Torsdag snart Fredag :D

hej hej

redan torsdag gött hehe... har vart en jobbig vecka på det ena och det andra sättet ska bli skönt att få komma härifrån ett tag och komma på andra tankar :).
för imorn bär det av te götet ner te madde :) ska bli jätte roligt, åker här ifrån 18.58 för ska jobba först på duvan.

idag har det vart tvätten i första hand som jag grejat me, prova torktumlarn idag hehe och det gick ju hur smidigt som helst hehe så det blir det allt te att andvända nu..kännde att jag hade så mkt tvätt idag så det skulle aldrig få plats att hänga upp på toan så det va därför ja bestämde mej för att andvända torktummlaren hehe..
den va ju inte såå svår heller bara man läste noga så va det ju lätt som en plätt hehe..
sen har jag diskat och räknat på mina tider så ska lämmna in lappen idag :P.. va mer än va jag trodde göttgött...

puuhhh det höll på att flyga in en lite blåmes i min lägenhet han satte sej på kanten och va precis väg te att  flyga in då jag fick syn på han och shyssa åt han så han flög ut hehe så nu ha jag stängt fönstret tänkt om jag hade fått in den här fyy då hade det väl blitt skit och fjädrar över allt det va ju liksom ingen stor öppning på fönstret jag hade..

ska snart äta nu innan jag gör i ordning mej måste ner te stan lite innan så jag kan gå upp te mic och lämna in lönelappen :) det e gött att maten e klar så det bara e att värma :P..

kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0