer sug på att börja skriva på bloggen igen ordentligt.. hoppas ni oxå har tyckt att det har vart roligt =)

kram kram

2011

HAPPY NEW YEAR!!!

hoppas alla hade en bra nyår =) jag hann inte skriva nånting igår, det var full rulle från möra te kväll ;) först på morronen så drog jag och mamma upp te Årjäng för att inhandla den sista maten te nyåret och lite skumpa o tårta hehe, va inte där så länge men direkt man kom hem så va det bara att ställa sig i duschen och sen fick man ju leta upp kläder man skulle ha på kväll sen kl halv 5 så åkte vi till Åsen och fira det nya året =) käka tre rätters då vi fick till förrätt: hummersoppa varmrätt: marulk i inlindad bacon med potatisgratäng och svamp till. Efterrätt: bärpaj med kesella =) allt va såååå himla gott skulle kunna äta det idag igen hehe :P..
Camilla är ju för roligt så vid det dukade bordet så fick alla varsin trisslott under vinglaset och hör och häpnad jag vann 25kr gånger 10 alltså 250 spänn hehe =D det e nog det högsta jag har vunnit på en triss haha..
hade en jätte trevlig kväll med gänget, sköt raketer gjorde vi med men det va nog nått av det fjuttigaste jag har sett haha för att vara en sån stor raket låda..

GRATTIS TILL UNDERBARA MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!

Jag fick ju inte skrivit nått igår som sagt så jag fick ju inte skrivit det sista ögonblicket DAG 30 så det kommer upp senare idag sen ska jag försöka lägga in lite bilder oxå från går kvällen =)

PUSS//mika

RSS 2.0