27 juni

Hej =D

Háft en jätte rolig helg helt kanon faktiskt kunde inte blitt bättre =D årts fest verkligen hihi.. Var hos Bynte och gängt i fredags på midssommarafton men först blev det firande på sätebana me familjen =) hemma hos Bynte blev det gott käklekar och massa annat skoj hehe.. alla blev gött fulla haha ingen sne fylla för någon och inget tjafs eller bråk det vara bara glada miner och det va så sjukt roligt =) och det va sjukt mysigt i ladan... sov över där och på morron blev det till och städa och solen den lyste så vi satt allihopa ute och åt frukost jätte mysigt sen kom mor vid 2 och hämta mej och då vara det bara att svira om för nästa fest som börja 5 =) jätte kul det me me go mat och lekar och sen blev det dansbana senare på kväll så blev en hel del bugg =D kom jätte mkt folk så det va verkligen skit skoj..

orkar inte lägga in nö kort nu för har de på telefon men om jag för över dem lovar jag att visa några från helgens bravader ;)


Har åkt te baka te karlstad idag för en vecka me jobb igen, så första dan e gjord nu och det gick ganska bra eller väldigt bra faktiskt så jag e nöjd =) helt skulle man väl vilja vara ledig och hemma i skogen men man behöver ju pengar me så det e väl bara att stå ut hehe..

Puss//mika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0