18 november

usch det e mkt att göra och jag har noll motivation :/ det kanske inte så jätte mkt men jag ska skriva ett PM tills imorn te seminariet och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva även om jag läst texten så får jag knappt fram nått ord skit jobbigt .. jag har skrivit lite grann men jag e inte riktigt helt nöjd jag hoppas jag får bättre motivation så jag kan skriva lite mer så jag slipper känna ångest imorn när jag lämnar in det..

Annars har dagen vart bra, jag åkte till uni rätt tidigt och mötte upp Charlote så satt vi me den stora PM-uppgiften och fick startat så nu känns det ganska bra vi har sagt att det får inte ta mer än en vecka att få klart det så nästa vecka ska vi sitta varje dag typ :P.. sen va det PM-handling 13-15, fick inte så jätte mkt ut av det men men..

det som va lite tråkigt va att jag kom hem till en tom lägenhet :( Erik är på Hockey i sthlm me Niklas så han kommer inte hem förrän i natt nån gång. jag har ju katterna men det e faktiskt tomt när inte Erik e här ändå..
hoppas de har skoj i alla fall =)

vill att granen ska komma upp NU



ska försöka skriva lite mer nu på PM:et sen blir det nog att kika på Robinsson och kl 21 så e det ju kenza och tyra show det missar ni väl inte =)

//mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0