Filmkväll

hej hej :) tänkte säga go morron men kl e ju 4 hehe :P
vakna kl 13 idag så det e nog därför jakände så hehe ....

igår va det tisdag va underbart väder ute så va ute och gick i ca en timme va underbart :) det e så mkt folk i rörelse när det e fint väder me e så kul att se :) de spela brännboll och fotboll på en gräs plan som e här på norrstrand sen va det några golfare hehe :P och det e många som e ute och går och cyklar ser även folk som sitter i parker och har picknick hehe mysigt och fåglarna kvittrar :D.. älskar våren
sen vid 7 snåret blev det movietime :) blev inte "på smällen" utan det blev "the kingdom" och "smala sussie" i stället :P får spara "på smällen" te nästa gång,... blev en mkt trevlig och mysig kväll :).
missa ju uggly betty och desperet men det gjorde inte så mkt går väl i repris :)

idag e det valborg :D ska ut me emelie och gänget sen te majbergskogen och kolla på brasan och sen blir det nog vidare te Arena skulle jag tro :) trevligt... vädret e väl inte det bästa men det e ju i alla fall uppehåll så får hoppas att de e de i kväll me :)...

image108  kolla först på denna filmen, va väl så där va mkt skjutning och sånt men det va bra skådespelare så det gick allt att kolla på :P.

image109sen blev det denna :D mkt roligar hehe va ett tag sen man såg den me så det va riktigt skoj kul när man ser lite känt folk me hehe..


puss o kram //mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0