Lördag 17 juli

Hej hej

Nu e det helg igen, asså snart e fasen sommarn över och hösten e här det går ju såå himla fort.. 

Jag har inte gjort så jätte mkt idag va en liten sväng på stan men det va inte så kul har inga pengar att köpa nått för sen e det jätte trist väder det bara regnar o regnar :/.. jag köpte mig i alla fall nya örhängen, riktiga från guldfynd så jag hoppas att dessa kan sitta kvar i mina öron hehe, de billiga man köper ramlar ju bara av hela tiden.. sen köpte jag mig en glass trots att det regnar hehe men jag e ettt riktigt glass monster :P..

Nu sitter jag och glor tv men det e inte så mkt bra där heller :/ ska väl strax börja me maten oxå men samma problem som alltid så vet man inte vad man ska käka..
som ni kanske förstår så stannar jag kvar i karlstad denna helgen, mamma o pappa va ju här hos mej förra helgen sen för att spara lite pengar så valde jag att stanna kvar.

Igår fick jag mess av syrran, hon o patrik kom me tåget från sthlm och skulle hoppa av här i karlstad för att sen ta bussen te åmål. så jag va ner o mötte dem =) de komnämligen hem från sin smekmånad ;) som de tillbringade på island så det va riktigt trevligt att träffa dem. de verkar ha haft det super duper bra me en massaolika äventyr som isklätring, forsränning, valsafari mm coolt hehe..


va me syrran o patrik te donken =)

jag vet inte riktigt vad som händer ikväll som vanligt, det ger sig men jag hoppas vi kan hitta på nått skoj.. i really need that ...

pussar// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0