IKEA hela dagen

hellu

Mor o far och syrran kom kl 11 i morse, då fick de lite elva kaffe och tårta medans jag gjorde mej i ordning och ca kl 12 åkte vi ut te IKEA och där har vi tillbringat hela eftermiddan.. vi åt där oxå, köttbullar och potatis det vanliga hehe men det e oxå väldigt gott :).. och när man blir bjuden på mat e det ju ännu godare hehe..
Syrran köpte sej garderober och en hylla plus massa annat sånt som de ska ha te bröloppet, mamma o pappa hitta oxå lite grejjer eller mkt grejjer hehe, jag hitta bara salt och pepparkar som jag behövde hehe :P.. men det e ju inte så långt te IKEA från mej så om jag skulle vilja ha nått e det ju bara en kvart bort ;)
Nu har de åkt :( de skulle hem te nått tror jag sen ville de väl inte bli så jätte sena hem de skulle väl in te edsleskog oxå, så nu sitter man här själv igen inte alls roligt, hade jag inte jobbat imorn kunde jag ju ha åkt me hem men nu jobbar jag ju så då får man snällt stanna kvar.. och jag vill ju jobba me jag tar allt jag får nu för det e nog inte mkt mer jag kommer få jobba i sep :/ ska höra me tomas imorn om det blir nått mer jobb i veckan annars så åker jag nog hem imorn kväll efter jag ha slutat för jag måste te tandläkarn och fixa hålet innan det blir för stort.. och jag vill inte ha tandvärk längre. och så känns det mkt bättre och göra det hemhemma i bengtsfors,

Vad händer ikväll då?? för min del blir det nog bara lungt samma som igår.. finns ju inte så mkt annat att göra.

pussar //mika


saknar


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0