Gott nytt år!!

Hej hej

får ursäkta att jag inte skrivit nu på nån dag men det ha vart fullt upp och har inte känt för att skriva när jag har haft folk här. i tisdag så kom Emelie hit först på möra åkte in te stan när jag börja jobba sen efter jag hade slutat så följde hon me mej hem så hon sov över här. igår på möra åkte vi direkt ner te stan och gick och sola :) jätte skönt fick allt resultat men brända mej lite över ögonen men jag hade ju inte solat solarium på as länge så det va ju nästan förutspått att man skulle bränna sej lite :P..
sen va det hem och duscha och gjorde oss i ordning eller i alla fall emelie för jag tog me mej alla grejer och skulle göra mej i ordning hos lollo. vi va väl där lite efter 3 emelie hängde me en sväng innan hon skulle vidare :)..
sen va det jag.linda och lollo :) åt massa god mat mums hehe sen börja vi göra oss i ordning lite smått :P spela spel och tjöta en massa hehe mkt trevligt.. vid halv 11 typ drog vi ut och det blev arena för nöjes hade visst stängt men det va väldigt trevligt på arena må jag säga mkt folk hehe dansa typ hela tiden kolla lite på fyrverkerierna och så :) sen åkte jag,emelie och lotta hem te mej vid 20 i 3 typ.
Nu har lotta och emelie gåttf ör det skulle göra nått på pekås inventering elle nått tror jag det va.emelie kommer sen när de e klara och hämtar sina grejjer hon har här, sen i eftermidda får jag gå ner te lollo och hämta mina grejjer som jag har där hehe så det blir fullt upp idag me :)


ska lägga upp lite bilder från nyår bara jag får tillbaka min kamera :P... 

ne nu ska jag hoppa in i duschen innan emelie kommer tebaka  
pussar // mika


gott nytt på er :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0