första maj välkommen...

...till vår bygd igen tralalalala :P

God morgon!!

1:a maj idag om nån har missat de hehe :P.. och det e verkligen KANON väder ute, jag har redan vart ute och gått min lilla promenad :) så härligt satte mej på en gunga i parken och sola lite det e ju helt underbart..

Igår jobba jag ju då hela dan på bergvik. va inte alls mkt folk som handla det va ju jätte fint väder igår oxå så folk vill väl inte gå i affärer. men jag fick härda ut mina 8 timmar och det gick ju men va ganska så segt..
Efter jag hade slutat så åkte jag direkt te wåxnäs där jag mötte upp Dawda först sen träffa jag hela gänget :D vi grilla jag fick kyckling och ponfrites av lollo som hon hade tatt me.. mums mums.
vi lyssna på musik, prata, basket, kasta boll hehe vi hade riktigt trevligt i alla fall :D
se om jag kommer ihåg alla som va där :)
Jag, Lollo, Dawda, Buba, Ali, James, Arton, Josef, Lazee, Gonza, Rikard, Peter, Eric, Artons bror och nån mer :P
vi va ganska många i alla fall
Kl 21 typ så gick jag och Lollo ner mot bussen och skulle åka te Mariebergskogen och kika :).. gick först hem te henne lämna lite grejer och va på toa..
sen så försökte vi ragga skjuts te marieberg för lollo hade inte pengar te bussen, efter en 20 min försök så stanna det allt en bil hehe så vi fick hänga på :) va fyra killar alla va från skattkärr jätte trevliga hehe :P.. väl i marieberg så träffa vi på Lollos kusin m familj sen kolla vi på brasan som inte va så mkt att se så vi gick ut rätt snabbt hehe..
sen skulle vi ha skjuts tillbaka oxå och vi lykades denna gången me fast bara en bit då två killar på cyklar vände och fick syn på oss så vi fick åka på deras pakethållare en bit hehe :P snälla boys.. sen gick vi resten hem te lollo igen.. gick te torget och försökte leta upp den vita volvon vi åkte me för lollo hade glömt sin tröja i bilen :/ jag vet inte om hon hitta dom för jag åkte straxt hem helt slut efter en hel dag på jobbet och sen festen :P..
Lollo tog jätte mkt kort så ska fjäska lite så jag får några

nu blir det frukost sen får vi se vad som händer resten av dan

pussar// mika

Kommentarer
Postat av: Totte

Och så ringde ni och trakaserade mig...;)

2009-05-01 @ 12:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0