blev plötsligt lite nervös :P

Hej hej =)

allt bra med er??


Idag blev den en hyffsat lång sovmorron, somna ju ganska sent igår så va uppe vid tolv typ.. kl 14 cykla jag ner te stan och va först in på arbetsförmedlingen och fick i fyllt försäkringspapperna så nu ska jag äntligen få lite pengar i månaden av undomsgarantin, va in te scorett så jag fick kuvär så jag kunde skicka iväg det me en gång sen gjorde jag lite andra ärenden va bla in och köpte käk te Erik som jag sen va me te hans jobb. hann även med att kolla i lite affärer =) men köpte inget..
vid halv 6 cykla jag hem och tänkte jag skulle hälsa på Louise men då visade det sej ju att hon va hemma i långserud, hon ska ju te ullared imorn fuskis :P.. men snacka me henne en stund i tel innan jag cykla vidare hemmåt =) och nu har jag nyss käkat ..

Ang min rubrik jo jag ska och provjobba imorn på restaurang kasernhöjen :) det ska bli kul men jag e faktiskt lite nervös fast jag borde ju inte va det egentligen.. sen fick jag mail nu av telenor och de ville att jag skulle komma på intervju :/ herregud det gjorde mej mest nervös trodde aldrig att jag skulle få bli kallad på intevju dit så det e den 19:e nu på måndag altså hmm.. sen behöver de folk te miljöteamet så Lollo skulle lägga ett gått ord för mej så då kanske det blir städning men det e ett jobb i alla fall och jag behöver pengarna :P..  mkt nu me andra ord så det kanske håller på att vända =)

Nu måste jag ta tag i disken :( tråkigt men måste göras nån gång sen funderar jag på och jag ska gå och sola eller om jag ska dra och träna :) vill hitta på nått men det slutar säkert med att man fastnar i soffan framför tv :P.. vi får se måste börja me både träningen och solningen nu snart te bröllopet..

Puss// mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0