2010.06.30

Halli hallå =)

idag va jag uppe tidigt och så börja jag jobba på JRM redan kl 9 i morse (gäsp) hehe men det gick det me dock gick försäljningen riktigt dåligt som vanligt tyvärr :/ skulle jobba te kl 17 men när kl va typ 14.30 så pajja datorerna så vi fick sluta, det va ju gött men lite synd eftersom jag inte hann få ihop så många sälj men men blev lite mer än igår i alla fall men ändå väldigt lite :(..
Så jag gick en runda på stan, käka på royal och sen satt jag och prata me Sandra en lång stund i tel som va ute och körde lastbil hihi :P.. efter det blev det lite affärer men blev inget handlat, köpte mig en glass gjorde jag hehe.
Åkte hem vi halv 5 typ och nu sen jag kom hem har jag sutte och sökt jobb som vanligt hehe snart ska jag ner och sätta igång några tvättmaskiner =)



kvällen blir lugn det e ju inte världens bästa väder idag så jag håller mej nog inne resten av dan och kollar på TV :P.. ja just det idag e det min sista dag jag har internet oxå :( hur fasen ska jag klara mej utan det jag måste ringa och skaffa mej mobilt eller nått tror jag..

ne nu får jag sticka ner me tvätten ...

caio // mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0