hemgång imorgon

Go kväll =)

har ni haft en bra dag ??

Lollo följde me mej ner te JRM förut :) men gick sedan direkt vi kom dit.. fick en liten kort utbildning från JRM, vi va en grupp som satt och lyssna och detta då för er som inte vet vad JRM är så är det telefonförsäljning Riktigt skit jobb me andra ord hehe.. de säljer Tele2 och Bamse :P.. utbildningen tog ca en timme och sen fick vi välja när vi ville börja eller komma på 2:a informationen och jag valde så jag ska redan dit på tisdag igen fast jag vet nog redan nu att jag inte vill ha det allt gick på provision oxå så säljer man inget får man inget helt värdelöst.. NEJ TACK men nu har jag och kommer i alla fall få se lite mer om hur de jobbar.. av det lilla jag såg idag så va det väldigt litet och väldigt skitet, i det rummet de satt och ringde va inte större än min lägenhet och där satt de typ 20 pers framför varsin dator och telefon.. min lägenhet e på 40kvm och ja lovar det rummet va till och med mindre helt sjukt, hur kan man jobba så???

Vädret idag har vart väldigt omväxlande det har vart underbart väder hela förmiddan och sen vid 3-4 så börja det åska jätte mkt och sen kom regnet och det höll på ett tag men nu regnar det inte och luften har blitt så mkt friskare efter åsk vädret..

Hjärtat va här förut en sväng <3 innan han drog te jobbet sen fick han me sej min nyckel så han kommer hit när han har rast sen vid 12-1 =D för imorn åker ju jag hem te skogen och då får jag inte träffa han på hela helgen..
imorn åker jag med den tidiga bussen te Årjäng redan 8.20 går den här i från så e framme innan 10 i årjäng, sen blir det dukning och pyntning i ladan inför bröllopet =D..

ska sätta mej framför tv nu och se om det e nått bra annars går jag o lägger mig..

natti natti puss//mika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0