Måndag 1:e Juni

Go morron :)

Grattis Kim på 18 års dan :D

Underbart väder idag me :) och jag kan inte mer än att ha ett leende på läpparna när jag tittar ut och ser den klar blåa himlen helt UNDERBART man får njuta nu så länge det varar.. Ny vecka igen. dagarna bara flyger förbi måste jag säga hehe.. Nu e det en vecka sen jag va på båten, vid ungefär vid den här tiden för en vecka sen så åt jag och Ellen en Underbart god frukost på Cinderella..
Idag blir det nog en Lugn dag ska i alla fall försöka va ute så mkt så möjligt.. ska oxå ner och handla lite mat sen får jag nog lämna in löne lappen oxå för nu e det en ny månad så nu ska lappen för Maj in :) skulle vilja kolla lite i affärer oxå men det e inte specielt lockande att gå i affärer när det e fint väder så det får nog va, jag klarar mej hihi :P..

hehe Ruth e cool

På Fredag åker jag och Sandra te Göteborg :D och firar Frida som tar studenten :) ska bli riktigt kul hoppas på att vädret e lika fint då bara för fridas skull.. och ja just det nått te henne måste jag ju köpa oxå får ringa sandra idag och höra så kanske hon kunde komma upp så vi kan kolla tillsammans..

Puss // mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0