29 april 2011

Hello =)

usch va mkt plugg det har vart nu det senaste har sutte i skolan,jobbat och sutte i skolan så jag kan ärligt talat säga att jag inte har vart hemma mkt alls det har gått i ett, nu e det väldigt mkt plugg på G har arbete och presentation och tenta och projektarbete nästan samtidigt så det e en del att göra nu pust men men några veckor till sen e det SOMMARLOV hehe :P..

Idag ska jag faktiskt åka hem te skogen en sväng =D åker sena bussen för fick ju sitta ett tag i skolan idag för att vi skulle bli klara med det skriftliga och det blev vi till slut hehe =).. åker 20.30 så e hemma sent men men bättre det så man vaknar upp hemma sen blir det eds marknaden imorn och på kväll ska man fira valborg i långed me madde och tjejerna =D ska bli jätte kul LÄNGTAR..

ni får ha en toppen helg
kram/mika

Kommentarer
Postat av: JULIA ERIKSSON

sv; okej! vad gick du på gymnasiet då? :)

2011-04-29 @ 22:36:59
URL: http://jjuliaeriksson.blogg.se/
Postat av: Anna

sV: okej men de måste ju göras de med :) eller hur ja har praktiserat i ett kök hela veckan å så i detta väder man smälter ju :P

2011-04-30 @ 14:23:01
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E n y r é n

Förlåt för sent svar!



SV; ja precis :)

2011-05-01 @ 18:40:41
URL: http://nathalienyren.blogg.se/
Postat av: sophie - bloggare i värmland!

okejokej :)



det är Nils Ferlin ^^

2011-05-02 @ 17:16:41
URL: http://sophielarssoon.blogg.se/
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) Nu är vinnaren av den valfri one piecen utsedd. Vinnaren har blivit mailad + länkad i inlägget där ni anmälde er till att täva.. Det hittar ni på KATEGORIER > TÄVLINGAR!! sen är det bara att bläddra tillbaka till inlägget! Tack för att du deltog :)



Nu har jag startat en ny tävling där du kan vinna valfritt märkesplagg/produkt från märken som louis vuitton, ed hardy, gucci, converse osv. Klicka på länken här under för att komma till tävlingen! :

http://vadfanskajagheta.se/2011/may/vinn-valfri-markesproduktplagg.html#comment

2011-05-05 @ 16:06:47
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0