halkigt

Go kväll =)

har nästan nyss komme hemifrån jessika :) e glad att jag lyfte på röva och åkte dit hehe för det e ju tusen grr bättre än att sitta hemma och uggla utan sällskap :P.. vi har spelat nintendo (självklart) sen har jessi sminkat mej hehe en Partymake men jag vet inte riktigt det va inte riktigt min stil men man måste ju testa annars vet man inte :P.. sen va vi även upp te hennes granne Ronny och prata fick saft och pepparkakor :) mkt trevligt har vi haft i alla fall många skratt..

hade så roligt och trevligt att jag helt glömde bort både dag och va klockan va så tyvärr missa jag min favvo serie glee :( så det blir ingen låt från dagens avsnitt för jag såg det ju inte och vet inte vikken låt de va... lite trist och det går inte att se på TV4play heller :(.. vet nån när reprisen går????

Det e riktigt halt ute nu, i alla fall på gång och cykelvägarna, shit jag har hållt på att halka flera gånger, det blir att man typ går ner i spagat hehe och det e inte skönt har lite ont i höften nu för att man går och spänner sig och fokuserar på att inte halka och när man väl halkar te lite så ajajaj..


det här e förra året när jag "halka" körde ner i diket :P..

Nu ska jag göra mej i ordning för kvällen :) IMORN E DET FREDAG :D

puss o natti natti // MIKA


Kommentarer
Postat av: aw - gotlandstöis

jaa de är bra :) sj?

2009-12-17 @ 22:42:07
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0