take a bow

hej hej
 
tisdag idag :) ska jobba på mic 14-19 sen blir det hem och tv för hela slanten hehe :P idol och desperet :D
skulle verkligen behöva städa men det e såå tråkigt får se om jag tar ett ryck me damsugarn innan jag åker hehe sen måste jag laga te nån mat innan me.. undra vad börjar bli tomt av allting igen hmm.. vill inte slösa mer pengar hehe.. hade slut på toa papper så tog två rullar från jobbet hehe fyy mej.. hade slut på balsam oxå så det fick jag skippa idag :( ja får väl kanske handla idag om jag hinner eller så gör jag det imorn e ju ledig imorn :d gött gött.. får bli friskis imorn om inte lollo kommer hit då förståss.



leona lewis - forgive me <3

pussar // mika




usch va kallt brrr...

det känns ju nästan som att det e flera minus ute uuhhh... nu får det verkligen bli vinterjacka och vantar på hehe :P. det va så hiskelit kallt när jag vänta på bussen ute på bergvik nu när jag sluta vi 20 usch usch usch :/...
då får man lägga ut pengar på mössa och sånt nu me då hmm.. asså jag kan ju säga som såå, om man vill spara pengar så ska man ju bo på landet hehe där finns det inga affärer man kan gå i.. det e helt sjukt va jag ha slösat nu vad e det me mej, jag om nån ska väl kunna spara pengar tycker jag har aldrig vart sån förut.. jag har mindre än hälften kvar av min lön och när fick jag lön hehe 3 dar sen.. 
går man in i en affär då kommer man plötsig på " åå en sån skulle va bra att ha" men skulle det verkligen de elle e det bara envishet te att man VILL ha den..
jag måste verkligen tänka mej för lite nu ska te gbg i helgen me så då går det ju en del pengar och sen ska jag leva på detta resten av månaden.. ni får säga till mej...

ska i alla fall bli jätte jätte kul att åka te gbg på fredag, har redan bokat biljetten :D jobbar på fredag men jag fick jenny te att stänga åt mej så jag hinner me tåget som går 18.58 så det e super hihi
det blir bowling och festande hela helgen har aldrig vart ute på nån krog/discotek i gbg såå det ska bli såå himla skoj och intresant hehe...


 
nu har jag lovat jenny att jag ska jobba timmar för henne i dec 26,29 och 30 väldigt nära efter jul och nästan vi nyår så kanske va dumt men hade ju inget planerat så sälen elle fjällen får nog vänta ett år te.. det e ju aldrig nån som kan planera nått ändå så det hade väl ändå skitit sig jaja.. kanske blir nyår i karlstad då :P...

imorse va mina ögon helt svullna sååg verkligen ut som jag inte hade sova på jätte länge..
och ni kan ju kanske lista ut varför :( plus att jag inte e såå van me att gå upp så tidigt.. det gav sig i alla fall te slut innan mari kom och bytte mej som tur va..


ska bli riktigt gött att få sova ut imorn börjar inte förrän två :) ska va på mic imorn.. och på onsdag kanske lollo kommer hit hon ska prata me han som hon ska hyra lägenheten av, hoppas det får då blir det nog bio :) vill se Mamma Mia den ska ju va bra och jag tror det e en Mikaela film hehe...
nu ska jag lägga mej framför tv tills idol börjar igen :)

puss // mika

förvirrad

hej hej

ja då va denna helgen snart över me.. igår kom ellenor hit vid halv 6 tiden nån gång :) jag hade laga te mat som vi käka innan vi skulle göra oss klara, blev kyckling, ris me bearinesås :) mmmm mkt gott blev de hehe..
sen gjorde vi oss i ordning och vid 8 tiden åkte vi in te stan. gick te ellens kompis malla som va här hos sina gamla klasskompisar så då va vi där. tog ett tag att hitta dit men hehe det gick allt te slut efter en halvtimme haha :P.. alla va jätte trevliga kom nog inte därifrån förrän 11 halv 12 sen blev det nöjjes..
va inte där så länge.. vi gick i från malla och dem så jag och elenor gick runt där men va inte så himla kul och jag hade jätte ont i fötterna så då gick vi in te stan va där en stund sen gick vi hem.
mina tår va blodiga när jag kom in.. hade gått barfota hela vägen från stan för de jäkla skorna kunde jag fa inte ha på mej så hade skrapat tårna i asfalten så det gör gött ont nu.. man får ju skylla sig själv men...
det blev en trevlig kväll men inte i slutet :`( 

idag e det söndag jag ha jobbat idag på duvan 12-16.. ellen åkte ner te stan runt två så jag fick nycklarna sen skulle hon hem så eftermiddan har jag inte gjort mkt tänkte jag skulle städá men det blev inte så fick annat att tänka på så då orka jag inte.. får se om jag tar tag i disken senare.
imorn jobbar jag lång dag 9.15-20 usch jobbigt men det e ju pengarna hehe sen jobbar jag hela veckan förutom på onsdag.
och te helgen blir det gbg :D ska bli kul riktigt kul hehe...

pussar// mika

tillbaka i karlstad :)

hej hej !!

ja nu e jag tillbaka i karlstad igen efter att ha vart hemma i dalsland några dagar :) åkte i måndags efter jag hade slutat jobbat på bergvik och kom idag :P.. har jobbat på bergvik idag och resten av helgen blir det jobb på duvan.. har tatt det mest lungt när jag vart hemma i torrskog, har ju vart så underbart väder så ha blitt en del promenader i skogen hehe :P har plockat massa svamp mmm :D har vart och hälsa på mormor och morfar tis och tors :P.. på onsdan va jag ner te bengtsfors och fika me ellen :) mkt trevligt..

uterummet hemma är sååå himla fint :D och stort me hehe... kommer bli en underbar plats.
 en vecka till så ska det nog vara klart :)... det ha blitt ett nytt hus på ett sätt hehe det passa jätte bra te huset och ja det känns som de på kusten elle nått.. det blev verkligen jätte bra över mina förväntningar

lite bilder

               

vist blir det bra :) det e ju lite bröte och sånt runt om nu då men tycker det blir super snyggt...



imorn e det lördag :) efter ja ha jobbat ska Ellenor komma hit så det blir utgång antagligen nöjjes ska träffa några kompisar oxå i stan som vi ska te före..
e ju sån erotik mässa på nöjjes imorn me så får se om vi kanske skulle gå dit men va jag ha hört så e det dyrt och inte så mkt att ha så jag vet inte hur vi gör... ellen kommer hit vid fem tiden nån gång sen ska vi göra oss i ordning och de tar tid haha :P så det hinns nog inte me med nån erotik mässa.. ska bli riktigt skojsigt va längesen ellen va här nu.

köpte en stickad klänning idag på MQ jätte mysig. nöjd :D

börjar bli trött ska nog snart lägga mej,, ska bli gött har saknat denna sängen :P.. jobbar 11-16 imorn så det e nog dags att lägga sig.

pussar / mika

Underbart höst väder :D

hej hej

söndag ida slutet på veckan denna veckan har oxå gått jätte fort, snart e det jul liksom hehe :P måste börja köpa julklappar snart hehe.. skulle vilja åka te ullared för där kan man hitta mkt julklappar :P och billigt dessutom :).
har i alla fall jobbat idag 12-16 på duvan. sen gick jag hem för det e så underbart väder man njuter verkligen i love it <3 nu håller jag på att laga mat hehe blir lite mikaelas specialare men det blir nog bra jag äter ju allt typ :P...
och så har jag fått igång min mobil igen :D mamma ringde te jobbet idag och sa att hon hade hittat papprena så nu har jag igång mobilen igen så e det nån som vill mej nått e det fritt fram nu hehe :P gött nu känns det inte så naket längre hehe :). så nu har jag skrivit ner de i min almenacka så skulle jag få blackout igen så vet jag vart det finns hehe :P..

igår kväll kom henke hit <3 hade mys kväll framför tv me godis och juice hehe :P.. kolla på nån äcklig jäkla film usch på 6:an tror jag det va.. hadla om "snuff filmer" om ni vet vad det e.. äckligt va det i alla fall.. men va ju tvungen att titta för ville ju se hur det gick. har man väl börjat kolla kan man ju inte sluta kolla mitt i.
sen vid 02 nångång åkte henke för han skulle o jobba så då blev jag själv :( och jag hade denna äckliga filmen i huvve men somna allt te slut men drömde en massa konstigt.



uuhhhh va mätt jag blev nu,får nog lägga mej framför tv en stund innan jag tar tag i disken igen.. det e fan alltid fullt där :/..

imorgon åker jag hem till torrskog :) va nästan en månad sen jag va hemma nu så det ska bli roligt.. e väldigt spänd på att se hur det ha blitt me uterummet säkert jätte stort hehe fan va gött :) dröjjer nog inte länge tills det blir invigning där hehe :P...
ska bli underbart att få träffa mina katter igen hehe har saknat dom :) frasse, freddie och findus <3 prata men en pisse igår faktiskt som va här.. han kom fram te mej när jag hade gått av bussen han va så söt och kelen hehe mmm :) undra vem av grannarna som har katt här men det e nog ingen i min trappuppgång.
ska bli skönt att få köra bil igen me :) hehe konstigt att man kan sakna de men det e en frihet att kunna ta sej vart man vill :P

blir en sväng ner te henke sen <3



pussar // mika

LÖRDAG

hej hej

idag har jag jobbat på duvan 9.30-16 tomas kom vid halv 12 nån gång och hjälpte till va ganska mkt folk så idag har jag sprungit mkt hehe.. jobbar på duvan imorn me men då e jag själv men brukar inte va så mkt folk på söndagar.

är helt underbart väder idag.. riktigt fint höst väder helt underbart :) så de hade tur nu i årjäng när det e maknan, e riktigt sugen på att åka dit känns som det kommer va fullt ös där i kväll nu när det e så himla fint väder hehe, men man kan ju inte va me på allt heller :/

nu har jag klantat mej nått fruktansvärt igen hehe :P fick blackout igår kväll när jag skulle starta mobilen hade glömt bort pin-koden och dum som man e slog jag ju in fel tre gånger i rad så då blev det spärrat och nu måste jag ha puk-koden för att komma in i mobilen igen. och den e hemma nån stans och varken mor eller far hittar den så har fått tatt hjälp av mina kära kompis madde :) som skicka in te kundtjänst från halebop så att de kan skicka hem puk-koden.
det e väldigt frustreande känner mej naken utan min mobil, så det kommer ju ta några dagar nu då innan man får igång den. det e inte första gången det ha hänt kan jag ju säga hehe blir så trött på mej själv..

ikväll kommer det nog att bli lungt skulle jag tror, ingen utgång här inte och det e väl bra me för har inte så mkt pengar, så det får bli en kväll framför tv och kanske titta på nån film :)

puss puss

Feels Like Tonight..

.. en jäkligt bra låt me Chris Daughtry :D

nu har jag vart nere på mitt ärende i stan gick fint fint :) hon som jag prata me va så himla trevlig så hoppas på att detta ska funka nu och allt går som det ska så blir ingen nöjdare än jag, eller kanske en te :P ....
idag kom jag i alla fall upp i tid, hade ställt kl så jag va redan uppe vid 9 hehe va trögt att gå upp men jag va ju tvungen för att hinna me det jag skulle göra.. så direkt jag hade tatt på mej begav jag mej ut, fick min cykel pumpad så jag cykla ner te ica och handla mat och sen hem igen.. käka frukost och sen va det bara att göra sej i ordning för nästa tur. fast denna gången när jag skulle ta cyklen så va det dåligt me luft igen så kom inte längre än te ica så fick ta bussen så det e definitivt nått håll nån stans på däcket ;(....
åkte me bussen ner 20 i så jag tänkte hinna göra mina ärenden inom en timme så jag slapp betala igen och jag va klar halv :P så när jag skulle precis gå till busshålls platsen ser jag hur fyran precis åker iväg och jag bara nooooooo så jag sprang och sprang bredvid bussen till nästa håll plats hehe och som tur va stanna den hehe så jag slapp betala vikken tur va plus att jag kom hem lite tidigare hehe :P.. anfådd blev man men va gör man inte när man e snål :P...sen fick ja ta cyklen hem me från ica... så nu har jag diskat och gjort i ordning lite ska snart börja me maten innan jag beger mej ut te bergvik och jobbar 15.30-20 :)  full rulle idag :P och efter bergvik ska jag hem te henke <3 

puss

mer jobb

japp idag fick jag mer jobb så blir 11 dar i rad samanlagt för jag ska jobbapå måndag på bergvik igen, jaja det e ju gött me pengar men hade ju tänkt att åka hem på söndan men så blev det ju inte så får åka på måndag kväll tror jag.. inge fel me att va i karlstad men det va längesen jag va hemma nu, vill kolla in bygget och hälsa på mormor och morfar och folket hemma sen mina katter självfallet de saknarjag mkt mkt hehe :) prata me min frasse igår i telefon hehe han blev helt till sej och mjaua i telefonen hehe gullig <3

imorn kl 12 blir det en sväng ner te stan ska prata lite me en person och fixa lite grejer :P... låter konstigt men det e inte så konstigt som det låter hehe... sen innan måste jag ner te ica och köpa mat och nu e det verkligen MÅSTE har ingen fruost te möra hehe och den jäkla cykeln kunde bli lagad hade det vart mkt lättare.. varför ska folk sabotera för mej och mina cyklar för konstigt? först blev min cykel stulen sen fixa jag en ny köpte nya däck och va hände nån ha gjort punka på bakdäcket.. idioter säger jag bara skaff er ett liv

efter jag vart i stan blir det hem städa lite igen, kan inte hålla det rent länge vet inte va jag gör riktigt men diska måste jag göra i alla fall, hatar att diska tycker det blir fullt me en gång..

börjar jobba kl halv 4 på bergvik och går te 8 jupp...  igår va det en som blev mördad på bergvik vid 7 tiden och jag jobba där då läskigt.. men det va borta vid coopbygg så jag märkte aldrig av nått av polisbilar eller liknande och tur va väl de me fick reda på det nu förut av pappa hehe... jag som bor nära har inte hört nått men folk hemma viste om de.
de hade väl gript han som knivhögg honom så det e ju bra..
när jag stod och vänta på bussen igår kväll tänkte jag ändå för mej själv, att det e så underbart i karlstad och att det aldrig händer nått me mord eller bråk här,och så får man reda på detta dan efter.. jaja...



puss och natti natti // mika

18 sep

idag e jag inne på min 7 jobb dag irad så 3 dar te efter denna :) igår jobba jag hel dag 10-20, hade lite ångest dag innan för det va länge sen jag jobba så nu men det gick fint fint :P... va först på mic och sen bergvik, när man e på två ställen så blir det mkt roligare och går mkt snabbare än om man ska stå på samma ställe hele tin.. idag jobbar jag bara efter middan på duvan, va gött me sov morron :P jag vet inte vad det e me mej men sover så länge nu för tiden har jämt gått upp nu liksom hehe man hinner inte me nått innan man ska göra i ordning sej te jobbet typ..
jag skulle behöva ner och handla mat men gör jag inget radikalt snart hinner jag inte de hehe :P fan va lat en ha blitt inte bra detta...
skulle ju handla maten igår på maxi efter att jag hade slutat på bergvik, det va tur jag kolla hur mkt pengar jag hade innan jag gick in hehe hade bara 37kr kvar så då blev det inge mat :(  37kr får man inte mkt för...

ha tatt kort på värsting stövlarna för resten hehe

      

hehe de går ända upp över knät syns kanske inte så bra men :P ganska fräcka men jag tror inte det e nåttjag skulle ta på mej om jag skulle ut. sen kostarde 2000kr me så nej tack hehe

jag vill te årjängs marknan te helgen :( alla ska ju dit nu.. fuskigt själv måste man jobba.. och så ska det väl bli bra väder me trodde det skulle bli dåligt men vad va jag spg i går såg det ut att bli rätt bra v'äder ju.

nu få jag allt parvla mej ner te ica sp jag får nån mat hehe
pussar // mika

<3

go morgon

igår på bergvik så bytte jag av tomas va väldigt lite folk.. men jag kom allt upp i budgeten te slut hehe :) hade mina stövlar på mej, jag sålde tre par sånna stövlar igår hehe ;P folk bara "åå va snygga e de här i från vart står dom" hehe lite roligt tycker jag det e ju ett gott tecken på att man köpt snygga stövlar :D väldig reklam så, och så säger man hur sköna de e att gå i och mm så köper de dem me en gång hehe :P..
jag e sugen på några högklckade stövlar faktiskt men jag vet inte riktigt vikka det finns ju så många, det finns ett par ljusbruna jätte fint men jag har ju ett par ljusbruna högklackade stövlar redan så det kanske inte e så kul då..
får väl vänta ett tag jag har inte råd att dra av mer på denna lönen jag kommer få, får vänta te nästa hehe :P...



igår efter bergvik åkte jag te henke :) syrran och nina va hemma i lägenheten så tyckte de kunde va för sig själva hehe.. sen gick jag hem me kvart i 11 för då skulle han åka och jobba.
syrran e så dum hon fattar ingen ting hehe men det e ju bra de :D
hon har städat hela lägenheten i alla fall vikket va ju super bra så nu ser det ut som det ska göra hehe, sen åkte hon i morse vid 8 typ skulle me tåget vid nio, känns bra att va själv igen hehe :P... 6 arbetadagar kvar sen ledigt va jag tror hehe :P... 

usch på mej gick inte ut och gick idag heller, får gå ner te stan sen då det e ju i alla fall uppe håll nu ute så kanske att det kan hålla i sig hehe...
nu ska jag i alla fall få i mej nån frukost hehe

pussar // mika

Ny vecka

go morron :)

idag e det måndag och början på en ny vecka, ska jobba hela veckan plus helgen.. syrran åkte redan te skolan vid halv tio idag så jag har sutte vid tv sen har jag diskat :) ska snart hoppa in i duschen.
trist väder det e idag :( grått och tråkigt, det som va så fint väder..
syrran åker inte förrän på tisdag härifrån te gbg.

denna veckan får jag se om jag hinner te firskis fast det e tveksamt efter som jag jobbar, blir för lat måste verkligen sätta igång snart .

va ett tag sen jag va hemma i torrskog nu, det har antagligen hänt jätte mkt på uterummet hemma, glas dörrarna e på plats och taket klart och så har det snart blitt klara me trappa och det som e utanför hehe ska bli riktigt kul att se hur det ha blitt men linda sa att det va jätte snyggt och stort hehe :P...
längtar lite efter mina katter oxå jag e helt säker på att de saknar mej hehe :)

det e Årjängs marknan te helgen me och den missar man :/ jaja det ska väl kanske inte va så bra väder ändå..

puss

syrran på besök


hej hej

jupp syrran kommer på besök idag fast hon är inte här förrän halv 8 i kväll tror jag det va.. ska väl ner om möta upp na sen.
idag har jag vart på duvan 12-16 va riktigt segt inte alls mkt folk, så fördrev tiden me att porva skor hehe :P.. glömde ju så klart mobilen hemma idag, annars hade jag tönkt ta kort på de höga stövlarna hehe...
får bli nån annan dag ska ju jobba hela veckan så och ja tror inte de säljs i första taget 2000 kr liksom...



den 4-5 okt drar jag ner te götet te madde om allt går som planerat :) ska ut och göra gbg.. antagligen blir det disco bowling och sedan krogen :D ska bli kul..

Lollo fick lägenheten i karlstad :D mitt i stan vid haga rondellen fy fan va gött.. hon ser nöjjes från hennes förnster så man kan se kön in hehe :P...
jag kommer va stamis hemma hos henne men hon får den inte förrän 1 dec så det e ett tag kvar.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

:D

Hösten är allt bra vacker ibland :) mysigt nu när det blir mörkare på kvällarna...

imorn ska jag jobba på bergvik 15.30-20

Lördag

nu e det helg igen :) idag har jag jobbat på duvan me chatrine :D världens underbarste norska hehe... börja inte förrän kl 11.30  men blev lite stressigt ändå hehe.. men det gick allt jag hann allt me :P...
blev inte hemma inatt har fått en mkt irriterande förkylning och det va så kallt  igår kväll så jag gick aldrig hem hehe därför det blev lite stressigt idag.
va inne på gina innan jag börja och leta efter den tröjan, men hitta den inte så jag fråga dom och de stod som frågetecken de me hehe.. till slut fick ja syn på den på ett ställ där va 3 st kvar. och det visade sig att det inte va ny inkommet utan hade funnits ett tag menjag hade aldrig sett den förut men när jag prova den såg det inte bra ut så jag spara ju lite pengar då hehe jaja trodde jag skulle få nått nytt men det gick inte.
på duvan idag va det full rusch fick in en massa :P blev tomas glad hehe... det e kul när det e mkt folk då går tiden fort sålde mass vis me stövlar.
prova värsta stövlarna idag HAHA de gick ända upp på låret hehe de va fräcka men jag tror aldrig jag skulle ha på mej sånna, måste lägga upp ett kort nån gång hehe...
resten av lördagen blir i lägenheten får röjja upp lite. syrran kommer ju imorn. annars ska jag bara ta det lungt.
fick mer tider nu igen hehe ska jobba på måndag oxå som va min lediga dag men så blev de inte ne nu jobbar jag 10 dar i rad :P...


sandra på väg ut för branten :P svart backe, jag gav mej till och me ut för den, de ni hehe :P

fick lite sälen längtan idag, efter som det e så himla fint väder ute och sen de kalla brisarna mm :) sen hade de lagt snö på torget idag så det va upp visning me folk som hoppa på en ramp liknande sak me slalom och snowboard..
vill åka te fjällen på nyår skulle va såå himla roligt :) ett gäng hyr en stuga me bubbelpool och hela kittet och bara e, fyy va gott det skulle va :P..

puss puss // mika

surt :(

tunikan som jag hade sett på gina igår i stan fanns inte ute på bergvik hmm inte skoj.. så får åka ner tidigare imorn te stan och gå in där och kolla efter den..
börjar 11.30 imorn på duvan.

soligt

hej

idag e det fredag slutet på veckan :) denna veckan har verkligen flugit fram. idag ska jag jobba på bergvik börjar inte förrän halv 4 och går te 8.. men jag ha redan vart nere i stan på ett ärende :)
tidigt i morse fick jag besök oxå hehe :P
igår efter att Emelie hade åkt hem så fick jag ett samtal :) så jag följde me te hans jobb på NWT en stund va lite roligt att se hur det va där se gick vi hem kolla på idol och sen gick jag hem halv 11 typ :)



nu ska jag äta nått innan jag ska bege mej te bergvik måste in på gina först me och kolla efter den tröjan den måste de ju hängt upp idag tycker jag :)
vill ha en helt ny garderob skulle verkligen inte sitta fel hehe...
på Söndag kommer lollo te karlstad för hon ha fått napp om en lägenhet som hon skulle kolla på det va meningen att hon skulle kolla på den igår men det blev flyttat te söndagen.. jag skulle me och titta på den men på söndag jobbar jag så får se om jag hinner.. annars skulle hennes föräldrar me så..

på söndag kommer syrran hit me igen vet inte när men hon ska te skolan på måndag i alla fall så det blir väl på kväll nån gång hon kommer..

pussar // mika

mkt trevlig dag

hej hej

idag har dan gått ganska fort :) gick upp vid 8 sen va jag nere te stan vid tio där jag mötte upp emelie hon skulle te arbetsförmedligen men hon skulle dit imorn me så vi gick aldrig in dit hehe.. istället gick vi i affärer och kollade jag köpte inget men emelie hitta ett jätte fint linne, klänning liknade jätte fin va den i alla fall passa bra på henne :) jag fick syn på en tunika de höll på att packa upp som de hade där bakom kassan men kunde ju inte fråga om jag fick prova den då så måste titta in på gina imorn den va jätte fin vill ha :D
sen va vi inne och prata me helen och tomas och jag fick mer tider av tomas hehe :) så nu ska jag jobba hela nästa vecka förutom måndagen så blir kvar ikarlstad en vecka till :) gött hehe...
för helen skulle va ledig för hon hade mkt me skolan så då fickjag alla hennes tider :D money money det tycker vi om hehe :P
vi fika på Waynes cafe åt världens godaste morots kaka mums mums men farligt farligt hehe :P sen åkte vi hem till mej grekka me min dator som blev helt cp sen kolla vi på vår "party pinglornas"  film hehe :P...
sen laga jag mat till oss köttbullar och makaroner hehe graciöst hehe :P sen blev det glass te efterrätt hehe :D
kolla på idol klipp från karlstad igår hehe :) emelie kände faktiskt en del.. lite häftigt..
hon ha precis åkt hem nu för hon skulle på fotbollsträning så nu sitter jag här ensam igen skanog kanske diska blev en del nu hehe..

igår kväll blev det en promenad te kroppkärrsjön och tebaka :) i regnet men det va mysigt gick ju inte själv hehe :P

nu får jag börja diska
pussar // mika


tvättar

hej hej

idag e det onsdag mitten på veckan redan hehe :) igår elle tisdagen gick så hilma fort hehe men det kan ju bero på att man sov te kl va 18 hehe ja ni ser rätt helt sjuk så länge har jag aldrig sove nån gång så det va frukost vid 8 på kväll hehe.. jag va väl uppe te halv 3 på måndagen sen sov jag kanske fyra timmar halv sju fick jag ett par kalla händer på mej så somna väl inte förän 8-9 på möra där och ja sen sov man te kl va 6 på kväll hehe...
gick hem igår halv 12 på kväll.
så nu e jag hemma och håller på att tvätter usch har så mkt tvätt ska snart gå ner nu och tar ur två maskiner ochsätta på en ny.



idag får jag se te att få nått gjort mitt kylskåp e typ tomt så jag grönna på att åka te bergvik Maxi och handla mat ( stor handla )  sen måste jag städa här lite diska och så

nu måste jag gå ner och ta maskinerna men hoppas ni får en trevlig onsdag :) pussar mikaela


min söta findus :)

Glad <3

hej hej elle go kväll hehe :P

haft en helt underbar dag idag även om ja ha jobbat hehe :)
jag e såå glad jag trodde nästan aldrig att detta skulle hända mej, jag känner mej som en ny männsika fast ändå samma färståss hehe :P det e precis som det ska vara och jag hoppas att det håller i sej för jag stor trivs verkligen :) det e helt underbart man känner sig verkligen omtyckt och allt e så mkt bättre och nu finns det skäl till att stanna kvar i karlstad när man e ledig hehe..

blir som sagt kvar i karlstad denna veckan, måste tvätta och så kom det annat i mellan :) jobbar ju på fredag så då kan jag lika gärna va kvar, har ändå ingen ting att göra hemma de jobbar ju.. så denna veckan ska jag försöka ta mej te friskis blev ju ingen ting förra veckan.
jobba på duvan idag 14-19 va inte så mkt folk i början men då hade jag praktikanten frida hos mej så det gick ju bra ändå och sen på slutet blev det allt en del folk så då gick tiden rätt fort :)
sen gick ja te sundsta :) ha kollat på hancock va riktigt bra den rekomenderar jag er te att se :) och sen blev te tacos mm mkt gott men usch va mätt en blev  då hehe.. nu sitter jag här ensam ska kanske sova snart..



hehe hörde en sak på Rix FM :) lyssnar ju på de hela dagarna när jag jobbar. titti skulle brodera nån ting och då tyckte gert att det skulle stå sä här  "en stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem" hehe han e så sjuk gert men det e roligt att lyssna på hehe :P

det e inte ett skit på tv nu på kväll kan jag ju säga dåliga gamla serier bara.. blir trött och så e jag förkyld me´.. mín näsa e tätt óch halsen slemmig inte så kul vill inte va förkyld..

5 timmar kvar
bara att vänta ska nog kanske sova en stund då går det snabbare :)

pussar o natti natti // mika

PREMIÄR på nöjjes

hej hej

ja det blev allt utgång igår ändå hehe även om det inte blev te arena där Lazee spela utan det blev nöjjes istället.. men det va skoj va första gången ja ha vart där när det e nattklubb typ,, det e ju mkt anurlunda på kväll än på dan det va skit häftigt så dit kommer jag allt dra mer gånger :)...
först blev det förfest hos en kompis på sundsta va trevligt så vi drog in te nöjjes vid typ 11 tiden... kan ju säga som så att jag va ju inte hemma förrän 10 imorse :P...

sen va det bara att göra sej iordning och åka ner te jobbet börja 12 på duvan. när jag skulle cykla ner te stan kände jag att detva lite luft i bakdäcket på cykeln så jag kom inte längre än te ica så fick ta bussen därifrån.. jäkla skit säkert nån som ha skure hål i däcken..
det va mkt folk som handla skor idag så de fyra timmarna gick rätt så fort :) så de va gött...

ska jobba imorn me men då börjar jag inte förrän två på duvan så det ska bli gött att få sova ut lite :) man ha ju inte sove så mkt på sistone hehe...
nu e det one tree hill på tv måste kolla :D

puss puss // mika

Party ikväll

 hej hej

mkt bud från olika håll jag vet inte riktigt hur jag ska göra men ut blir det i kväll i alla fall :D om jag ska vänta på emelie eller omjag ska dra på en förfest hon en som jag snackat me på msn hehe :P
känns dumt och jag som e så blyg men jag har ju en del dricka jag kan dra i mej innan hehe skulle va väldigt kul me skffa lite mer nya vänner e aldrig fel :P
nu måste jag gör mej i ordning i alla fall men jag berättar i morn hur det blev :D

pussar

Städar tagen

god förmidda :)

fredag ida slutet på veckan gött :) idag ha jag vart ute och gått på möra va sköt det värsta va att det regna rätt bra när jag börja gå men sen blev det fint så nu e det jätte fint ute :).. sen har jag vart i städartagen har plockat udan en massa va kläder överallt och grejer mm mm hehe.. sen ha jag diskat och gjort rent i köket och så ha jag bytt i sängen och damsugat :) va väl behövligt så nu känns det väldigt bra när det e rent :) ...
ska som sagt te bergvik idag men jag behöver inte ner te stan förrän tre..



I Turn To You

hej hej

torsdag idag.. har jobbat efter middan på mic ha vart väldigt lungt inte alls mkt folk. på för middan gjorde jag inte mkt jag sov te kl va halv 11 :P sen blev det dator och tv hehe och så laga jag mat me..tänkte att jag skulle ut och gå men efter som jag låg så länge blev det inget me de får bli imorn.. måste...
fick mitt schema idag på hur det kommer bli framöver.. och jag kommer bara jobba varanan helg fre,lör,sön.. helen hade fått jätte mkt säkert efter att de maria ha slutat.. 
lite fuskit jag ha faktiskt jobbat där mer än va helen ha gjort.. men det e väl bara för att hon går den utbildingen och att hon e äldre än mej som hon får de.. jaja jag måste söka nått mer...



imorn blir det bergvik på eftermiddan 15.30-20
ochdet e fredag imorn det får bli lungt för jag jobbar ju på lördag men lördag funderar jag på att dra ut kanske LAZEE kommerju te arena då :) skulle va lite kul han e ju bra och det va väldigt längesen jag va på arena nu..



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 puss // mika <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

home sweet home

hej hej

nu är jag tebaka i karlstad igen :) ska jobba imorn fast jag börjarinte förrän 14 på mic så det blir sov morron imorn igen gött hehe.. jag va hemma typ 20 över 8 då jag kom me tåget vid åtta sen fick jag gå och hämta cykeln vid bussstation och cykla hem vikket va ganska så kallt hade ingen jacka.. och jag känner jag börjar att bli förkyld har hon i halsen och pratar som en kråka.. kurerar mej me te :P..
igår hade vi jätte roligt jag åkte me bussen så jag va i säffle vid halv tre då hade sandra precis komme från skolan. camilla och ann-sofie tittade in me för de hade vart i varberg för camilla hade tatuerat sej :D va jätte fin en kvist typ och fjäril på över armen. jag vill me tatuera mej och hon sa att det inte gjorde ont så tyckerinte hon det gör ont så kan väl vem som helst göra de hehe :P...
sen handla jag och sandra maten och då tröffa vi elin som kom me hem sen.. senare på kväll gick vi över te sandras granne jonas och kolla inlägenheten helt okey faktiskt hehe sen vidare till nilla :P.. där va det grejer över allt kan jag säga hehe ny inflyttad och inte fått ordning på nått det va nästan som att man skulle ringa rent hus hehe :P sen när vi hade vart där en stund gick vi vidare till jimmy sandras lille bubbe hehe :P.. kompis asså.. han hade jätte fin lägenhet ochnär vi hade vart där gick vi till niklas elins kille :) han va jätte trevligt vi satt väl där i två och en halv timme han sjöngoch spela gitarr hur fintso helst vem vill inte ha en kille som kan sjunga liksom hehe så han blev helt klart godkänd för elin hehe :)
vi va väl hemmaigen när kl va halv 12 :P..


sandra och elin <3

tror det gick en bra film på 3:an kanske ska sätta sig och kolla på den :) tror jag sätt den förut men det spelar roll hehe

bra låt : Agnes Carlsson - on and on

pussar o kramar // mika

säffle

nu sitter jag i säffle hos sandra och elin e här me :) ska snart käka klyftpotatis och kött mums hehe :P... sen skulle vi vist te elins kille här i säffle och hälsa på hehe kan ju bli intresant.. ska sova över här tills imorn så kommer upp te karlstad imorn kväll igen.
nu ska jag dra och hjälpa sandra i köket
bye bye puss // mika

Göteborg

go morrron :)

idag e det tisdag då ska inte jobba idag så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. får se om jag kanske orkar gå på friskis och svettis sen hehe...
solen skiner i alla fall här i karlstad och e väldigt gött väder ute så får nog ta mej en sväng sen i solen :)

lite bilder från götet och liseberg :)
     


       

före och efter hehehe :P

         


linda och louisei snygga 3D glasögon hehe

 

det va lite utav dagen på liseberg :) hade verkligen jätte jätte roligt.. va en evighetsen jag va där så kände mej som ett barn på nytt hehe :P tackar så jätte mkt tjejer hade super kul me er hela helg :D 
 
nu måste jag ta tag imin dagoch göra nått vettigt hehe måste ut i solen i alla fall så man får lite energi hehe :P
pussar o kramar //mika

sanslöst

hej hej

det e konstigt, kommer man hem på söndagen till torrskog efter att ha vart i gbg hela helgen, och jag hade inte nått jobb förrän te helgen så tänkte det skulle va skönt att va hemma lite men nej då, då ringer tomas på söndag kväll och ville att jag skulle jobba idag 14-19 på duvan och snäll som man e och lik pappa så kan man ju inte säga nej så det va bara att ta en tidig buss från årjäng te karlstad och dirket te jobbet :P.. 
det ha vart fruktansvärt lungt på duvan idag bara en massa returer så när jag kom och bytte av nina va det -900 i kassan det e inte kul de usch usch..
nu ska jag inte jobba imorn och på ons men på tors o fre och hela helgen ska jag jobba. man gör det ju för pengarnas skull.. orkar inte längre me den här ovisheten så jag måste verkligen söka nått mer jobb..

ha vart i göteborg i helgen :D va på liseberg hela lördagen me madde,lollo o linda va jätte trevligt och jäg älskar verkligen att åka allt hehe :P kanonen va stört skön :) den ska man ju verkligen åka mer gånger hehe och uppsvinget va pirrande me hehe men balder e nog nästan bäst tror jag hehe :) älskar de.. 
och vädret va helt underbart va som en sommardag va varmt och soligt mmm :) sen sov vi hos madde :). hade enliten men väldigt mysig lägenhet får jag säga.
ha blitt mkt macdonalds och skräpmat i helgen så det får bli ut och gå denna veckan de..

kort från lisseberg får jag ladda upp nästa gång ha inte lagt in dem på datorn än

nu ska jag nog snart lägga mej framför tven ochslapa mina ögon går snart i kors och jag har ont i ryggen me måste va efter all åkning på lisseberg..
men ni får ha en fortsatt trevlig kväll
pussar// mika

RSS 2.0