afro dans ;)

Hej

dagen har vart bra och jag e riktigt nöjd över mej själv haha =D imorse var jag uppe ganska tidigt och körde Bulli till sjukan äntligen, det va inte helt lätt att få in han i buren men till slut gick det sen gick det jätte bra hos veterinären han va jätte snäll så nu e han nyrakad där bak sam rengjord =) han hade antagligen haft lös avföring som gjorde att det fastna sen blev det sår så det va inte värre nu blir det rengöring dagligen tils det e helt okey sen ska även fodret bytas o lite så, så hoppas att det blir bra nu man märker på han att han mår bättre i alla fall =)
kl 13 va ja på föreläsning =) ska skriva en PM-uppgift i denna kursen så vi fick lite information el itroduktion heter det väl.. sen fick vi tillbaka vårt grupparbete som vi gjorde i förstakursen och vi fick VG =) stolt hehe mkt glad överraskning.. kl 17 drog jag och Simone till SATS och körde arfrodans hehe det va roligt men väldigt speciellt man står typ som en apa och hoppar runt hehe väldigt härligt pass egentligen man släpper allt och bara skakar loss liksom hehe :P det va kul att prova på kan mkt väl hända att man gör det fler gånger =)..



Imorn kommer vi i klassen besöka mariebergskogen =) detta är till vår PM-uppgift..kommer nog bli kul och jag tro det kommer bli fint väder imorn oxå så det e ju ett plus absolut hehe...

annars så rullar det på som vanligt joo förresten det va en hantverkare här igår och kolla på lägenheten =) han va jätte lång haha men han verka kunna sin sak och inte till veckan men nästan vecka igen kommer de att börja verka det som yeay håller tummarna.. en vägg ska rivas så det kommer bli helt kaos här då så man vet ju inte ens om man kommer kunna bo här då under nån dag hehe kanske får ta in på hotell en natt haha men inget mej imot absolut inte ;)..

nu e det arga snickarn sen grey´s =) kvällen är räddad haha :P

// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0