i karlstad

jupp nu har man komme hem te lägenheten igen, kändes lite tråkigt att åka ifrån "skogen" oxå det e ju helt underbat att va hemma i torrskog nu när det e så fina dagar som det har vart..

Igår så åkte jag te Martina vid halv tolv typ.. när jag kom dit möttes jag av ett glatt göteborgs gäng :D va riktigt roligt att träffa alla igen Martina, Johan, Hans, william och Håkan och Gun och Kent :D
vi åkte fyrhjuling och grilla krov  (första gången i år) :) satt uppe vid björnidet och njöt av solen me en cider i handen ;) sen blev det även lite luftgevärs skjutning hihi jag va inge duktig men det va kul :P träffa en av tio.. det va asså en liten grej som satt kanske 50 meter in i skogen så det va inte så lätt jag e glad jag träffa en i alla fall :)
vid fyra åkte de på kalas så då åkte jag hem och då hade patrik och Syrran kommit, vi åkte ut en sväng te bygdegårn och kolla in nybygget blir jätte bra stort kök och bastu :D

Idag vakna man upp av inte lika fint väder det blev finare fram på dan men det blåste så fruktansvärt mkt så det gick ju inte att va ute.. så måla påskbrev och löste korsord typ hihi sen kom sandra en sväng oxå :)
Och nu e vi här i stan, åkte buss från Årjäng

nu ska jag kolla klart på wipeout :P..
puss// mika





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0