första dan på uni..

hej

idag va man då på uni me sin klass och hade introduktion och en föreläsning :) det va rätt pirrigt när man kom in det va så mkt studenter och jag kände inte en jävel, va där ganska tidigt så gick runt och kika lite sen satte jag mej på en soffa där vid salen och det kom massa turismer o alla verka redan känna igen varandra eftersom de va på nollning igår så jag kände mej rätt ensam, väl inne i salen som kom det ialla fall en som jag kände igen och satte sej bredvid mej =) på uppropet så blev inte mitt namn uppropat och jag kände det på mej innan att jag inte skulle bli uppropad :/ jag antar att det e för att jag bara ska gå kursen alla de andra ska ju gå programmet typ va bara några enstakade som ska gå kursen och det va vi som inte fick vårt namn uppropat hmm... bra början hihi njaa..

jag e lite förvirrad ändå jag har kommit in på en annan kurs nu som jag va reserv på och den va den jag ville gå helst och nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra för ska jag gå den måste jag hoppa av turismen denna kursen för det krockar me hälsa o wellnes som den kursen heter. har beslutsångest och jag måste bestämma mej nu typ för det ska va meddelat innan kl 11 imorn :/ jobbigt...
annars känner jag att jag nog kommer klara turism bra, det verka rätt intressant och det verkar inte heller så jätte svårt..
syrran ska ringa så då får jag rådfråga henne lite vad hon tycker jag ska göra.. 

imorn e det nån mässa i skolan så ska dit och få lite mer info om allt annars e man ledig,, 

kram//mika
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0