31 mars 2011 - hemhem =)

Hej

Nu har jag äntligen lämnat in hemtentan =D är såååå skönt nu kan man ta helgen ;)... åkte till uni typ kl 10,skrev ut tentan sen vänta jag på charlotte och simone så lämna vi in dem samtidigt hehe.. lycka haha...
Efter uni så gick jag och simone i stan och kika i lite affärer sen käka vi på waynes oxå, har typ ingen mat hemma så det va gött att få det gjort =)...  jag köpte inget annat men va sugen på en jätte fin ring som fanns på glitter men jag fick skippa den måste tänka på att jag inte e så rik hehe...

Nu ska jag diska och vika tvätt sen blir det att packa, 16.55 går bussen hemhem så kommer pappa och hämtar mig i Årjäng.
ser fram imot helgen =) imorn ska vi kolla på nått gulligt hehe och sen på lördag så blir det 20års fest för sandra =D ska bli riktigt skoj och jag ska använda mina nya kläder =)...

ska ställa mig med disken nu..

have a nice day =D //mika

30 mars 2011 - hemtenta fort..

Hej hej

Uuhhh säger jag bara för denna tenta :/ det va inte lite fråger och det ska skrivas en himla massa men jag har ändå vart duktig =) skrev faktiskt det mesta igår, då satt jag 5 timmar och bara skrev sen idag ar jag sutte 3 timmar typ och nu är jag i stort sett klar, har svarat på alla frågor men jag vet ju inte om ens hälfen e rätt men men det får bära el brista man kan ju hoppas på att jag lyckas skrapa ihop tillräckligt med poäng så jag får G i alla fall.. blir att kika igenom den senare och se om det e nått som jag tycker fattas annars känner mig rätt klar orkar ärligt talat inte mer :/..

Var ute och gick imorse sen satte jag mig och skrev fram te kl va 12.30 typ då tog jag en paus och diska och kolla lite på tv sen kl 14 var det tvättdags, fruktansvärt mkt tvätt nu igen hur lyckas man haha :P.. efter jag hade slängt i två maskiner så cykla jag ner te stan och lämna tebaks en bok på bibblan =) är såååå fantastiskt underbart väder ute =D lite kallt för att det blåser men annars det underbart i solen..

så här ser det ut när jag pluggar hemtenta ;)



Ne nu ska jag gå och kolla till tvätten sen ska jag se om det finns nått ställe man kan sätta sig på och götta sig lite i solen innan det blir dags att göra i ordning lite käk =)

Kram//mika

29 mars 2011 - hemtenta

Go morron =)

vakna upp av att mitt tyg vid sängen över huvve ramla ner hehe sen fick jag fasen inte upp det igen så det va lika bra att gå upp, ute var det snö på backen =( och mulet, jätte tråkigt men jag tog på mej och gick en snabb promme ändå på typ 25 min =)

Har käkat frukost nu och om ca 1 1/2 timme kommer hemtentan ut :/ uuuhhh är verkligen spänd på hur den kommer se ut och hur många frågor det är och vad det är för frågor, jag kanske inte kan svara nån ting, det skrämmer mig lite eftersom jag inte har vart så duktig på och läst plus att jag missa två seminarium :( kommer säkert nått från det som inte jag kan.. jag vill inte men samtidigt ska det bli skönt att få den gjord oxå... hoppas det går ganska fort så jag slipper sitta och skriva två dagar men man vet aldrig kanske e jätte mycket =( ...

får börja ta fram böckera och anteckningarna nu så jag är beredd ;) önska mig lycka till


omotiverad

Hela den här kursen har vart jobbig, jag vet inte om det är mig det är fel på men antagligen har bara vart så ofokuserad och har knappt orkat läst ett dugg. jag tror allt börja med vår lärare som jag inte kom så bra överens med eller det var nog inte bara jag utan det var nog en del i klassen men jag tog det nog ganska hårt och sen dess har ingen ting vart roligt och jag har inte gjort mitt bästa alls.. jag har börjat tänka i andra banor och jag funderar verkligen på vad jag ska göra nu, är det värt det att va kvar?? vill jag verkligen detta? har det oxå väldigt jobbigt med ekonomin får verkligen snåla på allt för att det ska kunna gå ihop någorlunda. Nu imorn får vi ju denna hemtentan som jag tror kommer gå åt skogen jag har inte förberett mig alls på den, jag orkar inte och har ingen lust, jag ska i alla fall göra den sen får det gå som det går, jag hoppas innerligt att det finns nån ting jag kan skriva. jag hoppas det blir bättre, denna kursen är ju slut efter denna tentan sen börjar jag på en ny kurs nästa vecka och jag hoppas att det blir bättre då så jag kommer tillbaka och tycker det är roligt igen. jag tror jag är lite trött och sur oxå för att jag vet att nu har jag två saker efter mig och det är inge kul alls, om jag får motivationen tillbaka så hoppas jag att jag kan göra de sakerna som jag har efter mej gjorda så jag slipper ha nått som hänger efter mig.. Eftersom det inte så fett me pengar nu så längtar jag oxå efter att få jobba och tjäna pengar, har sökt lite här och där men inte fått nått svar från nån sen hoppas jag verkligen att man kommer få jobb i sommar annars blir det väldigt jobbigt :(.. Man blir bara äldre och äldre och jag sitter fast just nu känns det som vet inte alls vad jag ska pyssla med i framtiden vet inte ens vad jag vill göra :/ usch säger jag bara någon som kan pigga upp mig om det går vill säga :/:..


28 mars 2011 - plugga

hej hej

Har vart hemma i Torrskog en sväng =) Mor och Far kom hit i lördags vid 12 typ efter att de hade vart i sunne på selma spa och göttat sig ;) När de kom så åkte vi direkt iväg och handla =D jag fick en tidig födelsedags present av mor o far när vi var och handla på bergvik =) en jeans jacka och en fin klänning från MQ =) super nöjd har letat efter en jeans jacka såå länge och nu ätligen hitta jag en som var fin och normal inte för mkt krusiduller på hehe..
träffa lite känt folk där oxå hemifrån trevligt sen prata jag även me helen en stund som jag inte pratat med på länge =) Åkte hem typ kl 15, va in i Årjäng och handla mat sen blev det en sabbvisit hemma innan vi åkte iväg på vårbasar i bygdegårn, jag vann bröd och en såskanna =) va hemma ganska sent så blev nästan sängen me en gång.
Igår så åkte vi te mormor på morronen och hjäpte henne lite. sen va dagen väldigt slapp var ju skitväder igår oxå, snöa och regna om vart annat sen blåste det storm typ :/ halv 8 mötte vi upp Ellen i bengtsfors och vi åkte te Karlstad så hon har låge här inatt, hon åkte tidigt imorse till Grythyttan på kurs =)

Jag har vart ute och gått nu på morronen =D och nu ska jag sätta mig och läsa lite te hemtentan som kommer imorn :/ vet inte riktigt vad jag ska läsa på men får väl gå igenom det vi skrivit te seminarierna och kika lite i böckerna. annars blir det en lugn dag..

imorn kommer hemtentan ut kl 12 :/ usch har ingen lust asså känns piss men jag ska göra så gott jag kan i alla fall så får man väl se om det räcker.. hoppas denna veckan går fort ;).. 

Ni får en toppen dag i solen =)
kram//mika

25 mars 2011 - shopping

Hej

Kvällen igår blev jätte lyckad =) Pete och Nina kom och hämta mig vid halv 6 sen åkte vi till Sara i skoghall =) Tycker för övrigt att skoghall är ganska mysigt hehe :P.. Sara hade en jätte fin lägenhet, lite indiskt inspirerad jätte mysigt sen hade hon två söta katter som va jätte keliga hehe ;) vi spela weii (stavar man så) snowbord spel hehe va skit svårt man fick verkigen ha balans :P sen sjöng vi singstar hehe =) halv 9 så åkte vi in te stan, skulle bowla men det va fullbokat men vi gick in på score och spela biljard istället =) va evigheter sen jag spela det men det gick hyffsat bra faktiskt förutom att jag råka tjuta ut kulan från bordet en gång hehe oops :P..  hade jätte trevligt va skoj att komma ut och göra någon ting vi drog hem typ kl 11 så det blev inte jätte sent men vi va ju inte ute för att festa heller.. bra kväll =)

Nu sitter jag här och väntar på att mor o far ska komma =) de har vart i sunne på selmaspa nu fre-lör fuskisar hehe så de ska komma hit så ska vi shoppa lite =) sen kanske jag följer med dem hem te torrskog =D..

Jag har vart ute och gått denna morron oxå, det blåser fortfarande men på en del ställen var det helt underbart i solen =) gick te maribergsskogen det sista som vanligt hehe är så fint där i alla fall så la jag mej i en sån där jätte gunga i solen guuud va skönt det var höll på att somna men när kl närma sig tio så kom det en massa barn hehe så då fick jag flytta på mej :P..

ska göra mig klar snart sen får jag nog röjja upp lite här men de är väl inte här på en timme men det går fort..

have a nice day ;) // MIKA

Tjejkväll

Hej

Ska om caen timme åka på tjejkväll i skoghall =) ska bli riktigt trevligt, träffa lite nytt folk allt e bättre än att sitta här hemma och uggla hihi..

Jag åkte ner te bibblan förut idag som jag sa, skrev ut Cv och sen gick jag och lämna det på Åhlens café =) så nu är det bara att vänta och se, jag vet inte om de har bytt ägare där oxå jaja.. kika även runt i Åhlens de har ju gjort om där inne nu jätte mkt man hittar knappt jag tror väl att det e klart på övervåningen men på nedreplan så höll de fortfarande på att bygga blir spännande när det e klart =)..

Bjuder på en låt som jag har fått dille på nu hehe lyssnar på den hela tiden, har sånna perioder ibland då jag lyssnar på en och samma låt om efter om efter om haha :P



Ska börja göra mig i ordning nu lite smått =)
 
hoppas ni får en riktigt bra kväll
kram//Mika

25 mars 2011 - vår väder =)

Hej hej

Underbart vår väder idag igen =D jag bara ÄLSKART hehe... det e så skönt att snön äntligen försvinner längtar som en tok till sommarn, längtar till alla härliga sommarkvällar på dansbanerna haha :P.. 

Jag har vart ute och gått en tur som vanligt nu på morronen =) gick till sommaro och runt där och sen blev det mariebergsskogen till sist hehe :D
Jag vet inte vad jag ska göra idag, fasen blir så himla rastlös :/ men jag funderar på om jag ska ta tag i och söka jobb (helgjobb) så ska nog åka te bibblan och skriva ut CV och sen gå runt lite, När jag prata med Nina igår så sa hon att hon kunde prata med sin chef på ett städjobb på polisen och ge henne mitt nummer för Nina skulle sluta där så då kanske jag kunde få jobba =) skulle ju va smidigt och det va helgjobb bara får se håller tummarna inte världens bästa jobb kanske men va fasen det e pengar i alla fall :P.. 

sen kanske ikväll så följer jag me Nina te skoghall, känns lite som jag tränger mig på men hon fråga ju =) e väl roligare än att sitta hemma...

ska nog betala räkningar idag me :/ fy fansen alla pengar försvinner me en gång =( jag behöver verkligen ett jobb, är lite nervös inför sommarn att jag inte kommer få nått men jag och Madde håller tummarna sten hårt nu på att vi får nån ting i Halden.. det ger sig men jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS verkligen det...

Kram//mika

festsugen

Hej hej

Har vart i stan en sväng nu och träffat Nina =) fika på waynes i mic, åt en god morotskaka och drack chailatte mumsmums ;).. var väldigt trevligt prata som om det inte alls var ett helt år sen sist vi sågs hehe..


Nina och jag för ett år sen =)

Har ett fest sug som heter duga hehe :P det stör mig oxå att det e party nere i stan men får inte me mej någon och jag vill ju inte gå själv :/ jobbigt haha... det är maskerad party på tempel ikväll och hör och hämpnad inträde 1kr hehe det e sant och jag kommer förmodligen att missa detta :/ tror det blir ett jäkla bra drag där ikväll.. lite surt men jag är inte så festsugen att jag går dit själv ne nån måtta för det vara haha..

Vet inte vad jag ska göra nu =/ är så sugen på att hitta på något men tror inte det får gå ut och springa en mil så kanske jag inte e så sugen längre hehe.. BOOOOOORING

Imorn vet jag inte vad jag ska göra under dagen men på kväll så kanske det blir en sväng te skoghall me nina på tjejkväll =) får nog bli det om det inte är nått anat som kommer upp, är så tråkigt att sitta här dag in och dag ut så skulle va trevlig att komma iväg och göra nått..
På lördag kommer mor och far hit efter att det vart på selma spa =) ska kika i lite affärer och sen kanske kanske så åker jag med dem hem, pappa vill det men jag vet inte än hur jag ska göra..

jag borde plugga lite till tentan men vet inte riktigt vad jag ska plugga på är en hemtenta så har ju böcker och sånt jag kan kolla i när jag skriver provet men ändå hehe kommer nog gåå åt skogen känner jag, missa ju två seminarium och det känns som det kommer komma fråger utifrån det :/ men men vi får se är ju inte förrän på tisdag..

oj oj va jag babblar hehe kan fårstå att jag har tråkigt va haha :P

ne nu får det blir slapp i soffan framför Tv.

Kram//Mika

tors 24 mars 2011

God morgon =)

underbart väder idag igen, blåser lite dock men det betyder bara att snön försvinner snabbare ;)... jag vakna ganska tidigt så kolla på vakna med the voice en stund innan jag tog på mig och gick ut på en långpromenad =) när jag kom hem blev det en dusch och sen en stoor frukost =) Madde ringde oxå och höll mej sällskap ett tag =) Nu ska jag snart börja städa och diska och sen senare i eftermiddag så ska jag ner te stan och träffa lilla Nina =) ska fika nånstans varjätte längesen jag träffa henne så ska bli riktigt roligt =)..

Här är två bilder från The Ark =)
bättre sent än aldrig hihi ;)





dags att börja ta tag i städningen =)

puss//Mika

Ilanda

Hej

står över bunkern idag är så himla slö sen orkar jag inte göra mig i ordning, vill inte missa Glee heller hehe så det ebättre att vara hemma men det hade inte vart dumt med sällskap ändå, nån som man kan tjöta med och äte gott kanske..

min tur har gått nån annanstans för de två lotterna jag bytte te mej nu var det ingen vinst på =( så nu var det roliga slut, jag som ville vinna stor vinsten hihi :P..
cykla ner te stan förut, det har smällt undan bra nu så det e nästan bart på alla ställen utom under broar och sånt så e inte riktigt cykelväder än men det kommer så smått hehe.. När ja va i stan fick jag helt plötsligt lust att åka ut te Ilanda hehe har aldrig åkt dit me buss förut men hoppa på bussen å åkte dit hehe fick ju se lite nytt sen väl vid ilanda så kika jag lite i skoaffäern där hitta ett par söta skor men jag köpte dem inte ångrar mej lite nu för de va ju inte dyra men får väl åka dit igen nån dag sen kolla jag in djuraffären oxå =) det finns så sjukt mkt roligt där ska se till och få me mor o far dit ut =)
va hemma igen vid 5 typ så då gjorde jag mej mat och sen blev jag bara så himla seg, blev skit mätt så orkar knappt röra mig hehe... 
joo förresten det blåste typ storm ute förut oxå hehe :P...

en halvtimme kvar te Glee nu =)

Kram//Mika

ons 23 mars 2011

hellu =)

Jag vakna typ 9 sen gick jag ut på en morgon promenad på ca 40 min =) jätte härligt väder jag ÄLSKAR verkligen våren... gick till mariebergsskogen och nu hade jag inte vart där på ett tag så man såg verkligen vad det hade smält undan mkt, skridsko banan var tex en stor gräsplätt nu och vattnet hade tittat fram under isen i dammen och det var tre st glada änder där och simma i vattnet hehe...

Onsdag idag, har inga speciella planer för mej idag :/ jag måste i alla fall diska och städa sen måste jag nog gå ut en sväng igen för att det e så gott väder ska nog gå ner te stan och ta ut två nya lotter hehe :P sen senare ikväll ville Ecat att jag skulle följa me te bunkern men vi får se på det kanske kanske även om inte bunkern riktigt e mitt place så kan det va trevligt att träffa lite folk..

Jag är sååååååååååååååå sugen på att åka nån stans så jag håller tummarna att jag kan få en högvinst så jag kan åka nån stans på mini semester :P skulle vilja åka till london el paris över en weekend skulle vara super roligt...

 


//Mika

Bergvik

Hej

hemma nu efter ha vart på Bergvik en halvdag typ =) mötte Ecat i stan vid 13.30 sen åkte vi ut te Bergvik,kika i lite affärer, jag köpte inget fast att det fanns en hel del man skulle vilja ha men har ju inte råd så fick hålla fingrarna borta. vi käka på donken och sen blev det storhandling på ica maxi :)
Vart en jätte trevlig dag och sen så ringde jag ju en massa samtal till halden i morse och jaga jobb hehe ;) va lite si så där men vi ska ju dit den 6april så då hoppas jag på att få lite bättre resultat ;)...

Har vart helt underbart vår väder idag oxå =) jag e så glad att jag kan använda skinnjackan bara hehe så himla skönt i solen och nu försvinner snön rätt snabbt underbart =D

joo tog ju ut två nya lotter och jag skrapa dem nu när jag kom hem och jag vann 50kr igen hehe =) så får bli två nya lotter imorn ;)




tis 22 mars 2011

Go morron =)

Jag orka inte blogga igår efter jag kom hem från skolan va så himla trött efter att vi var på skolan 8-16 typ, vihade vår presentation påmorronen sen satt man bara och lyssna på alla andra, en del va intressant men det blev oxå väldigt lång tråkigt och man fick träsmak i röva typ.. somna i soffan efter jag hade åte mat och vakna precis innan BB börja hehe...

Nu är man ledig en hel veckan :/ det e gött men jag vette fan va jag ska göra hehe redan rastlös men idag ska jag me Ecatrina till Bergvik en sväng =) ska inte mötas på torget förrän 13.30 så det e ett litet tag kvar och innan det har jag tänkt att jag ska ringa några samtal bla te Halden om jobb =)

Fick en dubbeltriss av pappa när jag va hemma och på den vann jag 50kr hehe så jag tog ut två nya enkel lotter vann 50kr igen så tog ut två nya vid uni och på dem vann jag 75kr så tog ut tre nya här i stan och jagvann 50kr hehe så ska ta ut två nya på bergvik idag hoppas jag kan få en liten större vinst =D wish me luck ;)


Kram //Mika

Sön 20 mars 2011

Hej

är mega trött efter denna dagen, Åkte upp till uni så man var där kl 10 sen dess har vi sutte me arbetet och finslipat det rätta och grejjat och förberett för presentationen imorgon. blev klara 17.15 då vi åkte hem :/ men ändå så känns det ganska bra nu inför imorgon vi satsar på VG hehe neee hehe det kan man aldrig veta me vår lärare men hade jag bedömt det hade det blitt VG+ haha :P..

ska bli UNDERBART när det är över imorn för sen är vi helt plötsligt lediga en hel veckan innan hemtentankommer ut hehe, Vad ska man hitta på då? jag blir kvar i Karlstad i alla fall ska nog försöka tränalite sen finns det lite andra grejjer som det måste fixas med tex handla mat hehe :P..

Ska nog repetera min del av presentationen nu några gånger till innan det blir tv ;)

kram//Mika

lör 19 mars 2011

Hej hej

Idag är det UNDERBART väder ute =) 9-10 grader + man hör och ser hur det droppar och snön smälter sååååååå HÄRLIIIIGT =D VÅREN ÄR SNART HÄR <3

Har tatt det lungt hitillst idag va uppe ganska tidigt och jag va ute på en morgon promenad och senare när mor o far vaknat till ordentligen blev den en promenad till =) Linda och Patrik har åkt te Årjäng en sväng för fixa kort elle nått..
Ska snart äta nu blir köttfärslimpa mmmm =) sen senare idag så åker jag tyvärr hem te karlstad igen :/ ska te skolan imorn och sammanställa det sista på grubbarb och förbereda för presentationen på måndag... hade hellre stannat kvar här några dagar te e så lungt och härligt här.

hoppas ni har/haft en bra helg =)

//Mika

Fre 18 mars 2011

Hej hej

Jag är hemma i Torrskog nu =) åkte från Kd igår kväll, idag va man uppe i tid och åkte te bengtsfors för ett ett besök på vårdcentralen sen fika me Madde =)
Madde var jätte fiin i håret =D och det va riktigt trevligtme en fika och en liten pratstund på kickis =)...

Mamma, Pappa och Mormor var oxå med ner te bengtsfors, åkte hem lite efter kl 12 och då åkte vi direkt hem te mrmor o morfar där vi laga te mat och käka innan vi åkte hem. Mamma har åkt på nån musikal nu mejobbar kompisarna och jag och pappa sitter bara och glor på tv hehe, Linda och Patrik kommer hit ikväll me :/ Pappa ska hämtadem i Årjäng kl 20 annars ser det ut att bil en lugn kväll..

så ska det låta ikväll oxå =D det får man ju inte missa hehe...



//Mika

tors 17 mars 2011

God morgon

Jag har vart uppe ett tag och grejjat med arbetet och nu funderar jag på om jag ska gå en tur innan frulle för det har jag gjort hela veckan så varför skulle jag skippa det idag hehe :P..

Igår va en bra dag =) satt på uni igår från klockan 14-16 under de två timmarna fick vi välsigt mkt gjort så vi är faktiskt snart klara nu känns underbart eftersom jag åker hemhem i eftermiddag =D Efter uni så träffa jag Camilla nere i stan =) vi gick runt lite i affärer och kika sen fika vi på waynes och tjöta en hel del hehe fanns mkt att prata om eftersom det var så längesen vi träffades =). när affärerna stängde vid 19 så gick vi hemtill mej och fortsatte tjöta hehe sen blev det Glee och så köpte vi Pizza, hade riktigt mysigt.. först tänkte vi att vi skulle på bio men det fanns ingen film vi riktigt ville se sen så spara vi ju dem pengarna oxå =)
Hon åkte hem typ vid 22 sen var intejag uppe länge till innan jag la mig-

Idag har vi grupphandledning 13.15-15 sen efter det ska vi sitta och sätta ihop det sista (hoppas jag) i arbetet och 20.30 ikväll går min buss te Årjäng. om jag kommer me den tidigare gör jag det men det e inte säkert kan bli stressigt oxå.

//mika

ons 16 mars 2011

Hej

Zumban som jag och Simone var på i måndags va riktigt rolig =), kommer jag definitivt att göra fler gånger sen v vi så duktiga att vi var och träna igår med då blev det bodyjam på SATS och jätte roligt men lite svårt för alla koregrafi men kul ;)...

Igår möttes jag, charlotte och simone upp på bibblan i stan på förmiddan sen gjorde vi en massa intevjuer me folk på stan och turistbyrån =) va riktigt roligt faktiskt hehe sen satt vi på skolan och samman ställde svaren och hade en telefon intervju med ett ställe så vi fick en hel del gjort igår =) satt ända te klockan 16.

Idag är jag hemma på förmiddan ska inte träffaspå skolan förrän 14 för att vi ska hinna arbeta lite själva innan vi sammanställer det =) jag har vart ute och gått på moronen och sen har jag sutte och skrivit en del på arbetet ska försöka få ihop lite mer tänkte innan det är dags att dra sig, Idag på eftermiddan kommer Camilla hit =) ska bli jätte roligt har inte träffat henne sen vi jobba på eventet tror jag så det e ju ett tag sen så ska bli riktigt roligt synd bara att jag måste te skolan o att det blir ganska sent men men det kommer fler chanser vi ska i alla fall gå en runda på stan om vi hinner innan det stänger sen blir det förhoppningsvis bio =) vet interiktigt va vi ska se men nått finns det säkert ;)...

Har hänt en del störande saker oxå som jag inte riktigt kan förstå men men jag och Madde har löst det på bästa sätt och det känns riktigt bra nu för har ingen lust att dra te oslo längre :/... Så förhoppningsvis så blir det Jobb i Halden te sommarn =D

 Camilla =)

//Mika


Mån 14 mars 2011

Hej

Igår kväll kom Ellen lite efter kl 21 sen satt vi och kolla på Big Brother och efter det kolla vi på män som hatar kvinnor. bästa svenska filmen tror jag de filmerna är grymma verkligen ;)

Idag va Ellen redan upp 05.20 men jag sov typ en timme till sen åkte hon typ kvart i 7 till Grythyttan och jag drog te skolan typ halv 8, mötte charlotte och Simone där och nu har vi börjat skriva på arbetet men det e inte lätt jag önskar verkligen vi hade nått annat men nu e det försent för vi måste va klara me detta denna veckan. I morgon ska vi i alla fall på stan och intevjua folk och sen till turistbyrån sen ska vi te skolan och skriva våra resultat av det, hoppas detta snart blir gjort ska hem på torsdag kväll och det måste nästan va klart tills då hehe får se hur det går håller tummarna.

sitter och letar information nu som en tok men det e svårt och fruktansvärt tråkigt hehe :P...

Ska nog snart laga te mig mat sen ska jag ner te stan och hämta min cykel som e klar nu =) och ikväll 18.30 ska jag och Simone på Zumba =D ska bli kul hehe..



//MIKA

Svaleskär

Shit vikken slappis dag detta har vart, blev typ rastlös en timme efter jag hade vart ute och gått imorse, låg i soffan och sappa mellan alla kanaler men det fanns ju inget att titta på så jag börja städa lite sen typ gjorde jag gympa pass me mej själv hoppa runt och gjorde armhävningar mm hehe men det blev me tråkigt så då klicka jag in på svtplay och hitta en serie som kanske kunde va nått svaleskär tyckte den va lite löjlig i början men sen blev jag fast så har sutte och kollat på 10 avsnitt nu hehe e två kvar men de hade inte gått på tv än.. så har sutte/låge och kollat på det sen kl12 typ haha :P..



Nu är Ellen på väg te Karlstad i alla fall så snart får man sällskap igen =)

//Mika


sön 13 mars 2011

God morgon =)

känner mig duktig, har vart ute och gått idag me på morronen ca 30 min fast det e lite regnigt, e så skönt nu när man e inne ;)

Idag kommer Ellen men det är nog inte förrän i eftermiddag kväll nångång men det går fort dit hehe..

Nu e det skolarbete som gäller måste hitta nått och läsa nått så jag e lite me imorn :P..

kram//Mika

Grattis ERIC!!!!

Ja ni har nog inte missat det att Eric Saade tog platsen till eurovision =)
en värdig vinnare men jag kanske höll mer på Danny hehe men Erics låt e super bra den me =D



han e ju bra söt hihi ;)

Hoppas och tror att det kommer gå bra i tyskland =D


Mätt Mätt

uuhhh va mätt jag blev men det va gott, idag blev den pommes med snitchel och egen gjord sås =) blev bra men åt nog lite mkt (som vanligt) hehe...

Va ner te stan en sväng förut och då gick jagäntligen och hämta min cyckel, pnukat bakdäck och så hade hela kedjan låst sig typ så det märktes ju att den stått stil ett tag så jag fick ta den te verkstan me en gång. så nu står den där, ska hämta den på måndag =) ett bekymmer ur världen hehe fan va jag har skjutit upp detta men nu äntligen hehe nu e det bara en grej kvar...

ska snart ta tag i disken men resten av dagen blir att va hemma och bara ta det lungt =)

Imorn kommer Ellen hit =D kom på det förut så blir ju inte ensam hela helgen hehe ;) sista gången nu hon ska till Gyrthyttan.


=)

Lör 12 mars 2011

God morgon =)

Vakna upp till en underbar morgon eller i alla fall underbart väder, så jag tog faktiskt på mej och gick en rask promenad på 30 min innan frulle =) börjar ju mitt nya liv idag ;) hehe...
Nu sitter jag i soffan och försöker leta lite artiklar men det går inte jätte bra :/ hittar inte så mkt, vi valde nog ett för svårt ämne...

Jag vet inte riktigt vad jag ska pyssla med idag det blir i alla fall lungt vet jag, har inget planerat så det blir väl bara att vara hemma ska vika tvätt bla hehe annars vet jag inte..

vad ska ni hitta på en dag som denna?

får ju inte glömma melodifestvalen ikväll heller  ;)


Lugn fredag

Nu är jag klar me tvätten det tog lite tid jag tvätta faktisk nästan allt så det blev 4 maskiner, men nu e det underbart att det e gjort =) imorn får jag vika och lägga in allt i garderoberna för det orkar jag inte nu ;P..

Det blev lite tomt efter att Lollo åkte =/ ingen att prata med hehe, lite skönt e det väl men det blir så himla ensamt och nu har jag typ haft sällskap och vart me någon i några veckor så det känns lite konstigt nu... men jag klagar inte hehe det e gött att få rå sig själv oxå fast man föredrar ju sällskap framför ensamhet.

Imorn ska jag börja mitt nya liv HAHA typ ska försöka i alla fall, det har blitt alldeles för mkt godsaker det senaste och alldeles för lite träning så jag måste börja tänka på detta nu.. vågen har ju stigit tyvärr och så får det inte va och snart e det sommar oxå så nu får det blir skärpning beach 2011 here i come ;)



jag är så himla sugen på att resa oxå så det finns inte hehe bokstavligt talat finns det inte heller för det finns inte tillräckligt med pengar tyvärr :/
Vill resa till London, Paris, Barcelona, Turiket mm hehe helst skulle jag vilja resa te USA men det får jobbas och sparas en del pengar te det så kanske nästa år ;)

Nu är det snart BB Big Brother =)

puss//Mika

Fre 11 mars 2011

Hej

Nu har Lollo åkt hem te skogen så nu har jag tid at blogga lite hehe.. Vi gick ut 12 och kolla lite i stan sen 15.10 så kom Bussen som Lollo skulle åka med hem.
Jag köpte mej tyg som jag nu har hängt upp vid sängen hehe inte jätte snyggt men det funkar det e mest för att det ska skydda väggen..

Igår så åkte Lollo med te kronoparken där hon hälsa på nathalie medans jag var i skolan på en JÄTTE tråkig grupplednings grej :/ höll på att somna allvarligt hehe.. känner inte för att skriva detta arbete men jag hoppas det blir bättre ska leta upp lite material och sånt nu i helgen sen på måndag ska vi börja skriva hoppas det blir bättre då..
på Kväll sen tog vi det bara lungt gjorde pannbiffar =D.

har just käkat lite pizza bitar som va kvar sen i onsdags och nu blir det nog bara lungt fram till 18 då ska jag tvätta :/ har sjukt mkt tvätt men jag vet inte om jag kommer tvätta allt eftersom det kostar här att tvätta :/ bättre att dra me hem då hehe...

//Mika

onsdag 9:e mars

hej hej =)

I måndags var Lollo med hit från långserud så hon är här nu inte just nu för nu träffar hon en kompis i stan men hon e här i alla fall =)..

Igår va man uppe tidigt för att gå på sista bokseminariet i skolan som börja 8.15, gött att det e gjort men jag kan ju inte säga att jag haft jätte jobbigt med det eftersom jag skippa två st när jag va i sälen men men... Nästa projekt är att skriva ett grupparbete som ska va klart om två veckor typ men vi har redan börjat så det ska gå rätt fort =)...
när jag kom hem från skolan så åkte jag och lollo ut te willys och handla sen mötte hon upp en kompis i stan och när hon kom hem igen så laga vi mat =) lyx middiag hehe det blev flygande jakob och jasmineris =) blev fan as gott och det va ju hur enkelt som helst, glad att jag komme på en ny maträtt som jag kan laga hehe.. sen blev det en semla lite senare ;) va ju fetis dagen igår + att det var internationella kvinnodagen =D..


så här såg det ut innan vi skicka in den i ugnen ;)

kykling filér
bacon
banan
chilisås
grädde
jordnötter

skiva kycklingen och baconen och stekte, la i en ungs form. vispa grädde och blanda i chilisås. skiva banan och la på kyclingen sen hälla på grädden och chilisåsen och sist jordnötter.
in i ungnen på 225 grader i 15 min KLART att servera =)
super enkelt och super gott


Idag sov vi ut och jag har ingen skola idag gött =) jag har dammsugit nu och ska snart ta tag i disken och sen byta sängkläder och ev städa toan.. sen kanske jag ska leta upp lite grejer te grupparbetet oxå.. Lollo är i stan nu och jag vet inte när hon kommer tebaka men det tar nog ett tag..

//mika


7 mars 2011

hellu =)

va uppe ganska tidigt och åkte me mor ner te bengtsfors så ja va jag hos läkarn 9.15 blev goda resultat idag fast min lilla förkylning så det kändes jätte bra =D sen åkte jag me Pappa hem som hade kört en skoltur, satt inne på kickis en stund sen va vi på expert och apoteket innan hemfräd och då fick vi me en passagerare me te Torrskog, hade aldrig sett killen förut men det var tydligen nån nyinflyttad så pappa viste ju vem det va, norsk va han oxå hehe :P..

sen jag kom hem så laga jag te mat och nu de senaste timmarna har jag sutte och skrivit klart pm:et te bok seminariet imorn =) så gött att det e klart nu jag hoppas det duger hehe..

Om ett par timmar åker jag te Årjäng och sen därifrån me buss te Karlstad får även sällskap te karlstad av lollo som hoppar på i Långeserud =) sen ska hon va hos mej några dagar i kd ;)..

här är en bild på mej och Ellen från black and white partyt i helgas ;)



Kram//mika


Full rulle ;)

Hej hej =D ¨

Det har gått i ett så jag kan faktiskt säga (nästan) att jaginte har haft tid att blogga.. 

Igår var det verkligen full rulle från möra te kväll, var redan uppe vid halv 7 i stugan och då börja vi städa allt skulle skaks, dammsuga, torka golv och hyller mm så det tog sin lilla tid plus att packa allt och så hehe, va klara vid tio och då åkte vi direkt mot karlstad, käka i stöllet sen va vi Framme i Karlstad 14.30. Mor och far åkte hem och jag duscha och så innan Ellen kom vid 17 då åkte vii te donken och käka innan vi gjorde oss i ordning. halv 8 tog vi bussen upp te uni sen va vi på black and white party hos Emelie och Bob =) va riktigt mkt folk där hehe men det va riktigt trevligt sen vid 22.30 typ åkte vi till nöjes och såg The Ark när de spela =D SKIT BRA.....

Idag vakna vi upp sleta typ kl 11 så tog det extremt lungt och kolla vasaloppet hehe kl 14 åkte vi te stan och käka mat sen drog vi te Bengtsfors runt 16..
så det har verkligen gått i ett och det e inte slut än nu e jag hemma inatt sen imorn ska jag te läkarn och på eftermidan hoppar man på bussen upp te karlstad och Lollo hänger me från Långserud =) hehe ingen vila hehe but i like it bättre de än att inte ha nån ting att göra...

en bild från härliga sälen =)


uppe vid toppstugan i hundfjället <3


Sälen 110304

Hellu =D

det är så härligt här i sälen och de senaste dagarna har vart helt toppen med + grader och mycket mycket SOOOL ;)

I onsdag så blev det en heldag i Tandådalen =) och igår blev det en heldag i ´Hundfjället och Idag har vi vart I lindvallen ;)...
onsdan och torsdan va helt fantastiska, det e sånna dagar som gör att man älskar fjällen så himla skönt när det e sol och vindstilla och man kan sitta på toppen och bara njuta hehe... Idag har det blåst nått fruktansvärt och imorse var det mulet men solen kom allt te slut och det har vart klarblå himmel sen kl 12 =D men det har blåst storm så de stängde av stolsliftarna för det blåste för mkt, vi var väl uppe på toppen 3-4 gånger och det e nog det värsta jag vart me om jag skojjar inte att man blåste om kull riktigt hemskt och riktigt kall vind så man fick ju skynda sig ner.

Var ju sista dagen idag :/ tråkigt hade inte sagt imot att få stanna några dagar till men men imorn blir det ju The Ark på nöjes så det blir nog riktigt kul =D...

Ne nu ska vi äta sen blir det nog en lugn kväll me packning är helt slut efter att man vart i backarna hela dan ;)

kram//mika

Sälen 110301

hellu =)

Idag blev det första dan i backen :) va härligt att åka slalom igen dock blev vädret inte som vi trodde det har vart halvt mulet hela tiden och det blåste nästan storm så det gick knappt att va uppe på toppen så åkte nog mest i backarna nedanför. var i Lindvallen hela dagen idag =) sen va vi och gick lite i affärer och sen blev den en tur ner te sälen by oxå =) har inte vart i lindvallen på några år så det e sjukt mkt nytt som byggts upp men det e jätte snyggt och bra och det stora bygget EXPERIUM som ligger där herregud vilket bygge,badäventyrs land, bio, bowling, stor restaurang och några pubar man fick en WOW känsla när man klev in där vill jag love skit häftigt hehe..

Imorn ska vi ta en dag i Hundfjället och Tandådalen =) hoppas på bättre väder, det ser så ut men tyvärr kommer det väl blåse en del imorn me..

va ju i trysil igår oxå, va en bit dit och det va en dålig norsk väg hehe gick upp och ner typ hela tiden :P... Trysil ligger nere i en håla men trysil fjället är stort va uppe och cheka läget sen åt vi på en restaurang där, men jag söger då det man kunde inte tro man va i norge och man kolla bort från priser och skyltar hehe för hörde inte en enda norsk va svenskar överallt hehe... tror det är rätt branta backar där men det skulle va skoj att testa nån gång men det e ju förbaskat dyrt...

har mor o fars dator så vet inte riktigt hur jag ska föra över bilder men det kommer nån gång får väl se om jag fixar det hehe :P

Nu blir det nog snart sängen för mig innan jag slocknar här i soffan man blir sjukt trött efter en heldag ute i friskan luften ;)

Kram//Mika

RSS 2.0