hemma från stan

hej hej

ja nu har jag komme tabaka efter ha vart en sväng te stan, först blev det en sväng in på scorett i mic där tomas stod så då fick jag min lönerapport :) sen så frånvånadsvärt så stod sara där, hon som jobba på scorett då det första när jag börja.. blev ganska så paff, hon jobba inte på riktigt utan det va typ "praktik" nån ting men ändå.. jaja.... sen gick jag över en sväng te duvan och hälsa på Nina :) hon va så brun och fin efter mallorca resan :) tänk när jag va så brun min färg har ju fasen redan försvunnit tycker jag :(.. efter det gick jag te apoteket men jag fick inte det jag ville ha, sen blev det en liten tur in på Åhlens fick mej ett par strumpbyxer och ett par örhängen vet inte om jag va så stort behov utav det men ni vet hur det är när man går in i en affär hehe måste ha me sej nått ut :P.. te slut så gick jag in på systemet och handla det jag skulle ha det blev det vanliga som alltid fan jag e så trött på alla cider och sånt kan de inte komma me nått nytt ?? ändå köper man det för det e hyffsat billigt imot annat och det e lättvindigt att ta me och dricka hehe..

när kl va halv ett ca så cykla jag hem igen och nu har jag precis gjort mej lite mat sen ska jag hoppa in i duschen :P..



jag vet att jag sagt det förr men jag LÄNGTAR så grymt mkt tebaka det va sååå himla roligt och vikka grymma fester.. och värmen så klart saknar den oxå hur mkt som helst det e fan svin kallt här i sverige nu även om solen tittar fram..


jag får sluta drömma och fokusera på nuet i stället ;P

puss//mika 

                                                                                             p.s. komentera gärna :)




Kommentarer
Postat av: Emelie

Japp den jag hade på nyår :D tihi :D

2009-09-18 @ 17:13:54
URL: http://mlliii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0