skolan sen hemhem =D

Hej

Nu sitter jag på bibblan och inväntar mina pluggkamrater som kommer kl 13 då ska vi fortsätta och försöka bli klara med gruppupgiften som ska va inlämnad på tisdag, skulle va sååå skönt att få det gjort men jag tror nog vi blir klara i dag rätt fort för det e inte mkt kvar =)..
vi satt igår me uppgiften från kl 13 men när kl va 18 så orka ingen men så då blev det att dra hem annars trodde vi att vi skulle bli klara igår så hade man sluppit dra hit idag men men det e rätt gött att sitta här med..
jag försöker läsa lite men det går inte så jätte bra har väl läst två sidor i kompendiet som vi ska ha läst ut tills på tisdag hehe det får bli att sitta me det i helgen hemma (kanske)..

Idag ska jag åka hemhem te skogen om vi nu blir klara med arbetet men det hoppas jag för då åker jag me tåget till åmål 18.56 så jag borde ju hinna =) har en del grejjer som ska fixas hemma jag har ju grejjer lite överallt nu eftersom man flyttat från lägenheten på norrstrand sen får jag ju oxå min post hemhem nummera så måste hämta det oxå. sen imorn så ska jag nog på eftermiddag nån gång åka hem te sandra i säfflle och sova där tills på söndag =) skulle va riktigt trevligt för har inte sett hur de bor än sen va det ett tag sen jag träffa henne.

ne jag får nog försöka sätta mej me kompendiet nu och läsa timmen som e kvar innan de kommer för har egentligen ingen lust att läsa när jag e hemma i skogen heller då vill man ju va social ;P..

pussar// mika

Kommentarer
Postat av: Elin

Hej gumman.. jag har inte alls hängt med här.. Vad är det du pluggar? :) Kram

2010-09-14 @ 19:26:12
URL: http://oggan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0