Cirkus IKEA

Heej =)

allt bra med er hoppas jag det e ju underbart väder sååååå himla skönt i love it =D igår och idag så har jag jobbat på cirkusevent IKEA =) det e jätte roligt och tjejerna jag står med Nina, camilla, o Johanna är jätte trevliga har skit roligt ihop, jag e som sagt pocornansvarig så jag står och delar ut massa massa pocorn te både vuxna och barn idag har jag tex delat ut 430 st pocorn askar rätt mkt pocorn och igår dela jag väl ut ca 350 :P.. peronalen på IKEA e jätte snälla oxå sen får vi gratis lunch oxå super bra hehe.. sen e det två tält där det e olika tävlingar så kan man vinna presentkort på IKEA väldigt populärt :) det e underbart att det e sånt här väder när man jobbar men ibland blir det ganska hett står precis i den gassande solen och vi måste ha långbyxor på oss och jympadojjar så det e rätt svettigt ibland men jag klagar inte :P..


camilla och Nina utanför tältet där man kastar ringar =)
Nina är vår teamledare..



Camilla, Nina o Johanna =)

Nu är det inte förrän te helgen vi ska dit igen, kommer sakna det lite för det e väldigt kul sen e det grymt skönt att ha nått att göra om dagarna men men, jag kan ju absolut tänka mej att jobba inom event mer =) tycker jag passar väldigt bra in som eventpesonal hehe :P ..

det kommer bli lite JRM nu i veckan annars e det bara lungt det ska ju bli väldigt ba väder så man kanske skulle försöka ta sej ut te bomsta eller skutberget nån dag skulle ju va skönt =)

nu ska jag käka sen hamnar jag nog framför tv e helt slut i bena efter att ha stått hela dan..

Pussar// Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0