Back in Karlstad ;)

Hej hej

Nu har jag kommit hem te Karlstad ugen efter en helg hemma i skogen.. kom hit vid halv 8 typ sen va jag hem och laga mat sen kom hjärtat som jag saknat sååå <3 men nu har han tyvärr gått igen :( jobbar natt denna veckan..

Har vart en trevlig helg hemhemma även om inte Erik kom som planerat.. I fredags när jag kom så va jag en sväng te mormor och morfar på eftermiddan och hälsa på och på Lördag så åkte jag te Eds marknaden där jag träffa Lollo och Jonathan så gick me dem sen åkte jag hem typ halv 5 från Ed, resterande av lördags kvällen blev lugn. Idag så va vi uppe ganska tidigt och åkte ut te Birgitta och prova tärnklänningen :) jätte fin e den men lite justeringar kvar innan den e helt klar men jag tror det kommer bli kanon bra =) sen 17.50 åkte jag te Årjäng där jag mötte Lollo och sen bussen hem =)..

Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra men jag har ju en del att pyssla med egentligen som jag kanske skulle sätta igång med sen får ja väl hoppas på att Milos ringer så jag kan få jobba några dagar denna veckan..

Ska nog snart lägga mej nu, har vart as trött hela dan..

natti natti puss // mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0