Julstämmning på topp

Hello

Nu har jag jobbat klart och så har jag vart hos Lollo och käkat och fått me alla mina grejjer som jag köpte i Ullared :D sitter och lyssnar på julmusik för fulla muggar hihi :) tänkte jag skulle ta och julstäda eller jag måste de få upp ljusstakar och lägga på ny matta och så ska jag skura me får se va mkt jag orkar idag hehe kanske inte blir nått me mej men jag måste i allafall städa innan Helgen för då kommer min underbara sandra hit och hennes mamma och Ann-sofie, de ska julhandla och ska sova över här då mkt trevligt :)
imorn jobbar jag 13-19 på mic ska se att få städat lite före jag börjar sen har jag tvättid imorn me, efter jag ha slutat ska jag till ... gissa?  Lollo hehe och vi ska göra pepparkakor :D har gjort degen idag så imorn e det bara att baka ut hehe :P... snacka om att jag kommer i julstämmning då hehe :)... 


 kommer ni ihåg? sööta de är :) 


Måste ju berätta lite om Ullared resan me :)
Åkte ju te Långserud i måndags, när vi kom dit gjorde vi pepparkakor hehe vi hjälpte hennes mamma :) sen gjorde vi inte så mkt va ute och gick och kolla på tv typ.
05.20 dagen därpå åkte vi me Nysäters buss te ULLARED :P va framme straxt före 10 sen gick vi där till kl va 15 bussen gick 15.30. jäklar va folk det va hehe men ojojoj va skoj hehe fattar inte varför jag inte vart där flera ggr, sååå mkt grejjer det finns verkligen allt plus att det e BILLIGT hehe I LIKE :P det blev en hel del faktiskt summan blev 1423kr hihi men jag fick jätte mkt och bara bra saker jag lovar hehe...
hemresan va seg men det fick gåå va tillbaka i Långserud vid 20 typ och det va värsta snövädret hehe mysigt men inte kul på vägarna då usch usch..
sov där sen åkte jag me 06.25 bussen te Karlstad och Jobba..

Nu ska jag nog börja små städa lite :)

pussar // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0