regn regn regn :(

halli hallå =)

jag tror nog att sommaren e slut nu för det känns faktiskt som höst ute nu, det e kallt och regnar det inte så e det mulet skit tråkigt men men..

det va några dagar sen jag skrev och det har ju hänt lite grejjer det har ju bla vart Rix Fm festivalen :).. på torsdan va det rixfm och Ellenor och Camilla kom hit te mej =D det va JÄTTE mkt folk och jagsluta ju jobba kl 19 när det börja så vi fick inte världens bästa platser men de va helt okey ändå :P.. vädret höll uppe i alla fall så det va gött, när det va slut så gick vi te tempel och käka god mat och satt där på uteserveringen nästan hela kvällen och tjöta, drack drinkar mm hehe... det va riktigt trevligt och det va jätte kul att få träffa Ellen igen =)..

lite bilder fråb kvällen =)

 
Ellenor och Camilla =)


Love generation


Donkeyboy


erik grönwall


eric saade


Min drink såå himla god =)



fredan jobba jag eftermiddan och igår jobba jag oxå hela dan men idag e jag ledig men då e det ju självklart pissväder :/ det bara regnar o regnar skit tråkigt så det blir att sitta inne idag glo på tv o film. vakna ganska sent och sen satt jag och prata me Linda i australien via skype i typ 1 timme =D va jätte roligt att få se och prata me henne va ju i jan hon åkte dit och jag har inte pratat me henne sen dess så det va riktigt kul sen prata vime nettan samtidigt oxå =)..
jag trotsa faktiskt regnet och begav mej ut och te ica för att inhandla lite käk så nu har jag typ nyss käkat frukost haha :P..

pussar mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0