kurslitteratur

Hej hej

idag e det onsdag halva veckan gjord typ =) skönt.. idag va jag ledig, men va uppe ganska tidigt ändå och åkte upp te universitetet. va en välkomstmässa där i dag för alla ny studenter, stod massa representanter från olika ställen runt om i karlstad och tex csn mm.. tyckte dock inte det va så jätte mkt att ha men tog några pennor o lite block typ sen gick jag in på biblioteket, satte mig vid en dator där, kolla upp litteraturböcker som jag ska ha för kursen och nu har jag bestämt mej oxå för att fortsätta läsa turism, sa ja till hälsa & wellness igår men ångra mej tidigt idag efter jag hade fått funderat hela natten typ :P.. skulle jag vilja gå hälsa & wellness så kan jag väl hoppa på det nästa termin i sånna fall..  så nu e det bestämt för turismen o jag tror det kommer bli bra, satte mej där och läste i en utav böckerna jag har lånat och det verkar faktsikt rätt intressant så jag läste typ halva boken :P.. åkte hem från uni halv 3 typ och nu har jag beställt hem 4st böcker från bokus =) dyrt som attans men man får ju pengar från csn.. sen efter denna kursen så hoppas jag kunna få dem sålda ..
Känns inte riktigt som jag att sätta mig i skolbänken igen men det e i alla fll skönt att ha nått att göra men helst av allt skulle jag ju vilja ha ett fast jobb men men det kommer väl hoppas jag =) ...



Nu ska jag nog snart börja med maten eller så kanske det får bli en promenad innan det e ju jätte fint väder ute =) vi får se har inte bestämt mej än nu e jag i alla fall fast klistrad framför one tree hill :P..

puss// mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0