snö :D

Hej hej

har nyss komme hem från jobbet nu och hunne slängt i mej en macka ska snart iväg igen och kolla på Bio :) Mysigt.. och det e såå fint ute nu när det snöar.. cykla hem förut och då såg man de vita flingorna som speglade sej i gatljusen :) vackert, det har inte lagt sej nått större än, det snöar inte jätte mkt men det blir nog mer :)..

Va lungt på jobbet inte så mkt folk.  jag fick inte ut allt av tomas det jag ville veta men lite :/ och nu e jag faktiskt ännu mer arg, har upptäckt en sak som nog inte va meningen att jag skulle upptäcka..  folk e inte ärliga mot mej, jag blir bara så himla knäckt och kan inte förstå va jag ha gjort VAD HAR JAG GJORT!!!!! nu e det verkligen dags att ta tag i saker och ting för det här funkar inte verkligen INTE :(  

ska tänka poitivit och det behöver ju faktiskt inte va så illa som jag tror men det osar skumt vill jag lova.. ska i alla fall roa mej nu och gå på Bio snart me ****** :) ska bli väldigt trevligt..  det blir Bröllops fotografen vi ska se på :)  hoppas den e bra, en del säger att den e bra och en del tycker inte om den alls så jag vet inte vad man ska tro men film e i alla fall bäst på BIO :)



puss// mika


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Jasååå!!! Känner du många som är sjuka, blivit vaccinerade?

2009-11-04 @ 20:03:54
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag har opererat min ena njure. Är inget allvarligt, men har vart på sjukhus länge så nu har ja hem längtan :) allt bra med dig?

2009-11-04 @ 20:26:52
URL: http://mariaholgersson.Blogg.se.
Postat av: Miakela

jag känner 3 pers som fått det. överlevde alla tre=) dom var jättesjuka!

2009-11-04 @ 21:01:22
URL: http://mikaelaelisacharlotte.blogg.se/
Postat av: Em

vem är de du ska på bio med ?



och du finns här om du behöver prata :) va har hänt ?

2009-11-04 @ 22:37:51
URL: http://mlliii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0