duktig jag e :P

Hej hej

Är hemma nu efter att jag har vart nere i stan och uträtt diverse ärenden :) tänkte jag skulle gå ner te stan så jag börja knalla iväg när kl va halv 12 typ när jag hade komme typ 100 meter kanske så börja det regna och det blåste svin kalt så vände och gick in och kolla busstiderna haha och även bytte te långa byxer i stället för pirat byxer.. 10 över 12 gick bussen så va nere i stan typ 20 över då gick jag först in på Mic och lämna n lönelappen, va lilla Anna och en ny partikant som stod där, Tomas hade lämnat dem själva :/ prata lite men dem sen gick jag och kolla lite i affärer, när jag stod i provrummet på Gina börja Brand larmet tjuta.. så gick direkt in te anna och kolla så de fick igen allt som tur va hade tomas lämnat nycklarna men annars hade ju jag haft det me men om jag inte hade vart där hade det vart jobbigt så vi gick ut, jag vet inte hur länge det fick vänta innan de kunde gå in igen, jag gick te H&M och kolla i alla fall hitta mej ett på shorts på rean och ett Linne :) sen köpte jag även present te frida och Alvedon :P sen gick jag te Bibblan och röstade så nu va det gjort :) vart riktigt duktig idag tycker jag hehe urättat mkt som skulle göras :)

Nu e jag hemma har precis värmt mej lite mat och nu sitter jag bara och slappar e inge roligt väder ute så har ingen större lust att gå ut heller .. ska nog sätta på en film snart :)

och ja just det förresten Lollo åkte te London i morse.. fuskis jag vill oxå dit.



åå vill dit kanske skulle åka dit nån gång i år skulle ju inte sitta helt fel.. men jag vill till så många andra ställen oxå.. te hösten ska det i alla fall bli en resa, vart vet jag inte men när jag fått mina pengar från skatten så har jag råd att åka :P..

puss// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0