19 Juli Måndag

Hej Hej =D

Nu e det en ny vecka =) och denna veckan börjar jag jobba på allvar Skojsigt skojsigt ;).. idag har jag vart på bergvik och jobbat 9.15-15.45 och imorn ska jag jobba 9.45-20 så det blir en låång dag men det ska bli kul..
det har vart väldigt lungt på bergvik idag, va inte alls mkt folk litetråkigt men så e det ju ibland..

Helgen har vart väldigt lugn, jag har vart me Erik, hela lördagen va vi hemma och igår sov vi typ te kl 15 sen på kväll åkte vi te hammarö och grilla på geting berget =) det va mysigt, men som sagt det har vart lungt men ibland e ju det skönt oxå..

förut när jag kom hem så laga jag te käk , köttbullar o mos men när jag stekte köttbullarna sätte brandlarmet igång hehe jag blev fan skit rädd viste inte vad jag skulle göra som tur e kom Erik o rädda mig (stängde av brandvarnaren) haha :P.. skämdes lite då men men nu vet vi ju att den funkar haha :P.. sen efter maten så gick jag in te stan och satte in mina små mynt som jag hade och jag blev glatt överraskad av hur mkt det va =) det blev 575kr och det va bara 5:or o enkroner jag hade.. glad man blir =D.. sen tyckte jag att jag hade förtjänat mej en glass så då köpte jag det sen va jag in i stan och kika lite i affärer och vet ni jag köpte mej faktiskt en tröja men det va 50% 50 kr betala jag så det va ju inte så farligt =)..
ska nog faktiskt snart hoppa i säng ska kolla på Lotta men efter det blir det nog sängen, ska ju upp o jobba imorn o sen så sov man inte jätte bra inatt..

pussar// mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0