i Karlstad :)

Hej hej !!

1:a Advent idag

Har nästan precis komme innan för dörren nu, buss resan va rätt seg men det gick allt bra jag hade musik i örona hela vägen så då klarar man sej allt hehe...

Helgen har vart ganska lugn har inte gjort nått specielt, Fredagen blev det inte så mkt gjort kom hem rätt sent, sen på lördan kom sandra hem en stund vi kolla på Mamma Mia :) den e såååå bra tycker jag hehe, har ni sett den?? 
Mamma hade lagat te god mat :) kyckling gratäng mums mums hehe...
Idag åkte vi te Mormor och Morfar och hälsa på en stund innan Syrran skulle åka ner te gbg. sen har jag gick gjort mkt titta på tv och åte hehe :P
och nu e jag här :D

vet inte om jag ska jobba eller inte??????? Tomas har ju inte hört av sej och jag e nästan 100% säker på att han vill ha hjälp eftersom outleten e öppen me.. men tycker han kan höra av sej det ska ju inte va mitt beskymmer att jag ska ringa han och fråga om jag ska jobba elle??? ja jag får väl se hör han inte av sig så tar jag det ju som att jag inte ska jobba men då kanske han ringer te möra istället hmmm :/


På Tisdag ska i alla fall jag och Lollo till ULLARED :D ska bli jätte roligt att komma bort lite hitta på nått annat hehe och det va längesen jag va där såå det ska bli riktigt skoj hehe man kommer väl handla jätte mkt bara för att det e så billigt hehe.. det ska i alla fall bli en del julklappar :P

Nu ska ja lägga mej i soffan en stund innan det e läggdags :P

massa pussar // mika

stressad

Ja lite stressad e jag ska snart åka ner te stan igen, har typ nyss komme hem. Ska ju hem te torrskog idag och bussen te Årjäng går halv 9 så måste åka ner vid 8 typ.
just nu sitter jag och försöker få i mej några mackor så jag inte hungrar ihjäl på bussen sen ska jag packa lite oxå men tänkte att jag hinner skriva ett inlägg för det e ju inte säkert att det blir nått skrivet under helgen efter som jag e hemma hos mor o far :).. 

Dagen idag ha vart stressad den me hehe, tomas ringde ju i morse så då blev jag lite stressad för det men jag slapp ju jobba förmiddan så det va skönt, men när jag skulle ut och hämta Ellens bil och ställa den här utanför för att packa in alla hennes grejer starta inte bilen helt DÖD så då fick jag oxå lite smått panik men efter ett tag fick jag tag på några snälla arbetsgubbar som hade startkablar så då fick vi start på den :) väldigt snällt de e guld värda hehe...  fick köra runt lite så det skulle laddas upp ordentligt sen blev det stressigt för då va kl redan halv tolv när allt vart bra me bilen och jag skulle va nere i stan tolv så fick in och sminka mej och såå óch sen va det bara att ge sig av :P.. 
Nere i stan bjudde Ellen mej på fika eftersom jag hade vart så duktigt och fått fartt på bilen åt na hehe.. sen dess har jag jobbat vart ganska segt men hade sandra hos mej ena praktikanten så hade ju i alla fall nån att prata me och hon e väldigt trevligt må jag säga :) 

Nu får jag skynda mej igen men vi hörs Kanske nått i helgen annars e jag tebaka på söndag kväll igen 

pussar // mika
 

Blev väckt av chefen

Han ringde nu bara för några minuter sen jag låg och sov jätte gött så fråga han om jag skulle kunna jobba hans tid nu på mic på möra, ska ju jobba eftermiddan idag på duvan så det hade ju blitt en hel dag och visst e det bra me jobb för det e ju mer pengar..
men jag känner ändå det att jag har ganska mkt att göra idag, ska ju hem i kväll till torrskog så måste diska och sånt sen åker Ellen hem te Bengtsfors idag me och hon ska ha mej sej all packning för det e sista dan hon e här nu så jag ska få me alla hennes grejjer vilket e en del och ta hennes bil ner te stan när hon slutar vid tolv.. så det fick allt va tomas blev lite stressad nu men han kunde ju ha tänkt på det igår men så här e det ju ganska ofta. så han skulle fråga en praktikant nu och ställa på mic. jag får väl va uppe nu då för kan inte somna om tror jag sen har jag ju en del att göra.. Kan hända att Tomas kanske ringer igen så jag får nog hoppa in i duschen och va berädd om det inte skulle lösa sej för då får jag ju åka ner men vore tacksam om jag slapp.. har ju ändå jobbat hela denna veckan me så de fyra timmarna gör inte så mkt skillnad.

Pappa vart på besök

Han har nästan precis gått nu, skulle hämta folket vid färjestad. det va färjestad- linköping som spela idag vet inte hur det har gått får kolla upp det men det va nog en spännande match linköping e ju duktiga.
jag bjöd pappa på kaffe och så stekte jag ägg som vi hade på mackorna mkt mumsigt :)

jag och lollo hitta allt både takterassen och tvättstugan till slut elle jag tvättstuga va lite svår att hitta men då haffa vi en kille som kom och parkerade sin bil där utanför så ja fråga vart tvättstugan låg så då fick vi reda på de me hehe men det stod inte på dörren så det va ju inte lätt att hitta.. Han va riktigt snygg oxå mmm ;)
takterassen va lite häftigt gött att sitta där och sola te sommarn hehe :P... Gick väl från lollo 20 över 6 typ missa precis bussen såg den åka iväg när jag stod på torget så då fick jag ta 6:an istället och den va full knökad för det e ju den som går te färjestad så många skulle väl te matchen.. fick gå från ica och när jag kom in då stod pappa där vid min dörr hehe :P han hade precis komme så det va ju tur bra timeing.





Har kollat lite kort nu och hitta detta kortet på mej när vi var på klassresa till frankrike :)
längtar tillbaka elle i alla fall till värmen måste verkligen komma iväg nån stans snart skulle va såå härligt



Pussar // mika


 

Hemma hos Lollo

hej hej!!

Nu sitter jag hemma hos lollo vi har precis käka makaroner och köttbullar och kollat på project runway nu satte jag mej här en stund har läst treidioter.se blogg hehe såå jäla roliga, han Erik som e en av "idioterna" är nämligen han som Louise har hyrt denna lägenheten av.
de e ute på en jorden runt resa nu i 6 månader.. ni får läsa själva så fattar ni :)

Nu ska jag och lolla utforska lite vart tvättstugan och så ska hon ha en takterras som vi ska försöka hitta te hehe :P

så ska gåå nu men vi hörs senare ikväll, pappa kommer på besök me så måste hem innan 7 för han skulle köra hokey..

pussar // mika

Torsdag

Go morron :)

Förlåt för jag inte hann skriva nått mer inlägg igår som jag sa men jag hade fullt upp efter jobbet :) först åka jag och hämta mina vantar sen ringde Lollo och då hade de precis komme te stan när jag hade åkt från gruvlyckan så då gick jag dit och hjälpte dem att lasta in grejjer i lägenheten det tog ju sin lilla stund för ursäkta men  jävlar  va grejjer hon hade.. tusen gals typ,hon hade grejjer till en hel familj hihi :P och hon ska bara bo där i 6 månader så jag tycker det e onödigt att plocka upp alt hehe...
Lägenheten va JÄTTE fin ooo blev avundsjuk men den hade ju ett pris som hette duga och så låg den inne i stan så jag fattar att den kosta såå men jag hade nog aldrig klarat av de. va helt ny renoverad verligen jätte jätte fin.

Idag ska jag jobba på MIC 9.45-14.15 sen ska jag hem te Lollo och hjälpa na backa upp det sista.. så hon skulle ha mat klar när jag kommer efter jobbet hehe :P snällt...
så ska väl vara där i eftermidda Ellen jobbar ju kvällen idag me tyvärr :(

nu får jag rappa på lite så jag inte missar bussen men vi kanske hörs sen jag lovar inget men kanske hehe :P
puss på er // mika

Twilight

God morron!!

Uppe me tuppen och ska iväg och jobba snart :P idag ska va på bergvik 9.45-15.45 sen efter jag ha jobbat ska jag hämta mina vantar på gruvlyckan och sen kanske jag ska hjälpa lollo me flytten för hon flyttar nämigen upp te Karlstad idag :) ska bli intressant att se vad hon har för lägenhet, den ska ligga i stan nån stans man ser nöjjes från hennes balkong hehe...
Ellen jobbar eftermiddan idag så hon ligger och sover nu annars brukar det ju tvärst om att jag ligger och sover och hon e uppe tidigt hehe...
sov inte såå jätte bra inatt har fått halsfluss igen typ på ena sidan den mandeln e så stor så det går knappt att svälja måste fåå mej halstabletter idag.. strepsil elle nått...

Igår efter att jag hade slutat jobba så kom Ellen ner och vi gick till donken och käka och sen va vi på bio och kolla på Twilight :D den va jätte bra, man hade hört så mkt om den så man hade värsta förväntningarna och jag håller med alla till fulla att den e verkligen värd att se :)

 
ni måste see den om ni inte ha sett den och kom ihåg film e bäst på bio ;)

nu ska jag sminka mej och få på mej nö kläder men vi hörs säkert i eftermidda när jag har gjort alla mina ärenden :P.. fick pengar igår me wwweeeiiiiii nu e man lite rik igen hehe men jag ska spara bättre denna månaden det e ett som e säkert.


pussar// mika

Tisdag

God morron!!

Sitter och äter frukost nu har precis komme upp hehe ;) nu på förmiddan ska jag ta det vädligt lungt kanske får röjja upp lite här och diska innan jag åker och jobbar. blev lite ledsen när jag kolla ut genom fönstret det börjar redan bli slask av den snön som kom igår jätte tråkigt men det e bara för att det inte e nå kallt längre :( det skulle bli milt framöver igen sa mamma så det e nog inte länge denna snön får stanna kvar :( ..

På fredag ska jag antagligen åka hem till torrskog om jag inte får nått jobb då för då får jag ju stanna men jag tycker inte han kan begära att ge mej jobb i helgen eftersom jag jobba hela långhelgen på bergvik nu.. men man vet aldrig me han hehe, scorett outleten öppnar ju idag :) så nu blir det fyra affärer att hålla reda på istället för tre.. jag ska va där på torsdag tror jag får se hur det går, det e ju en sån där jätte gammal kassa och grejjer så det e nog inte enklare än att stå i de vanliga butikerna sen måste man räkna i huvve me hehe får hoppas att det finns en miniräknare där :P...
Outleten ska va öppen i 3 månader fram och den ligger ute vid biltema bredvid elgiganten nån stans.

får vi pengar idag elle??? måste ha har nog inte mer än 50 kr på kortet nu




visst e det fint ser ut som ett vykort men det e det inte fick det av en kompis som hade tatt det när han va i österrike och åkte skidor :)
mäktigt asså nån gång måste man ju åka dit me hehe :P


pussar //mika

Las vegas

Hej hej

det snöar jätte mkt här och det har det tydligen gjort hela dagen fick ju en glad överraskning när jag sluta jobbet och gick ut hehe :) älskar snö det blir så fint det värsta e ju att det blir en del kaos på vägarna :/ Kör försiktigt.
jag vet inte hur mkt snö det kan ha kommit men det snöar fortfarande så det e säkert över decimetern snart :P...

kom i från bergvik vid 4 tiden, men va inte i norrstrand förrän kvart i dessa bussarna kan man bli knäpp på ibland men jag har lite förståelse för den nu eftersom det snöar ganska rejält och det va mkt bilar ute. Ellen stod på ica och vänta hehe så vi inhandla lite bra skaer som mjölk och bröd hehe sen gick vi hem,
nu ligger Ellen och sover i soffan som vanligt efter hon jobbat hehe jag försökte kolla lite på las vegas men hon knödde mej ur soffan hmm :/ jaja hade ändå sett det avsnittet förut.
det blir pizza sen :) yummi hehe och glass har jag me, köpte sån pizza på ica hehe...

jobbar imorn me då ska jag va på MIC 14.30-19 så det ska bli gött att få sov morron :) idag på bergvik va det väldigt lungt och rätt dött me folk så blev ingen bra försäljning, hoppas Jenny får sålt lite mer nu i kväll.

 
utanför mitt fönster :) detta va i fredags när den första snön kom nu e det betydligt mkt mer snö ute vill jag lova hehe får ta mer kort i morrn :P...

pussar / mika

ny vecka

God morgon :D

nu e det en ny vecka igen..va fort det går snart åker jag te ullred hehe ska bli jätte roligt.
denna veckan e sista veckan för Ellen att praktisera jag tror hon tycker det e rätt gött för hon vill Väldigt gärna va i bengtsfors hehe hon kommer nog inte flytta därifrån..

Idag jobbar jag på bergvik 9.15-15.45 så ska snart gå ut te bussen nu det tar ju sån jäkla tid. jag jobbar faktiskt hela veckan :) underbart me lite money hehe det behöver jag :P
nu ska jag platta håret innan jag ger mej i väg men vi hörs senare i kväll :)

pussar // mika

PersonalFest MiC :D

Hej hej!!

Är hemma nu elle jag ha vart hemma ett tag men jag va ju tvungen att kolla på Gossip girl så ha inte kunnat skirva hihi :P men jag gör de nu :)

Igår efter jobbet va det bara för mej att byta om snabbt till festblåsan och ut te bussen så va i stan vid halv sju redan :) snabbare buss denna gången hehe...
Tomas kom i alla fall och mötte mej så jag kom in te MIC, sen va det för fest på Scorett hehe me alla underbara personer, drack en massa vin och tjöta hehe mkt trevligt.
när kl va 19.30 gick vi ner till "själva" festen fick dra lappar så blev vi bordsplacerade, vi fick tomtenissarnas bord :P hamna bredvid Helen,Nina och Maria de andra satt lite längre bort vid nått annat bord lite tråkigt att vi inte blev på samma bord alihopa men det fick ju gå hehe fick en jätte god buffé lite annurlunda men det va väldigt gott tyckte jag :)
sen va det lekar tävla mellan bordena va lite roligt jag kolla på men de som sprang och masa va roliga hehe... sen va det disco typ hehe ojojoj va vi dansa hehe :P... scorett brundarna självklart först ute på dansgolvet hehe :)
hade verkligen en helt underbart rolig kväll och självklart e det tack vare alla mina tjejer
Chatrine, Nina, Jenny, Helen, Sussi, Marie, Maria och Tomas.

Dresscode: julfin
lägg märke till att jag va den ända som va röd hehe :P

min Scorett familj :)

   
förfesten på Scorett :)

 fina tomtar hehe :P

         

Under Kvällen Mat, Dans, Lekar :D

 buffé bordet :) mumma

Kvällen blev verkligen lyckad MIc hade verkligen ordnat en jätte bra fest längtar redan till nästa personal fest hehe :)

Åkte väl hem halv tolv tror jag blev rätt dålig hehe elle ja inte dålig såå men kanske lite för full hehe men kul hade jag, åkte te gruvlyckan till en kompis så sov jag där närmare te bergvik där i från :) slapp gå upp så tidigt hihi



jag tackar för en helt underbra kväll :) 
puss // mika


sleten och bakis

God morron :)

är lite ful och skriver ett inlägg från jobbat men ville bara säga att festen i går va JÄTTE rolig och jag älskar scorett personalen såå himla goa allihop VI ÄR BÄST :)
jag får berätta mer ikväll och lägga upp bilder när jag kommer hem jobbar till kl 18.00 får se om jag klara av denna dagen e gött sleten och ont i huvve har jag me och så blir jag yr så fort jag böjjer mej det blev lite för mkt vin, men jag ska inte klaga för jag hade grymt skoj igår och då får man ta smällarna dan efter :P

pussar // mika

God morgon

Så här tidigt va det längesen jag gick upp hehe :P det e ju gött att komma upp i tid nån gång me men hade jag inte jobbat hade självlart lega kvar i sängen nu :) det e -5 grader ute nu usch va kallt och det ska man snart ut i får nog bli vinter jackan idag.

nää jag får nog börja sminka mej nu. men jag jobbar som sagt hela dan sen åker jag direkt te festen så hinner nog inte me nån mer uppdatering idag.
men då hörs vi imorn ja lovar :)

pussar // mika

21.38

Hej

Hemma från bergvik :) tog en hel timme att åka från bergvik hit te mej hehe det e helt sjuk Jäkla bussar ännu en andleding till varför jag vill ha bil.  bussen fårn bergvik va det segaste jag vart me om han hade väl nyss fått buss kort han som körde och sen va det byta av chaufför vid busstation och det tog ju en evighet de me för då stod de och prata i säkert 10 min och den tjejen som körde va inte bättre hon ååå så jag missa bussen me kanske bara nån minut i stan som gick hem så då fick jag vänta i ytterligare en kvart fyyy fan säger  ja bara kallt va det ute me :/....

nu e jag i alla fall hemma har duschat och nu ska jag måla naglarna sen får det nog bli nån macka innan jag lägger mej, upp tidigt imorn och te bergvik :)



Personalfesten imorn :D ska bli såå skoj.. ska byta om på bergvik och åka direkt efter jag slutat till MIC hehe jag hoppas bussarna håller tiden imorn annars blir jag galen..

Det e såå underbart me all snö som ligger det e såå fint och det blir så mkt ljusare fast det e himla kallt då men det ska ju va kallt me så snön får ligga kvar :)  hoppas det snöar mer imorn hehe vill ha mkt snö :P...

puss // mika

Det snöar :D

Jätte mkt snöar det oxå :) hehe blev genast på mkt bättre humör när jag såg att det snöade och det lägger sig på backen me e typ 3 minus grader.. det blir ju så mkt ljusare även om det e grått ute så lyser den vita snön upp väldigt mkt :D jag behövde verkligen bli på bättre humör nu me alla mina beskymmer...

ska snart göra mej i ordning för idag ska jag ut te bergvik och jobba 15.30-20 :) ska ta Ellens bil dit så åker hon direkt hem efter vi ha släppt av mej vid bergvik Amanda skulle oxå me så ska va nere i stan vid tre.
sen jobbar jag lördag och söndag oxå på bergvik men då 10-18 båda dagarna :P

får nog ställa mej och diska nu innan så det e borta inför helgen..

 
härligt me snö längtar upp te sälen men det blir väll inge sälen te året har inte bokat nått i alla fall :(


Puss o kram // mika

pengar pengar pengar

Så fort man går utanför dörn kostar de pengar, Har gjort åt alldeles för mkt pengar denna månaden VARFÖR kan nån säga te mej på skarpen, det e fan bäst att bo på landet får då sparar man pengar så det står upp över öronen för att man just inte kan handla nån stans för det finns inga affärer man kan slösa pengarna i..
Denna veckan har vart lite oturs vecka för oss, Ellens fick ju böter och nu imorse gick min hårblås sönder :( då måste man köpa en ny sån och va kostar inte de åååååå blir galen, sen mat det kostar oxå en förmögenhet kanske går 200 spänn varje gång man handlar och sen på mindre än en vecka ha man åte upp allt och då va ju 200 borta bara så där.. klart man behäver mat men det e inget roligt att handla man får sån ångest, kläder man handlar håller ju i alla fall länge och man kan ha många gånger om. man kan ju inte spy upp maten och äta den igen uuuhh förlåt att jag e lite äcklig men ni fattar..
Måste köpa buss kort idag me då går det 200 spänn te, vikka problem jag har kan nån låta mej vinna en miljon jag behöver de hehe... inge jobb får jag heller nästan så hur ska jag klara mej jag får strunta i och leva lite så kanske man kan bli snål men jag e inte en sån person det e det sista man kan säga om mej att jag e snål aldrig vart snål även om jag inte har mkt pengar så ger jag ändå ut pengar typ en 20kr hit och dit om en kompis behöver det e ju sällan man får tillbaka för man e för SNÄLL..
visst har jag en del rätt???

pussar //mika

Juno och Supersugen

De filmerna har jag kollat på nu JUNO va helt okey men Supersugen va inget för mej kolla inte ens klart på filmen så så dålig tyckte jag den va..

 




nån som har nått förslag på en eller flera Bra filmer???

Polisen, stan, Jobb, hem :P

Hej!!

Har precis komme från Stan nu :). Jag och Ellenor kom väl inte iväg  här ifrån förrän kl va halv ett typ :/ Ellen vakna ju halv 12 sen tar det tid alltid men vi hitta i alla fall te polisen snabbt va ju inte alls svårt, och där va det typ ingen kö så det gick väldigt smidigt men tyvärr så hade de rätt och det va fel att stå såå och nu fick ju vi oxå mer reda på hur det egentligen va och det kunde man inte säga emot så det va rätt.. men vi tyckte de ju va dyrt me 1000 kr men det e bara för att det e i Karlstad alla komuner har olika som om det t.ex vart i Åmål så kanske det inte hade vart mer än 500 kr och hade det vart i uppsala så hade det vart 1500 så det va olika så, va nog därför vi reagera som vi gjorde. Kom från polisen redan kvart över ett så då åkte vi in te stan leta parkering i en evighet nästan va ju fullt överallt, till slut ställde vi oss på Åhlens Parkeringhus uppe på taket hehe men det va ju faktiskt rätt smidigt hade aldrig vart där förut men det va bra me platser och inte alls trångt så det va bra :) värre på mic där tycker jag det e fruktansvärt trångt sen e utfarten så himla dum.

Har köpt mej strumbyxer och ett halsband som jag ska ha te klänningen på lördag :) och så käka vi på Wayne´s innan Ellen gick och jobba.. va och prata me tomas så fick mitt lönebesked sen fick jag mer jobb :D på Tisdag öppnar outleten så då skulle jag jobba fast på mic för Tomas ville va där ute de första dagarna och sen blir det restan av veckan me men vet inte riktigt vart jag ska va än han skulle göra ett schema :)
nu i helgen blev det lite ändrat me ska jobba på Bergvik på lördag me nu 10-18 så det blir att sätta på sig festblåsan där och åka direkt te förfesten på mic lite stressigt men ojojoj va jag kommer tjäna pengar på denna helgen :D UNDERBART!!!

Tog Ellens bil hem nu :) skulle vilja ha en egen bil det e ju rätt gött me bil me "om man inte parkerar fel" man tar sej vart man vill, när man vill och behöver inte passa tider så..
skulle va ganska gött me bil nu i helgen när man ska va ute på bergvik men Ellen åker ju hem imorn så då får det bli bussen.

Nu ska jag nog sätta på en film, ta på mej mysboxorna och laga te nått göttatt äta  :)

Puss // mika

tvättar

God morgon!!

Har precis vart nere me tvättet och sätt på 3 fulla maskiner :O Ellenor sover fortfarande men det va väl ingen skräll hehe men hon får snart gå upp nu för vi ska iväg te polisen så fort tvätten är klar. Efter vi ha vart hos polisen så ska jag faktiskt köpa mej ett par strumpbyxor som jag ska ha te klänningen på lördag och sen får jag se om jag hittar nått passande smycke till me :) sen måste jag nog handla lite mat me börjar bli tomti kylskåpet
Ska bli grymt skoj på Lördag fick inbjudan te förfest oxå igår av maria :) det som e lite synd e att jag ska jobba dan efter 10-18 på bergvik så jag får ta det ganska lungt ändå men det gör inget tror det kommer bli superkul ändå det brukar ju va det på personalfesterna :) och så får man ju tänka på pengarna man tjänar på söndagen hehe...

Jätte fint väder idag :) underbart längtar så te första andvent så man kan börja pynta hehe :P.. sen ska jag ju te Ullared :) Mamma skulle komma upp nån helg då och hjälpa mej städa hihi.. det e bra de haha :D



Nu får jag få väkt på sömntutan men vi hörs säkert i eftermiddag :)

pussar // mika

click

Hej

Sitter och kollar just nu på Dirty Sexy Money har kollat på Bonde och Grey´s förut me :) sen kolla jag på Click förut den va väl bra ganska sorglig faktiskt men det blev ju bra i slutet men det kom allt lite tårar men jag e ju så fruktansvärt känslig när det gäller film jag sätter mej verkligen in i filmerna om de e bra förståss :)


Väntar på att Ellen ska komma hem nu hon borde va hemma snart tycker jag, fast det kanske va mkt att göra idag då kan det ju ta lite längre tid.

Min mage börjar bli knasig nu igen :( va kan det beror på?? det e inte alls kul det blir som en knut nästan och det är inte direkt på magen utan mer under brösten. jag vet inte va det kan va men blir det så här mer framöver måste jag te nån läkare :( obehagligt

Torsdag imorn då ska vi till Polisen och kolla upp detta me bötern om det verkligen va rätt att ge 1000 kr i böter för den parkeringen och sen för att höra lite hur deras argument e så vi får en bättre förklaring om det verkligen e värt att betala så mkt.. ska bli lite intressant faktiskt men först och främst ska vi hitta te polisen hehe vi har kollat på eniro och hitta så vi har en vägbeskrivning men får se hur det går ska nog inte va för svårt hoppas jag hehe :P

ska sätta mej vid tv nu igen :)
puss och go natt kramar // mika

edward Scissorhands

Hej hej!!

Nu har Ellen för ca en timme sen gått ner och jobbat så nu sitter jag här själv :( vet inte vad jag ska hitta på hon slutar inte förrän 10,11 i kväll..
funderar som sagt på om jag ska orka parvla mej te friskis det skulle ju va ganska gött men :P..
det passet börjar halv 5 i sånna fall om jag ska gå :)



Igår när vi hade komme hem från hokeyn så satte vi oss och kolla på Edward scissorhands den va väldigt bra faktiskt även om den har några år på nacken hehe, jag hade aldrig sett den förut trodde den skulle va läskig men det va den ju inte det va en väldigt fin saga om man kan säga så :) i like it
och Johnny depp va såå sööt




Pussar // mika

Färjestad

Go morron :)

En betydligt bättre morron  idag, inga böter :P... I natt sov jag väl så där vakna av att jag hade värsta ont i magen allt i magen bara knöt sej och jag kall svettades blev yr i huvve så jag viste inte vad jag skulle ta mej till. fick gå upp i alla fall då jag tog mej en alvedon och drack vatten blev lite bättre så jag i alla fall kunde somna om, och nu känner jag inget så jag vet inte va det va för nått skumt.

igår vann Färjestad me 2-0 mot Timrå :D va jätte kul att gå på matchen va längesen man va där även om det inte va så mkt folk som det brukar vara.. tyckte inte heller att Färjestad va så bra som de brukar vara men de vann ju i alla fall :) Amanda hejja ju på Timrå så hon blev lite putt hehe men inte så farligt. Efter matchen så blev det värsta kön vi hade ju bilen så vi stod väl i kö ca 40 min det va segt men det fick ju gå, vi missa Desperate dock :(



Idag är det nog inte mkt som händer, Ellen börjar kl 15 idag så hon ligger och sover just nu får snat väcka na :) jag vet inte vad jag ska hitta på i eftermidda faktiskt det blir nog väldigt lungt, fundera på om jag kanske skulle åka te friskis men får se det blir ju så mört om kvällarna och då e det inge kul att gå, och jag vill nog helst inte ta Ellens bil om hon inte sj e me känns lite dumt.

Nu ska jag laga te frukost och se om jag får upp Ellenor

Ha en fortsatt trevlig Onsdag
 Kramar // mika

Vad ska man hitta på för mat?

Hej hej

Efter att min surhet och det arga för denna bötern hade lagt sej lite så fick ju smarta jag se på lappen att bötern va från igår och då stod bilen på ett helt annat ställe, där Ellen Parkera den på söndagen när vi kom så det va inte jag som hade parkerat fel det blev en lättnad faktsikt för jag har ju inte ekomomin te att betala så mkt tycker däremot jätte synd om Ellen nu, det konstiga e att jag inte såg lappen när jag parkera bilen på måndagen??? det va lite väl mkt att ta 1000 kr för de, stod ju inte i vägen precis för andra bilar.. det e sjukt va priserna höjs...



Nu väntar jag på att Ellen ska komma hem så ska vi hitta på nått att käka, jag har verkligen ingen aning e inte så mkt att välja på i min kyl hehe men det får ju va nått Ellen vill ha me så bäst jag väntar tills hon kommer :P...

Sen blir det hockey ikväll :D yeay fasen va skoj det ska bli hehe :P.. LÄNGTAR ska ta några cider/öl innan me hehe får se när Amanda kommer..
Linda kommer väl hem sen me men hon skulle nog sitta och plugga rätt länge för tror inte hon ville va me oss hehe :P

pussar//mika

Parkeringsböter

God Morron!!

Morgonen börja dock inte så gött då jag titta ut geom fönstret och fick se att det satt en lapp på bilen :/ blev väldigt nyfiken men hoppades för all del att det inte va parkerings böter gick ut me en gång för att kolla och det va en Jävla ursäkta språket parkeringslapp på 1000 spänn jävla kärringar te parkeringsvakter.. det har ju alltid stått bilar så så jag fattar inte men det va att den stod för nära korsen men det gör ju fan alla bilar åååå och jag som inte har så bra ekonomi :( detta förstörde verkligen min dag hoppas det blir bättre för ska ju på ishockey ikväll.
får betala detta nu i alla fall så det e ur världen :(



17 nov

Hej hej

Idag på förmiddan blev det inte så mkt gjort eftersom jag kom upp ganska sent så jag gick ner te stan när kl va två där jag mötte upp Ellen sen gick vi te en ATG affär och hämta ut biljetterna te ishockeyn :) sen blev det att vi kolla lite i affärer men ingen av oss köpte nått för känner att jag inte har ekonomin te de nu så vi gick hem rätt snabbt, gick in på ICA och handla lite mat innan vi gick vidare hem.
Linda va inte hemma när vi kom, Ellen la sej och sov och jag kolla på tv sen laga vi te coscos me falukorv blev faktiskt gott så nu e jag proppmätt.

Imorn ska vi på hokeyn då men på förmiddan blir det nog lungt för min del skulle jag tro. sen kommer Amanda me hit efter Ellen slutat så ska vi gå härifrån sen te Färjestad. Linda ska åka kl 7 me tåget te göteborg.


Blir nog en film nu innan vi ska lägga oss :) 

puss och go natt // mika




Helgen

Go morron :D

Har precis kleve ur sängen hehe har sove som en stock i natt helt underbart, va lite jobbigt att gå upp men kl va ju f*n 11.00 så det va ju dags att gå upp hehe...
Idag e det måndag igen, inge jobb för mej i veckan va jag vet :( tråkigt.. men ska jobba hela helgen fre.lör,sön..
ska ner te stan sen när Ellen ha slutat så ska vi gå och ta ut biljetterna te ishockeyn :D

Fredag
då va man ju först här i karlstad vänta på att Ellen skulle sluta, sen åkte vi väl härifrån te Bengtsfors ca 16.00 så vi va i Bengtsfors halv 6 då vi träffa Mallan och så gick vi och fika på kickis :) sen halv sju gick jag te Camilla så åkte vi hem straxt te mej.
Mamma hade massa gamla arbets kompisar hos sej och de skulle ha vinprovning som camilla skulle ha, så de invigde det nya uterummet me :) blev hur fiiint som helst det kan jag nästan svära på att det e finast i torrskog haha :P
i alla fall så tog jag camillas bil och åkte bort te Sandra men det va bara kim & pontus som va hemma där men sandra kom efter en stund och erica kom me :) så då bada vi balja väldigt mysigt va kål mört ute och kallt men i vattnet va det riktigt vart och gött hehe :)

      

Lördag
Börja me att jag vakna rätt sent då jag hade vart uppe ganska länge på fredagen, så det blev middag direkt för mej då mormor och morfar kom på besök så åt vi upp resterna från fredagen :)
Efter maten så börja jag göra mej i ordning och vid fyra typ så åkte jag te Billingen te Linda där lollo,mia och Emelie va :D vi fick jätte god mat av linda sen sjöng vi kareoke och åt godis och chips och tjöta, senare på kväll gick vi upp te Mias lägenhet där alla pojkarna va så då satt vi där en stund och drack och tjöta sen blev det efterfest hos linda igen hehe men vid 1 typ så gick alla vikket va gött va ganska trött så vi kolla på film innan vi somna :) What hapens in vegas den va bra det man såg i alla fall somna väl nån stans i slutet på filmen hehe... 
 
           

Söndag
Vakna hos Linda kl va väl 10 sen blev vi sittandes och kolla på film igen vet dock inte va denna hette men det va riktiogt bra i alla fall :P vid halv ett våga jag mej ut på vägarna usch va lite rädd att polisen skulle stå nån stans för all alkohol hade nog inte gått ur kroppen :( men jag va ju tvungen att åka hem..
va hemma kl 13 och det va ingen polis på vägen så det va ju tur :) käka mat och sen 20 över 5 kom sandra och camilla och hämta mej så jag åkte me ner te bengtsfors te Ellenor satt en stund hos dom sen åkte vi vid 7 hämta upp Amanda och sen åkte vi upp te Karlstad :)



Nu ska jag hoppa in i duschen eller först kanske jag ska ta mej nått att äta hehe men vi hörs senare idag
ta hand om er
PUSSAR // mika

Back in KD

Hej hej

Har precis komme upp te karlstad nu, så jag Ellen och syrran sitter och kollar på saningen eller va det nu heter på 5:an i alla fall..
ska väl snart ta en macka och te innan vi ska lägga oss :P..

Har haft en mkt trevligt helg och hädelserik helg :) träffat mkt folk som det va ett tag sen man träffa men jag ska berätta mer imorn och lägga upp bilder när inte syrran och Ellen e hemma för jag får umgås me dem nu, de tycker bara jag e tråkig när jag sitter här :P ....

hoppas ni har haft en underbar helg
pussar// mika

snart snart snart

Nu kommer Ellen om vikken minut som helst och det innebär att snart åker vi te Bengtsfors :D

Efter som jag åker hem te Bengtsfors/ torrskog över helgen så kommer jag nog inte hinna me att uppdatera nått men får se kan ju hända att jag gör de om jag kommer in på den sega datorn hehe...
om inte så skriver jag på söndag kväll igen när jag kommer hem te karlstad  :)

Ni får ha det så bra allihopa hoppas ni får en riktigt trevlig helg :)

PUSSAR // MIKA


13.18

Har ganska tråkigt kan inte klockan gå lite fortare så man kan åka hem te torrskog snart :)

Nu har jag i alla fall diskat upp disken, sen har jag röjt undan så det ser snyggt ut här och så har jag packat det jag ska ha me mej hemhem :)
så nu väntar jag bara på att Ellen ska komma så ska vi käka och sen åker vi weeii :D



Ben badgley i gossip girl en riktig pudding :P

 

vikken snygging eller hur? 

på söndag kommer det ett nytt avsnitt det får man ju bara inte missa, fast kan hända att man gör det eftersom vi ska åka hit upp te karlstad igen då :/ jaja det går väl i repris hehe...

// Mikaela

Fredag 14 nov :D

 Hej Hej

börjar me att säga Grattis te Emil o Emilia som har namnsdag idag :)

Usch vikken regning morgon det e gött att det e fredag men det e ju inte skoj att vakna upp te detta vädret, tycker synd och Ellen som gick ner te stan i morse i detta vädret.
Sitter och dricker grönt te och käkar rostade mackor nu mumsigt hehe ska snart börja me disken och sen städa upp lite för sen när Ellen kommer hem e det bara att åka vidare hem te Bengtsfors..
Ska bli såå skönt att komma hemhem te torrskog :) Ska åka me Camilla från Bengtsfors för hon ska hem te oss och hålla i en vinprovning me volvo tjejerna, jag ska inte va me..
jag får väl bänka mej framför tv då det e idol hehe sen ska jag gosa me mina katter som jag saknat såå mkt :).

Det blev att vi kolla på en till film igår jag och Ellenor vi kolla på muriels brölopp den va rätt rolig helt okey, men dirty dancing slår ju allt hehe den e oxå en sån film som jag skulle kunna titta på hur många gånger som helst och jag har säkert sett den 10 grr förut hehe :P
så nu har vi två filmer kvar te nästa vecka :)
på Söndag kommer syrran hit me, hon kommer nog va här före mej och Ellen säkert, hon stannar bara te på måndag.

Längtar jätte mkt tills jag ska te Ullared :D där ska jag käpa jätte många filmer hehe det e ju jätte billigt :P.. och julklappar kommer det självklart att bli en del blir nog ett och annat te sej själv me :)
2 dec åker jag me lollo och hennes mamma i nysätersbuss ner te Ullared
:D

Nu får jag börja diska

pussar // mika


Poker face

Hej Hej

Nu va denna dan redan över snart.
Idag har vi vart ut te bergvik och gått på "obs" eller coop hehe och köpt en hög me billiga filmer hehe så vi har haft film kväll :) Har kollat på Dirty dancing och Jalla Jalla har köpt tre filmer till click, scissorhands och Muriels brölopp får se om vi tittar på en film till men funderar på om vi ska ta en promenad nu kanske fast det e jävligt kallt ute men..




Väldigt bra låt om jag får säga det själv hehe :) i like , we like ??

Nu ska jag ut och gå men jag uppdaterar mer imorn
puss och godnatt // mika

Torsdag :D

God morgon!!

känner mej riktigt utvilad efter denna natten då jag sove hela natten :) så nu har jag vart uppe ett tag och så har jag diskat undan all disk :)
Nu väntar jag på att Ellen ska vakna så vi kan käka frukost, hon "sjukskrev" sig idag me.

Idag blir det nog en lugn dag jämfört me igår, ska ut och gå en långpromenad, sen fundera vi på om vi skulle gå och sola :) skulle va gött man vill ju va lite brunare nu när det närmar sej jul.

Imorn e det fredag  :D då ska jag åka hem te Torrskog, så åker direkt efter Ellen ha slutat jobba för imorn ska hon jobba tror jag hehe, Amanda ska nog säkert me hem oxå.
Blir bara hemma över helgen men det ska bli skönt och nu ska ute rummet va klart när jag kommer weeii :P.. och på lördag ska jag på tjejmidda hos min gamla klass kompis linda :) det ska bli trevligt va längesen ja träffade folket i billingen.
söndagen har jag inget planerat men det får nog bli att man hälsar på mormor och morfar en sväng oxå.

  


Jag och Ellenor på Monki

Försökte få en bra bild på klänningen jag köpte igår men det gick inte så jätte bra men här e i alla fall en bild så vet ni typ hur den ser ut :)



Från Gina trico
lite rädd att det kommer va ganska många som kommer ha den på julfesten men man kan ju hoppas att de inte e de fast det finns ju en ganska stor risk eftersom den e från gina och att den inte va allt för dyr hehe :P

Nu ska jag försöka få väkt på sömntutan hehe
men vi hörs ni får ha en bra dag


puss o kram // mika

riktigt trött

Hej!

känner mej helt slut i hela kroppen nu.. vart mkt gjort idag och att man känner sej slut e nog bara för man har vart och tränat det tar på krafterna de hehe ska bli gött att lägga sej.
har även gjort ansiktsmasker jag och Ellen som vi har haft hehe skönt :P

Måste verkligen få min dator inlämnad snart så nån kan kolla på den för den e så seg ibland och program stängs ner och det e vissa grejer på datorn som inte funkar över huvve taget blir knäpp på teknik grejer.

Ska borsta tänderna och gå och lägga mej nu

ni får sova så gott :) kramar Mika

stan, friskis, hårfärgning mm :)

Hej hej

har haft en jätte trevlig dag idag :) Efter vi hade åte frukost i morse gjorde vi i ordning oss och åkte ner te stan tog bilen ner blev lättast så, så då gick vi inne på MIC en stund och jag fick mig ätligen en röd klänning :D fast hade inte råd egentligen men jag fick låna pengar av min kära sambo, sen fika vi på Wayne´s såg lite Bengtsforsingar som knalla runt där hehe :P..
Ska ta kort på klänning och lägga ut när jag får tid och ork hehe
sen åkte vid hem vid 4 tiden bara hem och byta te gympa kläder och sen iväg te friskis :) va lite komplicerat att hitta dit åkte runt lite här och där hehe men vi hitta te slut.. jag har ju vart där många gånger men jag går ju alltid dit och då kan det va lite svårt att veta hur man kör dit men det gick allt vi va ju inte helt vilse :P.

Nu är vi hemma har laga te kassler sallad me god dressing som vi ska käka nu snart, sen har jag förgat håret på Ellen me :) har hunne me mkt ska bli gött att bara ta det lungt nu och sätta sig framför tv då det e bonde söker fru och grey´s :)

 
joo vi träffa en gammal klass kompis från bengtsfors oxå Anna Axelsson det e alltid trevligt när man ser kända ansikten här i Karlstad :)

Nu ska vi käka
ha en fortsatt trevlig kväll Kramar // mika

Onsdag

God Morgon

hoppas alla har sove bra det har i alla fall jag gjort sove som en stock :) jag väl upp vid halv 11 sen satte jag mej vid tv och kolla på Smallville tycker den serien e rätt okey faktiskt Clark är ju snygg hehe...
Ellen stanna hemma från jobbet idag för att hon mådde lite "dåligt" :) roligare för mej att hon e hemma, nu håller vi på att laga te frukost sen får vi se vad vi ska göra resten av dan men vi ska nog ner te stan en sväng och sen så ska vi till friskis i eftermidda :)

 

Nu blir det frukost men vi hörs säkert senare idag :)

Pussar // mika


snart läggdags

go kväll

måste bara säga att jag e otroligt gald för alla läsare :) ni e underbara.. fortsätt gärna följa min blogg ska svara på alla på era komentarer <3



Denna kvällen har vart väldigt stillsam har sutte mesta dels framför tv och datorn :) Men det blev faktiskt att vi gjorde en kladdkaka oxå mkt gott och jag som gillar att testa nya grejer inom mat stoppa i banan skivor i kladdkakan och det blev faktiskt väldigt gott, jag lovar för er som gillar banan då förståss :)

   
 före                                                            Efter

Ellenor tjuvsmaka lite innan jag hann ta kort därför det e tage en bit på kakan hehe :P..

Imorn överlämmnar jag faktiskt matlagningen te Ellenor och det har hon lovat hehe eftersom hon ska va hemma imorn hela dan och inte jobba så tyckte jag hon kunde stå för maten, hon utbildar ju sej faktiskt te kock :)
ska bli spännande att se va man får.

Nu får det nog bli sängen e ganska trött
natti natti kram // mika

Mumma

Hej

Pajen va helt underbar :D såå himla god är verkligen stolt över mej själv nu hehe, så det blir nog fler gånger man kommer göra den pajen för det va ju inte så specielt svårt..
Det e ganska roliga att hålla på me mat bara man har fantasin och ingredienser och riktiga tillbehör.
Ellenor blev imponerad av mej me hehe att jag hade lagat så fin middag hehe :P...



Nu e det redan kväll igen, Dagarna går ganska fort ändå får se om det blir en promenad idag me när Ellen vaknar..
te helgen blir det nog att man åker hem te torrskog :) så åker me Ellen te bengan. ska bli gött att komma hem och träffa familjen o mina katter :)

Joo på Tisdag nästa vecka den 18 då ska jag, Ellen och Amanda på ishockey :D Färjestad - Timrå ska blir riktigt skoj älskar att gå på ishockey matcher men jag tycker inte det e så skoj att titta på på tv hehe :P..
Jag och Ellen hejjar på Färjestad och Amanda på Timrå hehe men det ska nog gå bra ändå hehe...
LÄNGTAR

   Vs 

// mika

Purjolökspaj m kassler och tomat :)

Hej!!

Har gjort världens finaste paj :D så stolt över mej själv hoppas bara den smakar lika bra hihi :)
kanske bor en kock i mej trots allt väldigt långt inne :P

Va ner te ica förut och inhandla det jag skulle ha te pajen och lite annat nödvändigt glömde sallad dock så får be Ellenor gå in och köpa det när hon slutat jobba. mm det luktar underbart gått den står i ugnen just nu ska snart ta ut den ser faktiskt väldigt bra ut :)
skulle riva ost förut och jag har ingen sån som man river ost på så jag gick ut och knacka på hos grannen det va ingen som va hemma typ men te slut kom det en gubbe ut som bor över mej.. uuh lite scary va han och så gick han bara i kalsonger och en sleten skjorta.. usch usch nu vet jag ju att jag aldrig ska knacka på där igen och han hade ingen rivgrej och tur va väl de hehe.. så jag fick improvicera och rev för hand hehe men det blev nog bra de me hehe..

 Före gräddning


 i ugnen Gräddad och klar :)

vist ser den god ut jag bara väntar på att få sätta tänderna i den :) jag e såå stolt haha
känner ni lukten?? föreställ er det luktar undertbart gott

Tisdag

Go morrn!!

Har precis komme upp har nyss fått i mej en kickis smörgås hehe nu e de äteligen slut :P sen ha jag drukit en kopp te men den smakar inge bra längre för tog i suketter och det smakar inte gott.

Idag blir det väl en lika dan dag som det blev igår.. ne jag ska faktiskt gå ner te ICA och handla lite och så ska jag göra Paj tänkte jag tills Ellen kommer hem :) har inte bestämt mej än vad det ska bli för paj men det får inte va för avancerat i alla fall :)..
Grått väder idag me :( men det e ju denna årstiden så ska väl inte gå ner mej för mkt.

Igår när Ellen hade komme hem käka vi pannkakor sen blev det tv och Ellen somna i en timme så en annan blev väldigt rastlös eftersom jag hade sutte inne hela dan men sen när hon vakna drog jag me na ut och gick i en timme det va skönt :) så jag fick komma ut lite igår.



Saknar mina katter otroligt mkt, mina bebisar.. träffa en katt här utanför igår ååå va söt han va hehe fick sån himla längtan te mina kissar hemma
Freddie, Findus o Frasse <3






<3Älskar mina Katter<3


Pussar // mika

Pannkakor :)

Hej hej

Nu väntar jag på att Ellen ska ringa eller komma hem snart så vi kan äta hehe, har gjort pannkakor och det luktar så himla gott men får vänta till hon kommer hem e inge kul att sitta och äta sj ju :)

Denna förmiddan ha vart den segaste på mkt läge har gjort så lite som möjligt. har inte ens satt på tv än för jag ha sutte och vart en riktig data nörd hela dan..
men tog tag i maten nu förut, sen har jag faktiskt damsöge och diska, men mesta dells har jag sutte vid datan.


ska föreställa mej tyckte en viss person hehe :)

gå in och gör era egna gubbar på http://www.sp-studio.de


PUSSAR

Pink



såå himla bra låt lyssna på texten

tråk väder :(

Go morron!!

En ny vecka har börjat, Ellen har gått te jobbet och Amanda te skolan så nu sitter jag här själv, usch det e såå tråkigt väder ute så man har ju inte lust att göra nått uuuhh...
Joo det blev såå att Amanda sov över här i natt hehe.. hon hade fått me sej fel nyckel och därför kunde hon inte komma in te sej, så vi får se hur det blir idag om hon får nån nyckel eller om hon kommer hit idag me hehe...
Ellen och Amanda kom vid 22 tiden igår kväll. Amanda hade me sej massa smörgåsar som hon hade tatt från kickis café hennes jobb så innan vi la oss vräkta vi i oss var sin köttbulle macka me rödbetssallad och potatissallad :) det va gott men egentligen ska man ju inte äta så sent innan man lägger sej. va uppe en stund och tjöta en massa hehe blev väldiga disskutioner hehe :P

Jag vet inte vad jag ska hitta på idag men man vill ju inte gå ut precis, det regnar och blåser som bare den usch. så det får nog bli tv och dator idag hehe sen får vi se vad som händer i eftermidda när Ellen kommer kanske Amanda kommer oxå hehe :P

Pussar //mika

Väntar

jupp nu sitter jag här, har städat upp det mesta, så nu väntar jag på att Ellen och Amanda ska komma. men det har väl precis åkt från Bengtsfors nu skulle jag tro om de ens komme iväg hehe..
me de två vet man ju aldrig förra gången de åkte hit tog det tre och en halv timme att åka från Bengtsfors och hit te Karlstad hehe..

nått mer bra på tv idag???

Har lyssnat sjuk mkt på jul låtar det senaste, och längtan te jul blir ju inte mindre dirket hehe..
 Älskar julen

Här e en av de bästa jul låtarna som gjorts :)


lyssna och njut :) och dröm er bort i julens magiska under ;)

pussar

Gossip Girl

Serien som helt och hållet e i min smak :D



nån mer som tycker denna serien e super??





Dret väder

Hej hej!!

Nu va min dag gjord på duvan och jag kan ju säga som så att det blev en väldigt lång dag och då kan ni ju kanske lista ut varför oxå :/
det som va lite roligt va att två st killar (kunder) som inte alls kännde varann, fråga mej om jag hade vart på blue moon igår hehe, det e ju lite coolt att två st frågar på samma dag antagligen så måste det ha vart nån på blue moon igår som va väldigt lik mej hehe jag har ju inte ens åldern inne.
Gick in och handla på konsom efter jag hade slutat så därför missa jag bussen och fick vänta i 20 min :( det regna och blåste och va inte specielt varmt uuuhhh...

Idag kommer Ellenor, men hon skulle inte åka från bengan förrän vid 8 för Amanda skulle me oxå och hon jobba te 8, så de e väl här halv 10,10 om allt går som det ska.
Måste röjja upp innan hon kommer och nu MÅSTE jag verkligen, många gånger som jag sagt att jag ska städa men det har "alltid" komme nått annat i vägen.

Här e en bild på min outfit en dag me mina nya huddie :)
 jag jobba inte den dan.

Idag e det Gossip Girl om jag inte tar fel :)

Nu ska jag ringa Pappa och gratta han på Fars dag <3

pussar // mika

Fars dag

God morgon!!

Idag e det söndag och det e fars dag 9 nov :).. jag har faktiskt inte köpt nått te pappa, får höra me syrran om hon ha köpt nått jag träffar inte pappa på ett tag ändå men får ringa och gratta sen i alla fall..
Jag ska jobba idag på duvan igen 12-16 kommer nog va lungt idag me som alla andra dagar typ.

I eftermidda kommer Ellen hit igen :) nu e helgen över så hon ska börja jobba igen, själv vet jag inte att jag ska jobba nått i veckan :/ lite surt har inte alls mkt jobb nu ju :(.



Har ju lovat att jag ska lägga upp bilder på mitt nya jag hehe så här e det

     
Före                                                                  Efter

blev en hel del mkt mörkare men jag e i alla fall nöjd så får ni tycka vad ni vill :) och klippningen e jag super nöjd me de på Nikita va jätte duktiga.

Nu ska jag göra mej smått i ordning för snart e det dax att åka ner te stan.
pussar // mika

Pearl Harbor

Hej

Har jobbat idag på duvan, ha vart lite mer folk idag men ändå inte så jätte mkt, Cathrine har vart mesta dels inne på lagret och städat upp och fått ordning på alla skor mendans jag ha stått i kassan. 
va upp te MIC en sväng me och bytte av Jenny lite för hon skulle me skor te skomakarn. unicef va på mic idag så det va mkt aktivitet och det sjöng och spelades. man hörde ju inte sin egna musik i affärn precis hehe..

Blir ingen utgång idag, Gratis biljetten ligger här på bordet och kommer bli oandvänd känns lite tråkigt, skulle va kul om jag ändå hade fått reda på det lite tidigare så kanske nån hade kunnat tatt sej upp hit te karlsta men nu fick jag reda på det igår att jag hade gratis biljetter så det sket sej ju.

blev sittanes framför tv förut och kolla på Pearl Harbor älskar den filmen vet inte hur många gånger jag ha sett den men det e många kan jag ju säga. men alltid varje gång blir man alltid lika rörd och tårarna orkar inte hålla inne.
Han e ju såå snygg elle båda e snygga men Danny (josh hartnett) är helt klart snyggast och han dör ;(




:)

nu ska jag diska och städa lite för uuuhh va detser ut här hehe.. mamma vart e hon så hon kan komma och putsa fönstrena hehe.. nää skojja bara såå lat e jag faktiskt inte även om man kanske kan tro det ibland

pussar // mika

Volbeat

Hej hej!!

Jag efterlyser biljetter till Volbeat som ska spela här i karlstad på nöjesfabriken den 6 mars.. va ute lite försent och nu e det fullt tyvärr, men e det nån som har eller vet nån som säljer så hör gärna av er.. är först och främst intresserad av två st. skulle va jätte skoj att kolla på dem.




Nu e snart fredagen över :) härligt hehe... Det ha vart fruktansvärt segt på jobbet idag, jag sålde bara ett par skor och ett par skosnören fyyyyy va dåligt och det känns som det e mitt fel men har inte folk lust att handla har de ju inte de.
som tur va så hade ju chatrine sålt lite på förmiddan så det blev ju inte allt för skamligt i kassan men NÄSTAN..
det e gött att jag e hemma nu i alla fall hoppas på att dan imorn på duvan blir mkt bättre.

kolla på idol nu, brukar inte kolla på de men nu blev jag fast en stund hehe.. de va rätt bra idag faktist.. men Kevin e ju BÄST hehe han e så gooo och skitt vikken röst han e ju en stjärna rakt igenom :)



 Är lite sugen på att gå ut imorn det e ju jack & jones på nöjjes imorn och ja har fått gratis biljett från jobbet så det e klart man blir lite sugen men vem ska man ta mej sej då??
Ellenor skulle ju ut i bengan imorn så hon kommer ju inte upp och lollo va ju här förra helgen, madde e i götet och ja det e nog ingen som har lust att åka upp.  så det blir väl att man får stanna hemma imorn...

ska nog lägga mej snart, fryser som en tunnfjädrad lite fågel hehe...

sov så gott alla :) rolig att ni blitt så många som kikar in på min blogg..
natti natti puss // mika

makaroner och köttbullar

Hej hej

sitter och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka ut te bergvik snart så jag får denna dan gjord hehe.. ska käka makaroner och köttbullar nu snart som sagt väldigt varierande kost jag har ( inte ) måste nog kanske handla lite mat idag, fast jag vill inte för jag har inte mkt pengar kvar nu och det ska räcka hela månaden och det e bara början nu :(
Ge mej mer jobb me bra lön!! ska väl inte klaga såå men jag vill ha mer jobb får alldeles för lite nu :( ... jag har ju i alla fall nått men det räcker inte om man lever som jag gör hehe :P.

jag trodde jag va bättre på att greja me bloggen än va jag va hehe jag får inte riktigt till det så nån måste hjälpa mej.

ska försöka ta lite bilder me på mitt nya jag hehe men det kommer ja lovar ska se te att få nån bra bild bara hehe :P..

pussar// mika


måste bara kolla

det finns så mkt finesser på detta me bloggar hehe
jag försöker lära mej mer och mer och det går sakta men säkert framåt faktiskt tycker jag



pusssar

Fredag



go morgon :)

fredag idag härligt att det snart e helg :) fast jag jobbar hela helgen och e ensam så e det Alltid gött me helg eller hur??

ska jobba idag på bergvik 15.30-20, det e ju trevligt me lite jobb hoppas det kommer folk annars blir det så lång tråkigt. det har vart dåligt me kunder de sista veckorna faktiskt och det beror väl mkt på detta me konjukturen och börserna. folk blir mer rädda om sina pengar.
hoppas det ändrar sej snart för ingen av alla affärer kan ha specielt bra försäljning nu.

grått trist väder idag :( det blir man ju bara trött av men jag ska snart hoppa in i duschen så jag blir lite piggare.

pussar // mika

Stay with me

Nu har Ellenor åkt hem te Bengan, så nu e jag själv igen över helgen.
nu är all tvätt klar med känns underbart gött ska bara vika det sista men jag har inget kvar i tvättstuga :) .

Vi käka vaniljglass me smälta hallon förut innan ellen åkte va mumsigt hehe :)

Vad ska man hitta på i helgen då?? jag ska ju jobba fre,lör,sön men ändå det kommer kännas konstigt nu när det inte ska va nån här i helgen. antaligen blir det väl bara slapp och sittanes framför datorn hehe när jag inte jobbar.
kan ju va gött att ta det lungt en helg me..
Dagarna går så fort så det e snart söndag och då kommer ju Ellenor igen.


MIn underbara Sandra Klara B-körkortet idag :D hon är så himla duktig min lilla gumma
snart kommer väl hon och har C kortet me hehe :P.
Tuff brud detta sörru
GRATTIS



Sandra och jag på per gessle i Karlstad





PUSSAR & KRAMAR // MIKA

Tvättar

Hej igen

va långsamt denna dagen går asså men nu har jag i alla fall börjat me tvätten.. jag har diskat oxå men annars har jag låge framför tv och dator hele tin hehe men det finns ju varken nått bra på tv eller datorn.. ska kanske laga till nån mat, inte för att jag känner mej så specielt hungrig men kl e ju över två och då ska man väl äte elle?? hehe..

Har hitta en jätte snygg klänning på WWW.NELLY.COM den är röd och skulle passa perfekt att ha på MIC festen, men promblemet är självklart pengar alltid dessa pengar :( sen fanns det ett problem till den fanns bara i stl XS och det får inte jag på mej.. Vad ska jag ha på mej???? jag hittar inget jag vill ha, jag vill ha nått rött och gärna en klänning men det finns ju inte har ni sett nått? det mesta är i lila lila lila bara en massa lila inge rött alls :(..



Ellen slutar väl snart me så börjar nog inte me maten förrän hon kommer. får se om hon stannar och äter innan hon åker hem te sitt kära bengtsfors hehe :P..
hon ska te Ullared den fuskisen imorn, men jag ska dit 2 dec :D love ullared hehe..
sen kommer hon väl på söndag kväll igen om hon inte ska jobba eftermidan på måndag för då kommer hon då. själv ska jag jobba hela helgen så det hade nog inte vart så kul för na att va här då ändå.


 
jag i Kalmar :P nere i en källare och det va bara irrlänsk musik där hehe
men det va kul hehe :)

Färgat håret

Go morrn!!

nu har jag äntligen färgat håret och jag blev super nöjd med de me :) så nu e frissan fullbordad :D men jag har inte tatt nått kort än får göra det när jag gör i ordning mej.
det blev mörk pärlemobrunt hår,så det blev rätt mörk men det va ju de jag ville ha, skönt me nått nytt.

Igår åkte jag ne te stan vid halv tre ca. åkte runt och leta parkering en bra stund hehe det e det värsta me om man ska ha bil att det e svårt att hitta parkeringar sen så kostar det ju så om jag ska ha bil så tar jag ju den inte te jobbet mer om jag jobbar på bergvik då.
sen åkte vi te bergvik och IKEA efter jag hade mött upp Ellen. va rätt trötta båda två så gick bara runt och kolla lite i affärerna på bergvik jag köpte inget. sen åkte vi te IKEA där hitta man ju självklart lite grejer hehe det blev juliga kuddfodral som jag ska ha i soffan, diskborstar, ljus, gästhanduk, långa teskedar ja det va väl de hehe :P...

Idag blir det bara slapp ska väl städa upp lite som man för göra varje dag.. vi gjorde varma mackor igår me champinjonstuvning och tonfisk, va super gott,
jo jag ska ju tvätta idag 14-18.

Nu ska jag nog få in mej nån frukost. 
 
puss o kram // mika

mätarbyte

Go morron!!

en underbar morron idag :) det e strålande väder ute jätte härligt ska ta mej en lite promenad sen och sortera soperna hehe :)
nu har jag diskat upp all disk och damsuge och plockat undan lite och städat så nu kommer Ellen bli gladnär hon kommer hem hihi :P..

Idag ska vi ut te bergvik och IKEA :D ska bli skojsigt fast jag har dåligt me pengar så jag kan inte inhandla specielt mkt ändå men det e roligt att kolla och nått blir det säkert ändå även fast man vet att man har dåligt me pengar hehe...
så jag ska ta Ellens bil ner te stan när hon slutat och hämta upp na och åka direkt te bergvik,hade ju tänkt att vi skulle te friskis idag men får se hur det blir me det man vill ju inte stressa när man går på IKEA heller.

de ska byta elmätare här så strömmen kommer brytas 10-15 min men det värsta e att jag inte riktigt vet när den bryts men jag ringde nu och hon trodde den skulle brytas runt lunch tid och då gäller det att allt e stängt och urdraget annars kan det bli fel på grejerna tex tv och dator. så jag ska nog stänga av den alldeles snart :P.. nu ska jag nog gå ut..

jag och min sambo ellenor :P
önskar er alla en fortsatt trevlig dag i solen :)


Nöjd :)

HEJ !!

En heldag på stan blev det nästan idag, åkte ner te stan halv 12 sen klippte jag mej kl 12, blev jätte nöjd hon som jag hade va jätteduktig och hur trevlig som helst så även om det va lite dyrt så va det absolut värt pengarna för hon va jätte noga och berätta jätte mkt om va som va bäst för mitt hår..
köpte en värmeskydds sprej till mitt hår som jag ska ha innan jag plattar håret vilket jag gör rätt så ofta. hon tog i det i håret nu när jag satt där och det va suvveränt verkligen och lukta gott gjorde den me :) den va inte så billig men..
ja jag blev JÄTTE nöjd i alla fall :D
får ta några kort när jag färgat håret me som Ellen ska göra på mej imorn :D

Det blev ingen friskis idag som planerat, efter jag hade klippt mej gick jag runt lite i stan sen vid halv tre sluta Ellen så då gick vi och fika på T va jätte mysigt där ju, sen ville Ellen kolla i affärer så då gick vi runt typ i alla affärer som fanns känns det som hehe.. jag köpte mej en hudd tröja på Carlings :D älskar den.
usch va pengarna gick idag även om man inte köpte mkt men det va klippningen det gick liksom på 580 kr för att jag köpte den sprejen.
sen gick vi hem typ kl 18 hihi så lite ha vi ju motionerat idag ändå :).

Nu har vi åte makrillsfilér me potatissallad och en jätte god röra ellen gjorde rödlök tomater och krydder och olja värsta fin midag hehe blev propp mätt i alla fall :)...
nu ska vi snart ha lite hemma spa hihi köpte ansiktsmasker och så hehe..



  
SUNNE :) längtar så mycket tillbaka.. bästa på hela sommarn :P  dansbandsvecka



idag e det Desperet :D nu ska jag sätta mej i soffan och kolla på uggly betty

pussar


Klipp tid

God Morgon!!

Idag ska jag klippa mej men det vet ni ju redan men det ska bli gött :). vakna faktiskt när Ellen va uppe i morse så idag ska vi te friskis vid halv 7 bestämde vi  :D det va ett tag sen jag va där nu det jobbiga e att det va puls/medel och det låter jobbigt har inte vart på de förut men man får väl försöka hänga me så gått det går hehe..

Måste inhandla lite nödvändigheter när jag är nere i stan med, sen måste jag in te jobbet och kolla om det har lagt löne papper där åt mej så jag har nått att skriva på.
lite sämre väder idag :( tråkigt men men så e de ibland.

nu ska jag duscha och sen göra mej i ordning och snart åka ner te stan.

kramizar // mika

somnar snart

Go kväll!!

Har haft en trevlig da ida, Amanda va här te ett sen städa jag lite och satt vi datorn självklart innan Ellen ringde.hon fick sluta tidigare än va jag hade förväntat mej så det va bara att slänga på mej lite mascara och gå ut te bussen, sen gick vi i stan kolla kläder :) jag fick mej en klännig på gina faktiskt skräll att det va på gina me hehe köper nästsn allt där billigt och bra :P
men det blev bara de köpte inge mer och det e väl bra i och för sej för då sparar man ju lite pengar hehe... sen gick vi hem det blev fort mört men det e mysigt me med alla gat lamper :)
tog kort på den uderbara fina klänning som jag vill HAAAA!!! men den kostar nog ett par tusen oxå :(

 visst e den helt sagolik <3



Imorn ska jag te frissan och klippa mej yay :D det va ju ett tag sen om jag säger så så det ska bli underbart gött för mitt hår. ska klippa mej på det nya stället på duvan huset Nikita Hair hoppas de e bra för det va inte billigt..
men det va ju längesen jag klippte mej så det får väl gå men det blir nog första och sista gången för så mkt betalar jag inte bara för en klippning.. fick ju 20 procents rabatt där för det e typ öppningserbjudande och då fick vi det som står i affärerna där så det va ju snällt men även om jag får 20% så e det fortfarande dyrt så då kan ni nästan tänka er va dyrt de e.. ska klippa mej kl 12 sen blir det väl lite affärer igen och sen hem får se om jag kanske väntar i stan tills Ellen ha slutat beror på hur lång tid klippningen tar.

nu blir det nog sängen väldigt snart för jag somnar nästan här vi bordet

P.S tack för komentarerna :) vill ha mer blir så glad av det lilla jag fått nu hehe.. D.S

puss o natti natti // mika

Bilder från Halloween

Hej hej

Nu har Amanda åkt, ska snart göra nån mat och sen ska jag göra mej i ordning innan jag ska ner te stan igen och möta upp Ellenor efter hon ha slutat så ska vi gå lite i affärer :) ska se om jag kan hitta nån ting te MIC festen det e ju inte så jätte långt kvar dit och jag måste hitta nån nytt..
ska kolla i en affär som Helen tipsa mej om den skulle ligga mitt imot H&M en lite butik men det fast många snygga klänningar där sa hon så där måste jag kika in.


Liter bilder från Lördags kvällen :D


jag och lollo när vi väntar på bussen ner te stan :)

        

       
hehe det e kul att göra sig till framför kameran ibland och påvärkad det e man ju oxå hehe :P

           

Trevligt Bengtsfors folk :)
Edman, Christian, Linus, Jimmy, Daniel, Sandra och ja och Lollo


 På Arena

     



det var lite bilder från kvällen :) och ni kanske ser va roligt vi har hehe jag hade en toppen kväll va längesen man hade så trevligt :D



Pussar


God Natt sömn

Go morron :)

 I natt har jag fått sova ut och jag sov hela natten göttans :)

Igår kväll vid halv 11 typ kom Ellen hit och Amanda va me upp så vi åkte en sväng och kolla in vart resturangen låg som Ellen skulle jobba på. sen åkte vi hem te mej men när vi nästan va hemma så kom vi ju på att Amanda inte skule sova hos mej hon skulle ju te sin lägenhet så fick åka tebaka och när vi väl kom te henne så va det ingen som kundeöppna åt na och hennes nyckel hade en klass kompis te na så det va bara att åka hem igen så Amanda fick ligga på soffan i natt.
 
Imorse så fick jag gå upp tidigt för hade lovat Ellen att gå me na tejobbet så hon vet hur hon ska gå hehe gick kvartöver7 här ifrån mkt tidigt för mej.
men efter jag hadelämnat na på jobbet åkte jag hem och la mej igen och Amanda sov som en stock. så vakna vi nu för en stund sen så ha käka frulle och pratat och nu sitter vime varsin dator hehe. hon ska åka och ca en timme te skolan.

jag får ladda upp bilder sen från Lördagen får va lite social me henne nu

puss // mika

Väntar på Ellen

Hej hej

Sitter och väntar på att Ellen snart ska ringa för då ska jag gå ut för vi ska ta en tur me bilen och jag ska visa henne vart resturang muken ligger så hon vet vart hon ska imorn eftersom hon ska praktisera där i 4 veckor.

är super super trött men det e kanske inte så himla konstigt efter som att man inte fick sova mer än 3 timmar i natt sen har jag jobbat idag me på duvan 12-16.. hade en helt underbar kväll me Lollo och allt bengtsfors folk som va här super skoj :D
men får berätta mer imorn och lägga upp lite bilder :) för nu orkar jag inte hehe..

Har inte åte nån riktig mat idag heller vart tar matlusten vägen när man e lite bakis och dagen efter?. får bli macka och mjölk sen när Ellen kommer.

  puss o kram från mej :)

Mjölk drinkar

Hej hej

Nu sitter jag här ny duschad och dricker mjölk drink hehe mumma de :P... lolla ha precis duschat me nu och vi ska böra göra oss i ordning lite svårt me outfiten som vanligt men nått ska man väl hitta att ha på sej hehe..

Gick super duper bra på jobbet idag va JÄTTE mkt folk :D det va jätte roligt man hadeattgöra hela tiden och då gick dessutom de fyra timmarna väldigt fort hehe :P.. efter jobbet käka vi pizza på RIMINI tror jag det hette va väldigt goda pizzor i alla fall :).

nu får jag va social me lollo igen ska försöka ta lite kort under kvällens gång, vi har inte riktigt än bestämt vart vi ska men det ger sej hehe :P..

Pussar // Mika


Halloween

God Morgon :D

vilken uderbar morgon att vakna upp till solen skiner och det är klar blå himmel ute det värsta e väl att det e -5 grader ute uuuhh men men det får bli vinterjacka på sen i alla fall o mössa och vantar :P..

Idag blir det att jobba i alla fall på duvan 12-16. för Helén kompis hade gått bort :( så hon ville inte stå och det kan jag ju förstå så det e klart att jag ställer upp då så det kanske blir att man får jobba söndan men hon skulle ringa om de.
det e ju trevligt me jobb ändå sähär början på månaden så på så vis e det ju bra även om det skulle va gött att vara ledig denna helgen eftersom jag jobba förra.

Igår så kom Louise vid kvart i 7 innan jag slutat sen efter jag hade stängt så gick vi te donken och käka lite mat och sen fick vi plötsigt för oss att vi skulle på bio så då köpte vi biljetter till Patrik1.5 efter vi hade käka åkte vi hem lämna lollospackning sen åkte vi ner te stan igen och bion börja 21.15.
Filmen va riktigt rolig faktiskt så det va värt pengarna som jag brukar säga hehe..

Nu ska snart jag och Lollo käka frulle innan vi ska göra oss i ordning och åka ner te stan.

pussar // mika


RSS 2.0