Tråk väder

Hej

har vart nere på stan en snabbis nu :) först gick jag in på bibblan och fixa mej ett lånekort och så kopiera jag några papper sen va det ju tänkt att jag skulle skriva ut fler CV men kön te datorerna va så lång så jag orka inte vänta så jag gick in te stan och kika lite i affärer titta men inte röra hehe  typ så kändes det för just nu har jag inte råd me kläder och sånt. fast jag synda lite och köpte sockar på torget hehe 10 par 100 kr :) suvveränt :P..
träffa Lollo en sväng oxå hon jobba, så då bestämde vi för att åka ut te Willys när hon e klar och handla mat.. så jag sitter och käkar just nu och snart ska jag bege mej ner te Lollo..


det snöa lite förut men som vanligt så lägger det sig inget :( jätte tråkigt men det e lite mysigt när det snöar ändå, men det e såå himla grått och kallt ute :( man blir deprimerad, har en bild från cypern som bakgrund bild på datorn och man längtar ju sååå himla mkt tillbaka till sol och värme.. men får vänta te efter jul och nyår då kanske det kan bli en resa om man kan få ihop lite cash förståss..

//MIKA


Kommentarer
Postat av: A.C

jaha..okey..



får väl lida några dagar til då:p

fan va jobbigt när man inte kan röra armen:(



asch=/ ..vad ska du göra idag då?:D

2009-11-11 @ 16:07:31
URL: http://amychen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0