nytt datasystem

hej hej
va ett litet tag sen jag skrev här nu. ber om ursäkt.... jag va hemma i helgen gjorde inget specielt tog det bara lungt :)
denna veckan har jag vart på bervik :) gillar att vara där :D.. nina och catrine e helt underbra hehe. i tisdags var jag faktiskt på friskis och svettis med nina och sara :) va skoj men har en jäkla tränings verk nu men men då känns det ju verkligen att man har tränat :)
onsdag morgon stod magnus vidkassan :) jätte söt oxå hehe....det var i alla fall han som sättein det nya systemet. så hela onsdagen gick jätte fort hade inte ens tid me att ta lunch hehe. men det va skoj och väl behövligt me nytt för den datorn va verkligen seg förut.
det e skoj att alla vi liksom börja från noll för nu kan jag mer änvad de andra kan typ hehe e lite roligt.

e bara nästa vecka kvar på scorett ska bli gött men jag kommer nog att sakna personalen så jävla underbara. man kan väl hoppas på att man kanske får några timmar :)

imorn åker jag och sandra te stor stan göteborg :) elle te lerum då hehe men vi ska shoppa och kanske gå på liseberg på lördag :D ska vara hos frida <3 ska bli kul har aldrig vart hemma hos henne föriut.
ska nog bli mest julklappar som man måsteköpa men det blir nog säkert en och annan grej till mej me hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0