Willy´s

Hellu

Nu har jag komme hem från min lilla tripp som va teWilly´s och handla mat hehe..  jag kom inte härifrån förrän kl va 20 över två typ. städa lite och självklart fasta man ju en stund vid datorn hehe sen hann jag äta me innan jag drog.. 
Åkte ner me bussen te stan så klev jag av där och kika och min cykel va kvar och det va den, får hämta den imorn för nu hade jag inte tid.. sen gick jag in och kika på Duvan oxå på kicks för BOBBY och hans team va ju där, visa upp hans hårprodukter och tjejerna som va me han styla massa tjejers hår :) bobby gick mest runt och mingla me folket och det togs en jädra massa kort men jag tog inge kort, kanske skulle ha gjort det men då hade jag blitt en i mängden och det ville jag inte hehe... det räckte me att få se han inte för att det e nått att se då men hehe men lite kul e det ju han va mkt mindre än va jag trodde han va kort och ganska smal..  efter det gick jag ut igen och vänta på bussen ut te Willys.. Jag måste bara säga, det kanske e billigare på willys än på ICA och Konsum men det e mkt trevligare och frächare där än på Willys.. jag föredrar nog ica även om det kanske kostar några kr extra..




Fick ett samtal av min syrra när jag va där och det va ju inte ett så trevligt samtal :( jag vet inte va jag va jag känner riktigt men e nog mest besviken och arg som tur e såå gick allt bra och det e ju huvvesaken.. jag ska nog säga att jag faktiskt e glad att jag inte e hemma i skogen nu eller jag vet inte det känns illa både och.. tycker synd om en viss person :(.. hoppas allt löser sej bara..

på bussen hem som träffa jag Sara min gamla klasskompis hon kom från jobbet och skulle te färjestad och träna på sats :)..

Om ca två timmar ska jag te Emelie och hon ska få färga mitt hår :) äntligen hehe.. tycker mitt hår e alldeles för ljust, så nu blir det mörkbrunt igen :D gött de...

Ska bara ta det lungt nu innan jag dra te Emelie :)

Puss så länge // MIKA







Kommentarer
Postat av: ιиєsιтα ♥

kikar in & önskar dig en trevlig kväll :)

2009-10-29 @ 18:59:44
URL: http://segerprincess.blogg.se/
Postat av: fiiisa - it's all about me

det tror jag nog (:

2009-10-29 @ 19:37:02
URL: http://sophielarssoon.blogg.se/
Postat av: Andréa

Sv: tack :)

Allt bra idag?

2009-10-29 @ 19:56:52
URL: http://makeupartisten.blogg.se/
Postat av: ιиєsιтα ♥

tack

2009-10-29 @ 22:23:55
URL: http://segerprincess.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0