bli inte mulet nu då :(

Hej hej

har blitt en hel förmiddag på stan idag :) åkte ner vid 12.. köpte det jag viste jag skulle ha me en gång sen gick jag runt i affärer och leta efter nått att köpa till pappsen men det e inte lätt men blev lite på clas ohlssons hihi och jag tro det blir bra, så nu e det fixat i alla fall och det känns verkligen bra för i kväll åker jag hemhem mot skogen :D..
när jag va på clas ohlssons så kom Lollo :) då va kl 2 kanske, kolla lite i affärer sen gick vi och åt pizza på Alpina pizzeria hade aldrig åte där förut men det va helt okey blev skit mätt, gick te åhlens efter och köpte det sista sen hämta jag cykel och mötte upp Syrran på torget så tog vi följe hem.. va hemma typ 4..
Nu väntar vi på Kusinerna och sandra.. sandra e på väg nu, ho hade lite krångel me bilen men det fixa sej så hon e nog strax här :) kul kul...
och gissa va som låg innanför dörrn när jag kom hem JOOO min bikini hade redan kommit från NELLY :D och jag beställde den i förrgår snacka om snabba puckar hihi..

Man kanske skulle lägga sej en stund innan de andra kommer e jätte trött hihi..  hade inte vart fel me en liten tupplur så att man e pigg sen... 

puss // mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0