Lördag

Ja nu e det redan Lördag, va fort det har gått känns inte som jag har vart hem hemma så länge hihi men imorn åker jag väl upp te Karlstad igen skulle jag tro..
ska försöka komma iväg och träna och sen har jag lite räkningar och sånt som måste betalas.

Igår: Åkte en sväng te mormor på förmiddan ändå blev så tråkigt att va hemma själv så när jag kom dit så stod hon och baka :) så då fick man ny bakad kaka mums mums :D  Vid halv 3 åkte jag ner te Bengtsfors, så hämta jag upp Ellenor och Maria på dalia, sen åkte vi hem te Éllen och hon bytte om och sen åkte vi in te kickis, där träffa vi Elin och Emelie så då satt vi me dem och tjöta :) när vi hade sutte där i en timme typ så gick jag och Ellenor ut och gick nere vi parken och sågudden va ju jätte gött väder :D sen träffa vi Emma som kom så då stod vi och tjöta ett tag :).. sen gick vi te systemet och då träffa vi Albana och Dielsa :D
träffa mkt folk hehe riktigt trevligt har inte sett dem på jätte länge typ. och troglitvis nu så har vi fått me oss fyra till som ska me på kryssningen :) Emma, Elin, Amanda och Ida :D jag hoppas alla kan nu skulle va jätte roligt om vi blev alla..
sen körde jag hem Ellen och då satt vi på hennes trappa en stund och prata gamla minnen mm hihi :).. vid 7 typ åkte jag hem då ringde sandra när jag va halvägs hem så då va hon och Robin ute och crusa hehe så jag kom i kapp dom så stod vi och tjöta en stund :)  det va en trevlig dag igår mkt roligt att träffa alla :D

Idag ska jag åka ut te Martina som kom i från Gbg igår henne har jag inte heller sett el träffat på evigheter så det ska bli riktigt roligt  ska snart ringa och se om hon e vaken :)..
hoppas solen kommer men det tror jag molnen börjar lätta lite men det e ett väldigt dis fortfarande.

Pussar // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0