Las vegas

Hej hej

det snöar jätte mkt här och det har det tydligen gjort hela dagen fick ju en glad överraskning när jag sluta jobbet och gick ut hehe :) älskar snö det blir så fint det värsta e ju att det blir en del kaos på vägarna :/ Kör försiktigt.
jag vet inte hur mkt snö det kan ha kommit men det snöar fortfarande så det e säkert över decimetern snart :P...

kom i från bergvik vid 4 tiden, men va inte i norrstrand förrän kvart i dessa bussarna kan man bli knäpp på ibland men jag har lite förståelse för den nu eftersom det snöar ganska rejält och det va mkt bilar ute. Ellen stod på ica och vänta hehe så vi inhandla lite bra skaer som mjölk och bröd hehe sen gick vi hem,
nu ligger Ellen och sover i soffan som vanligt efter hon jobbat hehe jag försökte kolla lite på las vegas men hon knödde mej ur soffan hmm :/ jaja hade ändå sett det avsnittet förut.
det blir pizza sen :) yummi hehe och glass har jag me, köpte sån pizza på ica hehe...

jobbar imorn me då ska jag va på MIC 14.30-19 så det ska bli gött att få sov morron :) idag på bergvik va det väldigt lungt och rätt dött me folk så blev ingen bra försäljning, hoppas Jenny får sålt lite mer nu i kväll.

 
utanför mitt fönster :) detta va i fredags när den första snön kom nu e det betydligt mkt mer snö ute vill jag lova hehe får ta mer kort i morrn :P...

pussar / mika

Kommentarer
Postat av: Alexandra

hehe ok :) kul. jo min har varit bra ;P

2008-11-24 @ 18:36:01
URL: http://phose.blogg.se/
Postat av: ANGELICA

sv: haha ja verkligen,

åh tacktack! :)

2008-11-24 @ 19:20:41
URL: http://angos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0