ont i halsen :(

Fått värsta halsbrännan nu :( vet inte varför kanske börjar på att bli förkyld VILL INTE är alldeles för mkt nu så har inte tid med att vara förkyld egentligen.. får ta mej ett glas samarin och se om det hjälper..

Har vart en lugn och goo dag ida :) städa toan och de på förmiddan sen cykla jag ner och handla, så laga jag te mej lite mat innan jag åkte ner te stan, blev tofiskröra me tagateli :) va ju nått nytt hitta receptet på näten och det va ju hyfsat gott hehe :P.. kl 2 cykla jag ner te stan,hade börjat blåsa en hel del så det va ju inte så jätte gött att cykla hade drag på sej hela vägen kanske därför jag ha ont i halsen.. gick runt i många affärer och kolla, hitta inget te mej själv men det va ju inte därför jag va nere heller skulle kolla present te Linda och Pappa, syrran har jag fått te nu så det e klart men Pappa vet jag fortfarande inte vad jag ska köpa ska åka ner imorn på förmiddan oxå och kolla lite,,,
kom hem vid 5 igen då gjorde jag me omelett och nu har jag sutte vid tv och halv sovit hehe syrran e fortfarande inte hemma så e lungt och skönt här nu :)

Imorn kl 4 typ kommer sandra,karin,kristin och sofia hit :D kanske lite senare men i alla fall så ska vi va me på vårruset som börjar kl 19 :) hoppas på fint väder..




Ni missar väl inte Dessperet kl 21 på 5:an idag :) verkar va väldigt spännande..

puss // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0