Lördag

hellu hellu :)

nu e jag hemma efter ha vart en sväng på stan och shoppat lite sen va jag en sväng te Lollo på sommaro och hälsa på.. Hon hade vart i grebbesta igår och hade glömt laddaren i karlstad så det va därför jag inte fick tag på na för hon kom nämligen från långserud på förmiddan..
vi satt och tjöta en hel del, kolla lite på kort och tjöta ännu mer hehe.. i hennes nu ganska röriga lägenhet eftersom hon typ packat ner alla sina grejjer för flytten som blir nästa vecka då hon kommer hit te norrstrand inte te mej då men en lägenhet inte såå jätte långt ifrån mej.

Jag köpte mej ett par solbrillor kan va bra att ha nu när man snart åker te solen :) kosta bara 10 kr haha sjuk rea kanske inte världens snyggaste men de funkar ju helt klart.. sen blev det även en ny bikini :) kan oxå va bra att ha :P.. en svart me lite paljetter på, tjusig hehe.. och så fick jag tag på en lång lite tjockare tröja me dragkedja :) super mysig.. 500 kr puff bara så där men men allt kostar idag och man kan ju inte snåla jämt..

 


har käka spagetti och köttfårssås nu :) va riktigt riktigt gott det satt fint me mat kan jag ju säga hehe.. resten av eftermiddan blir slapp och lugn som vanligt när jag e här i karlstad.. Längtar sjukt mkt te nästa helg har sagt det nu en hel del men ska bli gött att få komma bort lite och träffa tejerna parta i götet :) sen så ska du blir underbart me en utlandsresa te värmen åååå va jag LÄNGTAR <3

pussar// mika



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0