djuraffär

Hej hej :)

Altt bra me er idag??

sj mår jag bara bra :) har diskat och städat lite och tatt det allmänt lungt denna förmiddan.. Nu kommer Erik snart så ska vi åka till Zoopet i skåre (tror det heter så) och handla lite kattfonder och sånt te hans katt :) sen ska jag va me han tills det e smyckesparty hos emelie ikväll :D.. blir nog trevligt som jag sa igår, man kanske hittar nått fint smycke man vill ha vem vet :P..



Söt katt :)

ska göra mig i ordning nu det sista innan han kommer :)

pussar// mika


Glad =)

Go kväll :)

jag är sååå lycklig och glad just nu, jag har nog träffat världens goaste och snällaste Erik <3 han gör mej til den lyckligaste personen på jorden när vi tillbringar tid tillsammans. saknar han grymt mkt varje minut han e ifrån mej..


Min dag idag har jag tillbringat mest me jessie, sov ju över där sen på dagen gjorde vi väl inte så mkt satt vid tv och framför datorn och sen vi 14 typ så gick jag ner te stan och mötte Lollo så vi satt och tjöta en stund =) sen vid halv 5 mötte jag jessika igen, hon kom ner te stan så då käka jag på waynes sen kika vi lite i affärer innan jag drog hem te Erik :) blev inte där så länge utan åkte hem och duscha och så sen kom Erik till mej vid halv 9 typ innan han börja jobba och nu har han åkt :(.. saknar han redan..

tänkte lägga upp en video som jag vet många andra bloggare oxå lagt upp men tycker den e så fin och bra att den kan höras flera gånger :)  

 


Imorn ska jag ha sov morron har jag bestämt hihi sen upp och städa lite innan Erik vaknar då vi ska åka på en liten tur ;).. sen kl 18 ska jag te Em på smyckesparty =) blir nog trevligt. sen får vi se vart kvällen leder... 

Snart e det Helg =D 

pussar// mika 


underbara sol =)

Go morgon

idag e det underbart väder ute =) HÄRLIGT säg att det smällter bort lite snö då tack :P.. det får nog bli en promenad ner te stan sen..
har nästan nyss komme upp och äte frukost och snart ska jag diska innan jag hoppar in i duschen. kl 14 ska jag möte jessie vid arbetsförmedlingen så ska vi ha möte me Anna som har hand om norge :) se om vi kan komma nått längre, ska även prata me henne om hur det e me truckkort :P de kunde antagligen hjälpa en med det om man ska jobba med de hehe.. skulle va häftigt... Efter arbetsförmedlingen blir det väl att jag följer me Jessie hem en stund innan jag ska träffa min Erik <3

underbart :) tänk att va i fjällen nu
detta e sandra och syrran

Igår va jag te jessika och suss på morronen hemma hos jessie, satt mest och tjöta och kolla igenom några papper om norge.. va till arbetsflrmedlingen vid 15 och boka tid me en arbetsförmedlare sen gick jessie te sitt jobb och jag gick te Erik :) blev en lugn och mysig eftermiddag =) åkte hem när han börja jobba vid 22 typ..

Disken väntar nu ja :P.. ni får ha en underbar dag i solen :)
puss// mika


blog Award

Hej hej =)

fick en blogaward av min kära Elin :) tack så hemskt mycket <3

så här lyder nomeneringen som jag fick av henne: "Skriver om allt, alla dagar, alla tider! En bloggare i alla väder och kläder!" =)

Den som har fått en award ska:
1). kopiera in awarden på sin blogg.
2). länka till personen som gett dig awarden.
3). berätta 8 intressanta fakta om dig själv.
4). välj ut 3 andra bloggar du vill ge awarden till, länka till deras bloggar och
skriv en kommentar att de har en Award att hämta.

1. jag älskar mjölk =)

2. jag älskar katter, bästa husdjuret som finns tycker jag..

3. kan gå moonwalk :P som michael jackson.

4. är ganska värdelös när det gäller tekniska prylar.

5. tycker älgkött är det bästa köttet som finns :)

6. ska snart flytta te norge me Erik och jessie =D

7. tycker clowner e läskiga.  

8. tycker singstar e sjukt roligt :P..

mina 3 personer jag skickar min blogaward till är:

Madde: min underabara kompis i götet :) en mkt trevlig o rolig blogg att följa där hon skriver diverse saker som händer i hennes vardag me skola o familj..
Emelie: sötaste Em :) har alltid nya roliga saker som hon skriver om i sin blogg :).. har oftast ett leende på läpparna när man läser den..
Maria: skolkamrat, många fina bilder och fina o bra texter :)


söta Elin :) saknar dej så..


<3 love is in the air <3

Hej hej!!

Nu e jag hemma och själv, har vart me Erik och jag har mått såå himla bra han e sååå himla underbar <3<3<3<3<3 =) idag ska han jobba natt så nu blir det ensamt inatt :/ jobbigt men det får väl gå..

ska summera lite kort: i fredags va jag och erik på badminton på eftermiddan :) det va jätte roligt och jag va faktiskt inte såå himla dålig som jag trodde hehe men ont i armen det har man ju nu i alla fal :P... igår va vi te bergvik i snöstormen fick knappt ut bilen men några snälla grannar hjälpte till å putta hehe, satan va snö det har kommit usch hatart.. va inte på bergvik så länge, handla käk sen åkte vi hit och Erik gjorde sin pasta favvorit  me räker :) sagolikt gott.. sen blev det sonic och mys resten av kvällen.. idag sov vi ut så gick inte upp förrän efter 3 :P det behövdes verkligen .. sen blev det en promenad te jan-erik där vi blev bjudna på fika och Erik hjälpte han me datorn.. Efter det mötte vi upp Niklas och så åkte vi hem te mej så åt vi upp resterna från igår och nu har de åkt :(..
min kväll blir nog bara lugn ska nog inte va uppe så jätte länge till, kanske blir en film innan man lägger sig om man orkar eller lite playstation :P..

Helgen har vart underbar <3 lugn och 100% mysigt ;)
hur har eran helg varit??

pussar// mika


Underbar <3

 hej!
Go morgon tänkte jag säga men kl e ju snart halv fyra hehe :P go eftermiddag kanske passar bättre ;)

har haft det helt underbart me Erik =D lycklig ;).. va ett bra tag sen jag kände så här eller det kan till och med va första gången jag känner så här, det spritter i hela kroppen på mej av lycka :P <3 .. kvällen igår och morgonen idag har i alla fall vart helt underbara.



Nu har jag nyss duschat, ska väl rota fram lite träningskläder nu för i kväll blir det badminton me Erik :) hehe blir nog intressant va ett bra tag sen jag spela, sen kan jag ju inte påstå att jag e nå duktig hehe men det blir nog skoj.. ska väl försöka laga te nån mat oxå innan.. Annars blir det nog bara lungt fram tills dess. gött att få ta det lungt en dag och va hemma det behövde jag verkligen.

nu e helgen här oxå :) någon som har nått speciellt planerat??

pussar// mika




100218

Hellu

Idag har jag haft fullt upp, blev inte så mkt sömn inatt men va ändå uppe tidigt och va me jessi te arbetsförmedlingen där det va jobbmässa, så prata lite me norska arbetsförmedlare och lite sånt så kanske hjälpte lite hehe... sen efter det tog vi bussen ut te wåxnäs där vi va in te hennes mamma och prata lite me henne om norge och lägenhet, lån mm fick väl inte så jätte mkt ut av det än det vi redan vet men men va i alla fallin te banken sen när vi kom in te stan och prata lite om hur det va me lån och så och det verka inte va några problem. tog en fika på wanyes oxå eller ja jag åt frukost hehe :P.. sen hem te jessika där vi fortsatte kolla lägenheter och sen va vi ner i hennes förråd och rota fram massa grejjer hehe :P tvunget att rensas nu när det blir flytt snart :) hitta en massa roliga grejjer som böcker och massa brända skiver hehe.. gick hem vid halv 6 typ, så nu har jag nyss käkat mat, riktigt gott men blev helt slö hehe hoppas Erik piggar upp mej när han komer =D så sitter och väntar på han nu men han dyker väl snart upp :) idag får det bli den andra filmen som vi inte hann kolla på igår ;)..

imorn hoppas jag på att det bara blir lungt och att jag får va hemma hihi tror jag behöver det, har vart mkt nu och man har knappt vart hemma nån ting..

puss // mika

lycklig =)

Hellu :)

allt bra med er?? me mej e det bara bra hihi <3

idag har jag vart hos Jessie hele dan, va först ner te Bibblan i morse och skrev ut några papper på biljetterna vi hade te oslo, va tänkt att vi skulle te arbetsförmedlingen idag men det blev inte så.. vi har i alla fall försökt att kollat några lägenheter och även sökt så vi får väl se, det går lite trögt just nu på den fronten men jag hoppas det löser sej snart :).. gick väl hem typ vid fyra och sen dess har jag vikt tvätt och dammsugit och plockat lite :) ikväll kommer nämligen en speciell person <3
ska ut och gå me jessie först sen blir det myspys framför en bra film :) längtar..

puss // mika




<3

Hej hej

sorry för dålig uppdatering men det har vart mkt nu de senaste dagarna besök och norge och lite allt möjligt men nu e jag tebaka :)..
På lördan så va ju mor och far här på förmiddan sen runt 3 tiden kom Ellenor så då mötte jag upp henne i stan och vi gick och kika lite innan vi drog hem och laga mat och gjorde oss i ordning för lite förfest på Gruvlyckan. väl där satt vi och kolla melodifestivalen hehe :P.. vi va 6 st så det va ju inte värsta partyt men tyckte det va bra ändå eftersom man vart ute i torsdags hehe.. vi 23 typ tog vi taxi te nöjes, hade trevligt va mkt folk och en del bengtsforsingar hehe så det va kul va väl hemma typ lite efter kl 03.. min kamera glömde jag i gruvlyckan :/ så dit måste man ju nån dag och hämta den (jobbigt)..
Söndan va det ju Alla <3 dag :) hade ju Ellen här så vi tog det rätt lungt på möra och runt 1-2 drog vi ner te stan, så då käka vi en lättare lunch och gick i affärer.. kl 4 åkte Ellenor hem mot b-fors så då tog jag bussen hem. på kvällen va jag ute på världens underbaraste date hihi <3 middag och Bio :) lycklig..
Sen igår va jag och Jessie te oslo hele dan va på intervju och det gick jätte bra hon va så himla trevlig så nu håller vi verkligen tummarna VILL VILL VILL spendera hela dagen i oslo träffa bla Martin en kompis te jessie som bodde i den lägenheten vi hade tänkt ha men nu hade den tydligen blitt uthyrd eller den har det ringde i morse :/ lite surt men men vi får leta vidare.. så va inte hemma förrän halv 3 i natt så låg över hos jessika så nu har jag nyss komme hem typ va en sväng in te stan och prata me Lollo oxå :D..

just nu e jag lite seg i huvve, tänker en välda massa på olika saker men kommer inte riktigt fram till nått. jobbigt :/.. ska ta mej en dusch och se om jag kan piggna te lite sen hoppas jag på det bästa..

 
oslo en bit av karl johan :) så himla mysig stad i like :P..

puss// mika

New love in town <3

Go morgon =)

vakna upp till en underbar morron solen skiner som den inte gjort på länge och det spritter i kroppen på mej :) Mor och far är ju här nu för igår kväll va vi ju på Rallyt vid travbana det va kul men svina kallt. älskar mullret av rallybilarna hehe :P..
Nu är storstädningen i full gång hehe alltid när mor e här :P.. men det e super det =) är snart klara så ska strax hoppa in i duschen och sen blir stan och bergvik och handla lite.. Sen på dan kommer ju min Ellenor hit =D roligt roligt va ett tag sen, hon är ju som min andra halva typ ;).. så ikväll blir det utgång igen ska dock inte bli så mkt som det blev i torsdag hehe...

Nu blir det duschen..

ni får ha en underbar dag och ut i solen me er :D

pussar// mika


Rally

Hej hej

hela min dag har spenderas bakfull hemma hos jessie hihi vi va bakfulla te sammans kändes ju bra :P.. så fick goo mat där sen har vi bara sutte och degat i soffan i orkat gjort värt mkt, Nu ska jag snart på Rally me mor och far =) de kommer upp och ska ligga över här, trevligt nackdelen e att det e ganska kallt ute men jag ska nog pälsa på mej riktigt ordentligt hehe..
så sådan ser min kväll ut, får skippa lets dance idag men det gör inte så mkt..

hur ser eran kväll ut??



Pussar// mika


Hjälp :O

Go morron

Shit vikken kväll det blev igår ;P va först te Jessie där vi gjorde oss i ordning sen började drickas ganska mkt :/ hade en hel del kvar som vi köpte på båten och det tog ju slut, vi tänkte att vi skulle dricka mkt hemma så vi slapp köpa nåt på Harrys :) va ganska packad när vi gick in te stan men man tog sej in i allafall hehe och det första vi gör är att vi stöter på två norskar haha syns det att vi ska flytta te norge elle :P.. de va i alla fall jätte trevliga och va me oss hela kvällen och rika norskar har ingen gräns när det gäller pengar typ så det köptes drinkar och snapsar hej vilt.. herregud säger jag bara va full jag blev och jag mådde såååå dåligt resten ska jag nog inte säga men att vakna upp te det som hände elle hade hänt har aldrig hänt mej förut och fy fasen vikken ångest men men skit samma jag älskar mitt liv ändå det va ju jättekul igår om man bort ser från sent i natt och morronen :P... 

Jessie tog lite kort så ska se om jag kan sno hennes och lägga upp här :P..

jag har ganska nyss precis börjat vakna till lite men huvvet e fortfarande jätte tungt och man får inte göra för snabba rörelser för då snurrar allt hihi.. ska i alla fall snart ta mej en promenad ner te stan och möta Jessie så jag får mina grejjer sen måste jag städa städa städa för ikväll kommer antagligen mor och far hit :)..

puss // mika

Harrys

Hej

Nu e jag hemma från en heldag på stan me jessi :).. eller ja jag gick ner vid 13 typ men sen dess har vi gått runt och strosat i olika affärer och det blev faktiskt två par byxer och ett mönster te min tränklänning :) mkt mkt nöjd me mina inköp.. va även inne och prata me Helen en stund :) och jag e så glad för hennes skull hihi... Nu har jag nyss åte och snart ska jag försöka hitta nått att ha på mej ikväll för då blir det HARRYS =) kul kul, jessie kom me den smarta iden och varför inte man sitter ju bara här framför datorn och tv och ugglar annars sen e det ju mkt folk i stan för rallyt så jag tror det kan bli riktigt roligt.. Helen fråga mej dock om jag ville hänga me och kolla på rallyt vid travbana och visst det hade va jäkligt roligt men å andra sidan e det väldigt kallt ute sen 150 kr i inträde tryter i min plånbok så då e det bättre att gå in på harrys gratis och sätta sej en stund :P..

pussar// mika

Swedish Rally

Go morgon

Är uppe me tuppen i dag (nästan i alla fall) har precis duschat och nu e det frukost nästa ;).. idag blir det stan me jessie, kl 12 ska vi mötas nere i stan sen ska vi leta byxer te henne och jag hänger med som stöd kanske att man hittar nått te sej själv oxå :)

Jag kom upp igår hit =D göööötttttt... Va underbart att få komma hem e skogen en stund oxå men det blir gärna långtråkigt när man vart där några dagar. hemhemma tog jag det i alla fall väldigt lungt va mest hemma och hos mormor och morfar sen va jag me mor och birgitta på ett spinningpass i Årjäng hehe det va kul men as jobbigt faltiskt :P..
Igår åkte jag från Årjäng halv 3 så va upp lite efter 4 och då va det hem och slänga in grejerna sen blev det en promenad te Jessi där vi me en gång började planera NORGE =D lägenheten e i alla fall klart nu att vi ska ha (nästan) ska ringa nästa vecka te hyresvärden och säga det men han som bor där nu vet att vi ska ha den så det blir flytt te 1 april förhoppningsvis om allt går som det ska :) ååååå jag längtar som en tok hihi ska bli så underbart och jag tror jag kommer stor trivas me Erik och Jessie som mina sambos :P..

Joo idag börjar svenska rallyt förresten för er som inte viste det va väl smyg start igår men idag börjar de köra på riktigt.. ska se om det e nått speciellt i stan idag de har ju byggt upp en ramp och lite grejjer på torget :)..
skulle va roligt att åka nån stans och ställa sej och kolla men det blir det nog inte men utgång på fredag hoppas jag det blir me rallytemas tecken hehe :P..

 
min tremänning :)

Nu va det frukost ja :P.. men ni får ha en underbar dag.
pussar// mika

Skogen idag =D

Go morron :)

idag fick jag sova ut utan att bli väkt och stressad hihi :P.. jag har nog låge och tänkt och drömt om Norge hela natten ;) nu gäller det verkligen att söka gärnet så vi kan flytta så snart som möjligt i alla fall te första mars för det e då Erik börjar..  VILL VILL VILL..
så jag och jessie ska sitta nu en stund och leta olika jobb som vi kan skicka CV till innan jag drar hem i eftermiddag..

Bussen till Årjäng går 15.55 så e hemma typ kl 18.00 ikväll :D ååå va underbart va över en månad sen nu jag va hemma och andades lite lant luft hehe och träffa min katter :/.. har tänkt att va hemma ett tag men jesiie och Erik ville inte jag skulle va borta så länge hihi ;P.. så jag får väl se blir i alla fall te i mitten på veckan hemhemma. ska bla försöka att hälsa på lite folk som det va ett bra tag sen man träffa, kanske blir en tripp te hålbol oxå och hälsa på Lollo och Jonathan i det nya huset :) 

  
Fressie, Findus och Frasse <3<3<3

Nu måste jag sätte igång och diska o städa liten sen blir det jobb sök =)

puss// Mika

i lööve oslo <3

Hellu =)

Nu e man hemma efter en HEL dag i norge typ, dagen började dock inte så bra,jag försov mej en timme så blev lite smått stressit men det löste sej Erik gillar mej ändå ;).. sen vidare te Arvika dr vi hämta upp Suss,på vägen dit va det en olycka så fick stå i bilkö i nästan en timme :/.. men Efter Arvika styrde vi mot Oslo fast det blev ju självklart lite krångel där me va vägar som va avstängda och Gps visade ganska galet hihi men roligt hade vi i alla fall :P.. Va in i Lilleström först och kika och sökte jobb på en barnehage men det gav väl inte så jätte god chanser på jobb men men.. sen Oslo där vi först käkade på Peppes pizza ASSS DYRT fy fan gissa vad en pizza kosta????  250 kr men då räckte den ju tetvå personer men det fick bli två sånna så ja det blev ganska så dyrt men man lever bara en gång och pizzan där va verkligen underbart gudomlig god.  kunde inte stå kvar så länge på parkeringen ( ni ka ju gissa varför) så hann inte gå i några affären, så det blev koll på en lägenhet sist och jag e helt KÄR fyy fasen va fin och vikken underbar utsikt så det e verkligen mkt mkt troligt att det blir den bara jag och jessie fixar jobb nu då men vi ska kämpa in i det sista vill verkligen dit trivdes verkligenoch jag tror jag gillar norskar de e såå trevliga =)..
Vägen hem va dock lite seg alla va typ jätte trötta så vi fick kaffe hos suss i Arvika innan det bar hem te Karlstad.

ska nog inte göra så specielt mkt nu utan det blir nog snart sängen för mej imorn e en ny dag :)..

pussar// mika


Norge?

Hej hej

Dagen idag har vart bra, syrran kom hit typ 12 sen gick vi ner te den klänningsaffären här på norrstrand där vi prova lite klänningar, va svårt att hitta nån te mej men syrran prova en del brudklänningar som va riktigt fina och hon fasta faktiskt för en så den fick det bli helt sagolikt vacker va den :)... va på Haga och kolla där oxå men där va de inget att ha och de som jobba där va jag vet inte men man kände sej inte välkommen och nån större hjälp fick man inte plus att de typ inte viste själva vad de hade för klänningar så nej där blev det en kort visit.. sen va vi in te stan en sväng och kolla sen kom vi på det att det e nog lättare och billigare framför allt att få nån te att sy min klänning, så vi hitta det perfekta tyget och ett bra möster så ska bara få nån te att sy så blir nog det perfa :D sen körde de hem mej och nu harjag laga te mat och inväntar Jessika och Erik som kommer om nån timme ska diskutera norge, lägenheter mm för imorn ska vi åka dit =)

Min outfit jag hade igår när jag va me jobbet på Tempel =)

 

Bolero: vero moda
Elise klänning: sthlm nånstans
skor: scorett
Smycken: lite olika

syns inte så jäkla bra :/ dålig kamera vill ha en ny..

puss// mika


hata snön :(

Hej =)
försent att säga god morgon kanske men själv har jag nästan nyss klivit upp :P.. blev ganska sent igår ;)

kan inte summera så jätte mkt nu av gårdagen för syrran e på väg upp och vi ska prova klänningar :D till bröloppet skoj skoj :).. så för skyna mej nu..
igår va i alla fall en toppen dag först fika me Emelie sen tempel me jobbet som sagt det böev rätt sent hihi det va jätte roligt :D mkt folk det gillar vi och gratis drinkbiljetter hihi :)

bjuder på en skön låt me karlstadsbrudarna KICK =)



puss// mika

partybåt bilder del 2

 

Va underbart vacker väder i Riga på söndags förmiddan :)


Lite slapp i hytten innan det va påt igen :P




Dags för smink och party outfiten

 
 
på G :P





 

   

 





 

  

 

Ja hehe det va nårga bilder vill ju inte lägga upp alla men bilderna talar det mesta för sej själv eller hur :P en GRYM resa =D

 


partybåt bilder del 1

på tåget på väg te sthlm =D lite halvt morron trötta men gahh va taggade hihi


framme (äntligen) i vår hytt nr 5119



 

  




Käka på båtens restaurang :)


Morgonen därpå redo för en tripp i riga :)



 





 

här inne käka vi va underart god mat och skit billigt 45 - 50 kr för en stor potion mat =)

  



lettiska laps :P det här är ca 450 svenska kr


tillbaks te båten, man ville ju inte missa den så man blev kvar i riga :/ det va faktiskt 6 st som vi hörde missa båten och blev kvar, fy fasen stackare :(

fortsättning följer ;)


100% partybåt

Hellu =)

Sorry att det har blitt dålig uppdatering men ni kan väl nästan gissa vart jaghållt hus om ni läser rubriken :P..

I Lördags så åkte jag, Madde, Jessie och Blom me tåget på möra te sthlm, där vi klev på partybåten men våntan till att få komma in på båten va ca 3 timmar :( sjukt men det fick ju gå va sååå himla mkt folk och det va fest redan där fast de flesta blev nog mest bara irriterade på att kön tog så låångt tid.¨båten blev i alla fall försenad från sthlm me två timmar typ men sen bar det iväg mot RIGA.. vi fick en hytt som låg typ längst bak i såten över maskinrummet hehe så det dura som fasen och så fick vi våra bengtsfors vänner nästan precis bredvid oss hihi.. eftersom man va ganska trött efter resan dit och all väntan så blev det ändå ganska lungt på lördan men vi hade sjukt roligt ändå.. på Söndag morron stanna båten i riga så vi va av och kika in staden :) va as kallt och skit mkt snö men sol va det i och försig :) va en mysig gammal stad men det som va lite tråkigt att det inte fanns så mkt öppet för det va ju söndag. vi va typ ute och gick i riga kanske tre timmar sen begav vi oss te båten igen där tallink shoppen vänta hehe :P.. se blev det party och shit va kul vi hade hehe vikka stjärner det va me på båten asså blev en sen natt även om en annan typ däcka så höll ändå festen på ända tebåten va inne i sthlm igen på morronen halv 10 :P.. vikken resa säger jag bara ;P kommer man ju aldrig glömma hihi..

jag tänkte att jag lägger upp alla bilder i ett eget inlägg så håll utkik :)

bjuder på en låt i stället som det spelades mkt utav i dirverse hytter och på dansgolvet :P..


i början ganska soft men sen drar den igång rejält hehe och denna spelades mest fram på morron timmarna runt 5-7 tiden :P.. tänk oxå vrålhögt  me bas och headsprängare :P..

Pussar// mika

RSS 2.0