1 juni

Hej

egentligen har jag väl inte riktigt fått tillbaka suget till att blogga än men i brist på annat så tänkte jag skriva några rader ändå =)

vad har jag gjort då? Haft slutspurten i skolan så har vart ganska mkt plugg, hållt på med ett projektarbete men nu är vi väl typ klara lämna in igår för att fåen godkänande så i eftermiddag kommer domen om vi blir klara att få gå upp på redovisning eller inte.. sen har jag jobbat en hel del på Makalös har gått hyffsat bra och väldigt bra några gånger så det e ganska roligt när det går bra vilket e tur eftersom jagblir där i sommar oxå.. det e typ det jag har gjort skola, jobb, skola, jobb, skola, jobb så har inte vart såjätte mkt ledig ändå och när jag har vart det har jag mest tagit det lungt..

var på bio i lördags me simone kolla på baksmällan2 den va riktigt kul ganska sjuk men rolighehe så detkan jag rekomenderaer att se om ni vill skratta mkt hehe :P..Jag längtar sjukt mkt efter sommaren nu vill bara att värmen ska börja påriktigt såman kan gå ute i shorts och klänningar =) älskar svensk sommar när den e som bäst hehe :P... skulle gärna vilja åka nån stans utomlands men det einget planerat för det så under sommar blir det inget, ska jobba det mesta tror jag sen får det väl bli lite små turer ska till Göteborg en kort weekend i alla fall ska bli jätte roligt och liseberg guuuuud va kul måste ju åka atmos fear =D sen hoppas jag på att det blir nån tur te kusten för att äta räker och ligga på klipporna =)

Nu ska jag gå och hämta tvätten sen ska jag åka och handla mat och sen vet jag inte får se om man kanske åker och tränar, har ju lämnat in arbetet så just idag har jag inte nått att göra me plugg sen jobbar jag inte heller så idag har jag en hel ledig dag för en gångs skull nästan så man helt plötsligt blir lite rastlös hehe :P..

ska försöka att bli lite bättre på att blogga men lovar inget, när sommarn kommer på riktigt vill man ju mest vara ute hela dagarna och då sitter man helst inte inne vid datorn så då kan det bli lite sämre me bloggningen men jag ska fösöka ialla fall =)

puss & kram Mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0